Gizli Üye(25-29)+1 yılAşk meşk işlerinin içine para mevzusu girdiği an ordan derhal uzaklaşacaksın. Bu kural asla şaşmaz. Her kim ki sevgisine para mevzularını karıştırıyorsa o kişi aslında sevmiyordur. Sorunuza gelince; yorumlarda şahıs için memur demişsiniz, üstelik ortada ne söz, ne nişan ne de nikah var. Hadi eşiniz olsa bir yere kadar anlarım bu isteği ama şu an çok mantıksız. Bahane olarak da ben daha önce babam için kredi çekmiştim, onun borcunu ödüyorum falan deyin. Bu kişiyle ilişkinizi de gözden geçirin bir zahmet
20 Yorumla
En İyi Cevaplar
Aşk meşk işlerinin içine para mevzusu girdiği an ordan derhal uzaklaşacaksın. Bu kural asla şaşmaz. Her kim ki sevgisine para mevzularını karıştırıyorsa o kişi aslında sevmiyordur. Sorunuza gelince; yorumlarda şahıs için memur demişsiniz, üstelik ortada ne söz, ne nişan ne de nikah var. Hadi eşiniz olsa bir yere kadar anlarım bu isteği ama şu an çok mantıksız. Bahane olarak da ben daha önce babam için kredi çekmiştim, onun borcunu ödüyorum falan deyin. Bu kişiyle ilişkinizi de gözden geçirin bir zahmet..
124 Yorumla- +1 yıl
Kardeşim sen gerekeni söylemişsin sadece nişan söz dahi olsa evlenip evlenmeyeceği de garanti değil. O yüzden öyle bir borca girmek yarın insanın başına bela olur.
- +1 yıl
başkasına imza attırır ama kendi hiç bir zaman ortalarda olmaz. Sorun olunca ben yapmadım der çıkar gider.
Para & Ekonomi konusunda 603 cevap paylaştı. verme geri alamazsın biri abisi o alır arkadaşı kim bilir kaç yıllık o da alır sen 1 yıl diyorsun hiç işin olmasın bu zamanda babana bile güvenmiycen param yok diyeceksin kredi çekmekte istemiyorum faizler yüksek ödeyemezse ne olcak ödemezsen icraya düşerse kiloduna kadar her şeyini alırlar yok de harcadım de memlekete yolladım de
10 Yorumla
+1 yıl1. Sevgiliden böyle bir miktar istenmez.
2. Ailesine dürüst olmayana güvenilmez.
3. O miktarı hak etmeyen biri postunu kurtarsın diye yıllarca biriktirmedin, vermemekte haklısın.
4. Vermek istemediğini söylediğinde anlayış göstermeyecek kişiyle zaten birlikte olma daha iyi.
5. İlle de bahane lazımsa, parayı çekersem zarara girerim, parayı bilmem ne kadar süre çekmeme şartıyla bir fona yatırdım diyebilirsin.21 Yorumla- +1 yıl
O KADAR...
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
174Cevap
- Para & Ekonomi konusunda 22,8b cevap paylaştı.
u +1 yılÇekmeyin o zaman
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSakın Sakın Sakın
Beni köpek gibi seven birine ben 100 bin çektim
Daha yeni
Ha ödüyor mu ödüyor ama her ay o parayı alana kadar ne kavgalar ediyorum
Gerçi sırf onu bırakmayayım diye de bazen geç veriyor ama
Bak ben ayrilcaktim
Sırf bunu koz olarak kullanicak diye ayrılmadim daha
Borcu ödesin hemen ayrilcam
Aklın varsa kesinlikle çekme çekme çekme
Bir de benimki is batırmış insan değil
Ama işleri öyle bir tepetaklak oldu ki
Kendime kızıyorum
Acikca ona da söyledim çok pişmanım sana birc verdim diye dedim
Bu durumlara gelmeyin
Benim için kocam kıymetli olacak
Kocam olmayan birine bunu yapmak istemiyorum de
Emin ol daa kıymetli olursun
Ben eşe gim esssek neden o krediyi çektim ki
Ah kafam78 Yorumla- +1 yıl
Sanırım sende benim gibi iyi niyetli bir insansın ki inanıp kredi çektin yaa.
Cevap sahibi+1 yılHala inanıyorum ona
Borcunu öder. Ben sadece ayrılmayı düşünürken bunu borç yüzünden erteledim. Gerçi açıkça yüzüne karşı borç verdiğime pişmanım bir daha vermem dedim. Az kaldı borcun bitmesine. Gerçi soğuk yapıyorum. Dedim odemezsen fena yaparım. Ama nasıl fena yapcam. Bana aşık olmasa öder miydi hayır. O yüzden pişmanım diyorum. Ya beni sevmese ve ödemeseydi ben nasıl öderdim o kadar borcu.- +1 yıl
Çok haklısın yedirenk ama insan güveniyor işte keşke çok aşırı uyanık şeytan birisi olsaydım
- +1 yıl
Gerçekten siz hepiniz topluca safmısınız ya eşim için çekmem kredi ne sevgilisi. Ya sevgisi bitse ayrılsa ödemese yani bak gördün mü sen sırf borç yüzünden ayrılamıyorsun birine kredi çekilmez hiç bir şekilde. Yani seninki ödemeyedebilirdi aniden ayrıladabilirdi iyi ders almissin yaşayarak 🙄
Cevap sahibi+1 yılEvet safız. Biz ders alanlara değil de bence direkt soru soran kişiye yaz. Zaten biz bize burada konuşuyoruz. Derdimizi anlatıyoruz. Ders aldığımızı birbirimize söyledik. Yani senin şimdi gelip bu akım verme hevesin nerden geliyor. Zaten biz kendi aramızda her şeyi anlayıp konuştuk tutku.
Kusura bakma da Annen değil Baban değil.
Seni geçindirmekle mükellef bile değil. Yarın bir gün giderse ne olacak. Şimdi sana diyebilir. Bugün yanımda durursan sana daha çok güvenirim, benim yanımda olduğunu anlarım. Bu sözlere inanma. Güven, Sadakât PARA ile ölçülmez dâhi sevginin ölçü birimi değildir.
O kendi ayaklarının üzerinde bir dursun öncelikle. O önce kendini düşünüyor. Eğer seni düşünüyorsa böyle bir şeyi senden istemez, isteyemez de. Herkesin bir sorumluluğu var. Başkaları üzerinden bir düzen kurulamaz. Hesap kitap yapılamaz.
20 Yorumla
+1 yılMerhaba öncelikle Dilek, bu anlattıklarına göre sana da borç takar, borcuna sadık biri değil demekki 😂 Nerden buldun bunu banka çalışanının borçlulan listesinden mi? Benimde borcum vardı banka bloke koymuş de ya da ailem izin vermiyor evdekiler falan yere yatırmış de, ya da yalan söylemeden veremem de, sonuçta batırıcaksın de bence en iyisi bu, yalan bir gün gün yüzüne çıkar 🤗 Benim 30 Binance coin'im var zamanında tanesini 2.120₺ den aldığım şu an tanesi 19.000₺ civarında o zamanda biri bana borç vermişti ben istemeden, param sende dursun ben çar çur etmiyim dedi bende hiç anlamama ma rağmen gidip 36 bnb aldım ilk 6-7 ay ne diyeceğimi bilemedim çünkü düştü.. 😂 Sonra yükseldi ve 7000₺ civarındayken 6 bnb bozdurup arkadaşıma verdim, şimdi diyor biraz daha çoğalt dedim zaten çoğaltmak için almadın ki. Almam dedim, gitti araba aldı, belki alsam düşecek ve elinde olan parada gidecekti😂 (Bu bir yatırım tavsiyesi değildir.)
Diyeceğim o ki; Her zaman dürüst olmalısın10 YorumlaBatak adama Para Mara verme ilişkiyide bitir hem ailesine söylememiş ciddi adam tanıştığı gün söyler aklı başında bir adam para batırmaz hele dükkan hiç batmaz battı diyelim erkek adam sevgilisinden para istemez ben durumu anladım adam sana kredi cektirip nakşti alıp toz olacak hadi yapmaz diyelim la bu adam neyiyle evlenecek
80 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen babamdan zor para borç isteyecek biriyim yani şunu bence iyi anlamak gerekiyor bir erkek kolay kolay borç istemez istememeli. Borç istemek çok kolay bir durum olmamalı bu bir.
Şu olur evlisindir hayatta her şey olabilir zor durum olur o efsane sahne olur kadın bileziklerini bozar ve eşine yardım eder destek olur ve o evlilik bağ daha da kuvvetlenir ama Ama bir erkek borçlanır işi batırır ve sevgilisinden bunu toparlamasınını istemesi çok iri bir hareket değil. Borç istese bile başkasından borç istemesi abisinden arkadaşından istemesi daha mantıklı yani senden istemesi biraz yanlış olmuş.
Sen de teklif etmemişsin o istemiş sen teklif etmedigin halde…sen teklif etmiş olsan bile kabul etmemeli belki çok zor etmeli.
Ama dediğim gibi gerçek sevgi de varsa sinsi olarak böyle durumlarda belki de bu bir aşamada olabilir ama günümüzde güvenmek de çok zor biraz zor bir karar.
30 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılŞimdi mantık çerçevesinde yorum yapalım. Öncelikle ortada batan birisi var ve sağdan soldan borç almış kim bilir bu borçları ne zaman geri ödeyecek daha doğrusu ödeyecek mi? Sanmıyorum. İkinci olarak daha 1 yıllık bir ilişkiden bahsediyorsun ve daha ailesinin senin varlığından haberi bile yok, bu kişi senin kocan değil alt tarafı sevgilin yani bugün parayı çeker verirsin ertesi gün etten püften bir bahane uyduruyor bir cümle ile seni terk eder hadi sıkıyorsa o saatten sonra al paranı alabilirsen. Valla burnuma keriz silkeleyen bir adam kokusu geliyor bu yüzden onun için borca girmeni tavsiye etmiyorum yani insan biraz utanır ya bence açık açık söyle benim bu krediyi çekecek gücüm yok de konuyu kapat ha söylenirse de ayrıl gitsin
30 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHayır Verme paranı. Sen o parayı biriktirirken ne sıkıntı cektigini kimse bilmez.
Evlenmeden, birlikte bir yola girmeden böyle meblağlar kimseye verilmez.
Yarın senden ayrılıyorum bitti gitti dediği an bir de parayı yasal ya da yasadışı gayrimesru yollarla almaya çalış bir sürü sıkıntı413 Yorumla- +1 yıl
Otuzuna yeni mi bastın?
Cevap sahibi+1 yılNeden sordun?
- +1 yıl
Bunu evet olarak kabul ediyorum.
Cevap sahibi+1 yılEvet ya da Hayır demedim.
Sadece neden sordun dedim?- +1 yıl
Erkekler kendileri hakkındaki yanlış tahminleri hemen düzeltmeye bayılırlar. Evet demene gerek yok.
Cevap sahibi+1 yılYanlış veya doğru tahmin ettin demedim. Neden yaşımı sordun dedim ama sen konuyu farklı yere çekmeye çabalıyorsun. Halbuki soru çok basitti.
- +1 yıl
Benim sorumdan daha mı basitti?
Cevap sahibi+1 yılEvet senle ilgisi olmayan bir konuda soruyu paylaşan arkadaşla ilgili yorum yaptim. Sense postun altına gelip Otuzuna yeni mi bastin diye sordun? Neden yaş sorusu dedim..
- +1 yıl
Peki. Çekiliyorum.
Cevap sahibi+1 yılNasıl İstersen. Takdir senin..
Cevap sahibi+1 yılSoruyu soran kişi
Doğru bir tercih ve kararda bulunmuşsun. Tebrik ederim seni.
Atasözleri boşuna denmemis
Bir insanı
- Alkol masasinda
- Alışverişte
- Yolda
- Para alma vermede
Tanırsın. boş ver sen kötü ol, cimri ol. Para verip peşinde koşup, mağdur olacağına.
Böyle birine para verseydin gün gelir derdi sana neden para verdin ben mi kafana silah dayadim derdi. İyi ki para da vermemissin, bundan sonra zamanını da. Zararın neresinden dönersen kâr.
Geçmiş olsun. Bundan sonra hakkında her zaman güzeli ve hayırlı olani olsun.- +1 yıl
Teşekkür ederim
Cevap sahibi+1 yılRica ederim
Saçma sapan iş yapma, adam senin de paranı batıracak çok belli bu.
Bahaneye ihtiyacın yok, "kendime ev almak için para biriktiriyorum, benim geleceğim bu para" falan de, asla 5 kuruş verme.
270bin ne demek yahu, insanlar sadece 15bin için 1 ay gece gündüz nefes almadan çalışıyorla bu herif 270bin'i rahat rahat istiyor...
Valla adamı tanımıyorum ama iş batırdı demenden senin de paranı batıracağını anlıyorum, karar senin, bahane söylediğim gibi, ev, gelecek vs... seç birini
ya da ailevi bir sorun uydur, oraya para lazım de, verme.
20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılParanın değerini bilmeyene istemek kolaydır. Bende biriyle konuştum bu sitede bir fenomen tavsiye etti , ama henüz görüşmedik , ailesiyle tanıştırdı ama annesi melek gibi kadın. Çok borcu olduğunu söyledi para istedi, sonra arabanı sat dedi çok sevdiğim bir model var parasını gönder ben alırım sana dedi , kredi çek dedi , hepsine tamam dedim olay nereye gidecek diye , kredi ile bğtün borçlarını kapata akmış sonra kafası rahat olacakmış , dedim kredi çektim ama sana değil kendime çıldırdı , kriz geçirdi , bankaya iade ettim ben ödeyemeyeceğim dedim , maaşımı hesapladı sen ödeyebilirsin dedi 😂😂, bunların hiçbirini yapmayacaktın zaten sadece nereye gitmek istediğini veya ne kadar çirkinleşebilir bir insan ona bakmak istemiştim. en sonda bana KS sahte bir hesap aç erkeklerle konuş ve tatmin olun dedim neden fantezi işte hem sen mutlu olursun hem ben hem de o adam diyor. Annesini arayıp bütün her şeyi söyledim tek tek bütün mesajları attım
20 Yorumla- Para & Ekonomi konusunda 444 cevap paylaştı.
+1 yılHerif milleti yolmaya utanmıyor sen veremem demeye utanıp bahane arıyosun😂 bende yolunacak para yok aşko de😂 o kadar biriktirmişsin çöp olsun diyemi emek verdin? Kendinden kıstın biriktirdin itin teki çöp etsin diyemi? Sıkışır o istemeden sen verirsin ama bu dolandırıcı 😂
46 Yorumla- +1 yıl
Aynen öyle
- +1 yıl
Yavrum bana bi 300.000 ateşlesene arabayı değiştirecem 😂
- +1 yıl
Kaç sıfır var orada ikiye kadar sayabiliyorum ben🥺
- +1 yıl
Üç yüz bin bak ayırarak yazdım 😂
- +1 yıl
Üşenmemiş yaa😂 sırf bunun için üç lira veririm aşkım😂
- +1 yıl
Allah bereket versin 3 lirada iyi para 😂
bi kere a.. m vermeyi kes hemen sonra baya bir ağır konuşman lazım bahane uydurmana gerek yok.. adam resmen 270bin dolardıracak seni.. sakın ola bintl bile verme. diceksin bırakacak beni! bıraksın abi zaten bulacağın erkek muhtemelen senden 270bin istemeyecektir. yani daha kötüsünü bulma olasılığın çok az.
30 Yorumla
+1 yılBir yildir taninan birisinin 270k₺ para istemesi ve verebileceğimi düşünmesi. Ne ilginç sosyal ilişkiler. Hep imreniyorum valla. Mesela çevremde de görüyorum daha bir aydır tanışıyor sanki ruhları başka bir evrende asırlardır dans etmiş gibi hemen kaynaşıyorlar isimlerini sayıklamadan güne başlamıyorlar. Bende 3 senedir tanıdığım muhabbet ettiğim insana yeni yeni 50-100₺ sen öde ben sana havale ederim diyorum.
20 YorumlaAyrıl böyle tiplerden uzak dur her konuda üzer seni kendi psikolojisi bozulacak borca girdiği için senide mutlu edemeyecek. Ki zaten çıkar için seninle ona istedigini versen de vermesen de mutsuz edecek seni emin ol.. cidden ayrıl ve barışma başka sevgilimi yok sanki
20 Yorumla
+1 yılSakin ama sakin. Sakin cekip verme. Şoyle insanlar güven vermez asla. Is batirmasi herkesin basina gelebilecek bir durum ama isin icinden cikmasini bilmesi lazim.
Kendi kredilerinin oldugunu, odemekte zorluk cektigini, o yuzden bankalarin kara listesinde oldugunu söyle.
20 Yorumla
+1 yılKızım şu popiş kılından bir kurtul yahu. Hayat daha değerli ve önemli. Gereksiz insanla ne diye muhattap olmaya devam ediyorsun.
40 YorumlaBu soruyu burada bizlere sorman bile senin ne kadar saf birisi olduğunu açıkça gösteriyor umarım ahmaklık yapıpta sevgilim dediğin dolandiriciya para kaptırmazsin...
50 Yorumla
+1 yıl1 yıllık ilişki de senden 270 bin lira para istiyorsa evlenseniz bu senin üstüne şirket kurar batırır sen bu kadar saf mısın ya sakin öyle Bi canım yapıp verme baksana seni daha ailesiyle tanıştırmamiş senden para istiyor.
Arkadaşlar sevgi aşk böyle bisey değil birbirini dolandirmak değil birbirinden faydalanmak hiç degil bu size bi örnek olsun.
@Dilekdemirci sende artık ne yapacağını biliyorsun seni dolandırmak isteyen biriyle devam etmezsin.10 Yorumla
+1 yılBirazcık aklı olan bunu yapmaz zaten. Sana bunu söyleyene kadar binlerce kişi var. Eşi bile değilsin. Çektikten sonra kayıplara karışan çok adamsı gördüm. Ha ben kerizim bunu yaparım diyorsan her şeyi kanıtları ile sakla ki mahkemede bir dönüşün alasın ablacım ama zor yani haberin olsun. Adamın sen dışında kimsesi yoksa da def et çünkü ondan bir halt olmaz zaten.
11 Yorumla- +1 yıl
Ablaaa ne yaptın verdin mi paranı merak ediyorum haber et
Gizli Üye(25-29)+1 yılSakın sakın sakın!! Çevremde eşi bile olsa bi erkek için kredi çekip ihanete uğramayanı görmedim, istisna illaki vardır ama kimse için böyle büyük bir fedakarlığa değmez, ki bu kişi eşin bile değil, sonradan çok üzüleceğin şeyler yapma, fedakarlığın da bi dozu var
11 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılYorumlarda bi sürü kadın yazmış zaten, kredi cekip ya da borç verip pişman olduğunu, şu zamanda birine borç verip kötü olacağına vermeyip kötü ol. Bahane falan da bulma, bu yüzden ayrılacaksa bırak ayrılsın
Anında ayrıl ve her yerden engelle. Erkek adam asla sevgilisinden borç istemez. Bu işin sonu belli. Tüm borç senin üzerine kalacak, onun borcu için çalışacaksın hep, ömründen gidecek. Sakın böyle bir enayilik yapma kızım.
61 Yorumla- +1 yıl
aynen bu yasıma kadar bir kadına kendıme bir çay ısmarlatmadım daha
Gizli Üye(25-29)+1 yılEski sevgilim 5 bin kredi çektirdi. Hala vermedi. Olan bana oldu. Arıyorum açmıyor mesajlarıma dönüş yapmıyor. Sakın asla derim. Başkasına borcunun olduğu söyle kredi çekmek istersem önce kendime çekerim de. Hem öyle işten batan bir sevgiliyse beceriksiz. Sevgilisinden bile para istiyor. Bence ayrıl bırak para konusunda problem yaşamayan biriyle birlikte ol
31 Yorumla- +1 yıl
Yeni çıkan yasaya göre borç atarken açıklama kısmına "BORÇ" Kelimesini yazarsan sonra o dekontu mahkemede delil kullanıp paranı alabiliyorsun ama o açıklama kısmına mutlaka borç kelimesini yazman lazım
+1 yılDaha kaç kadın böyle soru başlığı açacak ve daha kaç erkek buna rağmen kadınlara paragöz diyecek acaba? 😂😂
40 YorumlaSevgili hanımlar sevgili iken birikmiş paradan bahsedilmez , evli iken de kenarda duran para ne harcanır ne de söylenir
Kadında parayı görünce erkek tembelleşir
Bence vur tekmeyi20 YorumlaAileme açıklayamam de bu durumu bende vermek yanında olmak isterdim bu aralar sıkışık bizimkiler benden yardım isterlerse para yok dersem açıklayamam de.
21 Yorumla- +1 yıl
Zaten şimdiden 800 bin borçlu daha sen dışında istedikleri de olacak belli ki işi de yok diyelim is buldu asgari ücret anca geçinmeye yeter. Hadi iş tekrar kurayım dese Ekstra borçlar almak zorunda cebinde 1 kurusu yok zaten kurduğu islerlede en az 10 15 yılda o borçlar ödenir düzlüğe çıkana kadar senin gençlik çöp olur.
+1 yılBahane bulmana gerek yok ki. Kusura bakma ben ilişkimizde bu aşamaya daha gelmediğimizi düşünüyorum dersin. Böyle bir şey yapmayacağını açık açık söyle. Bir daha da yüzsüz gibi istemesin hem.
20 YorumlaB*k çekerim hatta n*h.. Sinirlendim birden pardon.. Sakın çekme
50 YorumlaPara & Ekonomi konusunda 875 cevap paylaştı. Esin olsa ver dicektim de eşin değil bir şeyin değil 😒🤔🤔
Bide ailesine seni söylememiş
30 YorumlaDirek söyle veremem diye bırakırsa bıraksın sana ondan hayır gelmez ömrün senetler, borçlar icralar la geçer insan kız arkadaşından bu kadar rahat para istiyorsa sürekli iş batıran iş uzmanlarındandır
30 YorumlaBahane bulmak zorunda mısın senin paran. O para bana lazım vermek istemiyorum diyeceksin bu kadar basit yani.
30 Yorumla
+1 yılO seni sevmiyor seni çıkar aracı olarak görüyor ! Bir erkek bir kadına böyle birşeyi yapamaz ayrıl hemen ! hemenn
30 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılNormalde kadınlar, erkeği sömürür. Çok ilginç gerçekten. De ki " benim kredi puanım kötü ve banka kredi vermiyor; bu yüzden çekemedim" de çık aradan. Belli ki çok yakışıklı ve cinselliği iyi ki terk edemiyorsun. Yaş 37 olunca, iyi erkek bulmak zor oluyor tabi. Anlıyorum.. Eğer verirsen, geri alamazsın. Bunu da bil..
10 Yorumla
+1 yılBahaneye gerek yok vermeyeceksin.. şahsen en yakin dostuma 70 bin verdim hala alamadim artik kimseye güvenmiyorum
50 Yorumla
+1 yılKredi çekmeyi Bırak yüzüne karşı De ki ben sana 5 kuruş para vermem verip de kötü olacağına vermeden kötü ol En azından borçlu kalmaz zor duruma düşmezsin
40 Yorumla
+1 yılParada verme, kredi de çekme. Hepsi gider ve kendiside gider.
40 Yorumla
+1 yılRüştünü ispat edememiş bir oğlan çocuğu ile berabersiniz. Benim bu adamla ne işim var sorusunu kendinize sormanızı öneririm.
20 YorumlaBen kırmızılıyım benimde bocum var desen kart bile vermiyorlar de ya da neden çekmek zorundasın ki ödemiycek bu parayı sana
10 Yorumla
+1 yılAilesi ile bile tanıştırmamış, alacak parayı sonra sen ettiğim zararla baş başa kalacaksın. Bahaneye filan gerek yok. Geri ödeyeceğine güvenmediğim için vermiyorum. Deyiver kurtul. Çok ısrar ederse sen bas tekmeyi.
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılSaçmalama insan sevgilisine kredi çeker mi hadi 5-10 bin olsa neyse 270 bin nedir. Babana bile çekme o krediyi
40 Yorumla
+1 yılSakin çekme kocan değil bir şey değil ki kocam bile olsa yapmam. Ne yüz veriyorsun. Açıklama yapmak zorunda değilsin. Yok hayır de bitti. İstemiyorsa ayrıl gerekirse.
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKredi onaylamadi.. bi sekilde kendi parani agzindan kacirdiysan doviz de altinda de onuda ailem biliyo onlara yardimci olucam de ama sakin ha sakin vermee diyim
20 YorumlaHayır tabi ki.
Aylık gelirini geçen tutarlarda kimseye borç vermemelisin.20 YorumlaVermemelisin. Ne söylersen söyle güvensizlik oluşacaktır.
20 Yorumla
+1 yılYol yakın iken yolunu ayır o borç asla ödenmez sen zararli duruma duşersin
21 Yorumla- +1 yıl
Sevindim adina aferim
+1 yılSaçmalama. Nikahlı koca bile borçlandırıp kaçıyor sevgili için kredi mi çekilir yol ver
21 Yorumla- +1 yıl
Kredi kartı borcuna verdim de ne bileyim annem hasta ona lazım da olur b
+1 yılSakın haa dilek aman diyeyim hayatının hatası olur.
21 Yorumla- +1 yıl
Eeee ne olacağını sanıyordun dilek. Paranı alıp gitmesindense, paranın cebinde kalarak gitmesi bin kat iyidir. Değil mi?
Ağzına bir tane yapıştır hemen 👌
Öyle erkek olmaz kızım
Tek kuruş vermeyeceksin. Gitsin nerden buluyorsa bulsun
Kala kala sevgilisine mi kaldı?
Anası babası kardeşi arkadaşı yok mu?
Saçmalamayın...00 YorumlaÖncelikle kesinlikle ne kredi Çek nede para ver. Hata yaptığında kendisi düzeltsin. Bununla ilgili yüzlerce konu var bu sitede. Açık bir şekilde bunu yapamayacağını söyle. Bundan dolayı seni terk edecekse bırak gitsin.
00 Yorumla
+1 yılBahane olarak, daha geçen aylar ev için mobilya vs ya da abimin bi işi için diye uydurup ''Ailemin bu paradan haberi var kısa zamanda isteyecekler benden, aileme vermek zorundayım onlara yok dersem kıyamet kopar'' gibi gibi şeyler de.
00 YorumlaBenimkide benden borç istediği için seni çok anlıyorum. Öncelikle daha evleneceğiniz kesin değil. Sevgiline paranı ailenin yönettiğini, buna izin vermeyeceğini söyle. ya da ailenin bir sıkıntısı olduğunu, o parayı ailene vereceğini söyle.
01 Yorumla- +1 yıl
Seni gerçekten sevseydi seninle evlenme hayalleri kurardı ailesiyle tanıştırır işi hızlandırırdı. Bu durumda karı koca birbirine yardım etmek zorunda zaten. Abilerinden konu komşusundan o borcu sana ödeyemezdi paran kalırdı maalesef. Senden sevgilin olduğu için parayı şart koşuyor ama onun karşılık olarak senin için yaptığı bir şey yok. Gerçek yüzünü gösterdi
Aklın varsa çekip vermemek lazım gitsin kendi geçsin parayı alıp giderse ödenmezse ne yapican bi aklınızı çalıştırın ya kanmayın şöyle
30 YorumlaBaşka bir yatirim düşünüyorum de. Evli bile değilsin evli değiliz şimdilik bütçemiz ayri olsun de giderse maksat menfaattir zaten ilişki salla..
10 YorumlaValla sevgilim değil ölmüş babam gelse bu devirde kredi çekmem.
Uzmanlar kredi çekmeyin kredi kartı kullanmayın diye her gün uyarıyor haberleri bir tek ben izlemiyorum sanırım.10 YorumlaSakın öyle bir hata yapma. Ben evli olsam bile eşimden böyle bişey istemem. Ayrık gitsin böyle erkek adam mı olur? Bahaneye ihtiyacın yok. Kendi ayakları üzerinde duramayan adam olmaz
18 Yorumla- +1 yıl
Anam millet ne yuzsuz olmus adam kadinin kocasi degil biseyi degil kredi cekmesini istiyor ne yuzsuzluk ne piskinlik bu
- +1 yıl
Degil 270k 270 olsa yine istemeyeceksin ha olurda dedigin gibi nakit olmaz bisey olmaz neyse ama sen benim icin 270 k kredi cek ben sana oderim bu ne piskinlik anlamis degilim
- +1 yıl
@mavikelebekdeniz Kendi öz saygısını kaybeder insan. Hayır hiç bişey yapamıyosan gir maaşlı bi işe çalış öde borcunu sağa sola. Ben bakkala 1₺ borcum olsa gece gözüme uyku girmez tööbest 🤦♂️
- +1 yıl
Allah vere de su kiz bu sahtekara uyup kredi cekmese bari
- +1 yıl
Ay iyi bari
Gizli Üye(30-35)+1 yılAsla veremem de ailem de duruyor de o paradan haberi varsa ya da ailemden habersiz hareket edemem brndrn o miktarda bir para çıkmaz asla de
20 YorumlaBurger king, rossman gibi zincir şube açmayacaksa sana da pay vermeyecekse bence 5 bin tl falan ver fazla verme. En azından verdim, ödemedin dersin ileride
10 YorumlaSakın öyle bir hata yapma sana küçük bir örnek benim de yakin arkadaşım böyle bir hata yaptı seviyorum sevgilimi destek olmam lazım diyip 40 bin TL kredi çekti ve şu an çocuk ortada yok hani kimseye belli olmaz şu an borcu kendisi ödemeye çalışıyor surekli faiz biniyor üstüne senin ki çok yüksek para seven sevdiğine böyle yük yaptırmaz ne olursa olsun seni riske atmaz yani
05 Yorumla- +1 yıl
1 yıllık ilişki de senden 270 bin lira para istiyorsa evlenseniz bu senin üstüne şirket kurar batırır sen bu kadar saf mısın ya sakin öyle Bi canım yapıp verme baksana seni daha ailesiyle tanıştırmamiş senden para istiyor.
Arkadaşlar sevgi aşk böyle bisey değil birbirini dolandirmak değil birbirinden faydalanmak hiç degil bu size bi örnek olsun.
@Dilekdemirci sende artık ne yapacağını biliyorsun seni dolandırmak isteyen biriyle devam etmezsin. - +1 yıl
Evet benim de anlatmak istediğim buydu hemen seviyorum demekle olmuyor hani seven sevdiğine böyle bir yük yapmak istemez destek olmak istersiniz birbirinize ama senden tutup da nasıl böyle bir şey ister ödeyeceğinin garantisi yok en ufak örnek arkadaşım hani seviyorum dedi 40 bin borcu üstüne kaldı çocuk ortada yok aramayın beni diyip işten sıyrıldı bu kadar basit birakip gitmesi
- +1 yıl
Al işte yaşanmış Bi olay sana örnek ha sizde böyle şeyler yaşamayın bizde burada akıl veriyoruz söylüyoruz ama yok illa Bi seviyorum dedi diye herseyi yapacaksınız. İnsan başına gelmedikçe anlamıyor biz burada 7/24 anlatalım söyleyelim yok @layseeee ya her seferinde söylemeye cegom diyorum ama yok insanların üzülmesini istemiyorum ama bizim millet ahraz anlamıyorlar
- +1 yıl
Orası öyle tabi ki
Ben bütün hesaplarım babamın üstüne bunu duyarsa hoşlanacagini sanmıyorum ya da aileme danışmam gerekiyor de eğer bişey olmaz gizlice olsun derse de ayrılmana gerek yok ailem bana değer veriyor ve bende onları önemsiyorum onları haberi olmadan çekmem de net bana tamam demişti ailene yük olmak istemiyorum demişti
00 Yorumla
+1 yılKullanıyor seni, ne kredi çek, ne de bunu hayatında tut. Kendine bir iyilik yap ve ondan ayrıl, kurtul. Ayrıca kimse için kredi çekme, aşk başka para başka
00 YorumlaSakın öyle bir şey yapma bak bu bütün çevremdeki kızların başına geldi , sonra keske seni dinleseydim dediler, bir erkek asla sevdiği kadın önünde para mevzusu yüzünden küçük düşmek istemez eger yapıyorsa o erkek kesinlikle seni kadini olarak görmediğindendir , en yakin arkadaşıma cok borcum var bitigim gelecek ay kesin öderim diye aldığı para ile diğer sevgilisine mezuniyet kıyafeti almıştı
00 Yorumla- Devamını Gör (258)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat