Para biriktirdim, iş kuracağım babam engel olmaya çalışıyor, ne yapmalıyım?

Arkadaslar, köpekler gibi calistim. Para biriktirdim. Bir seyler yapmak icin calisip didindim. Annem ve ben is kurmak istiyoruz. Eleman masrafimiz olmayacak.. Tamamen kendi biriktirdigim helal paramla is yeri devir alacagim 85 bin tl istiyor malzeme parasi, kirasi ise 4600 tl
Bizim isimizi gorecek bacali, tezgahli bir yer.
Babam engel oluyor.. 29 yasinda adamim.
Bugun oturup konustuk, bir de diyor ki ben 85 bin tl vermem. Sanki kendi biriktirmis paraymis gibi.
Rizasini almak icin cabaliyorum ama engel olmaktan baska bir sey yapmiyor. Destek bile olmuyor manevi olarak.

Kendisi ise zamaninda dolarla yer tutup, borsaya bulasip 2 ev parasi kaybetti.. su an bize iyi bir gelecek hazirlasaydi belki de almis oldugu bir evle ben de ailemi kurup cocuk sahibi olacaktim.. Bu sekilde bir is yeri kurmayip normal bir iste calisacaktim.

Arkadaslar ne yapmaliyim?
Zor durumdayim, ne olur yardimci olsaniz fikirlerinizi belirtip.

Güncellemeler
1 yıl
Lutfen yardimci olun. Fikirleriniz beni mutlu edecektir. Cok kotu hissediyorum.
Güncellemeler
1 yıl
Arkadaslar kendimi cok yanliz ve kotu hissediyordum. Annem dedi isten cik is yeri acalim.. isten ciktim isimden oldum. Is yeri acalim dedim arayip buldum bu defa babam yuz asti. Ne isim var ne gucum kaldi, ictigim sigaranin haddi hesabi yok.. Cok tesekkur ederim bu zor zamanimda bana destek olup guzel yorumlarinizi paylastiginiz icin. Yanimda olsaniz oturup konusurken emin olun duygulanip aglardim. Allah isinizi rast gotursun.
Para biriktirdim, iş kuracağım babam engel olmaya çalışıyor, ne yapmalıyım?