1 yılNet cevabı sana bağlı senin beş kuruş gelirin yok ise böyle bir beklentiye girme hakkın yoktur eğer gelirin varsa hakkın vardır kabul etmeyebilirsin onun dışında aşk vs daha önemli diyenler klavyede derler sadece hikaye yani üzgünüm ama gerçek bu.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
1 yılYalnız durum çok farklı babası parası tüketen neden bunu tercih ediyor tembel vizyonsuz hedef hayalsiz birimi güvendiği baba servetimi var neyin nesi hani teşvik edilmeye gelecek birisimi bu tür şeylere bakmalı ama maddi yetersiz birisi için ise gene inceleme yapılacak şeyleri de var güçsüz birisimi zordamı yoksa kötü alışkanlıktamı zordamı çÖzümcül mü evet biraz detaycıl oldu lakin ikisi arasında farklar var ve kendi içlerinde kollara ayrılıyor ona göre bakılıp karar verilmeli
00 Yorumla
Para & Ekonomi konusunda 740 cevap paylaştı. Maddi yetersizlik tek başına ilişkiyi belirlemez önemli olan karakter sorumluluk ve birlikte büyüme isteği. Parası az olabilir ama güven saygı ve sevgi varsa bu ilişki sağlıklı olur, maddi sorunlar ise birlikte çözülebilir..
10 Yorumla
- Para & Ekonomi konusunda 436 cevap paylaştı.
u 1 yılHer şey para değil benim için ancak burada realite devreye girer. Para çok büyük miktarda olmayabilir ancak geçimini sağlayacak ölçüde sinemaya cafeye gidecek ölçüde olmalı. Tabi bu kişiye göre değişir kimisi var diyelim ki ; sevgisi daha ağır basar, sevgilisiyle bir bankta oturup simit dahi yer, mesela ben mutlu olurdum. 😎🎈Evlilik içinse düğün yerine sade bir nikah daha anlamlı.
52 Yorumla- 1 yıl
Evet geçim olacak kadar olması lazım ama çok olmasa da olur 🤔
Yapay Zeka Cevapladı
Bu konuda aşkın yerini ve önceliklerini belirlemek tamamen senin değerlerine dayanıyor. Maddi durum bir ilişkiyi etkileyebilir ama tek faktör olmadığını unutma. Karşıdaki kişi ailesinden harçlık alıyor olabilir ama geleceğe dair hedefleri ve çabası varsa bu önemli. Sadece maddi durumuna değil, karakterine, özgüvenine ve seninle olan uyumuna da bak derim. Aşk karın doyurmaz sözü doğru, ama sevgi ve destek de insanın ruhuna iyi gelir! 😊
22 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
55Cevap
- Para & Ekonomi konusunda 23,4b cevap paylaştı.
u 1 yılben erkekle ciddi ilişki başlatmam zaten.
20 Yorumla iliskiye baslarken nasil iki tarafin da duygusal olarak hazir olmasi gerekiyorsa, yine iki tarafin da maddi olarak hazir olmasi gerekmekte. babasindan harclik alan biri o harclik olmadan hayatini surduremeyecekse uzgunum ciddi bir iliski icin yeterli degil. aşılabilecek bir konu mu? evet. babadan harclik almak aslinda sadece maddiyati degil ayni zamanda bir tur bagliligi da gosteriyor. ortak bir sey alinacagi zaman babasinin da fikirlerini dinlemek durumundasiniz cunku beyefendinin parasini kullanacaksiniz. bence bu arkadasimiz bir is bulsa asgari ucretle, kafi. eger sizin geliriniz iyiyse neden yurumesin? yardimci olursunuz. ayni sey. ama siz calisiyorsaniz o calismiyorsa ve istemiyorsa birakin gitsin.. dedigim gibi her sey karsilikli. bu donemde 2 kisi de calismiyorsa ciddi iliski zor, evlenmek cook para ister.
21 YorumlaYani, belli bir yaşa kadar kendi ayakları üstünde durmayı başaramamış, hala kendini idame ettiremeyen biri ile bir ilişki içine giremem. Kaldıki belli bir yaşa kadar bunu hayli hayli başarabilmiş olması gerekir.
Yani, baktığında kendisine hayrı yoksa bana nasıl olsun. Ciddi bir ilişki kurmak istesen yine kurmazsın. İlerde çıkacak maddi dengesizliklerde çabası... Kendisini kötü hissedecek, gururu kırılacak... Gerek yok kafa ağrımaya bence.22 Yorumla
1 yılOrtalıkta ben para kazanamıyorum, ekonomi çok kötü diye ağlayıp gezip tozuyosa, emek yoksa, çalışmıyosa hadi ordan denir öylesine. Çalışıp da kazanamıyosa fakat adam gibi adamsa ciddi ilişki başlatırım. Bizi ilgilendiren, maddiyat gerektiren konularda ona sevgim gibi desteğimi de gösteririm.
11 Yorumla- Para & Ekonomi konusunda 342 cevap paylaştı.
1 yılbu tamamen senin önceliklerine bağlı eğer senin için maddi güvence önemliyse ve onunla geleceği planlamak zor olacaksa riskli olabilir ama sadece maddi durumla ölçmek de doğru değil karakteri, sadakati, sevgisi ve uyumu da çok önemli uzun vadede mutluluk çoğu zaman güven ve uyumla geliyor, sadece para ile değil
13 Yorumla- 1 yıl
Bende severim djdjd
Erkek maddi açıdan kendinden ziyade ailesine tam anlamıyla yeterli olmak zorundadır. Ben bu hatayı yaptım bedelini ödedim. Çok şükür her şey yoluna girdi ama 10 yılım gitti. Parasız erkek, gereksizdir. Anlamsız savunmaya kimse girmesin klavye başında. Paranız yoksa evlenmeyin. Ne kendi hayatınızı ne de bir kadının hayatını mahvetmeyin. Boşanmaların en büyük sebebi maddiyat. Girmeyin bu toplara.
44 Yorumla- 1 yıl
Nasıl yani
Ben eş-şek gibi çalışırken o o_sura o_sura uyuyacak mı?
O zaman evcil hayvandan ne farkı kalır?
Alırım bir kedi en azından dırdırı olmaz😀 - 1 yıl
@Frankenstein16 o zaman kedi al.
- 1 yıl
😄👏
- 1 yıl
@muteselli Bence mantıklı.
En azından ne verirsen yiyor hayvan.
Nankör kedi deseler de dırdırı yok 😀
1 yılBabasından harçlık alıyorsa sıkıntı. Ama maddi durum konusunda bilemeyiz nice zenginler iflas etti. Zengin diye sevgili ılup bu da başımıza gelebilir o yüzden maddiyat önemli fakat öncelik çalışması of gece gece cümlelerini tıparlayamıyorum anlayın işte
10 YorumlaTabiki olmaz, en azından kendisi kazanmayı ogrenmeli. Bu oaranin miktarı ile değil alacağı sorumluluk ile alakalıdır. Bu ay elinde para olmaz ama harçlıkta almaz diğer ay üçe katlar diğer ay ikiye düşürür, üçüncü ay neşe katlar. Sorumluluk bilinci lazım para miktarı değil :)
10 Yorumla
1 yılHer şey para değil elbette ama parasız da olmaz. Belli bir hayat standardımız olmalı yani. Yetersiz maddi imkanla zaten aile kurulmaz. Kurulsa devam ettirilmez. Ha bazı dönemlerde bazı sıkıntılar olabilir yani sonuçta insanın başına her şey gelebilir bu hayatta ama baştan ortada bir imkansızlık varsa başlatmak doğru değil bana göre. Bi mantığı yok yani.
10 Yorumla- Para & Ekonomi konusunda 639 cevap paylaştı.
u 1 yılBabasından harçlık alan bir erkek henüz adam olamamıştır, adam olmayanla işim yok. Sorumluluk alabilmesi, çabalaması lazım..
110 Yorumla- 1 yıl
Elbette.
- 1 yıl
Diplomayı babama götürdüğüm gün " Çok geçmiş olsun" demişti.
" Neden?" dedim zamanla anlarsın dedi. 😀 - 1 yıl
@Freddy1616 anladın mı
- 1 yıl
O gün harçlığım kesildi. Baya bir net anlamış oldum 🤣🤣
Ama kadınlara da yedirmedim😎😎 - 1 yıl
Yedirmeyin aferin.
- 1 yıl
Ama sonra " Adam değilsin" diyen çok oluyor parayı yiyemeyince 🤣🤣
- 1 yıl
Adamlıkla paranın bir alakası olmadığını anlarlar umarım bir gün
- 1 yıl
Öyle birini bulursam evlenirim zaten de henüz karşılaşmadım açıkçası
Sonunu göremediğim bi ilişki yaşamak istemem… maddi manevi en az denk olmak gerektiğine inanıyorum sonrasında aklıma kalbime sinmeli ki burada eksik iki parça var… oluru yok benim açımdan zaman kaybetmek ya da boşuna ümit vermek istemem..
20 YorumlaBu dönemde zaten her iki cinsin de maddi açıdan yetersiz olmak gibi bir lüksü yok 😂
11 Yorumla
1 yılBabasından harçlık alan biri için
" Aşk karın doyurmaz" lafı mantıklı olabilir. Zaten babası da harçlık veriyorsa, " Evleneceğim, dediği zaman güler geçer.."
Ama işyerinde çalışırken birini sevmiştim.
Onlar da " Aşk karın doyurmuyor" demişlerdi bana 😥😥
00 Yorumla
1 yılBabasından harçlık alan biriyle görüşmem bile. Sorumsuz, kendine yetemeyen, başkasına bağımlı bir çocuktan bahsediyoruz. Böyle insanlarla ilişki kurulmaz..
10 Yorumla
1 yılHarçlık mı alıyor? Konu düşük maaş, yüksek maaş değil, hiçbir sorumluluğu olmayan erkekten bahsediyorsun. Aşk sorumluluğunu bilen erkek ve kadın da yıpranmaz, bahsettiğin adam zaman kaybıdır.
10 Yorumla
1 yılEvet maddi açıdan zengin olduktan sonra ilişki yapmak en mantıklısı. Hem kadının hayatını zora atmamış oluyorsun hem de kendini daha özgüvenli hissediyorsun.
10 Yorumla
1 yılKaç yaşında bilmiyorum ama. O yaşına kadar. Hiç bir şey yapamamışsa O kişiden şüphe duyarım. Bir baltaya sap yani. Açıkçası.
20 Yorumla
u 1 yılErkeğin maddi açıdan yeterli olması çok önemli. Maddi açıdan yetersiz erkekle ilişkiye başlanmamalı.
10 Yorumla- Para & Ekonomi konusunda 310 cevap paylaştı.
1 yılöğrencilikte başka şansı olmaz ki insanın. elbette harçlık alır. :))) ama ilerleyen yaşlarda işi gücü olması gerekir.
10 Yorumla
1 yılmaddi anlamda zorluk başka bişey belli bir yaşa gelmiş okul vs gibi bi sebebi olmadan babasından harclık almak baska bişey.
10 Yorumla- Para & Ekonomi konusunda 541 cevap paylaştı.
1 yılOlmaz o iş hatun erkek Kendi Ayakları üzerinde durabilmeli en azından çalışma gayreti bir şeyler yapma gayreti olmalı
10 Yorumla Tabiki baba parasıyla bir yere kadar olmaz baba parası biterse ortada mi kalacaklar işi olması lazım
10 YorumlaBelli bir hedefi varsa olabilir, ama rastgeleyse bilemedim. Ben zaten çok çok zor beğendiğim için sjdj
11 Yorumla- 1 yıl
Ülkücü müsün😄
- Para & Ekonomi konusunda 469 cevap paylaştı.
1 yılAma ne sebeb olduğu önemli. Bütün gün evdeyse işe çıkmıyorsa benim kaderim bu, yapamıyorum diyorsa istemem öyle oğlanı hshshssjs
10 Yorumla Hiç mütevazi olamayacağım en azından benimle denk olabilir.
10 YorumlaMaddi yetersizlik uzun vadede sorun çıkarabilir. Nedeni de önemli tabi.
10 Yorumla
1 yılGelecek vaat etmeyen hiçbir erkekle bir şey olmaz. Erkek cesur çalışkan güvenilir olmak zorunda.
10 YorumlaKarakteri yerinde ise sorun değil ama eğer sıkıntılı biri ise hemde herşeyiyle sorun olur
10 Yorumla- Para & Ekonomi konusunda 1,7b cevap paylaştı.
1 yılGönül ne isterse o olur derdim de o dönem bitti xd
10 Yorumla Tabiki hata hcbir şeye yetemick neye yarayacak o vakit
10 Yorumla- Para & Ekonomi konusunda 1,9b cevap paylaştı.
1 yılBabasından da harçlık alıyorsa ciddiyetsiz ilişki yaşar böylesi.
10 Yorumla
1 yılBen parası olmayan arkadaşlarıma bile mesafe koyuyorum, ne ciddi ilişkisi ya?
10 Yorumla
1 yılMeslek sahibi olup henüz iş bulamamışsa olabilir. Bir baltaya sap olamamışsa olmaz
10 Yorumla
1 yılBu devirde maddi durum önemli hata değil aşk insan seçmiyor ama evlilikte sorun
10 YorumlaMaddi olarak yetersiz olmak ile baba parası yemek çok farklı. Maddi yetersiz olabilir ama çabalar uğraşır kazanır zamanla düzelir belki. Ama baba parası yemek ve sendeleyince kalkamamak ise çok farklı
00 Yorumla
1 yılYani ücret az olur vs yine geçinmeye çalışırsın da ciddi ilişki yapacak yaşa gelip babasından harçlık alan biriylede olmaz diye düşünüyorum ha bu dünya hali yarını ne olur bilinmez ama ben olsam düşünmezdim
00 Yorumla- Para & Ekonomi konusunda 1,9b cevap paylaştı.
1 yılBelli bir yaşa ve meslek sahibi olana kadar ailesinden herkes destek alır. Gelirinden ziyade ciddi ilişki ve evlilik yoluna girişte partnerde aranması gereken istikrarlı kazanç ve taşı sıkıp, suyu çıkaracak bir yapıda olması.
00 Yorumla Aslında herkes duygusal yaklaşıyor ama senin bunu değerlendirmeye hakkın var. Birisi ben erkeğim, adam oldum, ilişki yürüteceğim demeyi biliyorsa kendini geçindirmeyi de bilecek.
10 Yorumla
1 yılbabasından hala harçlık alıyorsa onunla ilşki kurulmamalı
11 YorumlaBir kere başıma geldi saçmalığın daniskası olmazzzz aslaaa hala çocuk oluyorlar normalde
11 Yorumlamaddi açıdan yetersiz biriyle ciddi ilişki başlatmak hata değil, maddi açıdan yeterli olmak için çabalamayan biriyle ciddi ilişki başlatmak hatadır
20 YorumlaYok hata değil yani herkes zengin olacak diye bir şey yok iyi biri fakir olur mutlu olur ama öbürküsü de zengin olur mutsuz olur ve karısınıda mutsuz eder
00 YorumlaBaba parasıyla gerdeğe girecek birini adam yerine koyup koca mı yapacaksınız kendinize?
Baba parasıyla gerdeğe girecek erkeğin evleneceği kızı da babası seçer. Ve o kız siz olmazsınız.
00 YorumlaPara & Ekonomi konusunda 687 cevap paylaştı. Konu döner dolaşır mutlaka maddiyata gelir. Özellikle günümüzde kimsenin parasızlığa tahammülü yok
10 Yorumla
1 yılYok , babasından harçlık almak bence erkekliğini tamamlamamis olmak demek lise çağında normal ama uni sonrasi olmaz erkek adam çalışacak
20 YorumlaKaç yaşında olduğuna bağlı ayrıca öğrenci mı napıyor bı hedefi mesleği var mı bunlara bakmak lazım böyle bişey yoksa ciddi ilişki düşünmek zaman kaybı olur
10 Yorumla
1 yılIlersini düşünüp ona göre hareket edecek bi erkek Olur yani allah ki bi çekime bakarak olmaz bu işler
10 YorumlaParası olan erkek arayan kadınların eskortlardan hiçbir farkı yok
10 Yorumla
1 yılValla maalesef para herşeydir , o yüzden birazda maddi durum meslek vs önemlidir
10 Yorumla- Para & Ekonomi konusunda 583 cevap paylaştı.
m 1 yılEvet, hatadır kızçem 😃
11 Yorumla
1 yılKuzenim bundan dolayı ilişkisini bitirdi. O çocukta çok iyi biriydi ama maddi olarak yetersizdi. Bence aşk herşeye yetmiyor
10 Yorumla
1 yılHayır tabikide tembel biriyle olmaz gitsin çalışsın kendi parasını kazansın
20 Yorumla- Para & Ekonomi konusunda 1,4b cevap paylaştı.
1 yılevet sıkılınca ilk olarak adamı satacaksınız
00 Yorumla öyle bi dussuncen varsa hıcbır zaöan gercek aşkı bulamauacaksın
00 YorumlaBabasından harçlık alma kısmı ağır hissettirmeli. Burada bi eksiği var o arkadaşın anlaşılan.
00 Yorumla
1 yılBenim param ilişki kurduğum kızı ne alakadar eder aşevi miyim mk
00 Yorumla
1 yılBizde kadınların maddi açıdan yeterli olup olmadığına mı bakalım yani
00 Yorumla- Para & Ekonomi konusunda 382 cevap paylaştı.
1 yılMaddi açıdan kastın ne? Herşeyini ona mı aldırmak istiyorsun
00 Yorumla
1 yılZor olur çok kadınların hepsi babadan haşlık alıyor bilmiyorum kişiye göre değişir
00 Yorumla
1 yılBugün yok yarın var, bügün var yarın yok maddiyatla ilişkiye çıkılan yol yol değil
00 Yorumla- Devamını Gör (54)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat