İçki içiçez malum kişiyle ama öyle bira falan olmasını istemiyorum amacım onun sarhoş olması bünyesi alışkın olduğu için alkole öyle hemen sarhoş olmaz nasi sarhoş ederim onu sarhoş edip biraz konuşturmaj için insan sarhoş olunca bazı şeyleri saklayamaz ne içelim diyim çok bilmiyorum çünkü benim içki de ilk deneyimim olacak yardımcı olabilecek olan var mı
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Saçma bi taktik. Sen neyi bilmek istiyosun? Ne söylemesini istiyosun.
Bişeyler sakladığını düşünüyor um eski sevgilisi ni unutmadigini düşünüyorum belkide kuruntu dur eğer sarhoş olursa ne var ne yok döker bence neden saçma bir taktik olsun ki
Eski sevgilisi ile ne kadar ileri gitmiş , kaç yıllık ilişki ve ayrıldıktan ne kadar süre sonra senle oldu?
8 yıl sürmüş ama üzerinden 5 yıl geçmiş tabiki cinsellik olmuş yani ayrıldı ktan sonraki 2 yıl çok kötü olmuş Ama şimdi hatırlayınca sallamiyor hic yaşandı bitti bosveer hayat bu Dior zaten öyle duygusal bı insan değil çok fazla mantık üzerine yaşar ama ben işte takıyorum
Tamam uzun ilişki bittikten sonra ortalama 3 yıl uzak durmak gerekir ama zaten 5 yıl olmuş. Sıkıntı olmaz
Anladım yani bende merak ediyorum bakalım bı icireyim neler sacmaliycak bide aramizda 10 yaş var ben banada aşık olmasını istiyorum ama zor gibi demi
10 yaş varsa pedofilidir o. Yaş farkı varsa aşk yoktur
İyide ben 25 yaşında yım çocuk değilim oda 35 yaş farkı olan insanlar var ya mesela Kenan İmirzalıoğlu ile Sinem Kobal 13 yaş var
30 lardan sonra olgunlaşır kadının düşünceleri. Genelde baba sevgisi eksikliği , olgun olamamak , kendi ayakları üzerinde duramamak gibi sebeplerden büyük yaş tercih ederler. 25 yaşında ki bi erkek cocuk gibi geliyo mu sana? Eğer geliyosa bu senin olgunlaşmadığından kaynaklıdır
Yani benle aynı yaşta olmasını istemem çünkü herkes bilirki erkekler geç olgunlaşıyor yani 30 olsa daha iyi olurdu evet yaşıtım erkrkler çocuk gibi geliyor kafaları pek birşeye basmıyor olgun değiller bilmiyorum bana öyle geliyor aklı basinda kendi işini kendi halleden örnekler çoğaltılabilir çocuk gibi gelmeleri onların çocuk olması benle alakası yok
Olay aslında senle alakalı. Erkek geç olgunlaşmaz aslında sadece kadınlarımız özgüvensiz olduğu için yaşlı erkek tercih ediyolar. Kendi ayakları üzerinde duramıyolar. Bilinç altlarına öyle işliyor her şey. Erkeğin olgunluk yaşı 20 - 25 ama erkek olgunluk belirtisi göstermeye ihtiyaç duymaz. Başkalarını ilgilendirmez ama kadın olgun görünmek zorunda çünkü eksiklikleri çok fazla. Sende de var aynısı ve aslında sende ki eksikliklerden dolayı 25'lik bi erkek sana cocuk gibi geliyor. Sen özgüvensiz olduğun için 35 yaşında bi amca tercih ediyosun. Amca da zamanında istediği kızla olamadığı için seni seçmiş ama fark ettiysen 45 yaşında bi kadın tercih etmemiş , 25 yaşında çıtır tercih etmiş. Saftrik olarak da seni bulmuş
Ahahaha yazdığın yazıda katıldığım yerler var ama zamanında istediğiyle olmamasının benle alakası ne? amca dediğin adam gayet karizmatik yakışıklı bendeki o tarz eksikler yok 28 30 yaşında da olabilir di yazdım okumadın herwlde ben zaten 25 yaşındayim Toplum olarak aşırı gerideyiz yaş farkı duyunca böyle degisiik yorumlar geliyor aradaki yaş farkını nelere bağlıyor lar yani bu durum tesadüf anladinmi ben özellikle gidip seçmedim karşıma çıktı şans vermek istedim tanımak istedim sucmu bu saflik mi 😂
Erkekler olgunluginu göstermeye ihtiyaç duymaz mi 30 dan olgunlasmiuorlar çünkü kadinlarda uğraşmak istemiyor
Eksiklik varsa yaş farkı da vardır. Denklem her daim aynıdır. Bende eksiklik yok diyen kadın , sarhoş edip konuşturma taktiği yapmak istiyo :D. Sende ne çakalmışsın. İlişkiniz daha da ilerlesin , evlilik felan ondan sonra bişeyleri anlicaksın ama yaş 33 - 35 olur ve ondan sonra da yaşlandın diye kimse bakmaz sana. Yine karşına 35lik biri cıkar ama oda 20 - 25 lik cıtır hatun isteyecektir
Sarhoş edip konuşturmak biraz kafa bulmak belki biseyler soyliycek neden saçma buluyorsun bunu ben istihbarat ajanı değilim ne yapmamı bekliyorsun biraz da çakırkeyif olsun kafa hep aynı insan her konustuguyla evlenirmi ne biliyorsun evleneceğimizi şans vermek istedim dedim eksiklik dediğin şey her insan da bazı şeylerin eksiklikleri olur şu an dünya da yaşam standartlarından dolayı kimse normal değil yaş farkı arttıkça eksiklik artar diosun ben ne dedim onu özellikle secmedim yukarda Kenan İmirzalıoğlu örneğini verdim şimdi şey diyeceksin onlar ünlü 😄 ama onlarda bir insan ben 18 o 30 olsaydi dediğinde mantık arardım zaten evlendikten sonra Allah kimseye ayrılık falan yaşatmasın senin dediğin yaşlarda normal evli biri olurum herwlde o olmazsa başka biri olur belki o olur seversem gerçekten o yaşta hala evlenmeye çalışıyor olmam heralde o yaşta sana kimse bakmaz demişsin ya
yok ünlü demek aklımdan bile geçmedi , dediğim gibi denklem her daim aynıdır yaş farkı coksa aşk yoktur. Bi 30 - 35 lere gel de 10 yıl sonra bu konuşmayı hatırlarsan anlaşabiliriz anca
Tamam bı soru sorayım bu ilişki ye neden olumlu bakmıyor sun sebepleri ne
Yaş farkı var ama adam niye 45 yaşında olgun bi kadın tercih etmemiş sence? 25 yaşında çıtır bi hatun tercih etmiş. Burdan yola çıkarak aşk olmadığını anlayabilirsin. Ünlü dedin mesela , acun şeyma 18 deyken mi ne tanışmıştı. Acun niye 50 lerde kendi yaşında biriyle tanışmadı? Ülke olarak araplaşıp pedofili ye gidiyoruz. Bu yüzden onaylamıyorum. Kadınlarımız zaten kendine saygısı yok ve özgüvensizler
2021 yılında Ferhat la şirin aşkı aramak bana saçma geliyor zaten 45 yaşında ki kadını nie tercih etsin şu an 45 yaşındaki adami bende tercih etmem yaş farkına 10 na kadar bende normal bakıyorum 10 dan sonrası sıkıntı zaten evet o dediklerin genç kadın alayım falan filan Pedofiliyle kendi durumumu asla ilişkilendirmiyirum 25 yaşındaki bı insan istismar edilecek yaşı geçmiştir bence ha geçmeyen de vardır bilemem senin o dediklerin parasını yemek için beraber oluyorlar bu yani amaç başka bişey değil tamam bu konuştuğum kişi bana tamamen aşık olmasını bekleyemeyiz aşmış bazı şeyleri ama ben duygusal anlamda bişey ler hissdiyirum o yüzden vazgeçmek istemiyorum
sen onu sarhoş edeyim derken kendin sarhoş olup adama itiraflarda bulunmayasın
Sen sarhoş olursun ziker o sarhoş olmaz
Ben bundan korkuyorum sarhoş olursam başıma geleceklerden çünkü alkolde ilk deneyim olacak farkında bile olmam çoğu şeyin ama 1 2 yudum alcam bu yüzden yok bence viski rakı falan içerse sarhoş olur acaba uzaktan mi içsek telwfonda konuşurken herhangi bir tehlike olmaz o zaman
Nzelden gelsene biseyler sorcam
Ne soracaksın burdan da cevap verebilirim
Yurumda pek sevmiyorum
Votka için yaşlar kaç
Ben 25 o 35
İlişkiye de mi girmek istiyorsun
Yook sadece onu sarhoş edicem votka yeterlimi çünkü bünyesi alışkın onun hemen sarhoş olmaz ben şarap içmeyi düşünü yorum votka içmem derse ne icirmeye çalışayım
Viski o zaman
Hm votka ve viski ağır demek ona direk votka al dersem anlar die korkuyorum.
Bişey soyliycem bana saldirmaz demi sarhoş olunca
bence sen önce dökülürsün ortaya
Telefonda yapsam konuşa rak içsek mantıklı degilmi ben çok icmiycem 1 2 yudum falan
olmayacağını sende biliyorsun
Sen kendin sarhoş olmada
Rakı içir çözülür
Onu sarhoş etmek istediği mi anlamaması lazim