Restourand değildi de 2008 de Ankara da bir günlük işlemlerimiz vardı sabah vardık simit dünyası tarzında bir yerde çay poğaça yapalım dedim ben ve diğer arkadaşım oturduk birinin masaya gelip spariş almasından kıllandım zaten, a.. q hepi topu 2 poağaça alıcaz ne garsonu dedim, içimden. Tabak çatal servisi geldi, arkadaşa kaş göz yapıyorum, bunlar öpecek kaçalım, arkadaş ayıp olur, en fazla kaç lira olacak diyor. İki double çay üçer tane poğaça yedik bu günün şartıyla 180 tl civarı para geldi, meğer oturduğunuz yer ankaranın sosyete mekanıymış 😂
Ben ödemedim de arkadaşımla kafeye gitmiştik pahalı bir kafeydi. 2 limonata , cheesecake çay içtik mi hatırlamıyorum ama 100 küsur ödemişti. Ben ödemedigim için o çok gözüme geldi
Sıradan bi yerde kisi başı 50 lira odemiştik kuşbası dürüme Bunu görünce bari çay verin dedim cay demlemedik kardeşim dediler Hatırlayınca yine bi moralim bozuldu
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Restourand değildi de 2008 de Ankara da bir günlük işlemlerimiz vardı sabah vardık simit dünyası tarzında bir yerde çay poğaça yapalım dedim ben ve diğer arkadaşım oturduk birinin masaya gelip spariş almasından kıllandım zaten, a.. q hepi topu 2 poağaça alıcaz ne garsonu dedim, içimden. Tabak çatal servisi geldi, arkadaşa kaş göz yapıyorum, bunlar öpecek kaçalım, arkadaş ayıp olur, en fazla kaç lira olacak diyor. İki double çay üçer tane poğaça yedik bu günün şartıyla 180 tl civarı para geldi, meğer oturduğunuz yer ankaranın sosyete mekanıymış 😂
Ben ödemedim de arkadaşımla kafeye gitmiştik pahalı bir kafeydi. 2 limonata , cheesecake çay içtik mi hatırlamıyorum ama 100 küsur ödemişti. Ben ödemedigim için o çok gözüme geldi
biraz tutmuş evet :)
Aynen ya hala unutamam. Odettirmiyordu asla. Mevla ne kadar olursa olsun 5 kuruş dahi ödese insan altında eziliyor
Yani erkek dahi olsa sürekli ödemesi hoş olmaz, kızın da içi rahat etmez bir süre sonra.
Öyle elbette
Senelerdir merak ettiğim bir mekana en sonunda gitmiştim ve 300 küsür lira ödemiştim ama asla pişman değilim. Denemek istediğim bir mutfaktı.😄😬
Cin mutfağı mi xd
Çin mi? 😒 Kore Kore.🍜
aynıymış :D dsfg
😑 Tamam bir şey demiyorum.😄
Sıradan bi yerde kisi başı 50 lira odemiştik kuşbası dürüme
Bunu görünce bari çay verin dedim cay demlemedik kardeşim dediler
Hatırlayınca yine bi moralim bozuldu
Bir ara gittim dinlenme tesisinde yedim nohut pilav 70 TL verdim. Normalde de restoranın önünde geçmem valla.
670 lira ödemiştim, o da tanıdık restorandi 😂😂
Kardeşim gelmişti şehir dışından, ailece yemeğe çıkardım onlari. çok güzeldi pişman değilim 😄🥰
Yüksek adisyonla kalktığım hiçbir restaurant için hakkını verdi diyememek peki?
2 kişi 400 e yakın hesap ödemiştim boğazda lüKS bir restorandı, değdi valla güzeldi yoğurt kebabı
800 TL bir dahada gitmedim😂
21.000 tl
ev mi aldın usta bu ne fiyat böyle :D
İmam çağdaş ve ya Nusret mi 😃
21 bin bir arada görmüş mü sorun bakam
800₺civarı