+1 yılMaddiyat her ne kadar Aşkın simgesi olmasa bile Evlendikten sonraki hayat için Evet çok önemli bir unsur oluyor her iki günümüzde geçmiş şartları bu kadar zorken para artık araç olmaktan çıkıp belki amaç haline gelir ama Altını çiziyorum aşk ile maddiyat aynı şey değil evlilikle maddiyat aynı şey hani kuru Aşk karın doyurmuyor Misali
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılDetayda bahsettiğin modelde ki insanlar boş insanlardır. Bu modeller için evet hata.
Ancak herkesin hayatında inişli çıkışlı dönemler vardır. Bazı insanlar karşısındakini sırf kendisi olduğu için seviyor. Bu çok güzel ve değerli bir şey. İnsan hayatındaki iniş dönemi bittikten sonra, çıkış döneminde "kötü zamanlarında yanında olan insanı unutmuyor". E tabi ekonomik bağımsızlığı olmayan biriyle ilişkiye başlamak yanlıştır ama tanımadan da bir insanın hangi dönemi yaşadığını bilemezsin.
İyi durumda olanı herkes sever. Kötü olanı anası babası da sevmez. :D
Siz siz olun, düşmeyin.
00 Yorumla
+1 yılBazı erkeklerin nasıl zoruna gitmiş soru 😂 detaydaki insan tipi bu hayatı asalak olarak yaşıyordur ne ciddi ilişkisi yaşarım onunla ne arkadaşım olur.
30 yaşında adam evde babasının parasını yiyorsa ciddi veya takılmalık hiçbir ilişkiyi hak etmez benim gözümde. Yaş 30 yolun yarısı demiş şair sen bu yaşa kadar ne yaptın derler adama10 Yorumla
Maddi durumuna bakıp ilişki başlatmak ne kadar doğru peki? Garantisi yok ki hiçbir şeyin hayatta. En önemli kriter erkek ve ya kadın içinde geçerli bu. Çalışkan, sorumluluk sahibi bir birey olması. Çünkü böyle biri ciddiyeti olan bir ilişkinin getirdiği sorumluluğu bilir ve ona göre adımlar atar.
01 Yorumla- +1 yıl
Çalışkan sorumluluk sahibi biri evde baba parası mı yer ya?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
40Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 16,9b cevap paylaştı.
+1 yılParasız erkeği sadece annesi sever hoş günümüzde çoğunu annesi bile adam yerine koymuyor orası ayrı para olmayınca neyse benden uzak Allah'a yakın çok şükür o konuda kafam rahat. 😎🤣
15 Yorumla- +1 yıl
Peki sizi maddi anlamda tatmin eden ruhsal anlamda hayatı zindan etme ihtimali olursa susup oturacak msnz.
- +1 yıl
@Sarpergülsoy benden geçti o iş iki konuda da kafam rahat. :D He tam tersi olsaydı da ben hayatı zindan ederim no problem
- +1 yıl
ıllahakı hayatınızı yoluna koymussunuzdur tabı ama bır tarafa tamamen kapılmamak gerektıgını dusunenlerdenım.
ınsanın maddı anlamda ozgur olması cok guzel bırsey kesınlıkle hem fıkrım ama para bır yere kadar rahatlık saglıyor.
kadın olarak oyle bır potansıyelınız zaten var onu unutmuyorum zaten.
kadına bahane sorulmaz kı sadece uyanık olmak lazım kadın kavga etmek ısterse neden olmasına gerek yok kı. :D - +1 yıl
@Sarpergülsoy bence tavsiyelerinizi öğütlerinizi başka birine verin benim ihtiyacım yok
- +1 yıl
yorum yapıyorum konusuyoruz neden kızıyorsunuz kı :D
Aşk İlişkileri konusunda 26,3b cevap paylaştı. Detayda bahsettiğin tipleri erkek olarak görmüyorum bile.
11 Yorumla- +1 yıl
O tipte kadın hiç öekilmez
Aşk İlişkileri konusunda 3,9b cevap paylaştı. Hata olur çünkü dipsiz bir kuyu gibi bir bilinmeze sahip. Kendi ekonomik özgürlüğü elinde bulunsa kimse bu şekilde ikileme düşmez.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 28,4b cevap paylaştı.
+1 yılaçık ve net Türkiye gibi bir yerde evet hata
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 261,4b cevap paylaştı.
u +1 yılEvet hata olur. çünkü geçinmek zor insan önce kendini garantiye almalı zaten yani bir şekilde çalışıp kendi parasını kazanmalı ve ondan sonra sorumluluk alıp ciddi bir ilişki düşünmeli yoksa bu iki taraf içinde kötü olabilir.
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 42,9b cevap paylaştı.
+1 yılSelam gadası 🙃
Artık maddi anlamda gücü olmayan bir insan bu hayatta yaşayamaz. Çünkü her şey maddiyata bakıyor. İyi kötü düzenli geliri olması gerekiyor.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılCogu kadin hayatında gelecegi belli olmayan bir erkegi istemez. Kadinin ister ekonomik özgürlüğü olsun, ister olmasin. Kadinin programi bu çünkü. Kadin yaratılışı gereği cocuklarina baba olabilecek en iyi adami secmeye çalışır mesela. Kendisine ve cocuklarina bir gelecek sunan erkegi secmeye calisir.
Kadin doğurgan bir varlik çünkü. En basta da yaratilis olarak daha dogmamis cocuklarini düşünür. Onlara hayat veren başta Allah sonra kadin, anne oluyor. Kadin isterse çalışsın yine maddi anlamda iyi bir erkek ister yaninda. Hem kendisi daha iyi sartlarda yasamak ister, hemde cocuklarina yasatmak ister.
Hamilelik, lohusalık gibi dönemlerde ise cogu kadin çalışamaz mesela. Yine bu konularda kadinin mecburi olarak calisamadigi durumlarda kadin illaki sığınacak liman ariyor. Boyle durumlar olsun, baska durumlar olsun kadın kendisi calisamasa da yine evin ve ekonomik duzenin cok sarsilmayacagi bir hayat ister.
Bu da yaratilistan gelen bir sey. Mesela erkekler bahane mi bilmiyorum, gercekligi vardir belki biz erkekler bircok kadınla beraber olup, spermlerimizi daha cok kadina gonderip, ureme sansini artirmak istiyoruz diyorlar ya. Kadinlarda tek ama kaliteli kişiyi seçip, gelecegi guclu olan adami secip cocuk yapma gayretinde oluyor icgüdüsel olarak.
10 YorumlaAçık ve net hatadır.
Evet çeşitli sebeplerle kendine ait imkanları olsa da aile evinde yaşıyor olabilir, bizim gibi aile yapısı olan ülkelerde bu normal, çok doğru ifade olmuş.
Devamındakiler de doğru, ben diğer taraftan bakıcam. Bu erkeklerle birliktelik yaşayan kadınların bir de şöyle bir hatası oluyor ki bu hata üzerine hata oluyor.
Bu erkeklerin kendilerini toparlayabilmesi için maddi olarak yardım yapıyorlar, para kazanmayı bilmeyen bu kişi de bu verilen paraya alışıp sonra kadından zorla para almaya başlıyor.
O yüzden kesinlikle uzak durulmalı.
10 Yorumla
+1 yılDeğil. Asıl hata hoşlantı ya da basit bir beğeniyi aşk sanıp daha tanımadan onunla bir yola çıkmakta. Çoğu insan birinin dışını beğenip yola çıkıyor. Mesela fiziği ya da yüzü vs onu cezbediyor. Sonra da adi sevgili olalım, evlenelim. Yahu tanımıyorsun bile adamı daha. Ne sevgisinden bahsediyorsun?
Bu yüzden parası olup olmaması çokta önemli bir detay değil. Elbette bir yuva kurmak bedava olan bir şey değil. Ama maddiyattan daha önemli şeyler de var evlilikte. Mesela karakter, maneviyat ve ruhsal uyum. Biliyorum tensel uyum kadar revçata değil bu kelime tınısı. Ama ondan çok daha önemli bir konu. Tensel uyum yakaladığın kişiyle konuşamadıktan sonra ne anlamı var bunun?
Kısaca hata değil. Kısa süreli maddi bir sorun olur sadece. Zaten yeterince seviyorsa iki tarafta birbirine her türlü destek olup bunu atlatır. Para bugün var, yarın yok. Tıpkı güzellik gibi. O yüzden bunlara takılmamak gerek ¢
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 9b cevap paylaştı.
+1 yılMaddiyatın üzerine kurulu bir ilişki hiç bir zaman uzun yıllar süremez.
Sürdüğünü görüyorsanız kadının susup kaderine razı olmasıdır.
Gördüklerim ve yaşadıklarım hiç değişmeyen gerçekler.
Paranın çok olması evet güzel bir şey maddiyat olarak rahat olmak ama siz ne kadar mutlusunuz onu da görmeniz şart.
Para ile saadet olmaz demiş eskiler.
Boşa soylememisler.15 Yorumla- +1 yıl
Sorunun detayını okumadan cevap vermişsiniz siz de diğerleri gibi
- +1 yıl
Yukarda yazmış olduğunuz konu başlığı eksik bilgi ile soruyu sormussunuz bunu da size hatırlatmak isterim.
Çünkü yukarda ailesiyle birlik yasayan erkek ve babasından para alan erkek gibi bir bilgilendirme yok
Sizinde yazmış olduğunuz soru da eksiğiniz var sizde bunu kabul ediniz bir zahmet. - +1 yıl
Sonuç olarak yukariya da konuyu açık şekilde yazabilirdiniz. Siz peki herkes gibi bakmamissiniz diyerek kendi eksiğiniz veya hatanizi örtme dedine girdiniz
- +1 yıl
Sorumda eksik yok. Tüm soruyu soru başlığına yazmamızı beklemeye bir son verin artık bence. Soru başlığının ve soru detayının farklı fonksiyonları var. Yazmaya üşenmeyip Gılgamış Destanı gibi yazıyorsunuz, okumaya gelince sorunun detayını okumadan atlıyorsunuz bir de üstüne soru eksik kabul edin diyosunuz. Ne eksiği ya? Detay niye var? Başlık dediğiniz şey 1 cümle olur maksimum 2 cümle. Türkçe öğretmeniniz öğretmedi mi yoksa siz sadece işinize gelen yerleri mi dinliyodunuz?
- +1 yıl
Bence sadece beni suclasaydiniz kâfi idi ama hocama laf söylemeniz bence etik olmadı.
Kendisi üzerimde çok emeği var profilmi inceleme zahmetinde bulunmuş olsaydınız itina ile ne kadar içten , net ve nazik şekilde kimseyi kırmadan yorum yazmış olduğunu fark etmiş olurdunuz.
Yazılan yorumları herkesin begenmesini beklemem haksızlık olur.
Herkesin bakış açısı ve düşüncesinin aynı olmasını beklemek gibi. Ama bu şekilde bir tavrı hak etmedigimi düşünüyorum.
Ama yinede teşekkürler ederim
Hayırlı Günler
Hayırlı Pazarlar dilerim.
Gizli Üye(30-35)+1 yıl28 yaşındayım ailemle yaşıyorum. 5 tane evim var. Tanıştığım kızlara evim var vs demiyorum benden maddi bir beklenti için birlikte olmasını istemem. Evlendiğimde eşime de 1 ev alacağım hediye maddi çıkar beklemeyen birisine feda olsun düşüncesindeyim. Ayrıca dışarıda paralı görünen bir çok tip aslında çulsuzlar evlenene kadar çok güzel yediriyorlar sonra her şey ortaya çıktığında sorunlar başlıyor.
11 Yorumla- +1 yıl
Temkinli davranman tabii ki iyi ve anlaşılır bir şey. Benim kastettiğim insan tipi bu değil. Detayda da açıkça anlattım.
+1 yılŞimdi kendine ait birikimi yoksa olmaz bence çünkü bu insan hiç ileriyi görmüyor düşünmüyor demektir. İlla evlilik için değil bir insan istediği araba için motor için para biriktirir. Okuyorsa durum farklı o okul elbet bir gün bitecek. Ondan sonra yaptıklarına bakılır.
20 Yorumla
+1 yılHata elbette. Bunu cinsiyetten bağımsız olarak ifade ediyorum ki kendi hayatının iplerini eline almış, hayatını inşa etmek için mücadele veren insanlar her zaman daha takdir edilesidir ve saygıyı da hak eder.
Kadından daha az maddi kazancı olan bir erkek bu meselede gurur yapmaya başlayabilir.
Mevcut durumu romantize etmek ve dramatikleştirmek mantıksızdır. Dolayısıyla ilişkilerde psikolojik, maddi ve kültürel denklik/ uyum çok önemlidir.
10 Yorumla
+1 yılEğer karakteriniz uyuyuyorsa , maddiyati ikiniz hall ederek devam ede bilirsiniz. Bence gerçekten size göre insansa tabire caiz ruh eşinizse kaybetmemek gerekiyor. Maddiyati çalışarak düzeltmek olur. Tabi karşındakininde bunu istemesi lazım. Yani ikinizin geleceğini düşünmesi lazım.
10 Yorumla
+1 yılMaddi anlamda yetersiz erkek ileride yeterli, maddi anlamda yeterli erkek de ileride yetersiz olabilir. Herkes zengin olma ve fakir olma adayıdır. Bi sabah bakmışsın zenginsin, bi sabah bakmışsın fakirsin. O yüzden maddiyata pek takılmayın. Kırmızı şarap yanında portakallı pekin ördeği yerine tarhana çorbası da yetiyor insana doymak için
10 Yorumla
+1 yılHayatın sillesini az buçuk yemiş, düşe kalka, kendi çabasıyla biryerlere gelmiş erkeklere güvenilir, bu tip hayatla mücadele etmiş adamlarla yola çıkılır.. aksi halde belli bı yaşa kadar baba parasiyla lay lay lom yaşamış, hayattan bı tokat yememiş adamla maceraya atılmanin anlamı yok.
10 YorumlaYani ben aile evinde yaşıyorum evet iş bulmayı istedim onca yere başvurdum milli sporcu bile olmak istedim ama kimse bana iyi bir dönüş yapmadı
Görüşlerde ki kızlar birazcık iyi düşünün bizler bu dünyaya hapis olmaya geldik Allah bize bunu nasib etti bizim suçumuz nedir ♿😠00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 5,2b cevap paylaştı. Herhangi bir sağlık sorunundan dolayı şimdiye kadar eli ekmek tutmamışsa hoş görmek lazım ama hiçbir problem yok sırf keyfi için böyle bir yaşam yaşamış ve sonrası içinde baba parasına güveniyorsa bu arkadaş ilk tökezlemede düşer ve bu arkadaşa güvenmemek en faydalısıdır. Bugün hali hazırda işi olan insanlar bile ikinci iş edinmeye bakıyor kendilerini garantiye almak için.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı. Aşktan gözü kör olduysa kadının başlamak hata olur. Erkek çalışkansa bir şekilde toparlarsa maddi durumu sabredilir. Sorumsuzluk bazı erkeğin ruhuna işlemiş. Öylesine denk gelirse zor. Tanıdığım bir akrabam var. Sürekli işten çıkıyor boşanamadı da kadın. Sıkıntılı..
00 Yorumla
+1 yılÇalışmayan tembel birini istemezdim onun haricinde mal varlığının önemi yok. Ben de kraliyet kızı değilim orta halliyiz şükür geçinebiliyoruz. Ailemde vaktinde yokluğu da gördüm. Sadece cimri eli açık olmayan bir eşim olsun istemezdim
10 YorumlaBence maddiyat yerıne kendıne şu soruyu sor ben onla mutlumuyum eger bunun cevabını kendıne verebılıyosan maddı olarak bir şey bekleme kendı ayaklarının üzerınde durabılırsın
20 Yorumla
+1 yılHer şeyden önce; kendi ayaklarının üzerinde durmayı başaramamış, sorumluluk almaktan uzak insanla ciddi bir beraberliğin sonu hüsran olabilir..
Yine de siz bilirsiniz..
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 16b cevap paylaştı. Her konuda esitlik diyen kadinlarin oarali erkek istemeleri ne kadar etik? Bunun disinda evet kurulu duzeni varsa babasindan isi devralmasida gayet normal. Sorumsuz erkekten uzak durmak evet olmasi gereken bisey
03 Yorumla- +1 yıl
Ben yukarda erkek çalışsın bana baksın ben evde oturup duvardaki diplomamı izleyeyim mi demişim? Eşitlik falan ne alâka ya çekmeyin lafımı başka yerlere!
- +1 yıl
Ben olmasın mı demişim?
Gizli Üye(25-29)+1 yılBabasından aldığı harçlıkla hayatını devam ettiren bir erkeği asla ciddiye alamam hiçbir konuda. Ben bile yapmıyorum bunu kadın halimle. Cok ezikçe bence. Babası varlıklı bile olsa, okuyor bile olsa, bir işi uğraşı olmalı bir adamın. Boş gezenin kalfası ise ondan hiçbir şey olmaz
00 Yorumla
+1 yılEvet hata olur kendi ayaklarının üzerinde durmayı bilmeyen sorumluluk almayan biriyle yola cikilmaz.
10 YorumlaEvet hata, en azından benim gibi olmalı yaşama standartı. Yoksa illa ki pürüz çıkacaktır bi yerde, realist olalım aşk karın doyurmuyor.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4b cevap paylaştı.
+1 yılMaddi anlamda yetersiz kadın/erkek ile ciddi ilişkiye başlanabilir ama üstte yazdığın profildeki birisiyle kesinlikle hata olur.
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 3,6b cevap paylaştı.
u +1 yılKendi ayaklarının üzerinde durmayı başaramamış, hâlâ ailesine yaslanan, bundan asla gocunmayan, sorumluluk sahibi olamamış bir insanla evlilik düşünemem ben şahsen.
Az kazansın sorun değil ama kendi parasını kazanıyor olmalı.00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 5,7b cevap paylaştı.
+1 yılErkeği maddi anlamda rahat sömürmek isteyen kadınlar için ideal cüzdan pardon sevgili adayı değillerdir ancak ben yeter ki seveyim gerekirse oturur simit ayran bile yaparız diye düşünüyorsa kadın işte o zaman çok da problem değildir.
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. Maddi yönden varlıklı olması şart.. 😌
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Bugün ailesinden medet uman evlenince ailesinin sözüyle hareket eder.
10 YorumlaLüks değil Evlenecek kadar birikim olmalı. Normal kazançlı bir işte çalışmalı.
10 Yorumla
+1 yılMaddi olarak düşünüyorsan başlatma ama manevi olarak güçlüyse kaybetme derim.
10 Yorumla
+1 yılÖncelik meselesi bu; kiminin para, kiminin aşk, kiminin dış görünüş.
10 Yorumla
+1 yılkadında çalışacak erkekte. biri yatar biri bakar. kıyamet ondan kopar
10 Yorumla
+1 yılEvet hata kendi işi kendi maaşı olmalı işi ne olursa olsun
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 518 cevap paylaştı.
+1 yılOnun daha kendisine saygısı yok, ileride bir dikiş tutturamaz çoluk çocuğunu perişan eder
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 19,9b cevap paylaştı.
+1 yılher şey para demek değil. Gerçekten bu konuya zengin olacağım kafası ile bakanlar hayat tokadını yedikleri zaman kendilerini olmadık yerlerde çalışıyor halde buluyorlar.
00 Yorumla
+1 yılPara peşinde olanlar için evet hata, ama seviyorsa değer veriyorsa yarın belkide şimdikinden daha çok kazanacak bu gibi aşk ilişkileri saygıya sevgiye bakar, bizde böyle✌🏻
00 Yorumla
+1 yılBenim için hata. Evet dışarı çıkınca bende öderim. Ama bu ilişkinin devamı gelmez. Bi adım atamam atarsam ikincisi gelmez. Böyle bişey de bana göre zaman kaybı.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılTabiki hata! Büyük bir hata hemde! Ben öyle bir hataya düştüm zor kurtuldum ondan. Kızlar sakınnn kendi sorumluluğunu bilmeyen biriyle olmayın!
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılevet hata fakir sevgilim oldu 1 ay dayandım ayrıldım hiç uğraşamam valla erkek dediğin parası olucak şart bu evlenince ne olcak taş mı yicez
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,2b cevap paylaştı.
+1 yılKendi ayakları üzerinde duramayan, sorumluluk almayan adamın, babasına sırtını yaslamış adamın hayatındaki bütün kararları babası alır. Evleneceği kişiyi bile babası seçer.
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 26,8b cevap paylaştı.
+1 yılHata olasılığı belki vardır. Lakin bunu söyleyebilmesi için karşı tarafın kendi ayakları üzerinde durabiliyor olması lazım.
00 Yorumla
+1 yılAile ilinin başina geçicem kısmı hariç katılıyorum düşünülmez ama serveti olan ve işi hazır biri ile niye olmasin onu anlamaya çalışıyorum
00 Yorumla
+1 yılmaalesef birbirinizi ne kadar sevseniz de ortada bir evlilik varsa sadece erkek degil iki tarafında ekonomik ozgurlugu olmak zorunda. bu devırde tek maasla ev gecındırılemıor
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılHic bi zaman maddiyata onem vermedim ama sorun hep maddiyat oldu
10 Yorumla
+1 yılEvet hata, belirsizlik her iki tarafı da mahvediyor. Yakın bir arkadaşımda şahit oldum buna.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Hatadır. Eşimin başkasına minnet etmesini istemem.
00 Yorumla
+1 yılErkeklere çok fazla yükleniyorsunuz haberiniz olsun
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6,4b cevap paylaştı.
+1 yılAilesi zengin değilse hata olacaktır. Hayat bu kadar kolay değil.
00 Yorumla İşi gücü olmalı, ev araba aileden bir şey kalmadıysa çok zor artık.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHata olur onun maddi problemleri yüzünden ilişkinizi yaşayamazsınız yıpranırsın aynı şekilde karşı tarafta yetersiz hisseder sorunlar olur. Eskiden olsa bunlar tolere edilebilirdi yaşam şartları ortada buradan mutlu bir beraberlik çıkmaz.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKadınlar, çocuklar ve köpekler hiçbir şart beklenmeden sevilirler ve sahiplenilirler.
Ama erkekler, sadece bir şey sağladıklarında, bir işe yaradıklarında sevgi görürler. Çok üzücü bişey00 YorumlaHata olur kendi ayaklari uzerinde duramayan bi erkekle olmaz
10 Yorumlabu gun parasi olmayabilir ama yarin da olmayacak demek degildir bu
10 YorumlaHayır ne alaka her türlü insan vardır sen yüreğine bakk 🤌
10 Yorumla
+1 yılOhooo baştan sizin iş yalan aga maddiyata ne bakıyorsun karşındaki insan mı ona bak para her türlü halledilir ortada sevgi saygı olmadıktan sonra al parayı bir tarafına tıpa yap yani nçnçnç 😏
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılNiye hata olsunn? Maddiyata bu kadar baglanmayin ya.
00 Yorumla
+1 yılErkek maddi olarak güçlü değilse onu bir kadının kabullenmesi saygı duyması çok zor olur hep bir şey eksik olur ilişkilerinde
00 Yorumla- Devamını Gör (18)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat