Lütfen açıklamayı okur musunuz ne yapmalıyım?

Oyundan tanışıp sabah akşam 3 yıl sesli konuştuk çok eğlenirdik, ara sıra görüntülü konuşurduk. Ergen aklıyla birbirimizi görmeden sevgili olduk sonra araya mesafeler girdiği oldu bir yıl kadar konuşmadık. Birkaç aydır tekrar konuşuyoruz benden hoşlanıyor. Onunla buluşmak istiyorum 20'li yaşlarımıza girdik ama endişelerim var. Görüntülü konuşurken kamerayı en iyi açıyla tutardım, makyaj yapardım vb. olduğumdan daha güzel görünüyordum. O benim epey güzel olduğumu ve sosyal karakterli olduğumu düşünüyor ama fazla güzel değilim, yaşımdan küçük gösteriyorum, kısa boyluyum ve içe dönüğüm. Saçlarımı toplamama imkan vermeyen bir skolyozum var. Omurgam biraz eğri boynum yamuk. Saçlarımla kapatıyorum. Yanında kendimi kötü hissederim diye korkuyorum veya beni beğenmez, çekingen bulur diye. Muhtemelen heyecandan hebele hubele ederim. Sahilin olduğu bir yerde yaşıyor yakınız, buluşma teklifine hep geçiştirmeli cevaplar veriyorum istemiyorum diye kestirip atıyorum. Üzgünüm keşke daha güzel ve daha öz güvenli olsaydım. Ne yapmalıyım bilmiyorum bu çok uzun bir hikaye ama en kısa haliyle böyle
Güncellemeler
+1 yıl
hayır bir de yetmiyormuş gibi ön dişimin orta yerinde küçük nokta şeklinde kahverengi leke var. ırsi midir nedir ilkokuldan beri her gün hatır hutur diş fırçalamama rağmen oluştu ve geçmiyor. 32 diş gülemiyorum bile insanlar dişlerimi fırçalamadığımı sanacak
Güncellemeler
+1 yıl
görüşleriniz için çok teşekkür ederim fakat bir yerde yanlış anlaşılma var. ben ilişkinin devamlılığından endişe duymuyorum. hayatından o an çıkıp gidecek olsam bile uzun zaman geçirdiğim birini görüntüm ya da karakterimle hayal kırıklığına uğrattığımı düşünmek beni üzüyor. uzun süre sosyal fobiye sahiptim terapi aldım içimde o çekiniklik hala var onun dışa dönük, bol arkadaş çevreli haline karşılık. küçük düşmüş hissetmek beni yaralardı
Lütfen açıklamayı okur musunuz ne yapmalıyım?