26 yaşımdayım hayatımda kimse olmuyor sevmiyorlar beni hayatım da biri olsun istiyorum ama olmuyor evlenip yuva kurmak istiyorum ama olmuyor
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 3,5b cevap paylaştı. Hayatında birinin olması ve o kişiyle aynı yol üzerinden beraber yürümeyi herkes istediği gibi sende istiyorsun. Sevmiyorlar dediğin kısımda aslında senin konuşma tarzın hayata bakış açın veya yüzeysel güzelliğini kapsıyor olabilir. Bununla ilgili değişimlerden kaçınma. Kişisel görüşlerini törpülemeye çalışabilirsin. Güzellik algısı olduğu için bakım yapmaktan kaçınma. Her ne kadar erkekler güzellik istemiyoruz demiş olsa bile, hayata karşı yanında durduğu kişinin güzel olmasını bekler ve isterler.
01 Yorumla
Soran+1 yılEvet öyle
En İyi Cevaplar
+1 yılBacım Allah hayırlısını versin ben nişanlandım para mı yedi duygularımla oynadı geçmişte es*** larla birlikteliği olmuş bana da diyor ki hiç bi kızın elini dahi tutmadım insanlar böyle işte Allah ne verirse iyisini nasip etsin tüm kızlarımıza ve 23 yaşındayım ben ben olmaktan çıktım mahvoldum onun yüzünden işimden gücümden oldum belediye işinde garsonluk yapıyordum mis gibi maaşım vardı bahşiş paralarıma kadar yedi nişanı attıktan sonra da babası demiş işte oğlum arsasını sattı araba aldı kalan 100 bin lirayı da yedi Allah’a havale ediyorum ben yedirdim içirdim ne zaman para isterse verdim ben bi 5 bin lira istedim diye onu kullanıyormuşum ben senin nişanlınım be millet neler neler istiyor 8 ay nişanlı kaldım sadece yüzük ve 2 çeyrek taktılar ne bi eşya ne bi ev vs hiç bişey yapmadılar bense 200 bin liralık çeyiz aldım borçlu olduğumu bile bile benden para istedi bi restoranta cafeye gidiyorduk hesabı ben ödüyordum ve o sırada çalıştım iş yerinin banka hesap sözleşmesi bitti yapı kredi bankasıyla sözlesince kartım yoktu kart olmadığı içinde ben nişanlımın bankasına hesap tutarını atacakken elimden telefonumu alıp sen yavaş yavaş atıyorsun ver bana diyip kendine fazladan para atıyordu napıyosun dedim de de 50 lirada bana bahşiş olsun diyordu şu an varya bittim tükendim mahvoldum hayatımın içine S…. tı Allah iyi insanlarla karşılaştırsın bekletiyorsa Rabbim bi bildiği vardır ah teselliye ihtıyacım varken teselli ediyorum 🤦♀️
540 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın canım çok üzüldüm Bende nişanlanacaktim ayrıldım zor şeyler yaşadım
- +1 yıl
Yazdıklarının hepsini okudum gerçekten zor Bi hayatın olmuş bende erkeğim ama böyle şeyler duydukça gerçekten çok üzülüyorum gerçekten senin çektiğin acı çok zor herkes senjn kadar güçlü olmayabiliyor senin bu gücüne hayran oldum ve dertleşmek istersen her zaman sıkılmadan dinlerim
- +1 yıl
Bende ona inandım güvendim hayatım boyunca hiç kimseyle görüşmedim ilkimdi o benim hiç bu zamana kadar hiç bi erkeğe paramı yerdirmedim kendimi çok akıllı zannediyordum meğer tam bi canım sırf benimle nişanlandı benimle ciddi düşünüyor diye işimden oldum arkadaş çevremden oldum paramdan oldum şuanda kendimi çok çaresiz hissediyorum bittim tükendim yani
- +1 yıl
Yaşadıkların gerçekten çok zor
- +1 yıl
Daha bu çeyreği bile değil şiddet gördüm yani 3 kere falan hani cidden ne yemek yiyebiliuprım ne uyuyabiliyorum ne evden çıkmak istiyorum ne gezmek istiyorum ne çalışmak istiyorum bi insan bi insanın hayatını nasıl bu kadar mahvedebilirdi bilmiyorum ama acılarımı çok içten hissediyorum bazen diyorum ki intihar edeyim sonra diyorum neden bi şer***siz uğruna canımdan oluyorum ki ne değişecek ben ölücem o yine hayatına bakıcak diyorum ama yemin ediyorum yaşayan ölü gibiyim hayattan zerre bir tat zevk alamıyorum gece gündüz ağlıyorum çünkü gerçekten ben bunları hak etmedim işimden edene kadar uğraştı benimle ben aylık 30,35 bin maaş alıyordum sanki onun güvenini sarsacak hareketim olmuş gibi kimle konuşuyorsun neden telefonlara bakmıyorsun ki benim çalıştım yer aşırı aşırı derecede yoğun bir yer tesisler de garsonluk yapıyordum yapanlar bilir zaten hafta sonu özellikle daha da yoğun oluyordu her neyse kendiside yoğunluğu bilmesine rağmen kimle konuşuyorsun neden telefonlarıma bakmıyorsun sakın kimseye yüz verme anasını satim sanki salonun ortasında or*** luk yapıcam kusura bakmayın ama öyle muameleler görüyordum bizim kaşımızı oynatmaya vaktimiz olmuyordu işi gücü bıraktım milletle konuscam milletle kahkaha atıcam hayır zaten öyle bi insanda değilim sadıktım çokta sevdim ondan başkasında gözüm görmedi hep böyle güvensizdi ya bana yapılmasını istemedim hiç bir duyguyu ona yaşatmadım Allah fırsatta vermesin aldatmak zaten büyük bir acizliktir fakat ben hak etmedim beni ailesinin içine bile sokmadı bense canım gibi tüm ailemin içine soktum tanıştırdım ben davet etmesem ailem davet ederdi onu onların düğünleri olurdu hep beraber gezmeye giderlerdi ama beni hiç bi yere götürmezdi yani o kadar ağır ki o kadar bi travma yaşattı ki bana altından kalkamıyorum ki ben delidolu hayata hep pozitif bakan bi insandım şimdi öyle bitkin öyle avanak özgüvensiz ne bilim hayatla bağım koptu resmen ya dilerim Rabbim yaşattıklarının en ağırını ona da yaşatsın
- +1 yıl
Böyle erkeklerin hak ettiği ceza idam herkesin gözü önünde aleme ibret olsun diye asacaksin
- +1 yıl
Oda garsonluk yapıyordu aynı iş yerinde çalıştık işi gücü vardı benden daha fazla maaş alıyordu üstelik babası yurtdışında çalışıyor Fransa da ama bana diyor ki babamın orada işleri iyi değil inşaat işçisi iş oldukça çalışıyor para gönderemiyor önceden olsa benim babam çok iyi kazanıyordu ama şu an bize bile para göndermiyor dedi 6 kardeşler 2 erkek 4 kız en küçükleri erkek 10 yaşlarında bir ablası evliydi ailesine bakıyordu ne bilim para yok para yetiştiremiyorum diyince üzüldüm 🥹
- +1 yıl
@nurswollow çok üzüldüm adına Allah tekrar sana dayanma gücü versin seni güzel insanlarla karşılaştırsın umudunu yitirme illa gönlüne göre biri çıkartır Allah
- +1 yıl
@_nasipsizbiri çok teşekkür ederim inşAllah 🙏 🥹
- +1 yıl
Çok büyük geçmiş olsun yaşadıkların gerçekten kolay şeyler değilmiş 🥺😕 o insanlıktan nasibini almamış karaktersizligine mi yanarsın pişkinligine mi yanarsın, ne terbiyesiz, ahmak ahlak bilmez cahil insanlar varmış, çok geçmiş olsun gerçekten...
- +1 yıl
Bence böyle insanlara eski tür işkenceler yapılmalı
@nurswollaw gibi kızların duygularıyla oynayan her erkek için diyorum bunu yapan kazılarda var adil olacak işkence kadın içinde erkek içinde aynı olmalı duygularla oynayan kişiler ellerini kollarını sallayarak gezmemeli dünyada
Soran+1 yılBende nişanlanacaktim ayrıldım yüzüğü sattirip iban attı Borcunu ödedim ayrıldıktan 3 ay sonra yaptığı evlilik teklifinin parasını istedi yalanciydi hayata küstüm ama sonra böyle olmayacağını düşündüm iyi biri olursa evlenmek istiyorum
- +1 yıl
Karaktersiz ya nasıl bi vicdan bu anlamıyorum sana da çok geçmiş olsun canım inşAllah biran önce toparlanırız 🥹
- +1 yıl
Duam sizlerle umarım aradığınız mutluluğu bulursunuz
- +1 yıl
@Arda_yalın çok sağolun inşallah bi an önce toparlanırım 8 ayda yaşadığım çektim acıları anlatmaya kalksam roman olur ve ben bu insanla 2 senedir konuşuyordum 8 ay nişanlı kaldım ama tanıyamamısım en çok kendimde hata arıyorum nasıl bu kadar canım olabildim neden bu kadar güvendim diye aslında ben hiç güvenmedim hiç hatta nişan yapana kadar es** larla birlikteliği olduğunu bilmiyordum nişanlandıktan 1 ay sonra öğrendim ve yıldım bittim güvenim tamamen sarsıldı çünkü bana tanıştımız günden beri benim sadece sevdim oldu onuda sen biliyorsun ama hiç görüşmedik hiç bi kızın elini dahi tutmadım dedi hani dışardan baktığın da da çok efendi çok ahlaklı gibi duruyor samimi söylüyorum herkes böyle söylüyordu ben bu olaydan sonra nişanı atmak istedim de kimseye anlatamadım ne diyebilecektim ki benim nişanlım geçmişte es*** larla yatıp kalkmış mı diyecektim anneme biraz çıtlattım kızım bak o kadar insanın içine çıktık sakın bizi rezil etmeyin dedi o lafından sonra mecburiyetten devam ettim insanları güldürmek istemedim kendime sineye çekip acı çeke çeke devam ettirdim bu ağladı yalvardı yakardı ne olur bırakma beni dedi ağladı sızladı kıyamadım tükendim ama kıyamadım sonra sağlık sorunum çıktı midem de ülser olduğunu öğrendim ne zaman stres yapsam midem bulanıyor kusuyorum ve bana o kadar bırakma diye yalvardıktan sonra ben işten çıktıktan 1 ay sonra bizden olmuyor yapamıyoruz dedi yüzüğü attı ben bana bu kadar şeyler yaşatmasına rağmen kıyamadım hep şans verdim mantığım tamamen beni bırakmıştı ben o kadar gururlu bi insandım ki gururumu nasıl çiğnedim nasıl ayaklar altına aldım bilmiyorum ama yaptım ben tam bi aptalmısım onu öğrendim hiç acımadı hiç gözümün yaşına bile bakmadı terk etti 🥹🥹
- +1 yıl
@Amcaoğlu1 komik olduğunu düşünmüyor Allah düşmanımın başına vermesin başına gelirse de ben böyle acı çeken bi kızla dalga gectim başıma geldi dersin zor bişey insan atlatamıyor emin ol
- +1 yıl
@nurswollaw geçmiş olsun
- +1 yıl
@Külkesi921 çok teşekkür ederim 🙏🥹
- +1 yıl
@nurswallow tekrar çok geçmiş olsun Allah dahada beterinden korusun, yanlış anlama lütfen konuşmak dertleşmek istersen dm de istediğin zaman yazabilirsin
- +1 yıl
Rabbim yardımcın olsun zor şeyler yaşamışsın ama gidenpara olsun üzülme daha fazla böyle bir insan ile evlenseydin eğer ozaman hayat sana zindan olacaktı kurtulmuşsun
- +1 yıl
@serseriibeyy Allah razı olsun teşekkür ederim giden sadece param olmadı sağlığımda oldu ben onu Allah’a havale ettim Allah kimseye yaşatmasın çok ağır 🥹
- +1 yıl
@nurswollow üç senedir evlenmek için bakıyoruz herşeyim hazır yüzük nişan altınları falan ama daha uygun birine gelmedim ben hiçbir kızla beraber olmadım elini dahi tutmadım hep eşime özel olsun diyorum ama nasip olmuyor bir türlü kendime hep stres yaptım neden evlenemiyorum diye ama bu tür olayları da görünce hayırlısını diliyorum Allah'tan ama hiçbir zamanda iki denk insan birbirine rastlanmıyor gördüğümüz gibi umarız bizi sevecek anlayabilecek birileriyle karşılaşırız
- +1 yıl
E adam senin paralarını yemeye doyamamış anladıkta sen de yedirmeye doyamamışsın. Yedirdikçe yedirmişsin. burada sadece o adam değil suçlu olan. Kız tarafı para yedirmez tatlım. Sınırın olsaydı biraz da aklını kullansaydın bunlar başına gelmezdi. Paranı yiyen sana yatırım yapmayan erkekten ne köy olur ne kasaba
- +1 yıl
Çok zengin olursun yatın katın fabrikan olur da o zaman iyi yapmiş derim. Ama anladığım kadarı ile sende iki elinle hayatini kazanmaya çalişan yaşamaya çalişan bir insansin yaptiği çok adice yapmaması gerekiyor.. Bir an önce kurtul gitsin...
- +1 yıl
Hic bir erkege inanipta guvenmeyin kendi ayaginizin ustunde durun dunyanin guclu kadinlara ihtiyaci var
- +1 yıl
@Amcaoğlu1 ne var bekar olmakta evlilik cok kotu bisey
- +1 yıl
@Deryaaaasu kötü mü o zaman bu kadar insan neden evleniyor 😅
- +1 yıl
@Amcaoğlu1 elalem laf etmesin diye evleniyorlar
- +1 yıl
@Deryaaaasu özelden mesaj atsana ben atamıyorum biraz dertleşelim tabi sende istersen
- +1 yıl
@Amcaoğlu1 aman mutlulugu bi daha evlilikte aramam o zor gunleri bidaha yasamak istemiyorum
- +1 yıl
@Deryaaaasu Yanlış düşünüyorsun herkes aynı degildir yinede sen bilirsin
+1 yılHayatınızda kimse olmuyorsa evlenemiyorsanız yanlış yerlere ve kişilere bakıyorsunuz yanlış yerlerde arıyorsunuz demektir. Ya da bakmayı baktığınızı görmeyi bilmiyorsunuz demektir. Kadınlar evlilik hayallerini ve arzularını yanlış insanlarda arıyor ve yanlış kişilerle yaşadığı yanlışlsr nedeniyle doğruyu bulamıyorlar bulduklarında da doğru onları istemiyor artık. Genelleme yapmıyorum ama kadınların bir çoğunun davranış bozukluğu erkeklerin bu duruma gelmesine neden oldu. Erkeklerinde özgüvensizliği kadınları bu duruma getirdi. Bu kısır döngü içinde şu an ki nesilin genel problemi bu oldu artık.
00 Yorumla
+1 yılKesinlikle tüm samimiyetimle söylüyorum bunu asla yanlış anlama aynı sıkıntı dert bende de var. 31 yaşındayım sağlıkçıyim memurum çok şükür işim gücüm de var bu zamana kadar öyle çok flörtüm de olmadi oluruna akışına bıraktım zamanı gelince olur dedim ama yok olmuyor. 31 ime geldim ve artık ciddi evlenmek istiyorum seviyim seviliyim değer vereyim değer göreyim anlaşalım hayatı paylaşalim zorlukları birbirimizin herşeyi olalım istiyorum ama olmuyor 😔 istediğim şeyde çok güzel şey aslında masumca ve çok doğru ama olmuyor 😔
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
69
Cevap
169Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 261,8b cevap paylaştı.
u +1 yılBence olur bu kadar da acele etmeyin hayatta başka önceliklere yer verin aşk gelir zaten bir şekilde..
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 43b cevap paylaştı.
+1 yılOlur zamanı geldiği zaman gadası
10 Yorumla
+1 yılkadınların evlenememe sebeplerini aklıma gelenleri yazayım
1 çirkinsindir. veya şişmansındır ( erkeklerin çoğu kilolu kadın sevmez) seni isteyeni sen beğenmiyorsundur. senin beğendiğin seni beğenmiyordur.
2. maddi isteklerin fazladır. dünyada hiç bir erkek kendini banka cüzdanı olarak gören kadınları sevmez.
3 itici konuşma tarzın vardır. mesela kibirli , sert mizaçlı , sürekli konuşan ( dırdır yapmaya müsait) , vs vs
4 erkeksi tavırların ve hareketlerin vardır.
5 feministvari konuşmaların vardır. hiç bir erkek cinsiyet olarak karşındaki kadının kendi cinsiyetini aşağılamasını sevmez ve kendini doğuştan potansiyel bir suçlu gibi hisseder.
aklıma gelenler bunlar. başka geldikçe yazarım
12 Yorumla- +1 yıl
@Papatiam ilk maddeye katılmamana anlayış gösteriyorum tabi. ama maalesef günümüz dünyasında küresel yönetim kadını bir görsel ve cinsel obje olarak erkeğin beynine , dış görselliğin de çok önemli olduğunu kadının beynine sokuşturdular. bu sebeptendir ki bir erkek olarak söylüyorum maalesef erkekler kadının ilk olarak direk görselliğine bakıyor. he bu demek değildir ki kadın güzel olsun da ne olursa olsun. tabi ki hayır ama ilk olarak maalesef görsellik geliyor. tabi ki sizin düşüncenize saygım var
Aşk İlişkileri konusunda 4,6b cevap paylaştı. Senin gibi birçok insanlar buraya yazdıklarını görüyorum. Bekarlar evlenmek istiyorlar evli insanlar bosanmak istiyorlar genellikle bu böyledir. Sen sürekli olumsuz şeyleri odaklaniyorsun ondan hayatın olmuyor olabilir, neye odaklanırsan odaklandıgın şey büyür derler. Eğer gerçekten evlenmek istiyorsan hep iyi şeyleri olmuş halini odaklanın. Neye enerji verirsen o enerji sana geri döner. Bunu unutma. Hayırlı neyse o olsun demek gerekir. Bende bekarim halimden mutluyum.
Instegram hesabi kullanıyor musun eger kullanıyorsan Bircan Yıldırım yazarı var ona takip et paylaşımları falan görürsen anlarsın. Aynı zamanda ürünleri satış yapıyor Bolluk bereket vazgeçilmezlik ruhsal şifa aşk evlilik vs vs hersey var bence kullan derim.25 Yorumla- +1 yıl
Sen evli misin?
- +1 yıl
Evlilik için ne düşünüyorsun peki?
- +1 yıl
Ne iş yapıyorsun?
- Aşk İlişkileri konusunda 342 cevap paylaştı.
+1 yılSevmiyorlar demeyin rabbim en iyisini nasip eder elbet çıkar bu zamnda acele ederseniz siz üzülürsünüz çok zor sevmek sevilmek güvenmek evlilik çok sorumluluk ister kimisi mutlu olur kimisi mutsuz inanın evlenirsin bir den hayatın mahvolur keşke evlenmeseydim dersiniz ya da iyi ki dersiniz yani acele etmeyin sabır sadece yoksa bu günlerinizi ararsınız
13 Yorumla
Soran+1 yılHaklısınız siz evli misiniz
- +1 yıl
Yok
Soran+1 yılDüşünmüyor musun
+1 yılEvlenmek isteyen sen misin, yoksa evlenmeyi aklına sokan başkaları mı? Bu soruyu kendine sor.
Evlilik kadın için eziyet, erkek için krallık. Kadınsan sakın evlenme, erkeksen ilk bulduğun safla evlen ve temizliği yemeği ve hergün seks hakkını kazan. Kadınsan ise, evlenip temizlikçi, hizmetçi, aşçı ve seks kölesi olup, adamın tüm sülalesini çekeceksin, bunu istediğini sanmıyorum. Çalışan kadın bile olsan, hatta kocanla aynı iş yerinde bile çalışsan yine eve gelip tüm hizmeti yapacaksın, o sırada kocan yan gelip yatacak hem de. Düğün altınlarını kaynanan çalacak, en iyi ihtimalle de vermeyeceksin altınları ve araba alacaksanız, o arabayı ortak aldık sanacaksın ama ruhsat kocanın üzerine olacak ve çoğunlukla o kullanacak. Daha sayayım mı? Sen hiç evli ve mutlu bir kadın gördün mü?01 Yorumla
Soran+1 yılGördüm ama çok nadir
- Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılevet evlenme zamanı ama illada ben evleneceğim diyerek hata yapmamanı tavsiye ederim. fazla geç kalmış sayılmasın bekle bir güzel kısmet çıkacak kalbinin güzelliğine göre biri denk gelecektir merak etme. ama fazla seçici olursan sonra seçilirsin bunu da dikkate al bence.
01 Yorumla- +1 yıl
Bence herkes 45 te falan evlenmeli ilerleyen yasla yanliz kalmamak icin o yasa kadar hayatini yasamali
Evlenmeyi ihtiyaç olarak görüp eksikliği hissettiğin için bir arayış içinde olman hata yapmana neden olur. Hayatına birisini almak istiyorsan sabit durmamalısın ortam ve mekan değişikliği yapmalısın. İş, ev ve aynı arkadaş ortamında durağın bir hayat izlersen yeni insanlarla tanışma olasılığın çok düşük.
00 Yorumla
+1 yılŞu anda herkes aynı durumda yani sadece sana özel bir şey değil mesela şöyle bir şey söyleyeyim ben de bir daha seninle işim yok giderim yok emeklilik bekliyorum sadece yani evlenmek istesem şu anda evlilik yapamam tabii ki günümüz şartları ekonomik koşulları insanların birbirini güvensiz olması pandemiden sonra insanların asosyal olmaya başlaması ne yazık ki evlilik ilişkilerini kötü etkiliyor.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 435 cevap paylaştı.
+1 yılVallahi eskiden bende senin gibi düşünürdüm. Sonra kazandığım para ile birseyler yapıp kendimi mutlu eden biri olarak yalnızlığın güzel olduğunu fark ettim. Belediye otobüsüne bindiğimde milletin manken gibi olduğunu görüpte otobüslerde süründüğünü görünce begenilmenin pekte gerekli birsey olmadığına karar verdimm. İzdivaç konusuna gelirsek nazen mutlu insan görünce istemiyor değil ama olmadı hayırlısı buymuş. Öyle de kendimi kabul etmem lazım
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılPeki o zaman ben de sana şu soruyu sormak istiyorum böylesine kirlenmiş bir dünyada bu senin dediklerin artık geçerli mi Bence değil Onun için artık Bence biz artık düşünce yapımızı değiştirmemiz lazım yani böyle bir dünyada artık Evlilik hayalleri kurmak yalan olduğu için biz de buna kendimizi Mümkün Mertebe alıştırmamız lazım artık
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 684 cevap paylaştı.
+1 yılAllah iyi insanlarla karşılaştırsın doğru insanı bulabilmek mesele. Bende biri olsun seveyim sevileyim sonu evlilik olsun istiyorum ama nasip işte. Bir de güvenemiyorum. Herkes yalan dolan olmuş öyle bir güvenimi kaybettim ki belki doğru insanı bulsam bile es geçicem. Onun için işimiz Allaha kaldı. İnşallah vicdanlı ahlaklı insanlara denk getirsin.
01 Yorumla
Soran+1 yılİnşallah çok haklısın bende güvenemiyorum herkes yalancı ger cekten seven insana denk gelmedim
Bence biraz sosyalleşmeye ihtiyacın var. Evde oturarak hayatının aşkını bulamazsın. Dışarı çık ve yeni insanlar ile tanış ayrıca sosyal medyayı da aktif kullan. Biraz da kendine dikkat et. Bakımlı ol, kendini geliştir. Evde oturup koca beklenecek devir eskide kaldı artık
16 Yorumla- +1 yıl
Soran+1 yılZaten çalışıyorum sosyal medyada kullanıyorum ama kimseye güvenemiyorum
Soran+1 yılHaklısın sen sosyal medyadan yazan birine güveniyor musun
Soran+1 yılNasıl bir test
- Aşk İlişkileri konusunda 433 cevap paylaştı.
+1 yılOlmadı mı olmuyor be herkes bir arayış içinde hepimiz sıcak yatağımızda mutlu bir şekilde yaşlanıp sevdiğimiz kişi ile ölmek istiyoruz 😂 gel gör ki bu gidişle yalnızlıktan pislik içinde tepine tepine ölcez sanırım 😂 hahdhaahah
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılTanışma uygulamalarını indir niyetini baştan söyle ben evlenmek yuva kurmak istiyorum harcayacak vaktim yok de. Mık mık edenleri baştan ele. Tek kişiyle görüşme seçenekleri arttır en iyisini aralarından seç evlen
310 Yorumla- +1 yıl
Hangi uygulama o
Soran+1 yılO daha saçma yq sosyal medyadan nasil güvenilir ki
Cevap sahibi+1 yılMillet şu an istisnalar hariç tamamen tanışma uygulamalarından tanışıyor. Kimse gerçek hayatta tanışamıyor çünkü. İnsanlar biraz asosyalleştiler:) Ama tanışma uygulamaları çok hızlı sonuç veriyor. Sonuçta güvenmek için 7 sülalesini bilmek zorunda değilsin eğer evlenmek istersen o zaman öğrenirsin. Zaten konuştuğun zaman az çok anlarsın. Kalabalık yerlere gidersin. O şekilde.
Soran+1 yılEvet öyle ama denk gelmedi
- +1 yıl
Azda olsa var sosyal becerileri yüksek daygame yapan kesime selam olsun
Cevap sahibi+1 yılO zaman otur bekle canım hem belki tavuktan sonra oturarak başarıya ulaşan ilk kişi sen olursun😆
Cevap sahibi+1 yıl@askozanaa kahır çekmek için mi evleniyorsunuz yaaa , zengin mutlu her hafta ‘ay pazar klasiğiii’ diye boğazda kocasıyla ve varsa çocuklarıyla kahvaltı yapanları hiç görmüyor musunuuuzz? Açın gözlerinizi açınnn
Cevap sahibi+1 yıl@askozanaa Öküzle evleneceğine inanıyorsan ben de evlenmemeni ve bir öküzü çekmemeni tavsiye ederim😊
+1 yılEvlilik oyle kolay bişi diyil ki benim gorusumce bide burdan güvenmiyorum yazmışsin yani soyle düşün realde tanistin oda buraya üye ya da başka bı platforma sonuçta artık herkes sosyal medya kulaniyor ara aradaki farkı şöyle şimdi bana
00 Yorumla
+1 yılAllah zamanı geldiğinde verecek zaten eğer acele edersen Allah'ın işine karışırsan evinde sana nasip olmayan adamla veyahut kadınla huzursuzluk çıkar Allah zaten kendisi diyor ben erkeği kadına eş olsun yaratım hani sen bu dünyaya geldin ve evleneceksinde ama hayır yoksa Allah nasip etmez zaten
00 YorumlaEvlilik doğru insanla güzeldir bence çok dert etme üstüne düşme bu olayın ve şuna dönemde evlenmekte kolay değil. Doğru zaman doğru insan diye düşün ve bekle
00 Yorumla
+1 yılCanını sıkma. Bu iş nasip meselesi. Doğru kişiye denk gelmek şans. Ben de aynı durumdayım ama kendini yıpratmanın da bir anlamı yok. Kendine odaklan, zamana bırak. Karşına çıkanları iyi ölç tart.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4,4b cevap paylaştı. O kadarda kafana takma bunu
Hayatına odaklan hayatını yaşa
Bunu sürekli düşünürsen ruhsal ve bedensel sağlığını bozarsın
Akışına bırak
00 Yorumla
+1 yılYorumlara Bakıyorum Herkes kıza yürümüş mübarek Tanımıyorsunuz hayatınızda hiç görmemsiniz Bi mesajla başlayabiliriz yazan dolu ya sabır neyse benim sana verebileceğim en büyük tavsiye çevrende ablan gibi gördüğün büyüklerden taleplerini beklediğini söyle ilaki kız arayan vardır seni öneriler konuşur görüşür anlasirsaniz evlenirsin evlilik aceleye Gelmez Doğru Seçim yapmak Oldukça önemlidir...
00 Yorumla
+1 yılözel hayatın nasıl bilmiyorum, herşeyin etkisi olabilir, seçicisindir olmaz, için atmıyordur olmaz, karşıdakinin hoşuna gitmiyorsundur olmaz... yani bir çok neden sebep vardır
00 Yorumla
+1 yılOyle düşünme ya uyum saglayacagin birine rastlayamamissindir. Dikkatini başka şeylere var. İşine ver, hobilerine ver. Uyum saglayacagin kişi hiç ummadığın bir zamanda karşına çıkar zaten.
00 Yorumla
+1 yılBugün evlenmek düğün yapıp ev kurmak ortalama 800 bin tl. O yüzden kimse evlenemiyor. O yüzden de karşına kimse çıkmıyor. Çıksa da sevgili olmak takılmak için çıkar
00 YorumlaNe iş yapıyorsun? Nerde sosyalleşiyorsun? Eğer insanlarla az karşılaştığın bir hayatın varsa o zaman kafana göre birileriyle karşılaşma şansın da azalıyor. Sorun bundan ibaret olabilir.
00 Yorumla
+1 yıl00 YorumlaHerşeyin bir vaki zamanı vardır Allah’tan hayırlısını iste.
30 YorumlaSanki evlenince çok mu mutlu olacaksın boşversene
38 Yorumla- +1 yıl
aynen bekarlık sultanlık
- +1 yıl
esaret altında bir hayattı kimse istemez. @nurvan
- +1 yıl
sende haklısın @nurvan
+1 yılNasip işi bu kardeşim. Belki de hayırlısı böyledir bilemezsin şu an evli olanların kaçı gerçekten mutlu ki
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı.
+1 yıl36 yaşındayım, ben bunu hayal etmiyorum. İnsan o yaşta bambaşka hayaller kurmalı asıl.
02 Yorumla
Soran+1 yılHiç evlenmediniz mi
- +1 yıl
Yoo
+1 yılBende öyle herşeyin hazır olmasına rağmen ev bulamamn sıkıntı ama umutlu ol illa karşına biri çıkacak ve bol bol hayırlısıni dua et
00 Yorumla
+1 yılNasip işi bu. Bol dua etmek lazım biiznillah. Annene, çevrene falan söyleyenilirsin biiznillah. Lakin allah muhafaza sakın sevgililiğe bulaşma.
00 YorumlaKısmet kısmet 30 yaşında 2. evliliğini yapan gene mutsuz olanlar var seninde kısmetin er ya da geç seni bulucak sabırla beklemeye devam 😊
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı. Sana yemin ediyorum bende aynı senin yaşındayım ve aynı duyguları yaşıyorum galiba 25 30 yaş aralığı insanın en duygusal olduğu dönemlerdir
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılEvlilik eskidendi. Herkes artık geçim derdi düşünüyor. ya da seçenekler çoğaldı. Kızlar erkeklerin peşinden koşuyor
Evli erkekleri ayartanlar bile var. O yüzden erkekler de seçenek çok niye evleneyim gözüyle bakıyor.05 Yorumla- +1 yıl
Erkekler evlenmek istemiyor genellemesi yanlış bence
Cevap sahibi+1 yıl@AirCraftMen evlenmek isteyenler kimler sana söyleyim onlardan birini. Bizzat denk geldik. Hovarda tipler vardır ya her çiçekten bal alıp artık yorulan tipler. Gelmiş geçen sene de öyle biri evlenmek istediğini benle. Vurdum tekmeyi. Birde utanmadan anlatıyordu. Rezil kepaze. Hala yüzsüzlüğüne inanamıyorum onun.
Cevap sahibi+1 yılUykum vardı yanlış yazmışım. Gelmiş geçen sene de öyle biri evlenmek istediğini söyledi benle*
- +1 yıl
Ama bunlar istisna değil mi? Ben de kadınlarla ilgili yaşadığım kötü deneyimleri yazabilirim
Cevap sahibi+1 yıl@AirCraftMen farkında isen sebeplerden biri olarak onlardan biri yazmışım. Ve örnek olarak bunu yazmışım
Yani bazı şeyleri çok zorlamamak lazım. Olmuyosa akısına bırak. Evlenip bundan daha beter hayatta yasayabilirsin
00 YorumlaZamanı vardır belki bunu düşünüp kafana takma derim. Allah en hayırlısını en hayırlı zamanda nasip etsin inşallah..
00 Yorumla
+1 yılYaşın çok geç değil bı abla vardı kız 28 yaşında evlendi şu an hem durumu iyi hemde çok mutlu sabretmen lazım
02 Yorumla- +1 yıl
28 yaşında ha evlen ha evlenme
- +1 yıl
Ne alaka evlenmiş sonuçta ve çok mutlu yani
35 yaşındayım, hep aynı soruyu bende soruyorum kendi kendime. İnşallah birgün yuva kurup coluk çocuğa karışıriz
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 356 cevap paylaştı.
+1 yılİlla ki vardır veya olacaktır. Fiziksel ve kültürel olarak ne durumdasın bilmediğim için net bir şey söyleyemiyorum ama umudunu kaybetme☺️
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılBosnamaktan korkuyorlar erkeler evlilik sözleşmesi yap nafaka tazminat isteme kolay yuva kurarsin bence daha da sağlıklı bir yuvan olur
00 Yorumla
+1 yılÖlüm ve nikahın zamanını yalnızca Allah bilir o hayırlı zamanda karşında hayırlı birini çıkaracak geç veya erken değil bence
00 Yorumla
+1 yılBunlar istenilince olacak şeyler değil bu kişiler senin karşına ansızın çıkacaktır çıktığın da sen istemeyeceksin
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6,6b cevap paylaştı.
+1 yılOluyordur da sen kendini yükseklerde gördüğün için olmaz tabi
01 Yorumla
Soran+1 yılÖyle biri değilim ki
+1 yılgüleryüzlü tatlı dilli sakin biri ol. mütevazi ol az konuş. kısmetin mi kapalı acaba
02 Yorumla
Soran+1 yılÖyleyim zaten
- +1 yıl
kısmetini açalım o zaman.
+1 yılZamaninda kimseyi begenmeyip sonra pişman olanlar 😂
02 Yorumla
Soran+1 yılBen beğendim de olmadı işte
- +1 yıl
Ok
+1 yılÇok yanlış düşünüyorsun tatlım. Dertleşmek istersen. Yazabilirsin.
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4b cevap paylaştı.
+1 yılNasip. Ya sana uygun biri yok, ya da genele uygun olmayan yönlerin vardır
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Evlenmek düşüncesi , aile kurma bilinci azalan bir toplumda yaşıyoruz artık da ondan.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 864 cevap paylaştı.
+1 yılOlmuyorsa olmuyor demektir ben umudu kestim sende öyle yap
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen 28 yaşındayım hayatımda biri var ama evlenmek istemiyor. Olmadı bir şekilde olmuyor. Açıkçası bende istiyorum ama olmuyor evet.
13 Yorumla- +1 yıl
Ben de evlenmek istiyorum tam tersine kız yok 🫣
Soran+1 yılO sorumluluk almak istemiyor ondan bir şey olmaz
- +1 yıl
Ayn seni kullanıp atcak knka
+1 yılYanlış yerlerde arıyorsundur misal burada arıyorsan arama
12 Yorumla- +1 yıl
La bir sg sarılı
+1 yılBende senin gıbı endişesini yaşayıp hemen olsun isteyen biriydim ama şimdi düşünüyorum da evlilik o kadar kolay olsaydı ımanın yarısını tamamlamaya bedel olmazdı o yuzden acele etme tevekkul et hayırlısı olsun
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBen de senden bikaç yaş büyüğüm. Ben de istiyorum ama yalnızım yıllardır
214 Yorumla
Soran+1 yılNeden olmuyor
Cevap sahibi+1 yılBilmiyorum. Çevrem yok çok sosyal değilim. Pek kimseyle tanışmıyorum ondan olabilir. Senin de öyledir belki
Soran+1 yılBenimde çevrem yok sosyal medyadan da güvenmiyorum
Cevap sahibi+1 yılAynen ben de güvenmiyorum. Ama öyle de çok var tanışan evlenen bile
Soran+1 yılEvet öyle ama yalan söyleyende var
Cevap sahibi+1 yılYalan derken erkekler mi
Soran+1 yılEvet
Cevap sahibi+1 yılÖyle tabii iyi dürüst birine denk gelmek çok zor orada
Soran+1 yılEvet öyle güvenemiyorum ama böyle de yalnız olmak istemiyorum
Cevap sahibi+1 yılEvet ya konuşcaksın sosyal medyada olsa. Uzunca görüşüp konuşabilirsin hemen sevgili olmazsın
Soran+1 yılEvet öyle
- +1 yıl
Yaz bana tanışalım
Gizli Üye(25-29)+1 yılValla cok var senin yerinde aynen öyle olmuyor iste var
214 Yorumla
Soran+1 yılOlmuyor işte üzülüyorum
Cevap sahibi+1 yılHayirlisi be napalim
Soran+1 yılSenin de mi öyle
Cevap sahibi+1 yılBen 22 yasindayim ama ablam ayni durumda senin gibi 26 yasinda
Soran+1 yılOnun neden olmuyor
Cevap sahibi+1 yılOlmuyor iste hayatinrq kimse olmadi evlenmeyi bekliyor görücusu usulu ya da kendi bulursa iste
Soran+1 yılİnşallah olur
Cevap sahibi+1 yılInsallah seninde senin neden olmuyor
Soran+1 yılİki kişiyle konuştum olmuyor begenmiyorlar diye düşünüyorum güzelsin diyorlar Bilmiyorum
- +1 yıl
Akraba çevresi geniş olmalı ailer yardımcı olsun yoksa zor. Bizimkilerin çok çevresi yok. Dışardaki kizlarada guvenmiyorum. Bir kaç bimde markette çalışan kızlarla konustum kafama yatamadi düzgün bulmadım aramaya devam ama zor gibi valla hayırlısı.
Soran+1 yılHaklısın hayırlısı olsun
Cevap sahibi+1 yılAynn öyle hayirli si zor
- +1 yıl
Doğru düzgün güvenilir bir platform alsada böyle ciddi dusunler bir birini tanisa aynı şehir vs yoksa bu iş zor gibi 😄
Soran+1 yılEvet öyle
Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. Bu devirde yapma bu hatayı.
00 Yorumla
+1 yılBakın Allah her insanın hayatina gerçekten seven bir insan gönderir önemli olan ona sahip çıkabilmektir ama kadınlar doyumsuz varlıklar oldukları için saçma nedenlerle bu kişileri kaybederler sonra da sitem ederler mutlu olamıyorum diye🙃
01 Yorumla
Soran+1 yılHep ben terkedildim
+1 yılBeş Parmağın Beşi bir değildir Dünya da Mert insanlar da var kadın için de erkek için de
00 Yorumla
+1 yılBende aynı düşüncedeyim ama bulamıyorum maalesef . Evlilik düşünen biri çıkmadı karşıma :(
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 725 cevap paylaştı.
+1 yılHerşeyin bir vakti zamanı vardır kısmetin bir yerde var seninde sadece zamanını bekle
00 Yorumla - Devamını Gör (178)
Devamını Gör(223)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > 26 yaşındayım, evlenip yuva kurmak istiyorum. Hayatımda neden biri olmuyor?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler