Herkese merhaba size biseyler danışmak istiyorum vaktiniz var ise okuyun lutfen. Biz sevgilimle nisanlancaktik son 2 hafta kala aileler arasında problem çıktı sevgilimin de kendi içlerinde sorun yaşadılar ve sevgilim aile evinden ayrıldı gorusmuyorlar. Kendine ayrı ev tuttu. ama artk benim ailem de istemediği için gizli görüşüyoruz birikim yaptıktan sonra ailemle tekrar konuşcaktik. Psikolojik olarak çok zor seyler yaşadık 4 ay gecti olayların üzerinden. Biz çok lüks yasayan insanlar değiliz zaten herşeyi minimalize ederek yaşıyoruz özellikle bunlari yaşadıktan sonra. Asla sevgilimden maddi bı beklentim olmadi hatta ev tutmasında ücretin yarısıindan fazlasını ben karşıladım kredi kartından çekip. İyi kötü bı ise girip hemen kapattım ve ondan karşılık beklemedim almadimda. yeri geldi tek tencere de makarna haşlayıp yedik. Bunları anlatma sebebim ise 2 gün once sevgilim ile kafede oturuyorduk izinli gününde farklı biseyler yapalım evde oturmayalim dedim cunku çoğunlukla ya evde ya da makul sessiz sakin olan devamlı gittiğimiz bı kafede oturuyorduk farklı biseyler de şu yine pahalı bişey yapmayalim ben senle parkta gezerken de keyif alıyorum ya da bura yerine farklı bı yerde otural8m değişiklik olsun dedim. Bı anda çıkıştı ben burada vereceğim parayla faturamı oderdim vs dedi yapamayız bisey dedi bu parayla dediği de 300 TL bile değil ve faturalari hesapladigimizdw zaten çok rahat bı şekilde çıkarıyordu. Ben çok üzüldüm kadinl8k gururum kırıldı. Hiç bı zaman bana bu tarz bişey söylememişti ilerde evlendigimiz de de maddi sıkışıklıkta bana böyle mi davrancakti ya da ben rahatlıkla onun aldığı bı suyu nasıl içebilirdim anladiniz ya. 2 gundur özür diliyor benim içim çok soğudu öyle davrandığı için. Çok seviyorum ağladığında içim gidiyor ama ne yapacağım ne yapmam gerek bilmiyorum fikirleriniz kıymetli teşekkür ederim.
Güncellemeler
1 yıl
Affetmek için çok çabaladım ama yapamadık ayrıldık arkadaşlar 😔 teşekkürler herkese
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer