Sevgilimden ailesi ve arkadaşları sürekli para istiyor versin tabi beni ilgilendirmez ama parası bitiyor sonra bulusunca hep benim hesabı ödememi bekliyor ya da acıktım bir şeyler yiyelim diyince hayır diyor bi keresinde yol parası için benden borç para bile istemişti. Sevgilim ailesine para harcar tabi ama bir insan oğlunu yol parasi yemek parası bile kalmayacak şekilde parasız bırakır mı? Birde beni istemeye gelecekler evlenecez sevgilimin para biriktirmesi gerek miyor mu bisürü düğün masrafı olacak evi genislettir eve yeni mobilya takımı al falan diyorlar hiç yardımcı olmuyorlar
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılBununla yaşayabilir misin?
Öncelikle bunu sormak istiyorum.
Sonrasında onu hepimizden daha iyi tanıyorsun. Sence nasıl değişir?
Ailesine neden para veriyor?
Aklında olsun insanlar genelde gördüklerini yaparlar yani bunu bir yerde öğrenmiş olmalı. Nerede öğrendi? Bu ihtiyacı nereden geliyor? Ve bu konuda nasıl değişir?
Çok aşıksan istersen bir psikolog ile konuş ama psikologa gideceğini sanmam. o yüzden sen konuş durumu anlat. Psikolog ile bir kafede sizinle görüşmeyi kabul ederse arkadaşın olarak tanıtıp görüşünü alabilirsin.20 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(25-29)+1 yılÖncelikle biraz delikanlı olsa sen yanındayken elini çantana götürmene meyil vermez, şahsen eski kafa değilim hayat müşterek ben yapıyorsam o da yapacak ama erkekliğin belli raconu var senin bu lavukta gram erkeklik yok utanmadan para istiyor birde. Gelelim diğer hususa, kazık kadar adam olmuş ailesinin karşısında elini masaya vurup kendi emeğine sahip çıkamıyorsa yarın öbür gün sana sahip çıkmasını bekleme, hayatın zindan olur.
Bunları söylüyorum dahada yazarım ama söylediklerimi çok umursamayacaksın çünkü kim ne derse desin bildiğin şekilde ilerleyeceksin, bu zamana kadar yaptığın gibi kalbini dinleyeceksin.21 Yorumla
Soran+1 yılHerkesten farklı açıklamissin ve çok doğru diyorsun bu sözlerin konuyu onunla konuşmam için güç verdi bana
+1 yılSevgilim bana bir kere bile hesap ödetmedi hep o ödedi bana hediyeler aldı, yanlış anlaşılmasın hesap ödetmiyor bana ama ben de kendim ona hediyeler alıyorum sonuçta o çalışıyor lakin ben öğrenciyim. Bir erkeğin kadınının ruhuna dokunması lazım onu hediyelere boğmalı, şımartmalı, el üstünde tutmalı, kadın olduğunu hissettirmeli. Sence bu dingille bir ömür geçer mi? Daha sevgiliyken böyleyse evlenince dizlerini döversin benden söylemesi
30 Yorumla
Canım sevmesen bu tarz bi insanın yanında bi dakika bile durmazdın tahmin edebiliyorum. Bu insan hayatı boyunca böyle davranacaktır eğer kendisini yediklerine uyanamamışsa bu yaşına kadar yani parasal anlamda, bundan sonra da onu sen uyandıramazsın.
12 Yorumla
Soran+1 yılBen de bazen hesap ödüyordum zaten sonra kendi öde diyince ödedim ama baya bozuldum sonra bir iki devam etti sonra kızdım. Belki parası yoktur sorun değil dedim ama tüm parasını ailesine verip bana gelince parasının olmaması benim moralimi bozuyor
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
40
Cevap
45Cevap
Para & Ekonomi konusunda 1,1b cevap paylaştı. hayır normal bişey değil kullanılıyorsun
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılsevgilinle açık açık konuş evlenince nolcak diye ailesine para vercem diye seni ve kendini aç birakmasin ya da neden verior onlara senden sakladığı özel bi durummu var diye sor. madem evlenceksiniz sormanda ayıp olmaz. evlenecegin kişiye herşeyi sorma hakkın var bilgi amaçlı oda sana doğruyu söylemek zorunda
13 Yorumla
Soran+1 yılNeden verdiğini biliyorum balkonu salona katmak boya doğal gaz yeni dolap TV ünitesi falan
Cevap sahibi+1 yılfazla güvenme evlendiginizde istediğini almagabilir sorgula onada sor evlenince napcaz diye
Soran+1 yılPeki teşekkür ederim
+1 yılBöyle bir ilişki olmaz
Eş adayın asalak bir parazit
Seni kullanmasına izin verme
Biz erkekler doğuştan hizmet etmeye sahip çıkmaya ve tüm ihtiyaçları karşılamaya odaklıyız O arkadaşın şirazesi kaymış!
Tabi yine de sen bilirsin16 Yorumla- +1 yıl
Yazdığın yorumları okudum da elinden geleni yapıyormuş zaten arkadaş 😳 düzgün sorsaydın ya 😏
Soran+1 yılNasıl sormalıyım
- +1 yıl
Onun yaptığı ödemeleri başkasıyla yorumlaşmandan okudum 🙄
Neyse bana kalırsa her halükarda erkek üstlenmeli tüm masrafı🤗
Soran+1 yılEvet o da ödeme yapıyor ama yine de tüm parasını ailesine veriyor ve parasız kalıyor
- +1 yıl
Çok değişik bir hikaye iki tarafı da dinleyip çözüm sunmak gerek 😏
Soran+1 yılAilesinin onu da düşünmesi lazım mesela benim annem de öyle hiç param kalmasa bile düşünmez okula yırtık kıyafetle bile gittiğim oldu bende çalışınca tüm paramı annemde benden istedi ama ben tüm paramı vermedim ihtiyacımı karsilayabilcegim kadar para bırakmaya çalıştım kendimde
+1 yılBen çıktığım kızı görmek için sevdiğim demiyorum dikkat edin onca yolu gitmek için işsiz zamanında biryerlerde amelelik yapıp gidiyordum görmeye he ne oldu değmedi orası ayrı ama nasıl erkek olupta böyle davranır inanamıyorum hani insan bazen durumu olmayabilirdi hep ne lan aklım ermiyor
10 Yorumla
+1 yılBenimkinin de ailesi düşüncesiz o konuda cancağızım, züğürt geziyor 😂 Ama seninki çalışıp kazandığı parayı bu şekilde veriyorsa sorun var
11 Yorumla
Soran+1 yılSöz yapacaz dikkatli harca dedim de dinlemedi nasıl söyleyeceğimi bilmiyorum bende
+1 yılOnurrken sinirlerim bozuldu. Sende salak mısın nesin. Hem toz kondurmuyosun hem sikayet ediyosun. Ogullari jandarma olmuş el kızına yedirmeden her seyylerini yeniliyorlar parasını yiyorlar. Jandarmalarda iyi para aliyor bakildigi zaman ilişkisine para ayırmiyo ama baskasina var. Evlrine gittim bisey ikram. etmediler diyosun görgüsüzler. Rezillikten baska bisey degil. Hic çekemem. Açgözlülük var birazda. Bu sekilde magdur olursun soyluyum. Senden beklenti icerisine girmesi cok yanlış meslek sahibi bi erkek olarak asgari ucretle çalışsa ona bike okey dicem onkar daaha iyi yedirir icirir sevgilisini gurup yaptım. Enteresan bilemedim
10 Yorumla
+1 yılAilesi onun yerine biriktiriyor olabilir kimi aile böyledir çocukları para getirir onlarda daha sonra evlilik zamanında ne gerekiyorsa yapar.
14 Yorumla
Soran+1 yılAma onlar öyle değil eve harcıyorlar ve sözümüz için sevgilim nasıl yüzük alacağını şaşırdı evlilikte teklifindekini taksam mı falan diyor yani ailesi onun için hiçbir şey yapmıyor her şeyi sevgilim yapıyo
- +1 yıl
O zaman alıp karşına konuş sen napıyosun hem evlilik isteyip hem çabalamıyorsun güven vermiyorsun bana gibi, birikim yapmasını isteyebilirsin bu senin en doğal hakkın madem ileriye yönelik planlarınız var saçmalamayı kesmeli
Soran+1 yılEv için harcama yaparken harcamalarına dikkat et yakında sözümüz var dedim de dinleyen olmadı
- +1 yıl
O zaman terk et uğraşılmaz böylesiyle kendini ailesine ve çevresine kanıtlamaya çalışıyor belli ki ve seni çok yok saymış evlenseniz bile bundurum böyle devam eder.
Senden mi istiyorlar evi genişletmeni ve mobilya almanı?
16 Yorumla
Soran+1 yılHayır ailesi evi genişletmek ve mobilya almak için ondan para istiyor benimle buluşunca da parası kalmıyor hesabı ödememi istiyor
Soran+1 yılSöz yapacaz yakında para lazım olacak paranı dikkatli harca dedim ailem bana yardım eder dedi ( etmedi) bı gün arkadaşı borç istedi verdi daha sonra sevgilim borcun bı kısmını verebilir misin ihtiyacım var dedi arkadaşı sert çıkıştı. Bence arkadaşın hatalı dedim arkadaşını savundu aramızda para lafı olmaz dedi (oldu) yani ben ailesi ve arkadaşları hakkında konuşamıyorum savunuyo hep
Soran+1 yılFarkındayım ne yapabilirim ki bu durumda
+1 yılHiç sordun mu neden ailesine verdiğini belki borcu vardır belkide sizin için biriktiriyordur ailesi?
112 Yorumla
Soran+1 yılSorma gerek yok söyledi balkonu salona katmak boya yapmak yeni dolap TV ünitesi doğal gaz vs
- +1 yıl
Sizin için değil kendi ailesi için yapıyor anladım. Şu süreçte size gerekli bu tarz yatırımlar bence konuşmalısın anlatmalisin, kendiniz için birikim yapmanız gerektiğini, çünkü evlenmeden önce gerçekten çok para harcanıyor nereye gittiğini anlamıyorsun.
Soran+1 yılSöyledim önemli bu falan filan dedi üzerinden bı kaç ay geçti beni istemeye gelecekler sevgilimle yüzük konusunda tartıştık almak istemedi bende sinirlendim sonra tamam alırım dedi
- +1 yıl
Bu yazdıklarıniz ciddi yüksek rakam tutuyor , bir liste yapmalısınız alınacaklar listesi kendiniz için nereye ne kadar gittiğini bilsin , sonuçta evi geçindiricek yanlız sen değilsin.. o bir veriyorsa sen bin veriyorsun , farkına vardirmalisin.
Soran+1 yılAlınacaklar listesi derken şu an sadece söz yapıyoruz henüz evlenmiyoruz
- +1 yıl
Söz bohçası yapıyorsanız biraz fazla iste nişanda azaltırsin sadece alicak mi diye , yüzük konusunda da alması gerekiyor en azından bir tek taş her bütçeye uygun var.. ailesi istiyor mu seni?
Soran+1 yılAilesi beni sevdi mi bilmiyorum ama ailesi evlenmesini istiyor çünkü abisi evlenmedi para durumundan dolayı
Soran+1 yılSevgilimde maddi açıdan evlenmiceğimizi düşünüyordu sonra jandarma oldu ama şimdi de tüm parasını ailesi yiyor çıldırıcam
- +1 yıl
Anladım acele etme evlenmek için iyice tanı ailesinide ve parayı azalt bence anlıyorum senin ne demek istediğini fedakarlık yapmayı para harcamayı azalt yok de ozaman değişecek inşallah degişmez..
- +1 yıl
Sen sakın ol , ozaman kendi tarafına çek çok kötü bu yazdığım olmaması gerekiyor fakat ailesi hak ediyor
Soran+1 yılBende artık harcamamayı düşünüyorum teşekkür ederim yorum için
- +1 yıl
Ben teşekkür ederim inşallah istediğin gibi olur herşey
Ablacım evlenince düzelir kafasıyla ilertirsen olayı yanlış yaparsın. Evlenince evine bakmak yerine ailesine bakar sıkıntısını sen çekersin
30 YorumlaYol parasını bile senden istiyorsa cebinde meteliksiz dolaşıyorsa, çalıştığı tüm parayı eve veriyorsa para biriktimiyorsa böyle hayat çekilir mi?
Çekilmez sende haklısın.
Al karşına konuş derim.10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBenim eşimde öyle. Çalıştığının yarısını annesine veriyor. Geri kalanın yarısını babasına diğer yarısını da evlenmeden öncr çektiği krediye ödüyor. Ama iş sonrası bütün sıkıntılarını ben çekiyorum hatta yemeği temizliği bile ben yapıyorum ama kıymetimiz bilinmiyor işte.
10 Yorumla
+1 yılCanım sen bence anasına götür paşa oğlunu beslesin sakın öyle bi adamla evlenme evin masraflarını da sana yıkar
30 YorumlaHerkesin yediği kendi ödemesi lazım, onunla konuş bu durumu biraz silkelensin. Kırılır felan diye düşünme, çünkü yaptığı sana büyük saygısızlık.
20 YorumlaÇiftler arasında para muhabbeti olmaz ama seninki biraz abartmış durumu hiç normal değil
40 YorumlaHiç doğru değil ve ayrıca bu kullanmaya suistimale girer
Sen ailesi arkadaşları kadar değerli değilmisin10 Yorumla
+1 yılYok demeyi öğren yoksa seni sponsor sanım ailesi senide sömürür.
20 Yorumla
+1 yılSen yol yakından ondan ayrıl evlensen evine bakamaz o senin perişan eder
20 Yorumla
+1 yılSevgilin sana parasını koklatmıyor yani öylemi cimri ozaman
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBence böyle biriyle evlenmek seni çok mutsuzlaştırır. Hayatın gerçekleri ne kadar seversen sev karnın doymadıkça/paran olmadıkça mutlu olamazsın. Daha 23 yaşındaymışsın ne bu acele hemen 3 senelik sevgilinle evleniyorsun ki? Hayatına çok daha düzgün insanlar çıkar merak etme. Hayatın boyunca mutsuz olucağına ayrıl ve en fazla bir sene mutsuz ol unuturken, çok daha iyi. Ayrıca bu para mevzusu yüzünden bir süre sonra soğursun yani boşu boşuna bi evlilik
10 Yorumlasoruna yorum yapmayacağım. Soru ile karşılık vereceğim.
Neden halen onla berabersin?00 YorumlaBenimde böyle bir sevgilim vardı sugar mommydim sanki ya ayrıldık iyi ki
00 Yorumla
+1 yılSponsor yerine koymuş seni sevdiği istemeye geleceği falann yok büyük saçmalık
00 Yorumla
+1 yılBu sevdadan vaz geç kurtar kendini bırak peşini seni kullanmaya niyetli bu işin sonu kötü gidiyor
00 Yorumla
+1 yılAilesi sor durumda olabilir tabiki sende hesapları ödeyeceksin yeri geldimi ama her şeydir dana yüklememeli
00 Yorumla
+1 yılBelli ki paraya önem vermiyor. Yine belli ki sen paraya sevgiden daha çok değer veriyorsun
015 Yorumla
Soran+1 yılBenden ona kahve ve yemek ısmarlamamı ona hediye almamı istiyor sence kim paraya önem veriyor
- +1 yıl
Sen
Soran+1 yılBen ondan para istemiyorum ki
- +1 yıl
Olsun
Soran+1 yılYediğim yemeği onun ödemesini de istemedim o kendi yediklerini bana odetiyo
Soran+1 yılNeyse ben seni dinlemicem galiba sende kızlardan geçiniyosun
- +1 yıl
Kızlardan gecinmem. Bizim arkadaş ortamında komün olur
Soran+1 yılAma sevgilim bana kahve ısmarla diyor
Soran+1 yılBana hediye al diyor
Soran+1 yılBuna ne diceksin
Soran+1 yılSende mi istiyorsun
- +1 yıl
Paraya önem vermiyor diyince sevgilin karakter sahibidir demiyorum ki
Soran+1 yılBen paraya sevgiliden daha çok değer vermiyorum
Soran+1 yılBen öğrenciyim onunla bulusucagim zaman para biriktiriyorum param yeter mi diye düşünüyorum ama o bu dertlere gitmiyor tüm parasını anasına verip geliyor nasıl olsa sevgilim öder diye düşünüyor galiba
- +1 yıl
Kullandirtma sen de kendini
Sakın evlenmeyi düşünme bile çok sıkıntıya girersin yaşadim biliyorum yani hemen ayrıl
10 Yorumla
+1 yılNormal diyenler beni bi englleyin canlarım
11 Yorumla
Soran+1 yıl😊😊
+1 yılErik 800 lira olmuş millete para mı verilir oğlunu düşün onun geleceğini düşün ama ailene de ZORDAYSA desteklemek lazım ha zorda değilse gerek yok
10 YorumlaKendi hesabını ödeyemiyorsa yememesi lazım sende onun karşısında yemicen tabi bence konuş onunla bütün parasını vermesin
10 Yorumla
+1 yılSevgilinden ayrıl ileriye dönük bir şey düşünüyorsan ilerde evi sen geçindirirsin
20 Yorumla
+1 yılsana kısaca enayi diyor yani
115 Yorumla
Soran+1 yılKendisi de hesap ödüyor sadece parası olmayınca bana odetiyo
Soran+1 yılAma ailesi beni sinir ediyor tüm parasını alıyorlar
- +1 yıl
eğer o da sana ısmarlıyorsa aynı şekilde güven ama o senden sakınıp ailesine harcıyorsa biraz şüphelenmen lazım
Soran+1 yılKullandığım telefonu da o aldı ben kalktım şehir değiştirdim yanına kadar gittim ailesiyle tanışmaya götürdü beni ailesi uzak yoldan gelmeme rağmen yiyecek hiçbir şey ikram etmediler bı kahve yaptırdılar bana beraber kahve içtik sonra sevgilim beni eve bıraktı eve girmeden önce bir şeyler yiyelim dedim o da hayır dedi bana o zamanlar tadilat falan yapılıyordu evde balkonu içeri koydular boya falan yaptilar sevgilimin parasıyla o yüzden parası kalmamış aç döndüm eve
- +1 yıl
bak canım bu dünya da hiç bie şey senden değerli değil, kendini prenses gibi hissettiren biriyle beraber ol sana şimdiden verdiği değer buysa ve bir erkek olarak elini cebine atıp zor durumda bile kalsa başka şehirden gelmişsın ayağına kadar boş gönderemez bunu arkadasın bile yapsa bir daha konuşmazsın sana telefon alması seni tavlamak içinmiş demek ki şimdide iyi niyetini görüp önemsemiyor
- +1 yıl
yazım yanlışları yapmışım ama umarım anlamışsındır 😊
Soran+1 yılÇok iyi anladım evet hiçte prenses gibi hissetmiyorum o yanıma geleceği zaman para biriktirmeye çalışıyorum param yetecek mi falan diye düşünüyorum annemden para istiyorum ben bunları düşünüyorum oysa bunları düşünmemis oluyor yemek yiyoruz hesabı öde diyor tamam diyorum kahve de içelim mi diyor hadi parası yok diye yemeği öde der anlarım ama kahveyi de odetiyo bazen o da hesap ödüyor tabi ama bu yaptığı da hiç hoş değil
- +1 yıl
oha kıyamam bu bildiğin ailesini bahane edip seni kullanmaya çalışmış canım belli ki iyi niyetli birisin seviyorsun o da bundan faydalanmış onun erkekliğine tüküriyim ya çok sinirlendim xlddldö anında siktiri çek mal gibi kalsın slk
Soran+1 yılKulaklığım vs olmayınca bana alıyor şarj aletim bozuldu dedim bana sormadan sipariş edip göndermiş özel günlerde hediye de alıyor ama ilk bir gün yıl dönümümüzde hediye almıştı ben almayınca sende bana al demişti
- +1 yıl
o aldıysa sen de alırsın ya ben hakim olamam senin kadar ilişkinize ama uzaktan yanına gidipte seni o şekilde göndermesi ne biliyim bir erkek olarak hadi bunu da ısmarla demesi biz kızların çok masrafı olur saç baş bakım ama erkekler bakımlı olsa da bizim kadar harcama yapmazlar yani sana yetmiyorsa parası şimdiden hep böyle hareketlee yapıyorsa ilerde pişman olma derim
Soran+1 yılDaha önce bu konuyu onunla konuştum ama ailesinden bahsetmeden sonra tekrar yaptı en son buluştuğumuzda yıl dönümümüzde yemeğe götürcekti söz vermişti götürmedi bari bı dürüm yiyelim çok acıktım dedim evde yersin dedi eve gidince çok ağladım ayrılmak istediğimi söyledim sebebini söyledim çok özür diledi bilerek yapmadım falan dedi ertesi gün yanıma geldi hiçbir şey ödeyemedi bı sonraki gelişinde sözlenicez yüzük almasam mı falan dedi o sebepten tartıştık çok kızdım sonra alcam dedi
Soran+1 yılErtesi gün yanıma geldi hiçbir şey ödetmedi bana yanlış yazmışım oraya
- +1 yıl
sen yazdıkça şaşırıyorum, yüzük almasam ne mi? daha şimdiden sana böyle yapıyor evlenseniz sana her şeyi sakınır bir çiçek bile almaz belki eve de bakmaz böylesi kanka belli ki cimri kendini belli etmiş
Soran+1 yılBen kızınca yapıyor ama beni kaybetmemek için mi evlendikten sonra kaybetme problemi olmayacağı için beni umursamicak mı?
- +1 yıl
senin kızmana gerek mi var, önemsiz davranmış
Koy *ötüne gitsin malmidir nedir bi kadından para istenilirmi
10 Yorumla
+1 yılSende ödemiyeceğini söyle. Alışsın azıcık sorumluluk almaya
10 YorumlaMasumlar apartmanı gibi, hep bişeyleri saklar gibi yaşanan ve devam eden bir birliktelikten mutluluk çıkması ihtimali horozun yumurtlaması gibi bişey.
10 Yorumla
+1 yıleminim ailesine vermek zorundadır bence gerçekten birbirinizi seviyorsanız ve seni kullanmayacağından eminsen aranızda paranın lafı olmamalı
11 Yorumla
+1 yılKendine sor önce normal mi sevgilim diye 😔
21 Yorumla- +1 yıl
Emoji yanlış oldu 🙂
+1 yılNormal değil. Uzaklaş ondan acilen.
10 YorumlaUzak dur, olmaz öyle şey
10 YorumlaO nasıl erkekmiş, erkek adam kadına hesap ödetmez
10 Yorumla- Para & Ekonomi konusunda 561 cevap paylaştı.
+1 yılEvlenincede oda kapılarını kemirir yer sevgilin
20 Yorumla
+1 yılOhooo öyle şey mi olur ya ayrıl ondan
10 Yorumla
+1 yılSen bir daha dusun :D
10 Yorumla
+1 yılYorumsuz kalmayı tercih ediyorum
10 Yorumla
+1 yılSüt çocuğumu bu adam
28 Yorumla
Soran+1 yılTüm parasını ailesine verdiği için mi?
- +1 yıl
Evet. Belli ki ailesi istiyor bu da sorgulamadan veriyor. Ailesine yardım etmesi normal ama kendini hiç düşünmemesi, bir ilişkisi olduğunu düşünmemesi onu süt çocuğu yapıyor.
Soran+1 yılBu durum beni çook rahatsız ediyor söyleyince beni yanlış anlar diye düşünüyorum bir gün arkadaşıyla para konusunda kavga ettiklerinde fikrimi söyleyince arkadaşını savunmuştu ama arkadaşı bence onu kullanıyor çünkü paraya ihtiyacı olunca sevgilim ona borç para vermişti daha sonra sevgilim paraya sıkışınca borcun bı kısmını ödüyebilir misin ihtiyacım var diyince arkadaşı sert çıkışmısti
- +1 yıl
Bildiğin kullanıyor sevgilini. Sevgilin de saf mıdır nedir nasıl böyle kanıyor anlamadım.
Soran+1 yılSavunuyor bide o benim kardeşim para lafı olmaz diyor ama olmuş bide ailem beni zor durumda bırakmaz yol paramı verdi diyor
Soran+1 yılAilesine de hiç ısınamadım
- +1 yıl
Çocuğu dört bir yandan sömürüyorlar çocuk uyanmazsa bu duruma onun hali yaş
Soran+1 yılBenim de yaş çünkü evlenicez düğün parası biriktireceğine borç ödüyor biz nasıl evlenicez evlenince de hep borç odicez galiba ve şu an söz yüzüğü almakta zorlanıyor geçen günler bu konuda tartışmıştık
+1 yılTum parasini ailesine vermesi normal olabilir ama herseyi sana kilitlemesi normal degil bence
00 Yorumladilenciyi sadaka verilir kuzum, gönül değil
30 YorumlaSeninlen evleneceginden şüphe duy
02 Yorumla
Soran+1 yılAileler tanıştı isteme günü belirlendi annemle hazırlık yapiyoruz
Some beleşçi problems
012 Yorumla
Soran+1 yılKullandığım telefonu o aldı
Soran+1 yılDediğim gibi ailesine hayır demiyo tüm parasını yediriyor bana gelince para yok oluyor
Soran+1 yılAma o kadar buluşuyoruz hesapları benim ödememi istiyor
Soran+1 yılŞehir değiştirdim yanına gittim orada bile yemek yedirmedi bana
Soran+1 yılAma ben çok darıldım önce parası yok heralde dedim sorun etmedim sonra bana evdeki tadilat için tüm paramı aileme verdim yol param bile kalmadı ama sonra abim bana yol parası verdi dedi çok bozuldum tüm parasını neden harcarlar ki bana yemek bile ısmarlamadı
Soran+1 yılAilesiyle tanışmaya götürdü beni uzak yoldan gittim ailesi yicek bir ikram etmedi eve dönerken yolda bir şeyler yiyelim acıktım dedim hayır evde yersin dedi
Soran+1 yılBende anlamadım ama ailesine ısınamadım
Soran+1 yılBeni de pek iyi karşılandılar bence
+1 yılSende hala devam ediyorsun öylemi
01 Yorumla
Soran+1 yılParası kalmayınca sen öde diyor
Gizli Üye(25-29)+1 yılAyrılman için hala geç değil
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılNormal değil evlenecek yakinda düşünmesi lazım
10 Yorumla
+1 yılNormal değil. Evlenince de evi sen gecindirirsin.
10 YorumlaPara & Ekonomi konusunda 326 cevap paylaştı. Oylesiyle ciddi dusunulmez yaksni kurtar
10 Yorumla
+1 yılPara avcısı erkek cekıyosun kendine bırak gitsin
00 Yorumla
+1 yılO nasıl adam sana para odetıyor etek giysin barı
00 Yorumla
+1 yılsevgilin bir poka yaramaz senden faydalanıyor
00 YorumlaYolunacak kaz bulmus.
00 Yorumla- Para & Ekonomi konusunda 549 cevap paylaştı.
+1 yılben döverdim iyi sabırlısın
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılE yok öyle herseyi erkek yapsın ben yan gelip yatayım.
00 Yorumla- Devamını Gör (25)
Devamını Gör(70)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Para & Ekonomi > Sorular > Sevgilim tüm parasını ailesine veriyor, hesapları da benim ödememi istiyor. Bu normal mi?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler