Para & Ekonomi Bir kilo patates 44,99 olmuş, ekonomi nereye gidiyor? Gizli Üye (45 üstü) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 36 Yapay Zekaya Sor Bir de "zıplatma" diye not koymuşlar ne zıplatıcam ayol bana ne Bir kilo patates 44,99 olmuş, ekonomi nereye gidiyor? Cevapla Nereye Gidilir Soruları Beğen Paylaş Takip Et 9 kişi beğendi
coffeyyJohn Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 85% 1 yıl Para & Ekonomi konusunda 476 cevap paylaştı. Yok ya! 10 - 20 TL'ye de patates var. Zıplatma kelimesini neden kullandılar anlamadım. Yerel bir isim mi acaba. 1 2 Yorumla Soran 1 yıl Yöresel ama zıplatmayı ben de yeni duydum Yorumla coffeyyJohn 1 yıl Doğrudur. Hayırlısı artık. Yorumla
ByDreamm Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl Farklı patatestir yoksa markette patates 10tlden başlıyor tatlı patates istersen 100tl ye de var 😀 adam zaten baştan sinyali vermiş yalnız 😂 1 2 Yorumla Soran 1 yıl Nazik davranın diyor Yorumla ByDreamm 1 yıl O şekilde bakarsan patatesi diyor ama patatesi alan içinde demiş olabilir malum Türkçemiz her anlama geliyor nasıl düşünürsen o anlama geliyor 🤣🤣 Yorumla
_Melioraa_ Takip Et Yoda Yaş: 106 , eic 99% 1 yıl Zıplaya zıplaya gidiyor ekonomi, patatesler bile o derece hassas.. 1 2 Yorumla Soran 1 yıl Ehehe kıss Yorumla _Melioraa_ 1 yıl 😵💫 Yorumla
ZzAllalone Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 101% 1 yıl Benim aldığım 15 lira filandı. Zıplamadığı için ucuza satıyorlar demekki. 1 1 Yorumla Soran 1 yıl Hahahahs Yorumla
D0D000 Takip Et Xper 5 Yaş: 24 , eic 100% 1 yıl Milleti zıplatıyorlar işte 50 TL bir kilo patates yazık. 1 0 Yorumla
guapomorena Takip Et Master Yaş: 43 , eic 100% 1 yıl Zıplatma kısmını çözemedim.Ekonominin yönü belli, uçuyoruz. 1 0 Yorumla
Esrihbaenl Takip Et Master Yaş: 38 , eic 98% 1 yıl Para & Ekonomi konusunda 378 cevap paylaştı. Elinde alıp zıplatıyorlar, yenmelik değil herhalde. 😒 1 0 Yorumla
Sadbut_true Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 98% 1 yıl Bu sene patates bol aslında bu fiyatta neyin nesi 1 0 Yorumla
Pembiş_Kelebek Takip Et Xper 7 Yaş: 19 , eic 97% 1 yıl Kötü ve daha da kötüye gidiyor. Korkarım düzelmicek hiç 😢 1 0 Yorumla
Wolverine59 Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl nerde bu rakam be daha dün aldım 15 liradan kumpirlik 1 0 Yorumla
XG10AV Takip Et Master Yaş: 33 , eic 100% 1 yıl Para & Ekonomi konusunda 1,2b cevap paylaştı. Almanya'da 5KG patates 5 Euro.TR'de 1KG patates 45TLŞimdi Almanya'da patates 185TL diyen çıkar mı merak ediyorum. 0 1 Yorumla Soran 1 yıl Euronun Tl birimiyle 5i çarpıp bizdeki daha ucuz bile derler Yorumla
meinschicksal Takip Et Master Yaş: 39 1 yıl Para & Ekonomi konusunda 333 cevap paylaştı. böyle güzel iklim ve topraklara sahip canım ülkemiz de aç kalacaz 1 0 Yorumla
MekanınSahibiHande Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl Zıplatırsak 100 tl olacak galiba 1 1 Yorumla Soran 1 yıl Ahashhzjsj galibaa Yorumla
вуηαяcσѕ Takip Et Mentor Yaş: 38 , eic 100% 1 yıl Ama adam baştan uyarmış 1 1 Yorumla Soran 1 yıl Ben mesajı alamadım Yorumla
İmanlıAtayız Takip Et Guru Yaş: 110 , eic 100% 1 yıl Benim mottomu yazmışlar hahf 1 1 Yorumla Soran 1 yıl Ahsjj Yorumla
StoneeCold Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% 1 yıl Zıplayınca fiyatları da zıplıyor 1 3 Yorumla Soran 1 yıl Bu zıplamış hali Yorumla StoneeCold 1 yıl Burada max 20 fiyatı demek ki bizimkiler zıplamıyor 😭 Yorumla Soran 1 yıl Sizinkiler sıradan patateslerr Yorumla
merakettimmişte Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% 1 yıl zıplatma ne demek patateste anlamadım 🙄 1 17 Yorumla Soran 1 yıl Sarsmayın diyorlar pahalı ya 😂 merakettimmişte 1 yıl öyle mi demek hiç duymamıştım 😂 Soran 1 yıl Ben öyle anladım haha😂 merakettimmişte 1 yıl bende cinsi mi ki acaba dedim 😃 patatesinde 3 adeti bi kilo gelen bir şey he 3/4 kilo patates alsan 200₺ ye yakın para ödeyeceksin oha ya 😃 Soran 1 yıl Cinsi kız evet ben şakasına diyorum 😂 merakettimmişte 1 yıl ya ne kandırıyorsun inandım cidden bilemediğim için 😒 Soran 1 yıl Ben de biliyorsun sandıydımdı 🥹 merakettimmişte 1 yıl yok nerden bileyim 😭 Soran 1 yıl Yaaa üzülmee🥹 merakettimmişte 1 yıl dalga geçtin 😭 Soran 1 yıl Beraber geçiyoruz sandımm 😭 merakettimmişte 1 yıl ben hiç görmedim ki ve duymadım ki zıplatma patatis diye 🥹 Soran 1 yıl Ben de bunu hoplatma diye biliyordum burada zıplatma yazmışlar. Minik minik patates bunlar soymadan tavaya atıyorsun biraz yağla ocakta hoplata hoplata pişiyor. 🥹 merakettimmişte 1 yıl he o minik patateslerin adı mı öyle oluyo ben onlara marketten falan alırsam baby patates diyordum 🥺 Soran 1 yıl Ama sen çok klas bi kadınsınn ya 😌⚘️ merakettimmişte 1 yıl yaaa sende öylesin ki 😌❤️ Soran 1 yıl Sen daha çok ❤️😌
TheBourty Takip Et Guru Yaş: 41 , eic 100% 1 yıl Neresi orası tam olarak 1 6 Yorumla Soran 1 yıl Ege bölgesinde bir market Yorumla TheBourty 1 yıl Kışlık patates gelmedi mi hala oralara Yorumla Soran 1 yıl Hic haberim yok Yorumla TheBourty 1 yıl O paraya ben 3-4 kilo alıyorum verme o kadar para Yorumla Soran 1 yıl Yok verilmez gerek yok Yorumla TheBourty 1 yıl Ben sana bir çuval göndereyim gelince Yorumla
u _Süveyda Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl Zıpladığı için mi bu kadar pahalı 1 1 Yorumla Soran 1 yıl Galiba parayı vermeden zıplatmayın diyorlar Yorumla
BloodyGamer Takip Et Mentor Yaş: 35 1 yıl Para & Ekonomi konusunda 2,6b cevap paylaştı. Gayet iyi yere doğru gidiyor. 1 2 Yorumla Soran 1 yıl Ne tarafa Yorumla BloodyGamer 1 yıl İyi tarafa. Yorumla
maraşlı9999 Takip Et Xper 1 Yaş: 29 1 yıl Yok şaplak atma tövbe tövbe iyice suyu çıktı bu işin keza ekonomide sorunlu oda ayrı bir vaka 1 0 Yorumla
Uzaktaki_Anılar Takip Et Bilge Yaş: 38 , eic 100% 1 yıl Patatesi değil bizi zıplatıyor lar 1 0 Yorumla
Gof34 Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% 1 yıl Para & Ekonomi konusunda 409 cevap paylaştı. Hiç iyi yere gitmedik ki 1 0 Yorumla
emre00 Takip Et Mentor Yaş: 41 1 yıl Para & Ekonomi konusunda 628 cevap paylaştı. Ekonomi uçuyor 1 0 Yorumla
Şiirden-bıkmış-şair Takip Et Yoda Yaş: 41 , eic 100% 1 yıl Patatesin hormonlarıyla oynamışlar 🥹 0 0 Yorumla
Zorunne388 Takip Et Master Yaş: 30 , eic 98% 1 yıl Para & Ekonomi konusunda 445 cevap paylaştı. Zıplatma ne demek ayol 😂 0 0 Yorumla
ManyakBaron31 Takip Et Master Yaş: 56 1 yıl Para & Ekonomi konusunda 825 cevap paylaştı. Pazara çık, 15 tl ne 44 ü 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
24Cevap
Yok ya! 10 - 20 TL'ye de patates var. Zıplatma kelimesini neden kullandılar anlamadım. Yerel bir isim mi acaba.
Yöresel ama zıplatmayı ben de yeni duydum
Doğrudur. Hayırlısı artık.
Farklı patatestir yoksa markette patates 10tlden başlıyor tatlı patates istersen 100tl ye de var 😀 adam zaten baştan sinyali vermiş yalnız 😂
Nazik davranın diyor
O şekilde bakarsan patatesi diyor ama patatesi alan içinde demiş olabilir malum Türkçemiz her anlama geliyor nasıl düşünürsen o anlama geliyor 🤣🤣
Zıplaya zıplaya gidiyor ekonomi, patatesler bile o derece hassas..
Ehehe kıss
😵💫
Benim aldığım 15 lira filandı. Zıplamadığı için ucuza satıyorlar demekki.
Hahahahs
Milleti zıplatıyorlar işte 50 TL bir kilo patates yazık.
Zıplatma kısmını çözemedim.
Ekonominin yönü belli, uçuyoruz.
Elinde alıp zıplatıyorlar, yenmelik değil herhalde. 😒
Bu sene patates bol aslında bu fiyatta neyin nesi
Kötü ve daha da kötüye gidiyor. Korkarım düzelmicek hiç 😢
nerde bu rakam be daha dün aldım 15 liradan kumpirlik
Almanya'da 5KG patates 5 Euro.
TR'de 1KG patates 45TL
Şimdi Almanya'da patates 185TL diyen çıkar mı merak ediyorum.
Euronun Tl birimiyle 5i çarpıp bizdeki daha ucuz bile derler
böyle güzel iklim ve topraklara sahip canım ülkemiz de aç kalacaz
Zıplatırsak 100 tl olacak galiba
Ahashhzjsj galibaa
Ama adam baştan uyarmış
Ben mesajı alamadım
Benim mottomu yazmışlar hahf
Ahsjj
Zıplayınca fiyatları da zıplıyor
Bu zıplamış hali
Burada max 20 fiyatı demek ki bizimkiler zıplamıyor 😭
Sizinkiler sıradan patateslerr
zıplatma ne demek patateste anlamadım 🙄
Sarsmayın diyorlar pahalı ya 😂
öyle mi demek hiç duymamıştım 😂
Ben öyle anladım haha😂
bende cinsi mi ki acaba dedim 😃 patatesinde 3 adeti bi kilo gelen bir şey he 3/4 kilo patates alsan 200₺ ye yakın para ödeyeceksin oha ya 😃
Cinsi kız evet ben şakasına diyorum 😂
ya ne kandırıyorsun inandım cidden bilemediğim için 😒
Ben de biliyorsun sandıydımdı 🥹
yok nerden bileyim 😭
Yaaa üzülmee🥹
dalga geçtin 😭
Beraber geçiyoruz sandımm 😭
ben hiç görmedim ki ve duymadım ki zıplatma patatis diye 🥹
Ben de bunu hoplatma diye biliyordum burada zıplatma yazmışlar. Minik minik patates bunlar soymadan tavaya atıyorsun biraz yağla ocakta hoplata hoplata pişiyor. 🥹
he o minik patateslerin adı mı öyle oluyo ben onlara marketten falan alırsam baby patates diyordum 🥺
Ama sen çok klas bi kadınsınn ya 😌⚘️
yaaa sende öylesin ki 😌❤️
Sen daha çok ❤️😌
Neresi orası tam olarak
Ege bölgesinde bir market
Kışlık patates gelmedi mi hala oralara
Hic haberim yok
O paraya ben 3-4 kilo alıyorum verme o kadar para
Yok verilmez gerek yok
Ben sana bir çuval göndereyim gelince
Zıpladığı için mi bu kadar pahalı
Galiba parayı vermeden zıplatmayın diyorlar
Temsili ben 😂
Gayet iyi yere doğru gidiyor.
Ne tarafa
İyi tarafa.
Yok şaplak atma tövbe tövbe iyice suyu çıktı bu işin keza ekonomide sorunlu oda ayrı bir vaka
Zıplamayanı bulmak lazım
Patatesi değil bizi zıplatıyor lar
Patates bizi ziplatacak böyle giderse
Hiç iyi yere gitmedik ki
Ekonomi uçuyor
yooo bizde ucuz
Patatesin hormonlarıyla oynamışlar 🥹
Zıplatma ne demek ayol 😂
Yemeklerinde ırzına geçmeye başladılar
Pazara çık, 15 tl ne 44 ü
bazarda 10 tl