AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
80Cevap
Bu insan kendini düşünen biri ve sadece maddi değil manevi yönden de bir faydası yok size bu nedenle sizin hayatinizda da yeri olmamalı.
Bir bok olmaz öyle erkekten
Kesinlikle
Bitir. güzel kardeşim nedir adli calisma
Sen bitir ayril yol ver Bni mutlu edeni bn her zaman el ustun de tutarim
Yol verdim hiçbir şey söylemeden engelledim heryerden.
Tabiki doğrusu bitirmek
Başımıza peso mu arıyoruz başımızda duracak acımasızlık gibi hissettim bir an ama bu durumda onun yaptığı güzel kardeşim girmiyor mu
Yaptığı şerefsiz lik güzel kardeşim lik
Niye sen parazit misin adamın desteği olmadan yaşayamıyor musun? Adam gibi çalış kendi ayaklarının üstünde dur. Kimsenin seni besleme gibi bir zorunluluğu yok.
İlişkide maddi varsa o ilişkide sevgi yoktur Sevgi olunca insan kuru etmek bile yiyebilir nokta
İlk cümlelerin başka son cümlelerin başka cevabı hak ediyor...
Doğrudur, başka erkeklerden para bulmasını isteyen bir erkek! Bitirrr tabiki
Rusların evliliğine dönmüş sizinki: Erkek çalışmaz votka içer evde. Kadın çalışır.
Yani ben öyle bir şey yapmazdim senin gibi bir kadını sevmek sahip çıkmak isterdim tatlım 🙃
Başka erkeklerden para temin etmek nasıl oluyor..
İşte yok sa. bul diyo nerden bulayım sanki
Hediye atsınlar yayın aç falan diyor
Kendisi ne iş yapıyor p*zevenk mi
Sanırım 😕 peso olmalı yoksa hiç mi gurur olmaz bir erkek de şimdi de yol verdim engelledim diye peşime düştü kız arkadaşım a kadar beni sormuş
Kimi ararsa arasın taviz verme
Yok asla bana başka numaralardan yazıyor asla cevap vermiyorum
kesinlikle sevgilim, flortum veya benzeri ciddi iliskim olmayan birinden maddi destek beklemem. esimse olabilir tabi ki cunku o zaman her sey musterek oluyor artik
İyi bekleme Bisey tüm erkekler senin evine gelip bedava senden faydalanıp yiyip içsinler o zaman
senin durumun icin soylemedim, kendine gore hakli olabilirsin. sadece soru basligina gore yorum yaptim haliyle kendime gore
Anladım ama benim evimde benle kalan kız bile olsa derdi elli defa ortak markete gidelim sen belki taşıyamazsın ben yardım ederim diyebilirdi böyle erkek mi olur kızın evinde kalsın yemek kızdan baksın ev boş demedi bir güne birgün ben zaten ondan para asla istemedim ama böyle demesi herkes beklerdi ben kız başıma ona bakamam ki benim de kendime göre yüküm ağır birde benden büyük erkeğe nasıl bakayım
ona katiliyorum tabi ki. eger beraber yasiyorsaniz ya da seninle cok kaliyorsa evet kesinlikle yardim etmeli maddi acidan. aksi faydalanmaya giriyor ve cok da kotu
Bence çalısıyor bir şeyler kazanmak için çabalıyorsa sende ona destek olabilirsin ama sürekli senden geçinmek istiyorsa ayrıl abla ilişkiniz ciddiye gittiginde bence sıkıntılar yaşayabilirsin
Noldu ne yaptınız? İstiyorsan destek oluyum
En mantıklı karar. Arap sabunuyla yetinsin
😅😆😃 sabunu delcek adam
Maddi durumun yoksa neden tek başına eve çıktın ki? Sevgilinin kirası neden ödensin ayrıca karısı mısın sanki böyle bir beklentiye giriyorsun. Tek başına yaşıyorsan sorumluluklarını alıp kendi masraflarını ödersin de
Delikanlılığının yüzde birini bu kıza sadaka versen bu soruyu sormazdı.
O zaman sürekli eve gelip beni kullanıp benden yemeyecek tamam mı
Karısı olmadığım için onun benden sürekli faydalanmak istemesi çok mu doğru
Yani seni kullanmaktan kastın ilişkiye girmekse, bunun karşılığında para mı bekliyorsun? Sorun eve gelirken bir şey almamasıysa bunu onunla konuş mesela? Dışarıda birlikte yiyorsanız ve masrafları o ödüyorsa senin evinde yedirdiğinin lafını yapmazsın
Hayır asla ben nakit beklemedim ondan hani mesela sürekli eve alkol getiriyor yanında bir çerez meyve bile getirmiyor onu demek istiyorum hiçbir faydası yok sadece bana alkol beni zehirliyor yani bu insan bana zararı var ben bunu demek istiyorum siz diyorsunuz para istiyorsun ben para falan istemiyorum
Bu adamın ismi m ile mi başlıyor bacim
Kiz cevap versene ismi ne bu adamin
C ile başlıyo
Nereden buluyorsun böyle sünepeleri
Şanssızlık 😕
Dertleşmek ister misin
O nasıl bir erkek ya erkeğim demesin kendine
Geç bile kalmasın niye bu kadar zaman ne bekliyorsun
Pardon sen ilişkiden mi bahsediyorsun. Bu ne saçma kafa ya. Bu devirde ayağınızın üzerinde duramiyorsaniz ilişki bile yapmayın değil ayrı eve cikmayi
Ne diyorsun be sen neyin kafasını yaşıyorsun sen bile evine birisi sende kalırken ortak bölüşmüyor musun her şeyini tüm onun yemeğini içmesin her şeyini sen mi karşılıyorsun evine ev arkadaşı aldın ve bu benden büyük bir adam sen ne diyorsun ben ondan nakit destek bile istemedim ama sürekli evime sadece alkol getirdi yanına bir güne bir gün meyve çerez bile getirmedi sen neyin kafasını yaşıyorsun be
Sen evine ev arkadaşı aldın ilan verip sen o ilana hayrına gel benim evimde bedava kal gel beni de kullan benden ye iç diye mi açıyorsun ilanı
Ayrı eve çıkmak ne demek hem senin evinde mi kalacaktım nerede kalacaktım sokakta mı kalacaktım yani bir tane evi evde oturuyorum diye herkes gelsin burada bedava mı beni kullansın ne diyorsun sen ya
Çok saçmaymis kendinizi kullandirmayin
Ayrıl onun kendine hayrı yok..
Doğru. Biraz eril olun la ayucuklar
Olabilir en doğal hakkınız
Burada faydalanma var o erkekten olmaz
Bızde ne bok alıcagımızı sasırırız
Kullandırma kendini...
Seni kullanıyor aynı zamanda başka erkeklere kullandırtmaya çalışıyor saçmalama hemen bitir
Bitir kedinlikle , benzer durum bende de vardı, ben de bitirdim
Esenyurtu anlattin sanki
Oo yüksek rütbeli gav,
Hep kadınlar sömürmüycek ya birazda erkekler sömürsün 😂
Sen hayırdır ne hakla genelleme yapıyorsun diğer her kadının yaptığı şeyi sırf cinsiyetinden dolayı ben kimseye bir zararım olmamış kimseye 1 TL bile yüküm olmamış sen bana nasıl atarsın bunu suçsuz bir insana cinsiyetinden dolayı birisi yaptıysa beş parmağın 5 i bir midir erkeklerde kadın öldürüyor ben de o zaman hepiniz aynısınız mı diyim hepiniz katil mi diyim yani nasıl bir genellemedir bu
Şakasına dedik yaw dur celallenme 😂
2paragraf cümle olmuş gibi, birinci kısımda erkek haklı 2 paragrafta kadın
Ah erkekler … yaranamayız… iş paraya gelince mi böyle oluyır?
Eee zaten kıza bakmak zorunda değil ki, kızın zaten imkanı varmış ki eve çıkmış.
Yük olmak zorun da mı? Ayrı eve çıktın diye sürekli sana gelmek isteyen senden yemek faydalanmak isteyen sevgilin olsa ne düşünürdün imkanım var benden büyük ama ona da bakayım mı derdin?
Kopek sahiplen daha faydali
Kesinlikle bin kat daha
Gvt mı djdjd
Sanırım 😕
Ciddi mimlansna
Yemek ismarlayabilir dışarda bişi yaparsınız karşılayabilir ama sevgiliyseniz evine destek olmak zorunda değil bence
Dışarda hiçbir şey yapmak istemiyor sürekli bende kalmak arkadaşları arayınca dışarı çıkıyor benle hiç asla çıkmıyordu eve de hiçbir faydası yok ben kız başıma ona bakamam ki
Sonuçta evimi kendi de kullanıyor evde yiyecek bakıyor destekden kastım buydu kendi de kullandığı için sadece yanlış anlaşıldı her zaman gibi insanlar anlamak istemiyor ztn ben para falan istemedim ondan ama erkekse bir evde kalıyorsa bir Gine bir gün demedi sana markete gidelim benim arabam var sen belki getiremezsin taşıyamazsın ev boş kalmış diye
Dogru ayrıl seni sevmiyor
Doğru yol ver
nasıl bi ilişiymiş o öyle ya:D
Hala yol vermediğine saşkını
Benide alsana yanına 😂 ne güzel İstanbul bee.
Aynen üle kizanim doğru dersin
Abi düğün nasıl geçti 😂😂
Ohoo süperdi hangi düğün o beee 🤣
Ay geçen düğüne geldim buraya dedin ya yzşçyz hemen unutuyorsun bak
Yalan mı dedin usman
Yalan yalan ne duyduysan inanma kizanim fakirim ben 🤣
Ulannn Usman😂😂
Tipik ikizler burcu erkeği
anında postala amipi
Bitir Kullanıyorsa
İlişkiyi bitirmek doğru tabiki
Bedavaya mi verdin.. kullandi mi seni eleman?😁😁
Daha ne istiyor şu an ona yol verdim diye ağlıyor kız arkadaşıma kadar ulaşıp beni sormuş ben engelledim yol verdim ona diye niye ağlıyor
Geç bile kalmışsın
Ayrıl
Doğrudur
Baştan başlamayın bile bence
Doğru
Doğru tabii ki
Doğru tabi.
Öyle erkek mi olur
Yok o kadar da olmaz yani
Bence direkt postala