26 yaşındayım öyle kız ortamı veya arkadaşım hiç yok yaşımda geliyor aile kurmak istiyorum şükür işim gücüm de yerinde eğlenmesini de çalışmasını da bilen biriyim nasıl çözüm bulabilirim çoğu kız bu devirde evlilikten korkar olmuş çünkü kimle tanışsam evlilik korkusu var
Güncellemeler
+1 yıl
Söylemek yerine engel atmak nedir hemde saygısız bir şey de demedim irem
26 yaşındayım evlenmek istiyorum ama hiç çevrem yok nasıl evlenebilirim?
Hayırlısı herşeyin ama eğer ki saygılı ve güvenilir biri olursa demem ama kötü biri olursa tabiki de keşke olmasaydı derim inşallah Allah kimseyi o duruma düşürmez
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Bu zamanda evlilik zor kadında erkekte hep aynı anda birden fazla kişiyi idare ediyo görücü usulü olabilir ailene danış
maalesef zor evet ama Allah korusun yani ben öyle evlilik istemem eşine kendine saygısı olacak en önemlisi de guvenilevek insan lazım
Haklı olarak herkesin bir korkusu var görücü usulü de baktı ama hiç olmadı ya bende sıkıldım artık
Hayırlısı herşeyin istediğin gibi biri çıkar ins karşına
Amin Allah razı olsun ama zor ya benim hiç kız çevrem vs yok gözü dışarda olan biri de değilim iş güç ev arası gidip geliyorum
Benimkisi de evlilik konusunu kapatiyo
Sevgilin mi? Evlilik konusunu kapatan
Evet
Neden peki hiç mi konuşması geçmedi? Sen ne düşünüyorsun böyle evlilik düşünmeden devam edecek misin
Ya geçiyor ama susuyor daha var diyor maddiyati öne sürüklüyor öyle yani
Yaşlar kaç peki hiç mi maddi gücü yok
Sen ve sevgilinin işi yok mu illaki her şey bir günde olacak diye bir şey yok evlenirsin yeri gelir herşeyi birlikte kurarsın mutlu öldükten sonra
Oda çalışıyor ben de ama yanaşmıyor
Anladım da böyle de zor değil mi? Diyelim sen bekledin 3 5 yıl ve sonra ayrılmak istedi sana da yazık olmayacak mı?
Sizin yaşlar kaç?
Çok haklısın benim 24 onun 28
İstersen konuşalım dertleşelim istek attım nickim semisl yazmak istersen dertleşiriz
Yok sağol
Sen bilirsin istersen burdan yazarım sadece kötü bir şey istemedim merak etme sevdiğin varken sana yürüyecek biri değilim
Peki 3 5 yıl bekledin çocuk evlenmek istemedi ne yapacaksın yaş olacak senin 27 29 acı çekeceksin ayrıldı vs diye neden hiç adım atmıyor
Ya seviyorum evlenmek konusu kapattım napiyim
İstek atsana seni takibe alayım
İstek atıyorum olur
Beni takip ediyorsun zaten ben sana mesaj attım
Ama sevgi de bir yere kadar cidden ne bıleyim hakkında hayırlısı olsun
Sagolll
Deniz mesajı gördüğünde beni arar mısın veya bana yazar mısın
Annen falan bulsn
Mantıklı 😂
Annem de bulamadi ki onunda çok çevresi yok
Bence boş ver ya belki keske evlenmeseydm dersin
Hayırlısı herşeyin ama eğer ki saygılı ve güvenilir biri olursa demem ama kötü biri olursa tabiki de keşke olmasaydı derim inşallah Allah kimseyi o duruma düşürmez
Cogu keske diyo eski günleri mumla ariyo
Öyle ama bende işte korkuyorum bu durumda haklısın ama duam sadece iyi biri olması için başka bir şey istemiyorum
Bizim var da ne oluyor düzgün kız yok !
Daha doğrusu guvenilecek insan yok iki taraf içinde aynı bu herkes bir birinden korkuyor
Dostum daha gençsin ne bu acele
Kafa yapim olgun ben öyle gözü dışarda biri değilim o yüzden evlenmek istiyorum
Anlıyorum ama böyle davranırsan sömürülürsün daha kötüsü ezilirsin
Öyle ama maalesef insan üzülüyor kendi ailesini kurmak istiyor felan