her seferinde şok geçiriyorum yeter artık ama. Camdan bakarken bile param gidiyor gibi hissedioömm ksjf

her seferinde şok geçiriyorum yeter artık ama. Camdan bakarken bile param gidiyor gibi hissedioömm ksjf

Her zaman söylüyorum yine de söylüyorum, ilk buluşma gibi yeni tanışma vesaire bir kahveden ötesi olmamalı. Çoğuları İlk buluşmada hemen yemekler kebaplar vesaire rahat 400-500 TL hesap ödüyorlar, elektrik almadığınızı düşünün birbirinizden, gitti 500 TL boşuna isyan etmeleri başlıyor o yüzden ilk buluşma kahve yeterli 3-4 lira insana o kadar koymaz elektrik almasan bile karşı taraftan olay budur
Yani maksimum çıkacak olan para 4500 TL 5000 TL’de
Şehrine ve nereye gittiğinize bağlı. Misal küçük şehirde kafeler çok tutmazken metropoldeki lüks lokantalar çok pahalı oluyor. Veya küçük şehirde özel bir kulüpte yapılan buluşmalar çok pahalıyken metropolde parkta kola-çekirdek yapmak gayet ucuza geliyor.
Ben bir süredir buluşmalara çıkmadığım için güncel fiyatlar hakkına bir fikrim yok doğrusu.
En az 500 lira gidiyor. O da 2 kahve ve bir tatlıyı baz alarak söyledim.
Yemek yemeğe giderseniz makul yerlerde var, pahalı yerlerde var. Orası kişinin cebine kalmış bir durum.
Cevap
35Cevap
bence oldukça çok olur
Valla en en en basit date ne kadar diye baksak
Çiğköfte date derim
Ama o bile aşiri pahali geliyor artık yani
75₺ bir çiğköfte 20tl ayran su ya da cips ekletirsiniz
Minimum 100tl
İki kişi yeseniz 200tl
Şimdi bu 200tl ama ben doymam ben yerim kiz doysa mecbur yine ona da almam lazim 200tl daha
Of daraldim
Ben cömert adamim ne kadar param varsa harciyorum hesap yapmayi sevmiyorum ama yine minimum 500
Benim 10 binim gitti ilk bulusmada. Sevgilim aksam yazdi, bugun icin ne hissediyosun eğlendin mi? dedi. İçimden allah cezani versin bi maasım gitti dedim, dışımdan da cok eğlendim aşkım teşekkür ederim yazdım. Baktım " hadi lan icin gidiyodu, kasada parayi öderken bi an düşüp ölcen sandim" dedi.
Maalesef
Ben daha maaşimi almadim dedi
Ama ben misliyle o 10 binin acisini cikaramadan ayrilamam 1 tepsi kebap soyleyip tek basina gömdü. 1 tepside söyledi ama yiyemedikk mutfaktaki arkadaslara hediye etti. Ben gelmeden baslamisti siparislerini vermeye.
Aynen öyle.
Analar ne kızlar doğuruyor be maşallah sana takdir ettim seni
Kızım sen deli misin 😂 Acısını çıkart öyle ayrıl :D
yemek mi kahve mi cok degisiyo... kahve iciliyosa yaninda illa tatli yeniyor. 2 tatli fazla geliyor bize o yuzden ortaya aliyoruz. yemek de iste yapabiliyosak evde yapiyoruz zaten
2 tatlı alıp bölüşüyoruz iştahlı olmak da zor ya dskjdjs kahve içiyoz sonra üstüne çay+çay gidiyo shfka yemek olursa üstüne yine kahve her türlü zarar
En ucuzlarıyla 300ün altına inmez gibi. Ha ama tabi ne kadar zaman geçirdiğinize bağlı.
Biz kahve içer kalkarız diyorsanız bir de dönüş gidiş falan 160-200 ü bulur.
İhtiyaca göre harcama yapmanız yeterli. Olur o kadar maliyet normaldir. Yoğun kredi kartı kullanmayın, düzenli bir işiniz olsun tamam.
Kahve içip tatlı yersen bin liradan başlar. Alkol alırsan başlangıç fiyatı iki bine çıkar. Rakı masası beş bin civarı.
Erkekle çıkınca sıfır. Kız kıza çıkınca 600₺ ortalama.😂
Bir yemek bir tatlıya 2000 tl patlıyordu yazın kdkdk
Abla sen Kanada da yaşamıyor muydun herkes şizofren aq
Kesin Toronto da yaşıyorsun inandık şu an bir tane düzgün insan yok şu sitede
Yok yazın ordaydım ordaki fiyatları baz aldım dkdkk
Vermeyecekse ölü yatırım yapmıyorum artık her şey çok pahalı çünkü 😂
Nereye gittiğin ne yaptığınla alakalı 500 den başlar 10 bini bile çok rahat aştığı oluyor
Nereye gittiğimize veya ne yiyip içiyiğimize göre değişir 4bin -5bin TL de tutabilir 200-300de
Sizler o işi centilmenlik ayağına erkeklere kitlemiştiniz ne oldu şimdi?
Gidilen yere ve yenilen içilen şeye göre değişir. Ama mekan başına 500-1000 arası tutuyor.
1000-1500 lira civarı yalnızken baya para biriktirdim 😅
Karşındaki kişiye bağlı olarak ortaklaşa verilecek kararla birlikte bu değişkenlik gösteriyor ama bir date çıkmayali uzun zaman oldu hayatım da biris yok ciddi bir ilişki istiyorum ama düzgün birisi yok millet paracı
Kova burcundan manita yap namus meselesi haline getiriyorlar elini cebine atarsan 😂😂
Adres ver 😂😂
Almıyım sağol 😂😂😂
Tüh be kaçırdım desene 😂😂
Erkek arkadasımla yemek. Yiyorduk 900 ödedik kazık valla
Ailem kızıyo psran nereye gidiyo diye ama dışarı adım atıp bişi almadıgım halde 2 bin gidiyo
Oturup konuşmak için date için vakit harcamayın çünkü oturup konuşarak cafeye giderek insan taninmiyor
Hesaplar hep bendedir. Karşımdaki dert etmez. Bende etmem 🤣
Date nin ne maliyeti olacak ya görende gece klubune gidip 70 lik viski actiriyon sanır. İki çay bı tost yiyonuz
Ay evet ya geçen bı date çıktım Allah'tan flörtüm bonkör ve zengindi elimi cebime attirmadi ama harbi çok maliyetli
Borekciye git bı pide 40 lira ya da çiğköfte yiyin ya da tavuk pilav offf mis gibi
Manitle tavuk pilav date'i 🤌😋
150 tlye mâl oldu sadece sinemaya gittik iyi kızdı özledim valla bakışlarını gülüşlerini
Aç gidilmemeli ldöcşsşdlc
çayi tatlı, tatlı vs die gidier sorun yemek değil ki
25 tl falan sanıyon herhalde 600 tl falan tutuyo şimdi bana pahalı mekan falan deme d
Sadece kahve ve tatlı makul çerçevede olur.
Nerden baksan 500 lira çıkar
Erkek dururken sen mi ödüyorsun hesabı?
Balık rakı yaptık enson iki kişi 3.800 hesap geldi
😀 birlikte ben şimdiye kadar hiç ödemedim ayıp bizde
Bilmem oturup hesap yapmadım
Sana ne maliyeti oluyo ki erkek oder hesabi
Sen niye veriyorsun ki
Dönerciye git 400 tutar
Yani ilk buluşmayı erkeğin ödemesi lazım
En son buluşmam da 7-8 bin civarı
Herkes bu durumdan çok şikayetçi
Yol kahve yemek hazırlık 3.500 TL minimum
evettt neredeyse o civarlara geliyor hiç bişey yapmadan
Bu öyle salaş mekanlar gidip lux bir yerde yemekte değil
date parkta yapın :)
biiiravoooooooo biraaavooo
biz öyle yapıyoruz marketten içecek alın yeter
yaz için arada okey ama kış için bi de tenekede ateş mi yakalım hepten sersefil olduk
bir kahve 200 lira olmus vermem valla araba arkasında koltuk, masa , termos var
Yol yemek gibi şeyler en az 500 zaten kişi başı
Fikrim yok
100 milyon dolar
en aşağı 1000
Bana 1500 e patladıydı en son sjjfkfk
İki kahve içsen 200
Bin tl
Gideceğiniz ortama bağlı
462 bin TL
En az 2.000₺
10 bin en az