Fabrikada çalışan Ahmet, güvenlik görevlisi olan Mehmet çıkıyor karşıma sadece. 60-100 bin arası alan birini bulmak bu kadar zor mu ya?

Fabrikada çalışan Ahmet, güvenlik görevlisi olan Mehmet çıkıyor karşıma sadece. 60-100 bin arası alan birini bulmak bu kadar zor mu ya?

Sen hangi vasıfla bunu istiyorsun? Görüşlerde ben hemcinslerime göre çok güzelim diye sallamışsın daha şurada soru sorarken bile kullanıcı adını gösterecek öz güvenin yok kime hikaye anlatıyorsun :D
Hmm 😌
Sen çalışıyor musun, ya da ailen zengin mi? Aşırı mı güzelsin, çok mu yeteneklisin ayda 60-100 bin kazanan kişi sana neden baksın, ailen zengin değilse, sen zengin değilsen, çevren zengin değilse zengin birini bulman zor en kolay yolu pahalı bir mekanın önünden geçerken gözünü kestirsiğin birinin arabasının önüne atla öbür türlü bırak bulmayı karşılaşma ihtimalin bilr yok denebilecek kadar az
Atlayacam 😂
Cevap
13Cevap
Türkiye'de 14 milyon 625 bin 242 kişi asgari ücretle çalışıyor. Asgari ücretle çalışan bu topluluğun %72'sini 18-30 yaş aralığı oluşturuyor.
Siz Türkiye'de yaşayan bir birey olarak aylık kaç bin TL kazanıyorsunuz? Eğer anne ve babanız sağ ise ortalama 45-65 yıllık yaşamlarinda nelere sahip oldular?
Konak veya yalıda filan mı büyüdünüz?
Hiç çalışmayan, insanları dolandırıp vergi kaçıran, hırsızlık yapıp diğer insanların mülkünü suistimal eden acizlerden daha değerlidir emekçi insanlar.
2+1 - 3+1 klasik orta düzey dairelerinizde oturup burada prenseslik ve krallık ayaklarından önce bir vazgeçin. Önce hayatta bir şeyler başarın, belirli bir ekonomik seviyeye gelin, ondan sonra insanların yaptığı işlerle aldıkları maaslarla ilgilenin.
Çünkü vasıfsız insanların uzandığı yerden toplumda yaşayan emekçileri aşağılaması rahatsız etmeye başladı.
Sizin gibi kızları görünce kız olduğum için utanıyorum. Erkeklere acıyorum. Ama en çok saf erkekler ciddiyim niye bu tarz kızlarla evleniyorsunuz. Kızların genelinde bu durumu gördüm. Okul okumamış kız bile zengin koca istiyor. Kimse de birlikte kazanırız demiyor. Benim gibi kızlar gerçekten çok az. Kocam Zengin biri değil ama bir çok şeyi birlikte aldık. Sizleri görünce cidden acıyorum. Sırf menfaat için evleniyorsunuz ya pes doğrusu. Böyle insanların çoğu mutsuz. Ama en çok erkekler 🙄
ah ah neler çektiğimizi anlayan bir kız :)
Dediklerinin bir çoğunda haklısın ama erkeklerinde bir çoğu dış güzelliğe bakıyo, bu da menfaat değil mi, bende kesinlikle kendi bir şey başarmamış kızların zangin koca istemesine karşıyım ama erkeklerde de biraz var menfaatcilik sadece farklı türde kız istediğini yapacak, güzel olacak, el değmemiş olacak ( evlrnmek istedikleri, genel olarak ) geçmişine bakmadan böyle isteyende çok
Ya erkeksi kızsın ya şişmansın ya da bakımsızsın. Taş gibi vücudu olan tipi çok güzel olan bal gibide ister. Erkekler bizim gibi güce değil dış görünüşe aşık oluyor. Saçma sapan kıyaslama yapmayın.
@Asasasasassss yorumu bana mı yaptın anlamadım özellikle bakımsız vs. kısımları hiç üzerime alınmıyorum, çünkü böyle bir duruma hiç düşmedim zaten beni beğenen seven ve sevdiğim biri var, ama bende senim dediğin gibi aynı şeyi söyledim erkeklerin menfaati de dış görünüşü güzel kızlar, nasıl bir çok kız çirkinde olsa iğrenç de olsa aşırı parası olsun yeter diyorsa erkeklerde güzel olsun gerisine gerek yok diyor, gerçekten bir birini tanıyıp yürekten severek birlikte olan az bu devirde
Galiba bana değil, kusura bakma yeniyim buralarda çok çözemedim buranın yorum olayını
@Bellatrix25 yok senin yorumunu okumamıştım
:D
@uııuıuıuıuıuı çözcem çözcem az kaldı
Tamam prim yaptın, ikide beğeni almışsın aferim
Erkeksi kız falan değilim. Beyaz tenli kumral uzun boylu yeşil gözlü biriyim. Diploma olarak kendimi bir çok şeyde geliştirdim. Ben çevremden gördüğüm kadarıyla en kötü kız bile zengin Koca istediğini sürekli yanlarında duydum. Sadece bir kişi değil. Ha kendini gelistirmişsindir ona bir şey diyemem o zaman kendin gibi birini tercih edebilirsin. Ama çirkin olup kariyeri olmayan kız da zengin koca demesi sence ne kadar doğru?
ben de çok utanıyorum :(
Benim bir arkadaşım var. Kız hem şişman hem bakımsız hem erkek gibi ve zengin koca istiyor. Kendisi zengin. Diyorsun ya hayatta ne başarmış diye o kız üniversitede okudu. İşide var. Babadan gelen zenginliği de var. Arabası da lüks bi araba. Şimdi bu kızın mı zengin kız istemesi doğru? Yoksa parası olmayan bu hayatta kendini geliştirememiş işsiz ama çok güzel bakımlı ve fiziği çok güzel bir kadının zengin koca istemesi mi doğrU? Eminim ki zengin erkeklerin hepsi birinciyi değil ikinciyi seçer.
Sin ne kadar alıyorsunuz öyle biri size neden baksın
Ben baya güzelim hemcinslerime göre ya o yüzden benim hakkım😌😌
Demek ki senin dengin de buymuş, senin ne gibi bir vasfın var? veya o erkeğe neler katacaksın, zengin koca arıyorken bu soruları da bir kendine sor yani
Hemcinslerime oranla baya güzelim 😌
Yani ne güzeller gördük hepsinin sonunun da ne olduğunu biliyoruz bu bir avantaj değil zengin koca için :D
Hehe tamam tamam ok
Üsluba bak neden zenginle karşılaşmadığın belli oldu :D
15 kişi takip etmiş ama takip ettiği kişi 0
Vaaov ne kadar havalı kimseye yüz vermiyorum mesajları puhahaha
Tek sorun bunu mu buldun hesabımdaki? :D ve bu olaydan bu anlamı çıkarman da garip
Beni tanıyor musun? Nesi sizi rahatsız etti de gelip böyle sözler diyosunuz ya da benim maddi durumumun iyi olmadığını size kim söyledi mesela. Sen fakir seversin çirkin seversin saygı duyarım ben senin gibi düşünmek zorunda mıyım yani
Napim senin gibi evlenme umuduyla her önüme gelene cevap verip takip mi edeyim? ayrıca takipçi sayımda 200ü geçmişti sildim boş insanlar olduğu için kendinle beni karıştırma yani
Sen ilk bana saldırır gibi cevaplar verdin şimdi mağdur rolüne girme ya
Mağdur rolüne girmiyorum saldirmadim da. Güzelim dedim sadece kendimi hemcinslerime kıyasla güzel buluyorum dedim. Bu saldırmak değil. Sana hakaret küfür mü ettim seni asagiladim mi senin yaptığın gibi alla allaa
Dediklerinin hiçbirini yapmadım yalnız :D
Tamam canım sen hadi biraz soru cevapla 😄
Yok sıktı artık :D
Bir şey diyeyim mi haklısın ama fakirleri sevdik de ne oldu :D
Ben iki yıldır E ticaret sektöründeyim. Amazon, Trendyol, Hepsiburada tüm online satış sitelerinde varım. Aylık gelirim yüksek çok şükür. Borsa, kripto paralar, hisse senetleriyle de ilgileniyorum. Odamı ofise çevirdim. Haliyle benim gibi yüksek kazançlı birini istiyorum. Atalar ne demiş, davul bile dengi dengine. Ama siz hemen saldırıyorsunuz bir kaç yorum sildim onlarda karakterin bozuk vs demişler. Oysa tanımıyorlar bile
Ben tanımadan önyargıda bulundum her zamanki gibi kusura bakma, yani öyle olduğunu nereden bilebilirdik ki ama :D
Olsun canım önemli değil sende kusuruma bakma seni kıracak bir şey dediysem 😘
Yok ben kırılmam da ben dediysem eğer özür dilerim. Neyse uzatmayayım daha fazla
😂 yok sorun değil kırılmadım ama sinirlendim biraz haha
Senin ne özelliğin var? Zengin olanlar seni niye alsın ki? Ülkede başka kız mı yok?
Ay sen daha küçüksün boş ver ablacım hadi derslerinle ilgilen balım
😂tamam ablacım eferim sana
Senin vücudunun güzel ve tipinin ortalama üstü olması lazım bulman için. Onlar yanında çirkin kızı, bakımsız kızı veya vücudu iyi olmayan kızı gezdirmezler.
Hemcinslerime bakıyorum bide kendime çok fark var ya fark açmışım fizik ve guzellikte
Seninle çok ilgisi var bulunduğun sınıf bulunduğun ortam sahip oldukların düşünce yapısı vs
Güzel değilsin demek, hemen güzellik merkezlerine randevu al
Demek ki sınıf olarak ve görsellik olarak onlara hitap ediyorsun.
Herkes kendi denginde biriyle olur hayatında. Sen neysen karşındaki de odur. O yüzden siz de o kadar kazanmalısınız
Yooo ne alaka şekerim
Ne alaka mı? Bu kafayla zor
Ne alaka şekerim
Şekerim diye gereksiz samimi konuşmayın
Ergenlik atakları 😂
Aynen
Konuyla alakali veya değil bilmiyorum sadece şunu söylemek istiyorum. Bazı insanlar bir ömür saf aşk arar, birileri de bunu kendi menfaati için kullanır.
sorsan kızlar paraya bakmaz hayatınız para olmuş
İste bu yuzden evlenmeyecem zaten bu devirin kizlari bakmaz parasız erkeğe akp sağolsun ülkenin içine etti
Senin ailenden anasının karnından zengin çıkmıştı haklısınız bu dünya nereye gidiyor boyle
Demek giderin o
Nooe
Gönlün zengin olmadığı için.
Hmm
Senin vasfın nedir peki böyle bir erkek ararken?
Çoğu hemcinsimden güzel olmam
Yetmez
Geldim bunlardan çok fazla kaznıyorum
Zengin insan sende ne bulabilir
Sen en vaat ediyosunda konuşuyosun 😂
Öyle biri sana niye baksın
hahhahhaha aynaya baktın mı peki :D
Gayette zor
Cıks çok kolay
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?