Gizli Üye(30-35)+1 yılMinnet duygusuyla veriyorsa pek hosuma gitmez. Yani annemdir babamdir, uzerimde emegi var, beni okuttular vs vs. Anne baba cocuga bakmak zorunda, kendileri istiyor cocugu ve her ihtiyaclarini karsilamak zorundalar. Ama cocugun ailesine bakma zorunlulugu yok, olmamali. Cocuklar kendileri secmiyor bu dunyaya gelmeyi. Cocugu da ilerde bize bakar mantigiyla yetistirmeyi dogru bulmuyorum.
Ama ihtiyac vardir. Baba emeklidir, calissada bu devirde para yetmiyordur, ilac kullaniyorlardir yetmiyordur vs. Okuyan kardes vardir Hani onun kitabıydı, testiydi, sinav parasiydi vs bunlara pek bir sey demem.
Ama paralari oldugu halde, ihtiyac olmadigi halde erkegin ailesi para istiyor ya da erkek kendinden istenmese dahi para verme yukumlulugu hissediyorsa burada bir sıkıntı var. erkegin kendi kurdugu ailesini, eşini gormezden gelip yardim ediyorsa orada rizam olmaz, bircok kadininda olmaz.
Kadin ve erkek bir yuva kurdugunda ilk bakacaklari kişiler kendi kurduklari ailedeki kisilerdir. Ilk ihtiyac karsilanmasi gereken kisilerin kendi kurdugu ailedir. Bu durumlarda erkek ya da kadin farketmez eşinin rızasınin gozetilmesi gerektigini düşünüyorum. Özellikle kadinin ve cocuklarin, erkegin parasinda hakki vardir.(dini acidan söylüyorum. Ese, cocuklara bakmak erkegin görevi) bu gorevi aksatıp kendi ailesinin rizkini erkek baska yere veriyorsa bu dogru degil.
Ama ailenin ihtiyaci varsa, erkek kisisi esinin ve çocuklarının ihtiyacini gozettikten, kendi kurdugu ailenin tum ihtiyaclarini karsiladiktan sonra aileye yardim ediyorsa burada da sorun yok bence.
Ama evden, eşten, cocuklardan kısıp, evdekileri biraz magdur ediyorsa, disariya ya da kendi ailesine harcamak doğru degil. Denge kurulabiliyorsa, evdeki kadinin ve cocuklarin ihtiyaclari %100 tamamsa olabilir ama diger turlu sıkıntı.
O zaman kadinda kendi parasi varsa paso kendi ailesine harcasin. Ya da calismasa da benimde ailemin ihtiyaci var, zor durumda diye eşinden kendi ailesine de destek beklesin. Bu iki secenegi cogu erkek kabul etmez gibi geliyor bana. Benim hanimin kazandigi para neden kendine ya da eve degilde ailesine gidiyor ki diye bir düşünür bence. E kadinda dusunuyor iste.
Ya da onun ailesine niye yardim edeyim ki diye de dusunebilir. E erkegin kazandigi parada kadininda hakki oldugu icin, kadinda niye yardim ediyor ki diye dusunebilir normal bu. Dengeyi saglamak ve rizayi gözetmek gerek.
03 Yorumla
Soran+1 yılçok doğru konuşmuşsunuz. Size olayı anlatmak istiyorum. Borç ödüyoruz evlenirken kredi çektiğimiz için. Ailesi normalde geçinip gidiyor ama arabaları bozuluyor paraları yetmiyor eşimden istiyorlar. Biz evlenirken sadece bir cumhuriyet taktılar nişan düğün dahil. Gerisini hep benim ailem ve eşimle ben yaptık. Bahsettiğim araba bozulmasıda 5 ay önce almıslardı arabayı keske bitane daha alsaydık dediler 5 ay sonra eşimden para istediler. Ve eşim bana söylemedi bunu vermiş direkt. Ben kendim öğrendim ve bu süreçte bişey istediğimde (temek ihtiyaç değil ama hani bişeyi beğendim mesela para yok diyordu) Bu doğru mu sizce yani
Soran+1 yılzaxral8 aile çocuk yapmak istediği için çocuk yapıyor ve bu yüzden bakmak zorunda ama çocuk aileyi seçmedi onlar yaptı yani bakmak zorunda değil ailesine he ekstra vicdan yapar bakar ama zorunluluğu yok 😊😊
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(25-29)+1 yılŞahsen benim eşimde böyle ve bu büyük sorunlara neden oluyor. Benim kinamda bana ve eşime 100 lira takmışlardi ve bize bu onlara yeter de artar demiş ablası. Ben sakin kaldım açıkçası sinirlenipte yanlış bir hata yapmak istemedim. Eşimle sakin sekilde konuşmak istedim bu bilgileri topladım sakin sakin eşimin önüne sundum. Onlar ne istese alınıyor ama ben küçük bir şey istesem şu an yok deyip duruyor. Bende eşime açık açık sorun yok babama söyler alırım dedim. Ailem bana yardım eder diyorum akıllı adam cikicak sorunların farkında gerek yok biraz bekle ben sana alırım diyor. Bende açık şekilde eşime biz artık evliyiz kendi evimiz var kendi ailenle bagini koparmak istemiyorsan evlenmeseydik böyle devam edemez dedim açık açık konuştum sakin şekilde eşim de bir yerden sonra fark etmeye başladı. Ve şu an ailesine baya baya mesafeli.
00 Yorumla
+1 yılBu durum, ilişkiler ve aile dinamikleri bağlamında değişkenlik gösterebilir. Bazı ailelerde, eşler aileleriyle maddi yardımlaşma veya destek sağlamak için anlaşabilirler. Ancak, bu durum çiftler arasında açık iletişim ve karşılıklı anlayış gerektirir. Eğer eşinizin ailesine para vermesi sizinle önceden konuşulmuş ve kabul edilmiş bir anlaşmaysa ve sizin de buna uygun olduğunuzda, bu normal bir durum olabilir. Ancak, eşinizin bu konuda sizi haberdar etmemesi veya sizinle anlaşmadan para vermesi durumunda, bu ilişkinin sağlıklı bir şekilde yönetilmediği veya bir güven sorunu olabileceği anlamına gelebilir. Bu nedenle, durumu eşinizle açık bir şekilde konuşmanız ve hislerinizi paylaşmanız önemlidir.
00 Yorumla
+1 yılSebebi nedir? Ailesinin maddi açıdan yardıma ihtiyacı mı var? Yoksa sadece zevkine mi para istiyorlar. Bunları iyi bilmek gerekiyor. Borcunda olsa insanın ailesi sıkıştığı zaman tabi ki yardım edecek. Senin ailene de edecek kendi ailesine de. Keyfi durumda ise haksızlık olur
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
71Cevap
- Para & Ekonomi konusunda 2b cevap paylaştı.
1 yılNormaldir kanks. Seni bu yaşa getirip bkun püsürünle sana bakan insanlar onlar. Yardıma ihtiyaçları var ise önce onların ihtiyaçlarını gidermek gerekir. Senin annen baban muhtaç olsa amaaan banane yaa mı derdin?
00 Yorumla
+1 yılşöyle diyeyim eğer bütçenizi ciddi manada sarsmıyorsa çocuk falan yoksa sıkıntı etme ama maddi anlamda sıkıntı altına sokarsa o zaman tatlı dille uyar benim bir abim vardı eşinin gerçekten deli gibi severdi ama bir anlık gaflete geldi eşini ondan habersiz para gönderiyor diye katletti çok yanlış bir iş yaptı bu konularda çok dikkatli olmak gerek nede olsa her ailenin yapısı ayrı bütçeler ayrı sonuçta oda sende ailenden ayrılıp bir hayat kurmuşsunuz ama şunu unutma tatlı dil yılanı deliğinden işve eda eşi sana getirir
10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılHiçte Normal değil
Evvelden benim Çamaşır makinem çok eskiydi artık eşyaları yırtıyordu, çamaşır makinası istemiştim ama o gitti çamaşır yıkamayan pasaklı annasına aldı, çok zoruma gitmişti. Artık her çamaşır yıkamayışımda bana çamaşır yıkadınmı dediğinde git Annan yıkasın diyordum 😏😏
Şu erkekleri hiç anlamam, yok onlar ailem beni büyütt bla bla bla, eeee 25 yaşına kadar büyüttde sen karınla 50 yıl ömür tüketeceksin, Ailen ailendir ama Karın emanetin, Bu sorumluluğu alamıyorsanız evlenmeyin.
10 YorumlaAilesine destek olduğu için suçlanmak çok ağır olmalı :) Sanırım bu yüzden evlenemiyorum.
Altımdaki bezi değiştirmiş, düştüğümde koşup kaldırmış anamı babamı yok saymamı gerektirecek hiçbir ilişkiyi normalleştiremiyorum.67 Yorumla
Soran+1 yılyok saymak? evlenmişsin, borca giriyorsun haliyle ve borç öderken ailene para gönderiyorsun. bu normal yani?
- +1 yıl
Hani evlenip kendi ailenide kuruyorsun ya artık, biraz öyle mi düşünseniz, ailen seni kendi aileni kurup onlara sırtını dön sonra yine gel diye yetiştirmemiştir diye düşünüyorum
- +1 yıl
@karizma4520 o zaman eşinin ailesine de destek ol onun kı aile değil mi
- +1 yıl
Evde eşimi aç bırakıp, anama babama paramı veririm demedim. Para harcamanın da, bir şeylere sahip olmanın da sınırı yok diyorum sadece.
Eğer onlara destek olmam gerektiğine inanıyorsam, ihtiyaçları var demektir. İhtiyaçları varsa, kendi hayatımda kısabileceklerimi kısar onlara destek veririm.
Borç ödüyorum diye beni büyüten, yetiştiren aileme sırtımı dönmem diyorum. Konuyu farklı boyuta çekmeye gerek yok.
Soruyu soran kişi şu an ne yaşıyor bilmiyorum. Evde ekmek parası bulamayacak kadar sıkıntıya girmişse sözüm yok.
Para göndermesi hata diyemem evet siz de borç kesiyosunuz ama yaşlı insanlar parasal sorunları olmuş olabilir bunu büyütme bence fakat sana söylememiş olaması hata belki gönderme dersin diye korkmuş hiç söylememiş de olabilir bilemiyorum.. Nitekim bence büyütecek bir şey yok ana babası sonuçta
10 Yorumla- Para & Ekonomi konusunda 670 cevap paylaştı.
+1 yılAilesinin ihtiyacı varsa normal bende zaman zaman yaparım buna takılacak birsey yok...
Ama dersen ki evde ihtiyaç varken evin ihtiyacını görmeden ailesine veriyor sonra ev de biz parasız kalıyoruz o tartışılır yanlış olur ama durumu müsaitse ailesine ya da başka ohtiyac sahibine vermesinde bi mahsur yoktur10 Yorumla Kendi kurduğun aileden daha çok sorumlu olduğunu öğrenmesi lazım. Geldigi ailesine bakma zorunluluğu yok ama eşi ve çocuklarına erkek bakmak zorunda. Durumunuz iyiyse verebilir ama siz borçluyken vermesini doğru bulmadım. Daha da kötüsü ailesi neden çocuğunun parasını alıyor senin eşin falan var ona harca demiyor.
Tür erkeği ANACI oluyor. Evlense bile gözü hep geldiği evde. Evinizi benimseyin eşinizi kirmayin bu demek değil ki anne babaya saygıda kusur et.
00 YorumlaBorcu varken başkasına vermesi doğru değil tabiki bu konuda konusmalisiniz tamm maddi durumu iyi olur borcunuz olmaz verebilir ozaman ama iyi durum da değilken ailesini sorumlulukların yerine getirmeden destek olması doğru değil karşına alıp konuş bende vermemi çok isterim ama borçlarımızı ödeyelim sonra gene ailene yardimci olabilirsin diyebilirsin yumuşak bi tonda samimi ve ılımlı yaklasirsan anliycagin dusunuyorum
00 Yorumla
+1 yılBaşkası olsa anlarım.
Ailesi.
Seni anlamaya çalışıyorum yanlış anlama bacım.
Yine de siz evlisiniz. Sana ilk değer vermesi gerek.
Size daha çok değer vermesi lazım. İnşallah eşiniz doğru yolu bulur. Hatırlar evli olduğunuzu.
00 YorumlaNormal değil , evli erkek ebeveyni bile olsa eşine danışmak zorunda, zorunda
Normal karşılalanması aşırı saçma , soruyorum kadın da mutfak parasını fatura parasını kendi ailesine göndersin
Durum eşit olur ama normal olur mu?
Eşin rızası alınmadan erkek kazandığı parayı dışarıdan ödeyemez00 Yorumla
+1 yılDegil. Ihtiyaclari varsa olabilir tabi ki ama gecici olarak. Bu olacaksa bile ikinizin ortak karari olmali. Tek basina kafasina gore davraniyorsa sikinti. Senin dusuncelerine onem vermedigini gosteriyor.
20 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılÇekinmiş olabilir ailesinin durumu kötüyse. Daha farklı gözle bakılmasından çekinmiş de olabilir. Eminim öylesine vermiyordur sonuçta borç ikinizin de borcu eşiniz de farkındadır. Aşırılık seviyesine giderse karşınıza alıp güzel dille konuşacağınızı düşünüyorum. Ama aşırıya kaçmamışsa o sebepten geçim sıkıntısı çekmiyorsanız çok da takılmayın ilişkinizin huzuru adına. Hatta ailesi kötü durumdaysa siz de manevi desteğinizi gösterip mutlu edebilirsiniz. Sizle paylaşması tabii ki de daha doğru olurdu ama ilk dediğim ihtimal doğruysa insan bi duraksıyor maalesef.
00 YorumlaTürk erkeğiyle olmaz arkadaş. Anneci, ailesinden kopamayan ozguvensiz birey bunlar. Uzak durun gidin yurtdışına evlenen yabancılarla evlenin aile sorunu yok. Olsada türk erkeğinin anne babası gibi hayatınıza ortak olmaya çalışmaz. Çirkef olur türk erkeklerinin anne babası sorun onlarda evlat yetiştirmeyi bilmezler
414 Yorumla- +1 yıl
- +1 yıl
O yabancı erkekler sizin gibi egolu kenafir değil kadına değer veren adam gibi adamlar. Kadınları görüyoruz Allah'ın belası türk ve Kürt erkekleri hayatlarını mahvediyor hergün boşanıyorlar. Dünyadaki en aşsalik anlaşılması ve geçimsiz erkekleri türk ve Kürt erkekleridir. Allah'ın belalari pis gudubetler
+1 yılBunu normal karşılamaya çalışanlara soruyorum azıcık mantıklı düşünün, evlisin ve tek başına karar anlamyorsun kaldıki kenid borçlarında var ve eşinin rızası yok, şunu anlamıyorsunuz özellikle erkekler, aileniz iyi hoş olabilir yere düşürmekte istemeyebilirsiniz ama sizinde artık kendi ailniz var unutmayın ona göre hayatınızda yol alın
32 Yorumla- +1 yıl
Teşekkür ederim ama bu gerçeğin herkesin gerçeği olmalı
+1 yılÇok yüksek miktar değilse fazla üstelemeyin bence. Olabiliyor böyle şeyler. Ama ekonomik krizi, hiperenflasyonu vurgula. 5 dakika sonra her an her şey olabilecek bir ülkedeyiz de.
10 Yorumla
+1 yılbence sizi zora sokan bir durum değilse verebilir. paylaşım var bizim kültürümüzde. yok sayamazsin aileni yani..
18 Yorumla
Soran+1 yıltemel ihtiyaç dışında bişey istediğimde beğendiğim bişey olduğunda para yok diyor bu geçerli mi
- +1 yıl
olabilir sonuçta temel ihtiyacını karşılıyorsun. orada ailen temel ihtiyaçlarını karşılayamazken senin temel ihtiyaç dışında şeyler alman çok yanlış oluyor bana kalırsa..
Soran+1 yılevlendikten sonra ailen eşin oluyor canım
- +1 yıl
orası öyle tabi ki ama anne babana maddi destekte bulunmak kendi aileni reddetmek değildir. biraz empatiyle yaklaş eşine. sonucta ailesi orada aç dururken kendisi lüks yaşayamaz. kim bakcak o zaman anne babamiza biz bakmayacaksak? emekli maaşlarının durumu ortada
- +1 yıl
@aloovera ama araba onlar için temel ihtiyaç olabilir çünkü her yere yürüyerek ya da toplu taşımada gidemezler. eşin para vermese kendisinin tamir ettirmeye hiç gücü yetmeyecek belki de. Bilmiyorum tabi durumlarını veya eşini somuruyorlar midir bileyiz..
Soran+1 yılailesi biz evlenirken nişan düğün toplam sadece bir cumhuriyet birde çeyrek taktılar benim ailem çeyiz nişan yaptı bir sürü takı taktılar ve emin ol onların ailesi benimkilerin durumundan iyiydi. Eşim mecbur kredi çekti evlenmemiz için. Şimdi ailesi para istiyor bu normal mi?
- +1 yıl
bilemiyorum normal mi değil mi
Kendi kazandığı paradan veriyorsa senin pek ailesiyle arasına girme hakkın yok. Onu bu yaşa kadar onlar büyütüp yetiştirmişler yardım etmesinin nesi kötü ki
01 Yorumla
+1 yılYani ailesinin ihtiyacı varsa normal netıcede sende olabilirdin ailesine yardım eden 5ay saklama ıhtiyacı hissettiyse söylemekten çekindiği içindir yani sende ailenin ihtiyacı olunca destek at
00 YorumlaEvlenmişse anne babasından önce sensen sorumludur ve henüz borçlarınız bitmemiştir araba tamiri gibi sebeplerle anne babasına para veriyorsa bana göre huzursuzluk sebebidir. Aptallıktır.
00 YorumlaNormal değil, yorumunuzun birinde eşinizin ailesinin araba aldığını da soylemissiniz. Eger oldukca kötü bi durumda olsalardi daha anlaşılabilir bir durum olurdu ama kendi kendilerine yetinip gidecek bir anne babanin cocuklarindan maddi yardim beklemesi yanlış üstelik evlenmis birinden. Esinizin sizin isteklerinizi yok sayip kendi ailesine para vermesi tamamen yanlış çünkü kisi evlendikten sonra öncü ailesi kendi kurduğu ailesidir.
00 Yorumla
+1 yılYani sizi zor duruma sokacak şekilde sürekli yapması çöl doğru olmayabilir ama aile olunca da insan yardım eder yani. Bu durumu iki taraftan da iyi idare etmek lazım:)
00 Yorumla
+1 yılNormal bir durum. Ailesi zor durumdaysa gayet de yardım edebilir ayrıca senin yaşadığın bir zorluk yoksa senin buna laf etmen yanlış
02 Yorumla
Soran+1 yıltemel ihtiyaç dışında bişey istediğimde beğendiğim bişey olduğunda para yok diyor bu geçerli mi
Soran+1 yılailesininde durumu iyi normalde. biz evlenirken sadece 1 cumhuriyet taktılar nişan düğün dahil. eşim kredi çekti evlendik onlar bu süreçte araba aldılar sonrada keşke bitane daha alsaydık satardık dediler. bundan 5 ay sonra eşimden para istediler ihtiyacımız var diye
Aranızda sık sık sorunlara yol acıcak bi hareketi yapıyor bir cok eş bu nedenle tartısır ve biribirinden uzaklasır kendi borcunu bitirsin öyle ödesin burada ne desek boş
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAilesine para verme nedeni ne borç yüzünden sıkıntî çekiyosunuz bunu yapmamali ilk borçlarını ödesin birikmesin ailesi zor durumdaysa vermesi normal ama kardesleri abileri varsa onlarda destek çiksin sonradan anlasamazlıklar olur
01 Yorumla
Soran+1 yılkız kardeşi var ama ondan istemezler o kadın diye kocası ne der diye. ama ben gelinimmya bişey diyemem onların gözünde 😂
- Para & Ekonomi konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılDeğil tabi ama tam olarak sebep ne ki, çok acil bir durum mu var, yoksa hastalık vs gibi problemleri mi mevcut?
04 Yorumla
Soran+1 yılnormaldeden 3-5bin verir zaten bu sefer 20bin vermis babası istemis arabasını vurmus
- +1 yıl
@Elissana bu kadarı fazla benceee
- +1 yıl
Erkekler gençken babaları arabayi vermez adam yerine koymaz. Ne zaman evlenir eli iş tutar para kazanır babası oğluna yapmadığı şeyleri oglandan kendisine yapmasini ister. Baba sevgisine aç türk erkegide babasının kendisini kullanmasına enayi yerine koymasına seve seve izin verir
+1 yılAnormal bir durum. Evlenince aileden kopulur bu yüzden çok ihtiyaçları olmadığı ve onlar istemediği müddetçe eski aileye 1 tl bile verilmez.
10 Yorumla
+1 yılSen de ailene para ver, eşitlenin. İhtiyaçlari olmasa zaten istemezlerdi ki. Evlenince aileler defterden silinsin istiyorsunuz bu olmaz ki.
10 YorumlaArada oluyorsa sorun etmemelisin her ay düzenliyse sorgula eşini doğrumu yanlışımı onunla konuşarak atlatırsın buradaki saçma sapan fikirler sunanlar ile meşgul etme kafanı
00 YorumlaSeni zorda bırakmıyor ise ihtiyaclarini kesmiyor. ise sorun etme
12 Yorumla
Aılesının de ihtiyacı varsa vermesı normal degıl mı
20 YorumlaPara & Ekonomi konusunda 494 cevap paylaştı. Cok normal anne babasına para vermesine engel olamaz borcunuz
01 Yorumla
Soran+1 yılee bende annemlere para vereyim borçta ödeyelim sonra biz taş yeriz artık
Ailesine destek vermesi seni rahatsız etmemeli. Bu kadar kasıntı insan olmak zorunda mısınız?
01 Yorumla
Soran+1 yılbende aileme destek vereyim oda versin aynı zamanda borçta ödeyelim sonra ay sonuna kadar koltuk kemiririz😂
Gizli Üye(18-24)+1 yılSenin hakkın olan paradan veriyorsa bu hiçbir şekilde etik olamaz. Özellikle de senin maaşın ve onun maaşı, onun banka hesabında toplanıyorsa. O zaman bütçeyi bölüşün kendi hakkından kısıtlayıp versin. Daha mantıklı.
00 Yorumla
+1 yılBende veriyorum, abimde ne var bunda ailesi sonuçta.
03 Yorumla
Soran+1 yılbiz nasıl birikim yapıcaz peki
- +1 yıl
Ailesinin durumu zordaysa senin birikim yapman ne kadar doğru?
Soran+1 yılailesi biz evlenirken nişan düğün toplam sadece bir cumhuriyet birde çeyrek taktılar benim ailem çeyiz nişan yaptı bir sürü takı taktılar ve emin ol onların ailesi benimkilerin durumundan iyiydi. Eşim mecbur kredi çekti evlenmemiz için. Şimdi ailesi para istiyor bu normal mi?
+1 yılEğer ihtiyaçları ve saglik yönünden bir dertleri varsa çok normal ama durumlari gayet iyise Birikim yapmasi daha mantıklı bunun yarınıda var
00 Yorumla
+1 yılhayır tabi ki bir verirsin iki verirsin tamam da borç öderken hala vermesi saçma ve normal değil
00 Yorumla
+1 yılhesap yapın herkes eşit oranda borç ödesin kendine kalan parayı da istediği şekilde kullansın ister ailesine versin ister yesin
00 Yorumla
+1 yılİhtiyaçları varsa versin ama yoksa keyfi verirse kıyameti koparırım
018 Yorumla- +1 yıl
Hayırdır? Kim kime kıyameti koparıyor böyle bir durum için? İstersen beta bir erkeğe karşı bunu yapabilirsin, ama benim gibi erkeklere bunu yaptığın zaman kapının önünde bulursun kendini. Aileme istediğim zaman para veririm ve kimse de buna karışamaz.
Soran+1 yılkarında para versin o zaman ve eviniz için para kalmasın nasıl fikir samuracım
- +1 yıl
O zaman ailesi paraya ihtiyacı olanlar evlenmesin direk bence, ne zaman ailesinden bağımsız bir hale gelir, o zaman evlenir. Peşinden atlı koşturmuyor ya.
Soran+1 yıltabi ki öyle olmalı zaten. ha ailelerin ani bir durumu oldu sağlık vs o zaman para verilir ama normal şartlarda karıda kocada ailesine para yardımında bulunmamalı.
- +1 yıl
@Samurairevolution kadın ev mutfak parasını ailesine verince de sesin çıkmasın o zaman. Beta ne ak. Yine erkolarin saçma sapan beta alfa zirvaliklari bırak Lucifer izlemeyi. Kadın bagirirsa pisar kalırsın. Bosanirsa kadın kapıya koyar ömür boyu nafaka ödersin ailene vereceğin parayı o zaman aklın başına gelir.
- +1 yıl
@Elissana Tezimin haklı olduğunu bir kez daha anladım. Boş feminizm yapma bana
- +1 yıl
@Samurairevolution haklı olduğun hicbirşey yok. Dünya benim etrafımda dönsün isteyen boş beleş bir erkek müsveddesisin. Senin gibileri kadınlar tekmeyi koyup boşuyor
- +1 yıl
@Elissana Tabi tabi
- +1 yıl
@Samurairevolution var git işine sen bu kafayla daha çok aldatilirsın. Kadınlardan çok tekme yersin
- +1 yıl
@Elissana Tam tersi, kadınlar bana daha çok bağlandı. Zamanında kızın birisine antidepresan kullandırtmışlığım var özleminden dolayı.
- +1 yıl
@Samurairevolution ya sekktir:D bu sitedeki bütün erkeklerde bütün kızlar peşimde koşuyor der 🤣🤣 ulan peşinde o kadar kız olsa burada gezmezsin karı kız aramazsin. Çok gördüm senin gibi diyenleri sitede hayatımda hiç sevgilim olmadı hiçbir kız bana bakmadı diye ağlıyorsunuz öbür sorularda sjsjdj hayallere bak kıza antidepresan kullandirtmiş sana kullandirtmiştırlar sende kendin yapmış gibi yazarsın buraya tipik ezilmemeye çalışan TC erkosu.
- +1 yıl
@Elissana Aslında bir tanesine kullandırtmıştım, bir tanesi ile de ilişkim halen daha devam ediyor. İstersen kendisiyle konuşabilirsin, benim hangi özelliklerimi sevdiğini söylesin. Senin küçümsediğin beta özelliklerine sahip olsaydım yanımdan bile geçmezdi o kız.
- +1 yıl
@Samurairevolution hala beta erkek diyordjjd Lucifer izlemekten kendini s*lak hayvan sıfatlandirmasi yapan bir eziksin. Ver telefon numarasını konuşacağım
- +1 yıl
@Samurairevolution öyle biri yok ak. Bu sitedeki erkekler boş beleş ego kasıyor dmden kadınlara yazıyor yanlızim diye djdjdj
- +1 yıl
@Elissana Lucifer izlemeyi severim 😂. Ama ciddiye almam tabi, ki zaten o da kendisini ciddiye almıyor.
- +1 yıl
@Elissana Kız yabancı ama, İngilizce konuşman gerekecek 😅
- +1 yıl
@Samurairevolution al işte belli oldu ne olduğun. Zaten lucifer erkeklere boş yere ego kastiran. Bak böyle böyle yapın kadınlar peşinizde koşar diyen s*alağın teki. Videolarida kurgu. Kızlar ajanstan videoda oyunculuk yapıyor. Senin gibilerde aaa bu işe yarıyor diyip ben kadına kötü davranmayım alfa olayım triplerine giriyor. Sana şunu soyleyim o luciferin taktikleri hiçbir kızda işlemez. Bırak türkü yabancılar bile bakmaz böyle faşist benmerkezci erkeğe. Kapının önüne koyar. Lucifer iyi hayal kurdurtuyor size ama kendisininde gerçek kız arkadaşı yok🤣🤣
- +1 yıl
@Elissana Zaten Lucifer acayip maymun iştahlı birisi kadınlar konusunda 😂. Kız arkadaşı varken başka kızlarla dans edip bir de bunu kameraya alıyor. Değişik gerçekten. Ben zaten sadece gülüp geçiyorum, öyle ciddiye alıp taktiklerini uygulamaya yanaşmıyorum bile 😅
+1 yılçok enteresan adamlar var. etrafımdma da var, nedenlerini anlayamıyorum.
10 Yorumla- Para & Ekonomi konusunda 520 cevap paylaştı.
+1 yılAyip ediyor kendi evinden once baska onceliginolmamasi gerekir
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılO aileleri batsın artık varya bizdeki bir salon tuttu düğün yaptı oldu normal değil vermesin aynı benim eşimde veriyor biz zorluk çekince git anne ne o yapsın diyorum
10 YorumlaEder ailesidir kadını bulunca ailesini kenara atamaz sende et ailene
10 Yorumla
+1 yılNormal mi bilmiyorum ama aile huzuruna katkıda bulunmayan bir durum olduğu kesin
10 Yorumla
+1 yılpara yönetimi eşindeyse bence çok darlama o ne yapcağını bilir
14 Yorumla- +1 yıl
@Elissana neden? Yani neden kocanla yarışıyorsun.
- +1 yıl
O yaptı bende yaparı, o verdi bende veriri.. yani sen bu cürreti nerden buluyosun?
+1 yılAilesinin durumu kötüyse normal bir durum, aynısı senin ailene yapılsa saçma demezsin ama değil mi?
10 Yorumla
+1 yılNeden veriyor onu sormak gerek sonuçta ailesi oluyor
00 Yorumlaailene neden verdiğinde bağlı eğer acil durum değilse normal durum değil..
00 Yorumla
+1 yılTabikide hayir esin verse bile ailesi almamasi lazim
00 Yorumla
+1 yılİhtiyaçları varsa verir, ailesi bile olmasa insani düzeyde ihtiyac sahibilerse vermesi anormal değil
00 YorumlaNormal bi durum ihtiyacı vardır ailesinin destek olmuştur normal şeyler bunlar
00 YorumlaEşinin böyle davranması doğru değil hem de senden habersiz
00 Yorumla
+1 yılBen de birikim yapmak icin cok uğraştım. Sevgilim hep ailesine verdi maaşını.
00 Yorumla
+1 yılAaa bu bizim ülke değil mi? Karnımızı doyurmaya ekmeğimiz yok ama suriyelilere bakıyoruz bir de
10 Yorumla
+1 yılAilesi sonucta kendi kazandıgından verıyorsa sorun ne anlamadım. Belki zordalar aw
00 Yorumla
+1 yılBorç ödemek parasız olmak anlamına gelmiyorsa gayet normal bir durum.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAyyyy erkekler kudurmus yorumda ama benim esimde boyle bazen yapiyor sinir krizi geciriyorum. Kendimize yetmezken ailesine yediriyoruz ailesi bizden zengin
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılŞu taraftan bak araba kime kalacak? O yüzden yardım etmesi çok normal laf etme kocana hiç düşünmüyorsunuz bu miras kime kalacak
04 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılBenim cevabı en iyi seç herkes görsün kafanız çalışsın az
Soran+1 yılkimseye kalmaz babası gelirinden daha lüks bir araba aldı altından kalkamayıp satar. Zaten tek çocuk değil eşim. Ayrıca benim kimsenin malında mülkünde gözüm yok kimseninde bizim malımızda gözü olmasın bir zahmet.
Cevap sahibi+1 yılOğluna birakicak işte ne anlamiyorsun
Cevap sahibi+1 yılEvlenmeden baksaydın nasıl biri olduğuna şimdi çok konuşma herkes dört dörtlük değil
+1 yılNormal değil. Onun önceliği sizsiniz. Önce siz ailesiniz.
00 YorumlaNormal bir durum değil sizde bir ailesiniz ailesi çok durumda değilse yanlış yapıyor
00 Yorumla
+1 yılSiz evlisiniz, verse bile seninde fikrini düşünceni alması lazım...
00 Yorumla- Devamını Gör (91)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat