Jeff Bezos ve nişanlısı Lauren Sanchez, Datça'daki bir restoranda 3,5 milyon lira hesap ödedi. En fazla ne kadar hesap ödediniz?
https://x.com/bosunatiklama/status/1810566499746128272?s=46&t=JN3rF8hiK1owhmhfoil1QA
Jeff Bezos ve nişanlısı Lauren Sanchez, Datça'daki bir restoranda 3,5 milyon lira hesap ödedi. En fazla ne kadar hesap ödediniz?
https://x.com/bosunatiklama/status/1810566499746128272?s=46&t=JN3rF8hiK1owhmhfoil1QA
Ben böyle harcamalara anlam veremiyorum. Yemekleri Bülent Ersoy dans edip şarkı söyleyerek mi servis ediyor? Nasıl 3,5 milyon tl harcayabilirsin yemek lan bu. Yiyorsun 10-12 saat sonra sı. ıyorsun. Tamam boğazdan kısılmaz da danayı komple yesen bile o kadar tutmaz ya. 1000 kişilik kebap yapan deniz kenarı şık bir restoran bile 3,5 milyon tl kazanamaz birkaç kişiye yemek yedirdi diye.
Enayi silkelemek ama bize dolar olarak geliyor sıkıntı yok
O kadar ne yemiş olabilir diye düşünüyorum, mekanı kapattırıp tek müşteri olmuştur kesin... Uluslararası sayılı zengin işadamı halkın arasına karışacak değil ya🙂 Yemeği bile kim bilir kaç kere test edilmiştir😂
yani bu fiyat evet uçuk ama şaşırtmadı yani paraları var yiyorlar bize afiyet olsun demek düşer millet kıskançlıktan çatlamış. Ben 1500 ödedim rekorum bu
Cevap
54Cevap
Bütün Datçaya yemek ısmarladı heralde. Şimdi Jeff için 3.5 milyon TL bişey değil ama hesap sadece kendini in mi yoksa masanın hesabı mı? İkincisi kaç kişinin hesabı? Üçüncüsü bu kadar pahalı ne yediler. Eğer Türkiye den tanıdık zenginler de geldiyse ve mekanı kapattıysa bence o standardı göre uygun. Ama iki kişi gelip bu hesabı dediyse alkolü fazla kaçırmış demektir.
Katılıyorum. Mesele ödenilen paranın değeri değil neye ödendiği.
Ben çok ödememiştim.. adamlar zengin tabi normal
Arkadaş grubu ile yemiş sonuçta ve illa ki pahalı içkiler eşliğinde olmuştur ve eminim ki bahşişler hesaptan daha fazladır. Ne olursa olsun bizim için milyon tl olan onun için kuruş değerinde. Adam dünyanın en zengini abartacak bir şey yok 35 milyon da bırakabilirdi.
Kadın paraya arzu duymaz gerček arzununda pazarlığı olmaz yanında ki kadınların tiksinevek şekilde olan tavırlarından anlaşılıyor yani beyler bir gurup Gold tiggerin lafına aldanıpta s, alak gibi para harcamayın yemek bile ısmarlamamak özel gününde hediye almamaktan bahsetmiyorum Gidip pahalı restoranlara götürmek habire pahalı hediyeler almak kadını size aşık etmes sadece sömürülürsünüz. Arzu sizin dış görünüşünüze ve Karakteristik Özgüven gibi özelliklerinize bağlı olarak gelişir.
Mekan sahibi bir aylık kazancı bir günde kazanmış maşallah o kadar kazanıyor mu o da tartışılır
O parayla bir ev alınır, ne yiyorlar da bu denli çok hesap ödüyorlar, kaç fakiri doyururlar o parayla, belki fakire fukaraya da yardım ediyorlardır lakin israf ya.
Mekan sahibi dükkanı kapattı Tayland’a tatile gitti.
Bizim mahalleyi götürsem hayvan gibi yesek o hesap çıkmaz bunlar ne yedi ki bu kadar 🤔 hani zenginler az yiyodu 😂
Harcadığı para adamın 100 lirası. Siz de 100 lira harcadığınızda abartılacak bir durum olmadığını düşünürsünüz. Jeff amcamızınki de böyle
Jeff baba sîkinden tâşağından bereket akıyor, ayağının değdiği topraklar bereketleniyor tütü maşallah
Adamda para var diye bu kadar da hesap kitlenir mi ya zengin birine aciyacagim da aklima gelmezdi
O paraya kendime ve babama arabalar alırdım. En fazla 800 lira hesap ödedim; ama 10 lira eksikti, onu da arkadaşım tamamlamıştı.
Masada duran sekerlikten şeker asiran ketcap mayonezi yemediyse çantasına atan hatun lazım Jeff bezos bu ablamizdan olmaz bilmiş ol
Mekanın bir aylık masrafı iki müşteriyle çıkmış...
Yav her yerde bu haber bize ne awk. Varmış parası ödemiş. Herkes paylaşıp duruyor yeter
Bu haberi duyan zenginler Datça'ya kendini s*ktirmeye gider
geçen haftalarda bodrumdaydı ama buradan hemen yunana geçmişti geri mi gelmiş
4-5 hamburger menü söylemiştik Ticket kartımla ben ödemiştim en yükseği bu kdkdkd
Ne yemişler böyle ben ne kadar ödediğimi hatırlamıyorum
85000 ödeyip X' te fiş paylaşanlar nerdesiniz?
Canım. Benim
Onun için para neki
Wc tuvalet kağıdı olarak kullanır atar sorun yok.
Kalabalık bir grup ile gitmiş diye biliyorum, 2 kişi ne yiyebilir çok mantıksız.
Datça’da 3,5 milyon lira hesap ödeyecek ne yemiş içmiş ve dağıtmış olabilirsin ki?
3,5 milyon mu ne yemiş ki bu adam 35 tane dana mı yemişler
Ankara da asmaca da çok hesap ödemiştim oda değmezmiş inanıp gitmeyin
TR'ye geldim Haziran ayında.22400 TL ödemiştim.
Senin milyona verdiğin değer onda 50-100 TL gibi bir şey. Adam dünyanın en zenginlerinden
Para adil dağılmış olsaydı çok farklı bir dünya olabilirdi
Çok tuhaf bir çift, kadın tam bir estetik harikası diyeceğim ama güzel değil ve bu adam ona aşık. Mutlu bir çift. 💰💰💰
Yazik ya gidip şu saçma slk şeye vereceklerine bi ekmeğe muhtaç olan insanlara yardimci olsalar keşke
Fırsatçılık yapılmıştır yine adam da gerçi BK gibi para var Villa bile almış ordan
Ne yedinz orspu çocklrı 3.5 milyon tuttu adamların bir adisyonuna ülkede asgari ücrete zam yapılıyor
Maliye'nin dikkatlice taklip etmesi gereken bir durum var ortada.
En pahalı restorandir ünlü şef vardır en pahalı içki sadece oraya özgü alkol vardır bu gibi şeyler yoksa dolandirilmus
Kiminin hayalindeki para kiminin çerez parası
Restoranı mi yemişler
280 liraya burger king söyledim az önce ;(
10 kisi 350 bin odemistik
1800 tl ödemiştim de bir aile doymuştu 😂 bu neeee
Jeff bezos un karısı olmak vardı ya 😂
Zenginin malii zugurdun cenesini yorar sorusu
Hayat böylelerine güzel.
Bence restorantı satın aldı
Ne yemiş olabilirler. O restorana ortak olmuştur
En fazla 2 bin TL civarında olur 🙂
Iyi dovis sokmuslar
Ben hesap ödetirim hesap ödemem
Dolar bazında tabi ki.
Valla ben gariban bir öğrenciyim ailemde fakir Max 300 tlydi
Binayımı yemişler🤣🤣🤣asparagas haber
Millette ne paralar varya harbi çenemizi yorar
Adam sanırım mekanı satın aldı 🤣
100 bine yakın ödedim bir keresinde.
Kesin
@yelizhoca34 Bilmemek ayıp değil, öğrenmemek ayıp derler hoca :D
Ne alaka
@yelizhoca34 Rakamlar kimisi için küçük kimisi için büyük.
At mı yedin 100 bin hesap ödedin sallama ya 🤣🤣
Yoksa gidip orduya yemek mi ısmarladın 🤣🤣🤣
@yelizhoca34 Et yiyorum genelde. Kalabalık sofraları sevmenin yanında hatırı sayılır bahşişte veriyorum genel olarak. 7-8 kişiyle Nusret'e gitsen de, vereceğin hesap bu.
Sen nerede verdin bu hesabı
@yelizhoca34 Dürümcüde. Yersiz bir onay ihtiyacı. Velhasıl parası olan çok.
Neyse boş ver
@yelizhoca34 Bence de.
Böyle dünya adaletinin ta..
Normal bi durum 100 bin Euro yapıyır
Onun için normal su parası
Para var huzur var adamlarda
Gelsin dolarlar
20 bin tl hesap ödedim en fazla
@benfavor Yardim kuruluşuna bagişladim.
Beende 1 2 milyon harcamisligim var
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?