Altin kaplama yemek yemem, keza önemli bir kutlama için ödeyeceğim yemeğin parasını düşünmem, her gün önemli bir yemeğe çıkmıyoruz sonuçta parayı düşünmem eğlenmeye ve tadını çıkartmaya bakarım.
10 TL tost dicem 10 TL ye tost kalmamıştır khsjdjkd 3 liraya simit diyorum ben. Tr’de bir yere oturup da yemek yemem. Acil açsam gider simit alır kapatırım arayı. Türkiye de para kolay kazanılmıyor. Malzeme alır evde kendim pişirir yerim. Hem daha sağlıklı hem daha huzurlu hem de daha ekonomik. Bir yere oturup bir şey yiyip içip sosyalleştiğini sanan insanları hiçbir zaman anlayamam. İçe dönük mutlu bir insanım şahsen 😏
Yok valla o öyle olmuyor sevdiğim biri vardı bana “arkadaşın yok dostun yok” vs diyordu bu benim tercihim ama sanıyordu da sosyalleşemiyorum 😂 sevilmiyor benim gibi tipler yani. Çalışmıyorum bu arada
Konu nusret olunca hayatta gitmemeyi ve oradan yemek yememeyi tercih ederim. Herşeyin fiyatı belli.. Piyasa fiyatından kat be kat yüksek meblağlar da fiyat belirlemek insanlık ile bağdaşmaz! O yüzden ben orada yokum.. Özel günler için veya önemli bir yemek için gidilen mekanda çoğu kişi parayı düşünmez. Kaliteyi, temizliği hijyeni düşünür. Ama sen kalkıp da bir kuzu pirzolaya 400 TL çekersen orada insanlık biter..
Ama ciddi kitleleri çekiyorlar kendilerime Sosyal medya da rüzgarı arkalarına alıyorlar Bende onlardan biriyim dayanamıyorum hepsine gitmeye çalışıyorum vakit oldukça gidiyorum