bence en az 2000 tl o da iyimser olursam.
yol gidilirse 500-1000 diyelim.
beraber bir yemek yesen günümüzde bir hamburger bile 500 tl. 2 kişi 1000 tl
bir kahve içeyim desen 2 kişi de en az 300-400 tl

bence en az 2000 tl o da iyimser olursam.
yol gidilirse 500-1000 diyelim.
beraber bir yemek yesen günümüzde bir hamburger bile 500 tl. 2 kişi 1000 tl
bir kahve içeyim desen 2 kişi de en az 300-400 tl

En az 1.000 TL + yol ücreti hesaplanmalı yani dışarı çıkmaya niyetlenildiyse 1.500 TL gözden çıkarılmalı. Nereye gidileceğine bağlı olsada minimumdan hesaplamakta fayda var.
Her dışarı çıkıldığında yemek yemeğe gidilmezse bir kahve ve keklede vakit geçirilebilir, böylelikle masraf minimumda tutmuş olunur. Ama bunuda masraflı olduğu için değil beraber farklı alanlarda vakit geçirebilmek için. Sevdiği insan ile mekan farketmez, önemli olan sizinle aynı simiti paylaşmaya gönüllü olan biri.
Çok doğru o paraya eskort tutarım bi posta. Sevgili, buluşma da neymiş. Bu yüzden 1 senedir sevgilim yok, kafam rahat. Arada buluşuyorum birileriyle 2 bin ₺ tutuyor. Haklısın deymez yani. Vermiyorlar zaten. Boş eğlence için arada harcıyorum ama sevgili yapmıyorum çünkü vermeyebilir ve her hafta bu parayı boşa harcayamam. Sırf sohbet için, eğlence için değmez yani. Arada kafa dağıtmak için biriyle buluşma neyse de
Günümüzde bir date’in maliyeti gerçekten yükseldi; mekan seçimi, yeme içme, ulaşım ve bazen küçük hediyeler derken ortalama 2-3 bin TL’ye bile çıkabiliyor. Tabii bu, hangi şehirde ve ne tarz bir buluşma planladığına göre değişir.
Paramızın bir değeri hiç kalmadı, her şeyi döviz endeksli yaşıyoruz
üstelik kalitesizlik dışarı yenilen yemeklerin bile tadı yok lezzeti yok. İyi diye tercih ettiğimiz İşletmeler de kaliteyi düşürüyor
Haklısın, günümüzde bir date'e çıkmanın maliyeti gerçekten yükseldi. Yemek, kahve, ulaşım derken toplamda 2000 TL’yi geçebiliyor. Ama illa yüksek bütçeli olması şart değil. Ulaşımı kısa tutup, daha ekonomik seçenekleri tercih ederek bu maliyeti azaltmak mümkün. Açık hava bir yürüyüş, termosla kahve gibi basit ama samimi alternatifler hem romantik hem hesaplı olabilir. 😊
Cevap
62Cevap
Çok pahalı olduğu kesin. zaten kendi başına bir şeyler yapmak istesen bile 1000 tl gidiyor kafadan. bir de sevgilinle buluşacaksan bence ortalama 4000-5000 gider diye düşünüyorum.
ama tabi seven insan için para önemli değildir bir bira alıp parkta bile saatlerce sohbet edebilirler.
Bu biraz beraber neler yaptığınıza bağlı ama her şey çok pahalı orası net. Dediğin gibi mesafe varsa zaten yol en kötü 1.000 TL tutuyor. Yakıt falan derken..
Karşınızdaki insanın nasıl biri olduğu önemli ya.. Ben sevgilimle yeri gelir en güzel restorana gidip de yemek yerim, yeri gelir 3-5 tane abur cubur alıp piknik de yaparız. Hatta Migros'da dondurulmuş pizzayı pişirtip piknik yaptığımız da oldu. Karşınızdaki insan gerçekten mühim. Yani yeri gelince sizinle simit yemeyi de kabul etmeli. Burada önemli olan beraber geçirilen vakit.
Her şey pahalı evet ama makul da tutulabilecek şeyler yapılabilir. Biri size sürekli bir şeyleri şart koşuyorsa uzak durmak gerek.
Fazla masrafa gerek yok bence. Hamburger yemeye gitmeyin o zaman kahve date çıkın olmadı çiğ köfte gömün, tost ya da gözleme gömün. İki tarafta birbirini sevdikten sonra samanlık seyran olur ( bunu dedim diye de gidip samanlıkta date ayarlamayın sakın😅)
3000-5000 i geçer aktivite ne olursa olsun insan sevgilisiyle daha çok yere gidip daha çok yiyip içip onu mutlu etmek için daha çok hediye almakta istiyor o yüzden nereye gidilirse gidilsin maliyette illaki artıyor
Date ' e çıkmada paranın sınırı olmaz ki. Araban varsa benzin olur , 150 - 200 otopark masrafı olur , hamburger de yenmez üstelik. 300 - 500 kahve ve soğuk içecek olur..
Sosyal medya platformununa göre değişir mesela tinderda bir kizla çıkarsa maliyet 40 bin olabilir çünkü kadinlar bazıları restoran anlasarak ordan komisyon aliyorlar bir de duygusal maliyet bu kizlar parayı seviyor paranoyası enjekte edilince ooo sonra haberlerde izlediğimiz hirtlar tarafından öldürülen kadinlarda eklenince paha biçilmez oluyor
Bence o kadar tutmaz ya yolu bilemem de ilk defa tanıştığın biri için dünya kadar para harcama bence daha uygun ya da daha masrafsız bi yerde de buluşulabilir bence mesela müzeler?
Date kelimesinin Türkçesi yok mu yavrum nedir bu gavur özentisi ne değişik kafalarımız var be Türkçesini söyleyince ölüyor musunuz kendi dilinden tiksinen sürüngenler
Bunun hesabını yapan manita yapmasın.
Evinde kös kös otursun
Evet sanal iyi işte 😀 ben 4dx sinema mısır kola sonra çıkışta tatlı sonra barda 2 kadeh içmiştim 3binlik olmuştum feda olsun
Şehir, semt, mekan ve menüye göre değişiyor.
Sadece kahve desen minimum 500-700 arası.
Yemek dersen işte fiyat o zaman tırmanıyor.
En az 2.000 tl dediğin gibi ama çıktığın kişiye bağlı bu gene de sen isten normal yere o ister pahalı yere gitmek o zaman işler değişir..
Bin TL ye hamburger yicegine 230 TL ye tüm kızarmış tavuk alıp yanında domatez pide daha çok doyurucu
Kapıdan burnunu çıkarmanın maliyeti 1000 TL zaten. Hadi gittin gördün yedin içtin ee finalde 2000 5000 arası her türlü kaçar 😂
bi bitmediniz awq ya umarım eskort travesti çıkar da sıra bende der adhdhd
O yüzden günümüzde gerçek sevgi diye bir şey kalmamış maalesef
Gittiğiniz ortama ve seçimlerinize bağlı. 3 bin ve üzeri diyorum o da en iyi ihtimalle.
Bana eleşe çıkmak zorunda. Finansman ayır (a) mam
Neyin hesabını yapıyorsunuz cebinizde şu yazdığın kadar bile paranız yoksa ne işiniz olur kimseyle. Oturun evinizde. Skinizin derdine düşmeyin o zaman
Yol gideri dediğin ne herhalde Şehir değiştiriyorsun 1000 tl ye
Bilmiyorum ki, exler hep alman usulüne alıştırınca beni sjsjs
Dışarı çıkmak 200 TL zaten 🤣
Date dedigin zaman minimum
1-2000 TL gider.
Çıkman kuzum date falan🤣
Gün boyu vakit geçirilcekse 3-4
Kahve tatlı 1000 e kurtarır
Kendimi yiyorum tek başıma, karıya para yedirmem ksksk
Yani bı kahve içmek dahaakul gösteriş yapmaya gerek yok.
Mekâna göre değişir bu fiyat konusu ama iyisinden ise herhalde bi 500-1000₺ gider diye düşünüyorum.
En az 5000 lira direkt tükenir. Aynı şehirdeyse o da, uzak mesafeden daha fazla.
Seninle dateye çıkılmaz 😄 Seninle buluşan bir erkeğe günde en az 2-3 bin lira harcatırsın
O yüzden bira patates date i öğrenciler için kahve date inden daha ucuza geliyor :))
Allah erkeklerin karşısına mütevazi kızlar çıkarsın
Date çıkmak diye bişey yok canım, buluşma diye bişey var
demek ki parasız aşk kalmadı,
aşk kalmadı
ya da fakire göre aşk yok
Yüreğimi ortaya koyarsam çok pahalı, gerisi halledilir
O zaman hayatımıza kimseyi almayalım, buluşmayalım, evden çıkmayalım. Gerek yok.
Bunu da sosyal medyada paylaşmak için yapiyolar ya en sacmasida o
Külliyen masraf hiç uğraşamam bir kıza para yedireceğime sokak kedilerini beslerim
Off abartma istersen bir kahve tatlı yeseniz 400 tutar en fazla
Sadece ben gittiğim de 700-800 TL arasında bir fiyat ödüyorum bu sadece yemek. Yemekten sonra kahve muhabbetiydi falan yine 2500 gibi olur en az.
İki üç ayda bir can sıkıntısından öyle birileriyle bir kereliğine sohbet muhabbet için datee çıkıyorum. 3 4 gidiyor yemek tatlı kahve.
askeri ücretli çalışan biri yani 10 gün kız ile buluşsa aç kalır diyorsun
Para sorun değil, sevip sevilecek tatlış bir kız olsun..
Hala en az 3 çocuk yapmadın mı? 🤣🤣 Tavsiye kolay değil mi?
Tek bir görüşmede minimum 1000 . Uzaksa araçta varsa 2 bin artı
Maliyeti düşürmek iki kişinin elinde. Evde çay kahve yapıp çimlere oturmakta bir aeçenek
Ben sahsen kiza iyi bakiyorum maddi sorunum yok 5 te gider 20 de
Esnaf lokantasına giderseniz ucuz
Restoran tarzı pahalı
Katılıyorum dershaneye giderken hep arkadaşlarımla giderdim çok leziz yemekleri var
Delikanlı adamın manitasi olmaz eşi olur
5000 TL oluyor bazen 😎
Yemekse 300 sadece kahveyse 120 filan
Maalesef bundan konuşunca cimri diyolar
Ay çok zor valla Allah yardımcımız olsun.
En az 5 Bin TL kafa rahat olacaksa oda günlük
Ne kadar time olursa o kadar maliyet olur.
Date tam olarak ne oluyor
Valla ben en son 5 bin TL harcadım
Kadınlar para ödemiyor ki o yüzden çok
O yüzden hesabı kızlar ödemeli.
Yemekten sonra çıkın :)
çok abartılmazsa 1000 tl
3-4k
en son ne zaman oldu
Beş yüz ₺
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?