AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
176Cevap
Bahane üretmenr gerek yok. Açıkça vermiyorum de çok onun maddi durumunu düzeltmek zorunda değilsin.
Noterden senetle vs ile ver bakalım ne diyecek…o kadar para havadan verilmez
Bahaneye bulmana gerek yok. Kimseye borç vermek zorunda değilsin.
Tabi ki dinlememelisin! Kendisi çeksin, senden istemesi bile saçma.
ne bahanesi ya, ben kredi çekmem diyeceksin bahaneye ne gerek var, herkes isteidğini yapar, kocan bile değil dış kapının dış mandalı, akıllı ol
Sakın kredi falan çekme o kadar para istenir mi ya bu kredinin faizi var bide, sana geri ödeyeceği ne malum
sen de ki bu deli aşk varken kesin verirsin gibi. sonra onu da ödemez seni de bırakır kalırsın öyle dımdızlak. senetsiz sepetsiz de verirsin
Sen vericeksin ona parani o sana geri verecek mi bunu dusunuyor musun?
Bence ver hayatında hissetmeyeceğin duyguları yaşatsın sana ayrıldıktan sonra borç öde herkes bu zevki tadamaz bizde duygularını daha sonra öğrenmiş oluruz
"Çekemem kendimi düşünmek zorundayım. Sen ödeyemezsen bana kalacak, ben üstesinden gelemem" de.
Abisi 400 veriyor ve arkadaşı 200 veriyor. Nereden bakarsan bak tutarsız bir hikaye.
Neden
Sakın ama sakın 1 lira bile verme.
Verirsen ileride o kadar pisman olursun ki..
Ve o parayi verdiginde kesinlikle geri donmeyecegini bil.
Kesinlikle verme bence yanan sen olursun ciddi olsa neyse
O kadar şey yazmışsın biraz oku bence bahaneye ihtiyaç duymayıp ayrılırsın
Verme sakın sağda solda paran olduğundan bile bahsetme
müge anlıya çıkmak istemiyorsan sakın çekme ve sakın verme..
nasıl borçlandıysan öyle çık, de..
ay bide 20’lerdede değilsin, bende sanıyorumki 22 felan saf yazık diye düşündüm.. 100% hayat tecrüben vardır ve bunu burada sorman bile komik.. sakın verme.
Saçmalama sakin sakin ne olur yaziktir bak ben birini sevdim o da bunu kullandı o da bana yuruyordu ona 60 bin para verdim ve param gitti hala almaya calisiyorum. sakın sakın sakın uzak dur
Sakın çekme, yoksa sonun Didem Arslan Yılmaz'a gitmek olur. 😑
Aklını kullan ve sakın öyle bir hata yapma. Ayrıl gitsin o evlenince para bırakmaz huzur bırakmaz ailede.
Aklını kullan ve sakın öyle bir hata yapma. Ayrıl gitsin o evlenince aile de para bırakmaz huzur bırakmaz.
Çekme tabiki ben kredi falan çekemem de direk isterse ayrılsın millet karısını borçlandırıp bırakıp başka kadına gidiyor sen bide sevgilisin daha
1 yıl tanıştığın ortada hiçbir ciddi bir şey yok olsa bile verilmez ayrılabilirsin ugrasma
Kenarda paran olduğunu söyleme bı söz var veripte kötü olacağına vermeyip te kötü ol iyidir o para senin zor Zaman paran verme
verme ve birde böyle batak adamla ne işin var yol yakınken ayrıl evlensen çocuk sahibi olsan sizede bakmaz
yapma benim kuzenim yaptı hala borç ödüyor, ayrica seni daha ailesiyle bile tanıştırmamış istese bile o kadar büyük paralar verme
Ah canım seven bir erkek asla gururuna yedirip kız arkadasından para isteyemez
Senden para istiyosa işi bittikten sonra büyük ihtimalle ayrılıcak senden
Vermemeni tavsiye ederim
Asla verme bankada de param faizde falan cekemem de
Piyasayı dolandırıp hiç bir şey olmamış gibi davranan birine benziyor çok var borç verebilirsin hibe etmek istiyorsan çok seviyorsan eminsen ver
Verme ve bahane olarak şunları soyleyebilirsin
"Üzgünüm veremem Kendime ev alıcam Para ile"
"Benimde borcum var bende borc ödüyorum üzgünüm"
Verme ailemin ihtiyacı oldu onlara verdim. Bu devirde kimseye güvenilmez. Bu bir bahane.
Deli misin ne kredisi sakına çekme
En iyisi olmuş boş ver
Duygusal bir ilişkiye para cinsellik girdi mi erkek alışır yaptıkça daha ilerisini ister vermemek çok doğru olacak
Ailesine bile söylememiş o kadar ciddi görüp sonra senden para istemesi çok saçma sakın verme derim
Verme batıracağı belli. Ailemin borcu vardı anama babama verdim de hatta bi 30 40 bin varsa sende ver tam denkleşmedi de
Sakın ama sakın yapma
Sevgilin tepeden tırnağa red flag 🚩
Verir sen harbi canım ben kardeşime vermiyorum para gitsin çalışsın
Sakin canım yapma. onlari ödeyecek durumu yok seni nasıl ödeyecek. Sen bana verdgiini şöyle unutur o
Deli misin? Verilmez
Hayır diyceksin tabiki
Ailemin paraya ihtiyacı var de. Ama vermemelisin. Benim yakınımı kocası dolandırdı ya. Daha 1 yıllık sevgili diyorsun bide
Kesinlikle hayir sakin yapma lütfen kredi medi yok bi erkek zaten bi bayandan para almaz kredi deyil kimseye gücenmiyorum
Teyze bi gariplik yok mu bu işte güvenme ona faydalanacak senden maddi anlamda
Nişanlı falan değilsen verme bence sonra ggşa bunu bilenler bilir
ayrıl ondan be dolandırıcı o , hiç para istenir mi öyle
Bahaneyi filan boş ver direkt kurtul ondan sana hayrı dokunmaz.
müge anliyi boylamak istemiyorsan cekme. seni ailesine söyleyecek kadar önemsemiyor bile
Kesinlikle verme bak hayatının en büyük hatasını yaparsın bunu kendine yapma
Kafayı mı yedin kızım sen ver de muge anlı da bul kendini
Ailemin haberi var paradan izin vermiyorlar de verirsen de unut parayı
Sakin verme çok pişman olursun ailene rezil olursun
Babam kredi cekmemi istedi ona yardımcı olmam gerekiyor de cik işin içerisinden
Seni terkederse kurtulmuş olursun
Ben güvenip te en yakınıma dahi çekemem sennn daha eşin bile olmamış kişiye asla çekme...
Verme asla pisliğin teki
Sakın verme senin para kaybolur gider.
Gerekirse ölü taklidi yap ama asla verme.
Buraya sorduğuna göre vermeye niyetlisin aklı başında bir insan bunu teklif bile ettirmez Sen onun annesi misin arkasını topluyorsun
Yok de güvenmeyin kimseye
Ama başta söylemiş ki parası olduğunu cocukta ondan istiyor
Yarın da Müge anlıya ya da Esra’ya çıkarsınız 😅
Verme o parayı, gitsin çalışsın.
Soru troldür akıl mantık işi değil zaten
O istediği için değil, sen istiyorsan çek.
Sakın bu tuzağa düşme