Yaptığım şeyi nasıl yorumluyorsunuz, lütfen?

Arkadaşlar 2 yıllık bir ilişkim vardı eski sevgilimin ailesi beni istemiyordu ve erkek arkadasim bu konu icin ailesiyle küs kalmıştı beni istememelerinin sebebi ise ogullarina gorucu usulu olarak bir kız bulmus olmalari idi. Neyse sonra ilişkimiz ailesine ragmen cok guzel giderken bir gün bana bi sure konuşmamız gerektiğini ve zamanin bakalim ne gosterecegini soyledi cok agladim cok uzuldum cunku ortada hicbir sebep yoktu aradan 1 ay gecti tekrar yazdi bir sans daha verdim bu 2-3 defa daha tekrarlandi ve ben her seferinde şans verdim. En sonunda tekrar bu şekilde bi süre konuşmamamız gerektiğini ve nasipse zaten olacagini zorlamamamiz gerektigini soyledi ve uzatmadan tmam dedim. Ayri olduğumuz süre içinde askere gitti ve giderkende sevgilisi yapmis kendine. Bende o sirada baskasiyla tanistim ve gercekten cok ciddi ilerleyen bir ilişkim var hiç bir şekilde hiç bir şey yuzunden zarar gormesini istemiyorum. Bundan 1 hafta once eski erkek arkadasim bana ulasmak icin arkadasima yazmis numarami istemis barismak istemis arkadasimda benden uzak durmasi gerektigini soylemis. Bunu duyuncada gidip storysine çok uzuntulu aşk acisi cektigini belli eden şeyler atmış. Yapım gereği aşırı merhametli bi insanım biri beni uzse bile ben asla üzemiyorum ama eski sevgilimde arkadasımın ona çıkışmasını haketmiş değil mi? Hiç bir zaman için ona geri dönmek istemiyorum ama benim yuzumdende kimsenin acı çekmesini istemiyorum. Nolur hakediyorsa hakediyor diyinde vicdan yapmiyim🙄

Yaptığım şeyi nasıl yorumluyorsunuz, lütfen?