İşe Başladığımdan beri babam bana para harcamak istemiyor Kendimi kötü hissediyorum ne yapabilirim?

Arkadaşlar merhaba Ben 23 yaşındayım. Bir yetişkinim ve söylediğim şımarıkça gelebilir ama kendimi kötü hissediyorum. Simdi benim iki tane ablam var ikisi de evlendiler ve ben iki yıldır annem ve babamla yaşıyorum. Ailemin durumu iyi iki evimiz ve arabamız var bu yüzden rahat bir şekilde yetiştirildim. Evin küçüğü olduğum içinde tahmin edebilirsiniz. Neyse elhamdülillah durumumuz iyi olsa bile babam paraya çok değer veriyor en ufak aldığı şeyi bile hesap ediyor. Bana biraz pintice geliyordu ama bu durumuna alışmıştım ve sorunum yoktu. Ülkenin ekonomisi iyi değil ve bu normal belki... Simdi dört aydır işe başladım. Ve normal asgari ücret ile çalışıyorum. Fakat babam bana harcadığı masrafları ödemek istemediğini anlamaya başladım. Örneğin bana katılım emeklilik hesabı açmıştı onu ödüyordu bende mutluydum çünkü ablarım gibi üniversite de yüksek masraflı yerde okumamıştım evde de az para harcayan kişiydim bana normal geliyordu. Hem kızıyım diye beni düşündüğünü ve değer verdiğini düşündüm. Ne bileyim eşit olsun diye ablalarıma verdiği kadar bana da ödüyor diye düşünmüştüm sonra bana geçen aylarda sen ödersin dedi annemle tartıştılar ve ona üzgün olduğumu söyledim işte bana değer verdiği için böyle bir fon açtığını düşündüğümü söyledim filan anlaştık. Sonra bu gün her zaman bana 6 ay da bir aldığı lensim vardı nerdeyse yıllarca bana babam getirirdi bu günde bana bundan sonra kendin al dedi. Bende kendimi garip hissetmeye başladım. Tamam maddi anlamda sevgi gösterdiğini düşünmem belki yanlış ama ne bileyim her zaman sırtımı yaslandığım babamın bu masrafları dert görmesi beni üzdü Simdi size biraz nankörce gelebilir belki ailesiyle arası kötü olan ve çocukluğundan beri kendi masraflarını ödeyen insanlarda vardır ama ne bileyim ben bu şekilde büyüdüm ve birazda sanki ben yükmüşüm gibi hissetirmeleri beni kırdı. Bana verilen şeyleri ben sevdikleri için verdiklerini sanıyordum ama babam sanki göreviymiş gibi ve görevinden özgür olmuş ve rahatlamış gibi davranıyor. Böyle bir şey söylemedi ama böyle hissediyorum ve kendimi değersiz hissediyorum. Sanki gerçekten beni istemiyormuş gibi bir iki yıl içinde evlenip gitmemi istiyormuş gibi. Simdi ne yapcağımı bilmiyorum açıkcası? Tavsiyeniz varsa yazar mısınız?

İşe Başladığımdan beri babam bana para harcamak istemiyor Kendimi kötü hissediyorum ne yapabilirim?