Para & Ekonomi Eft ücretleri ne kadar? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Miktar büyük olursa ne kadar eft kesiliyor bilgisi olan var mı? Güncellemeler+1 yıl Bilgiler için herkese teşekkürler Eft ücretleri ne kadar? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
GhostlyKisses Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Ben fast ile gönderiyorum atıyorum bin tl 4 tl falan kesiyo 0 0 Yorumla
wardruna Takip Et Xper 6 Yaş: 22 +1 yıl Değişiyor o bankana göre komisyon ücretleri web sayfalarinda yazar 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl 5 bin i geçerse daha cok kesilir enpara kullanırsan hiçbir şekilde eft ücreti kesmiyor 0 11 Yorumla Soran +1 yıl En para değil normal mobilbank 100 bin tlde ne kadar keser mesela Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hangi banka Yorumla Soran +1 yıl Akbank ya da ziraat Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ziraat Bankası 28.65 TL Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Akbank 28.65 TL Yorumla Soran +1 yıl 100 bin tlde mi böyle kesiyor Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 50 bin TL üzerinde kesinti standart oluyor bu rakamları kesiyor Yorumla Soran +1 yıl Peki aynı bankadan aynı bankaya direkt havale yapsam da kesinti olur mu Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Havale yapınca da kesinti olur 14 tl 32 kuruş çok fazla değil ama enpara kullanırsan hiçbir şekilde kesinti yapmaz hesabı açması da aşırı kolay Yorumla Soran +1 yıl Teşekkürler bilgiler için Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Rica ederim yardımcı olduysam ne mutlu Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl bilmem miktar değişiyor. 2.44 en az 0 2 Yorumla Soran +1 yıl 2.44 ne ya yanii 100 bin tlde 2.4 bin tl mi kesiyor Yorumla Cevap sahibi +1 yıl yok o kadar dan çok keser bilmem googleya yaz araştır ben en fazla 500 tl eft yapmıştım. Hepsini birden gönderme parça parça gönder o kadar büyük paradan çok keser Yorumla
technocrates Takip Et Master Yaş: 47 +1 yıl Hangi banka olduğuna göre değişir. 0 5 Yorumla Soran +1 yıl Ziraat veya Akbank Yorumla technocrates +1 yıl İkisinin de sitelerinde gerekli bilgiler mevcut. Yorumla technocrates +1 yıl Ziraat en çok 40 TL keser diyor. Yorumla Soran +1 yıl Aynı bankadan aynı bankaya havale yapılsa kesinti oluyor mu peki Yorumla technocrates +1 yıl Evet, bu iki banka da maksimum 20 TL havale ücreti alıyor. Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Ben fast ile gönderiyorum atıyorum bin tl 4 tl falan kesiyo
Değişiyor o bankana göre komisyon ücretleri web sayfalarinda yazar
5 bin i geçerse daha cok kesilir enpara kullanırsan hiçbir şekilde eft ücreti kesmiyor
En para değil normal mobilbank 100 bin tlde ne kadar keser mesela
Hangi banka
Akbank ya da ziraat
Ziraat Bankası 28.65 TL
Akbank 28.65 TL
100 bin tlde mi böyle kesiyor
50 bin TL üzerinde kesinti standart oluyor bu rakamları kesiyor
Peki aynı bankadan aynı bankaya direkt havale yapsam da kesinti olur mu
Havale yapınca da kesinti olur 14 tl 32 kuruş çok fazla değil ama enpara kullanırsan hiçbir şekilde kesinti yapmaz hesabı açması da aşırı kolay
Teşekkürler bilgiler için
Rica ederim yardımcı olduysam ne mutlu
bilmem miktar değişiyor. 2.44 en az
2.44 ne ya yanii 100 bin tlde 2.4 bin tl mi kesiyor
yok o kadar dan çok keser bilmem googleya yaz araştır ben en fazla 500 tl eft yapmıştım. Hepsini birden gönderme parça parça gönder o kadar büyük paradan çok keser
Hangi banka olduğuna göre değişir.
Ziraat veya Akbank
İkisinin de sitelerinde gerekli bilgiler mevcut.
Ziraat en çok 40 TL keser diyor.
Aynı bankadan aynı bankaya havale yapılsa kesinti oluyor mu peki
Evet, bu iki banka da maksimum 20 TL havale ücreti alıyor.
1.25
Bankaya göre değişir
değişir tutara göre
beles