Artık bende bir yuvam olsun istiyorum, Fiziksel engelliyim, genç ve yakışıklıyım ama uygun aday bulamıyorum?

Fikir ve düşünce olarak ortak noktalarımız olan bir eşim olsun istiyorum, Ben risale-i nur okuyorum, dindar birisiyim, ve benim gibi risale-i nur okuyan mümkünse çarşaflı bir eşim olsun istiyorum, Tabiki mentalite olarak aynı yolun yolcusu olduktan sonra karakter ve fıtrat olarak da uyuşabilmek çok önemli mesela aşırı kıskanç, ya da alıngan birisine tahammül edebilir miyim, ya da çok sinirli tembel vesaire karakteristik özelliklerini de iyi analiz etmek lazım karşı tarafın, aynı şey benim içinde geçerli bana bir ömür tahammül edecek birisini bulmak zor biliyorum ama imkansız değil, böyle düşünen genç birisi varsa evlenmek ve bir yuva kurmak çok istiyorum, Ama gelgelelim uygun aday yok, hem okuyorum hem çalışıyorum maddi durumum yerinde işimde var, Yakışıklı ve bakımlı da bir gencim, Fiziğim de düzgün, uzun boylu ve kalıplıyım, böyle kibirle kendimi övmek için yazmadım elbette, Bana bu imkanları veren Allah, Kendi sıfatlarını bu şekilde tecelli ettiriyor, bu açıdan mutluyum, Hoş, Özgüvenli muhabbeti tatlı genç bir eşim olsun istiyorum, Ama gelgelelim bir türlü nasip olmuyor acaba buradan bulabilir miyim, ya da böyle birisi nasıl karşıma çıkar, Sonuçta insanlar dinsizliklerini bile açık açık haykırıyorlar özgürlük ve medeniyet adı altında her türlü rezillikleri yapıyorlar, gidipte dışarıda orada burada kendime flört bulmak, sevgili yapmak ya da kafama göre yaşamak sefalete atılmak kolay, Ama Allah'ın razı olmayacağı işlerde mutluluk aranmaz, Zaten ben dalalette ve gafletle Allah'ı unutan ve nefsine tapan birisi ilede huzurlu bir ilişki yürütemem, yürütsem bile Allah'ın razı olmayacağı işler yapmaktan korkarım, Ben Helal bir kazançla, helalinden yuvamı islam ahlakı üzerine kurmak istiyorum, Bunu samimi tüm kalbimle istiyorum :)) Aradığım kişide Ahlaklı olması, İlmi enaniyeti ve taassubi tarafgirliklerinin olmaması kriterim, ( Beş vakit namazını kılması, İslami kriterlere göre yaşaması, tesettürüne çok dikkat etmesi vb. Yazmıyorum bile onlar olmadan zaten olmaz ) Çarşaflı değildir belki ama ilerde çarşafa girmeyi düşünebilir, ya da risale nurlara muhabbet besliyordur, okumamıştır ama Meraklıdır, Davama gönül verir, yanımda durur bana nokta-i istinad olur, en azından birşeyler öğrenmek ve okumak taraftarı olur, ya da bu asırda dinsizlik ve inançsızlığın bu kadar yaygın oldupu asırda benimle nur risalelerini okuyarak Ehli Sünnet dışındaki tüm inançların yanlışlığını ve bozulmuş tevilleri, bilimsel ve mantıksal argümanlarla çürütmek üzerine mütalaa eder, Bunlar konuşulur, Yeterki beklentilerimi karşılasın, Allah rızası için böyle bir yuvam olsun çok istiyorum, En azından bana dua edin, dua eder dua beklerim, ve benim gibi düşünenlerden yorum beklerim...
Artık bende bir yuvam olsun istiyorum, Fiziksel engelliyim, genç ve yakışıklıyım ama uygun aday bulamıyorum?