AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
176Cevap
Vermeee. Yok ben de para de ya da olduğunu biliyorsa sevdiğim biri ölüm döşeğinde ilaçları çok pahalı ona yardım etcem yurt dışına gidebilir de benim aklıma başka bahane gelmedi xjsjdj
Bende o kadar para nasıl gezsin de. Öyle bir para yok ki bende o kadar borcu almasaydın de. Bu nedir ya ondan borç bundan borç. Para biriktirip milleti dolandırıp kaçacak herhalde.
Vermeyin bunun bahanesi olmaz bu beyfendiyle ciddi düşünmüyorsunuz umarim
enayi olma kızım, insan kocasının adına bile kredi çekerken mehir istiyo kendne gel
Verirken mobil banka dan atarken açıklamaya yaz neden verdiğini ne icin attığını
Peki bu ne fayda vericek aciklarmisin benimde şu sıralar isim varda bu duruma benzer 🙏
Sana borcu olup vermezse bunu gösterirsin gerektiğinde ne icin verdiğini falan gösterirsin
Aslaaaa ama aslaaaa verme ve çekme. Belli ki çulsuz bir tip. Yazık etme kendine. Olmaz de ve kapat konuyu. Israr ederse ayrıl.
Bahaneye gerek yok, ben senin için kredi çekemem diyeceksin bitti gitti. Ayrılmak isterse ayrılsın böyle birinden hayır gelmez zaten
Sakın verme paranı sakla. 270 bin tl paran olduğunu biliyor mu kendisi? Eğer bilmiyorsa yok de ailemlere harcadım de birşeyler uydur.
Güncelleme; adamın sana bunları söylemesi saçma, mantıksız geldi asıl kadınlar erkeklere der erkekler kadınlara öyle denmez.. para gözü var iyi ki de vermemişsin aferin. Ayrılmanı iyi olmuş emin ol böylesi daha hayırlı olacak.
Şaka gibi ya bi de bunu soruyor musun? Çekme tabii ki çekmek istiyorsan de kendin bilirsin bu senin hayatın
Yılın eneyasi seçilmek istiyorsan çek onuda batırsın
Borcunu ödeyecek ama yeni iş kurmayacak. Memur aslında ek iş olarak dükkan açtı babasının üstüne
Sakın ama sakın varsın küssün varsın ayrılsın 5 10 değil ciddi para ödemesse ne yapacaksın
Parayı çek de Müge Anlı ablama yeni konu mu çıksın?
Ne münasebet kocanız olsa yine belki tamam ama sevgili için öyle işlere girilmez. Benimde borçlarım falan var diyebilirsiniz veya açıkça söyleyin her şeyi.
Yatırım yap sende arsaya yatır gitsin ailem buldu dersin
Ben paramı aileme veriyorum de borç ödüyoruz de bul bişeyler sakına çekim deme sonra ağlarsın
Bahaneyi bırak dalga mı geciyon mk ayrılman gerekiyor
Öyle bir şey yapma. Resmi olarak senin hiçbir şeyin olmayan biri için böyle bir borca girme
Belli bir miktarın ödemesini banka 12 ayda istiyor. Senin bu kadar maaşın var mi
Veremem demelisin babamın ihtiyacı var var de ona verdim de ve görüşme onunla o seni sevmiyor ve bırakıp kaçacak
Sakin bunu asla yapma. Muhtemelen borcu filan yoktur. Sen evlenmeyi dusunme diye uyduruyor. Derhal ayrilmalisin boyle kisiliklerden
Hayır kesinlikle kredi filan çekmiyorsun. Sonra bir ömür boyu pişmanlık olarak hatırlamak zorunda kalabilirsin.
Sakın çekme borç yapmak vermek kadar saçma bir olay yoktur, ben bile borç ne alırım ne veririm kendimi öyle bir derde sokmam asla
Bak sen.. Verme sakın.. Utanmaz kusura bakmada.. Yol ver gitsin. 1 yıl daha ailesi vs bilmiyor yok. bu iş ciddi bile değilken.. yani adı yok..
Para annemin hesabında de. ya da ortak hesap de. O kadar para borç verilirmi yaa. Dolandıravak kesin
Bankaya gittim bana kredi çıkmıyormuş deyin. Zaten çıksaydı da ödeyemezdim faizler çok yükselmiş deyin
Açık açık veremem de. Kimseye vermem de, Akrabama da vermem, dolayısıyla sana niye vereyim de. Nişanlı bile değiliz daha de.
Bu arada bu krediyi çekmiş bir kız vardı soru olarak sormuştu ksde 7 ay önce falan.
Ulan banka bile sana güvenip kredi vermiyor sen de gelmişsin ne yüzle benden para istiyorsun de!
Adı üstünde sevgili eşin değil kaldı ki insan eşine bile güvenemiyor krediyi çekip parayı senden alıp senden ayrılmayacağı ne malum
Kusura bakma bende kendimi güvenceye almak zorundayim veremem
Bahane değil neyse onu söyle bitiyorsa bitsin korkma
Bu kadar şey yazmışlar hala da çekersen m*alsın demektir. Ayrıl gitsin böylesi çekilir dert değil.
Heee heee duygu sömürüsüne bak m*ınakod*umun sala*aa 😂 iyi yapmışsın mosmor olmuş, seni dolandıramamanın acısıyla ne diyeceğini şaşırmış m*al herif.
asla çekme derim eşin olsa da yine çekme kimseye kefil olma baban olsa dahi
Yani bu yüzü nereden buluyor? Ben annem babamdan isteyemem o kadar para.
Henüz eş değiliz, yarının ne getireceği belli değil kusura bakma demen yeterli bence.
Verme vermek zorunda değilsin. Verirsen parayı üstüne soğuk su iç derim. Bahane uydurmaya gerek.
O kredi borcunu sen karşılayabilir misin o ödemezse?
Allah aşkina yapma bir erkek senden para isderse onunla İlişkini bitir... bu adamla İlişkini bir gözden gecdir kendi parana yazik ediceksin sende o sağlık hiss etdim.
Katien verme elindeki parandan olursun senden istemesi sacma sakın verme
Ailem ev alacak onlara vercem de. Bir de o ne ya öyle 1 yıllık sevgiliye o kadar para 1k bile vermem
Sakın ama sakın bak hayatının hatasını yaparsın kuruş verme
Enayi misin. Ya verme pişman olursun önce diğerlerinin borcunu ödesin
Hemen ver adami kurtarin el birligi ile bu arada siz batin
Kesinlikle yapma padani alir ödemez inanma oderim der odemez kac senefir sevgilisin
Düğün masraflarım için gerekli aşko de. O da derse evleneceğimiz vakte yakın tekrar biriktiririz derse senle evleneceğimi kim çıkardı de
Sakın verme para gider. Çok örnekleri var çevremde.
Bence hayırlısı olmuş. Sanki 10 bin lira istiyor bir de trip atmış utanmadan
Ayril gitsin sevgili ile araya para muhabbeti kesinlikle girmemeli sonu kötü oluyor
Bahane veya yalana ne gerek var veremem diceksin
Bir kere erkeğin kız arkadaşından para istemesi tuhaf hemde 1 yıllık geçmiş varken bence verme yol yakınken ayrıl derim bol şans
Sakın verme sakın. Ailesiyle tanışmış olsan bile verme. Paradan haberi varsa ben bu parayı bu zamana kadar zor topladım veremem de
Eğer verirsen o paranın üstüne soğuk bir duş al derim anca kendine gelirsin 😂😂😂
😂😂😂 güldüm sadece. Sakın öyle şeyler yapmayın 👍🏻
Çok iyi yapmış , güle güle gitsin 👍🏻👍🏻
Nerde it kopuk işsiz güçsüz aç çapulcu adam var bunlarda
Ayrıl.
Söyle ona üzgünüm ama kredi çekemem.
Kenarda o kadar paran varsa sakla
Babama verdim paramı borçları varmış diye bana ödeyecek de
Eminevim'e para ödüyordum nakit istediler Oraya yatırdım de
Verme, pişman olursun evlenınce her şey ortak onun dışında ortak değilsiniz
O adamdan bişey olmaz hayatından çıkar hemen.. Erkek adam kadından para istemez
Herkesin yardıma ihtiyacı olabilir, bunun cinsiyeti olmaz. Onun durumunda sakıncalı olan istediği kişi, erkek olması değil.
@rekreasyonistt okadar büyük meblağlarda yardım olmaz öyle bir arkadasa yardım ettik.. hatta yurtdısına gelmesine bile yardım ettik parayı bulunca sırtını döndü.. seni seven paransız pulsuz sever... maddiyatın lafını yapan zaten çıkar peşindedir değişmicek dediğin insanlar değişir çıkarı bittiğinde... öte yandan para senin buyur çar çur et
Yardım edeceğine bahane bulun diyorsun. Senin sevgin bitmiş. Çıkarcısın
Asla asla asla çekme. Hatta yol yakınken çıkar hayatından…
Harika bir yorum yolu vermeli
Abla sana aklını kullanmayanlara edilen kelimeyi sana söylersem alınır mısın?
asla o hataya düşme evli olsan anlarım ama ask sevgili islerınde para olayı girerse tadi kaçar sonu gelmez sakın gerekırse ayrıl tadı kaçar kabak ttadı giirer işin ıcıne
Kesinlikle ama kesinlikle böyle bir hata yapma bence.
Aklı neredeymiş?
Bana kalırsa verme derim. Ama sen bilirsin.
Sakın ha o hatayı yapma evlilik olmadan kimseye bişey verme. Ona deki aileme verdim bir süre önce annenin veya babanın borcu olduğunu söyle. ya da kardeşin evlendi ise onun borçlarını kapattık demen de mantıklı
Paracı olduğu belli etmiş bak o sözüyle. Kız bana vermek zorunda değil karım değil evli değiliz de diyebilirdi. amaci senin Parana konmakmis
Aynen öyle
Parayı borsaya yatırdım zararım var zarardayım zararına satamam de 🤣