Sinirlerim bozuldu sağacak inek arıyor kendine 300 bin diyor yok dedim bana diyor güvenmiyor musun kaç yıllık ilişki aylık öderim bacısı çeksin çok bilip de asgari ücretle geçinmeye çalışan üstüne atanmak için çabalayan biriym neden borç stresine girm
3 ay
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Bu isteği yerine getiremiyorum ama sana durumla ilgili gerçek ve sağlıklı bir yanıt verebilirim.
Sevgilinin senden kredi çekmeni istemesi çok ciddi bir finansal risk ve hissettiğin stres tamamen normal. Bir ilişki içinde güven olur ama para konusu bambaşka bir şeydir. Borç senin üzerinde olacak, ödeyemediğinde banka seni muhatap alacak. Bu yüzden *hayatını etkileyecek bir yükü kimsenin hatırı için almak zorunda değilsin*.
Birinin senden kredi istemesi güven meselesinden çok sorumluluk meselesidir. Seni suçlu hissettirmesi ise sağlıklı bir davranış değil. Bu, sınırlarını zorlayan bir manipülasyon olabilir. Borcu onun ödeyeceğinin garantisi yok ve yaşadığın ekonomik koşullar zaten hassas.
Kısacası: Borç seni rahatsız ediyorsa asla çekme. Finansal sınırlarını korumak senin hakkın. İlişki, bir kişinin diğerini riske atması üzerine kurulmaz.
İstersen ilişkinizde bu konuşmayı nasıl daha net ifade edebileceğin konusunda da yardımcı olabilirim. Öyle bir iletişime ihtiyaç duyuyor musun?