Gizli Üye(25-29)+1 yılAçık konuşacağım eğer cahil birine denk gelirsen (cahilden kastım mesleğe önem vermeyen evde otursun çocuk baksın kadın çalışmaz zihinli erkekler) önemsemezler mesleğini, statünü hatta kendilerinden zayıf konumda bile olmanı isterler. (Rahat rahat yönetebilmek için) Bir diğer ihtimal paracık, gösterişçi, yanımda güçlü bir kadın olsun hava atayım para yiyeyim tipinde bir erkeğe denk gelirsin. Son ihtimal aklı başında, kalp güzelliğine ve eğitimli, statü bakımından iyi bir kadın isteyen niyeti temiz bir erkeğe denk gelirsin -ki genelde bu erkeklerin de mesleği iyi olur. O yüzden tavsiyem aklı başında, mesleği iyi olan, kendine denk olan biriyle ilişki kur.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılSen sadece bedenden mi ibaretsin? Güzellik görecelidir ama hadi diyelim -sana göre güzel değilsin- peki ya kalbin? Umutların, hayallerin, ruhun, aklın, iraden, edebin? Bunlar da mı yok? Bence kendine haksızlık ediyorsun. Kaldı ki kendine insanım diyen kimse kimseye "sadece" parası, fiziği ya da dış görünüşü için yaklaşmaz
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılMerhaba, bunu ancak zamanla anlayabilirsin ama bu kaygılarla başladığın evlilik yolundan da pek hayır gelmez. Cevaba gelirsek, kimi dışına bakar kimi içine. Çok de önemli değil açıkçası. Benim için belki bir kaçınma sebebi bile olabilir para mevzusu.
01 Yorumla
Soran+1 yılNeden ki
Eğitim & Kariyer konusunda 707 cevap paylaştı. Yüksek ihtimalle çalışıyorsun maaşın iyi vs diye tercih edildigin olur
Ama insanlarla tanisirken illa mesleğinin iyi olduğunu söylemek zorunda filan değilsin
Seni seven öyle sevsin
Sohbet muhabbeti o yönde goturebilirsen gerçek duygularını anlarsin
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
42Cevap
- Eğitim & Kariyer konusunda 38,2b cevap paylaştı.
u +1 yılErkekler para için evlenmez genelde kadın olsun yeter der ya da cinsellik için evlenirler. bu yüzden de güzelliğe değil karaktere bakan birini bulun hayatınızda bence
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBence erkekler ozellikle turk erkekleri icin kadinin kariyeri ön sıralarda degil pek. Turk erkekleri sekilci. Yani ilk basta dis görünüşe bakiyorlar. Sonra ise yemek yapabiliyor mi, duzenli seks hayati m falan. Ac kalmaktan hem kendileri hemde anneleri cok korkuyor. O yuzden maharete bakiyorlar. Yemek yapar mi, evi temizler cekip cevirir mi? Bizim erkeklerin evlenme amaci sevmek vs den cok arkami biri toplasin, cocuklara baksin, bana duzenli her istedigimde seks yapsin falan. Kariyer bunlardan sonra geliyor biraz. Bircok erkek kadinin meslegine pek bakmaz. Erkekte kariyer tercih edilme icin ilk 3 sirada olurken kadinda degil. Kimi calisan dahi istemiyor yani baktigin zaman. Kimi de oyle bir zihniyette ki dort dortluk istiyor. Hem calissin, hem yemek, temizlik, annelik her halti yapsin, tum bunlari yaparkende bakimli olsun, yuzu surekli bana karsi gülsün... kendinde ne varsa, boyle bir kadini isteyip kendileri ne vereceklerse. Ama benim gozlemledigim kadinda kariyer oyle ilk siralarda degil erkekler icin, guzellik (dis gorunus fizik vs de dahil), maharetli olmasi hizmet edici biri olmasi, bakire olmasi vs vs daha oncelikli bu ulkenin erkeklerinde.
41 Yorumla- +1 yıl
Oha inanamıyorum. Bu kadar mı iyi özetlenir ya? Gerçekten bir kez daha tiksinti geldi erkeklerden. Bu tespitin alnından öperim. Gerçekten böyleler, bakire olsun ama ben geçmişimde es. rt araştırmış bulmaya çalışmış olayım, ben çorabımı bir yere atıyım bir bardak suyumu bile kendim alamayım
amaaa karşımdakinin tek görevi bana hizmet etmek olsun ve tek amacı ev hanımlığı olsun. Sonra paramı ondan esirgeyip hor göreyim. İhtiyaçlarından kısabildiğim kadar kısayım. Eve beş karış suratla geliyim. Bir de yaptığı yemeğe eleştiride bulunayım. Çünkü bütün gün evde sonuçta o kadın. Evde olmak çok basit. Önüme gelen yemekte hiçbir emek yok, iki dakikalık iş.. Daha nice nice örnekler veririm de neyse, nasılsa iflah olmazlar.
+1 yılDüşünce yanlış. Once kendini sevmelisin. Ayrica emin ol seninde duygu dusunce hayata bakisina gulusune hayranlik fuyabilecek sevecek asik olabilecek insanlar cikacaktir. zkadin veya erkegin kendini seks objesi veya para makinesi gibi metalastirmasina gerek yok
00 YorumlaTeselliye motiveyi sevmem kimseyede yapmam. Evet güzel değilsen tercih edimediğin sadece para için evlenirler. Hepsi için diyemem ama bu ne kdar güzel olmadığına bağlı olarak değişecektir çok çirkinsen sadee para odaklı evlenirler. ya da hiç tercih edilmezsin.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılGörende zannedecek aylik 500 bin kazaniyorsun Allah askina komik misin dogru insan seni bulur merak etme eger simdi olmuyor demekki dogru zaman gelmemis demektir. her şey nasip baskasiyla konussan birseyler yasasan basina kotu birsey getirse daha mi iyi eger simdilik karsina birisi cikmiyorsa daha iyi , merhametli, zeki , istedigin tipte birisini bulursun acele etme zamani degil demekki
00 YorumlaGüzel bir işin ve çok paran olsa da, seninle bunlar için evlenmezdim.. güzel ve merhametli bir kalbin var mı bu kızdan anne olur mu? Bunlara bakarım
12 Yorumla
Soran+1 yılEvet bunlar var
Gizli Üye(30-35)+1 yılBende güzelim ama bir mesleğim yok. Benimle sadece güzel olduğum için evlendiler ve şimdi bütün hayatım dört duvar arasında geçiyor. Bence hayatının kıymetini bil, herkesin eksikleri var evlilik de öyle matah bir şey değil. Evleneceğim derken yanlış bir tercih yapma mutlaka tipi ve karakteri sana uygun birisi vardır.
012 Yorumla
Soran+1 yılİlla evleneyim demiyorum beğenenler çıkıyor karşıma ama mesleğim için mi tercih ediliyorum diye içimden geçiyor.
Cevap sahibi+1 yılHayatını yaşa erkekleri boş ver bir çoğu sadece baba olmak için evleniyor. Her şey kısmet herkes evlenmek zorunda da değil
Cevap sahibi+1 yılYani evlenen herkes mutlu değil
Soran+1 yılEvlenenler hep sizin gibi diyor bazen bu bana da çok mantıklı geliyor. Maksimum 1 yıla evde birbirimiz için sıradan olduk diyorlar. Siz hiç mi okumadınız
Cevap sahibi+1 yılEvlenmek istediğim için yeterince okumadım artık çocuklar var başımı kaşiyacak vaktim olmuyor
Soran+1 yılPeki seçerken maddi duruma bakmadınız mı genelde güzeller zengin kişilerle evleniyor
Cevap sahibi+1 yılYahu zengin olsa ne olacak insan bunalıyor. Üstelik güzelin şansı olmaz
Cevap sahibi+1 yılYani merpak etme hepimizin berbat hayatları var sen tek değilsin
Soran+1 yılMaddi durum iyiyse gezme alışveriş yaparsınız diye düşündüm. Bir de erkekler güzel eşleri olunca harcamadan hiç kaçınmıyorlar😂
Cevap sahibi+1 yılBunların hepsi masal. Hayat kimseye kolay değil
Soran+1 yılÇok teşekkür ediyorum 🙏 gönlünüzce olur her şey umarım. Biraz bilinmezliklere açıklık getirdiniz
Çok evlenmek istiyorsan kendin için sohbeti güzel olan birini tercih et, madem maddi durumun iyi senin tipe veya parasına bakman gerekmiyor. Tercihlerin doğru yapmaya çalış.
03 Yorumla
Soran+1 yılSohbeti ve maddi durumu iyilere bakıyorum
Soran+1 yılKesinlikle katılıyorum
O da kurtarmayabilir. Çok kariyerli var üniversite tıpta 45-50 yaş çok bayan bekar var ; kadın arar erkek 1. Sıra da.
03 Yorumla
Soran+1 yılBekar olabilirler ne var ki seçici oluyor zaten eğitimli insan
Soran+1 yılKatılmıyorum
+1 yılKariyer ve para odaklı biriyse evet evlenir ama güzelliğe ve fiziğe falan önem veren biriyse evlenmez. Bu konuda genelleme yapamayız, kisiden kişiye değişir.
00 Yorumla
+1 yılBir insanla para için evlenilmez Elbet sizinle evlencek olan biri çıkar çirkinden ziyade bakım gerek kimse çirkin değil parası için sizin için evlenen zor zamaninizda sizden gider
00 YorumlaEğitim & Kariyer konusunda 1,4b cevap paylaştı. Güzel değilsen senin ile paran için evlenmek isteyen çok olur ama o kişiye cimriymiş gibi gösterirsen kendini o zaman anlarsın sevip sevmediğini
020 Yorumla
Soran+1 yılCimrilik çok itici bir özellik in
Soran+1 yılCimri birini kimse sevmez
Soran+1 yılCimri halimle biri beni seviyorsa bu normal gelmez bana. Başka yol lazım
Soran+1 yılBenim paramı yemez heralde soğurum ben öyle şeylerde.
Soran+1 yılBen sevmiyorum paranın mevzu olmasını. Para yiyici erkek de belli olur zaten. Benden para istediği anda biter zaten
Soran+1 yılGittiğin yer bir cafe oluyor zaten onu da karşılayacak gücü vardır heralde. Tabi bende ısmarlarım
Soran+1 yılÇoğunlukla erkek ısmarlar. Ben ısmarlayayım desem de kabul etmemeli
Soran+1 yılBen zorla ödersem kabul ederse sorun yok
Soran+1 yılBen ısmarlayacağım diye çıkıyoruz gizlice onlar ödüyor zaten 😂
Soran+1 yılYani görüştüğüm adamların da zaten maddi durumu iyi oluyor
+1 yıl40 yaşında bekarım, tabiki geçim önemli ama kalbi güzel olanı bulamadım işte
03 Yorumla
Soran+1 yılBu Nicole bulamazsın 😂
- +1 yıl
Bu ismi lanet ismi ben almadım.
Yanlız olduğum için arkadaşıma söylemiştim, stres atmak adına bi site var mı diye, oda böylesi sa, lkça bişeyle açmış. Resmimi görsen anlarsın alakasız olduğumu - +1 yıl
+1 yılBence de ama gerçekten seven de nadir bulursun ama yinede para için de olsa evlen bekar kalma
02 Yorumla
Soran+1 yılBu düşüncede değilim asla
- +1 yıl
Hmm peki
İnsanları doğru gözlemlersen isteğidin sonuca ulaşırsın
03 Yorumla
Soran+1 yılNasıl yani
+1 yılYani bence bu erkekler için geçerli ama bu ekonomik şartlarda kadınlar da bu duruma gelebilir benim açımdan da oyle
00 Yorumla
+1 yılYa böyle dişündüğün için senle evlenmezdim. Ne kadar bozuk bir düşünce yapısı ya :(
08 Yorumla
Soran+1 yılKimseye söylemiyorum böyle. Süslü püskü değilim anlamında dedim
- +1 yıl
Süslü püslü olanları da görüyoruz güzel olmadığın kanısına nasıl vardın peki?
Soran+1 yılKot spor ayakkabı dışında bir stilim yok
- +1 yıl
Sen demek ki karşında kot spor ayakkabı tişört giyen bir erkek istemiyorsun. Karşındakinin de seni istemeyeceğini düşünüyorsun. Ayrıca bunlar değiştirilebilir şeyler gider bi elbise alır bebek gibi olursun
Soran+1 yılEvet bakımlı şık erkekleri beğeniyorum 😄
- +1 yıl
Ben mesela her telden çalıyorum bazen spor bazen klasik ama genelde spor giyiniyorum boşa vücut yapmıyoruz. Sen keko gibi giyinicen karşında adam takım elbiseyle mi durucak 😂
Soran+1 yılAynen
- +1 yıl
Aynen diyor birde 😂
+1 yılÖyle deme her insan güzeldir Rab herkesi eşit yarattı 🙏
04 Yorumla
Soran+1 yılTabi öyle. Yani süslü püslü kızlardan değilim anlamında dedim
- +1 yıl
Naturel olman en güzeli
Soran+1 yılGünümüzde geçen bir şey değil
- +1 yıl
Geçer bence az olan hep değerlidir, günümüzde doğallık daha az bulunur oldu
Aldığın paraya bağlı bazı kadınlar nasıl parayı seviyorsa bazı erkeklerde baya baya sever
00 Yorumla- Eğitim & Kariyer konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılYanlış anlamayın kör malın kör alıcısı vardır. Bu dünyada kimse yanlız kalmaz
00 Yorumla Bakımlı ve süslü ol. Güzel olmasa bile süslü kadınlarda dikkat çekiyor mutlaka.
00 Yorumla
+1 yılkandırılmamak icin güzellik degil zeka lazım oluyor genellikle ✨
00 YorumlaKarakterin, duruşun, hayata bakış açın güzelliğinden daha önemli.
00 YorumlaSeni olduğun gibi seven cikacaktir karşına boyle seyler düşünme
00 Yorumla
+1 yılEğer öyle bir şey olursa bunu hissedebileceğini düşünüyorum. Hareketleri kendini belli eder
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılMesleğin ne bir de güzellik göreceli bir kavramdır
120 Yorumla
Soran+1 yılSüslü püskü değilim işte
Cevap sahibi+1 yılGüzellik ile tamamen apayrı şeyler bunlar
Soran+1 yılİyi makyaj yapan dudakları estetikli mini şort tayt giyen kızlara erkekler düşüyor. Ben bunları sevmiyorum
Cevap sahibi+1 yılsenin bu mantoluna göre sevgilisi olan evli olan tüm erkekler bu şekilde evlendi ama hiçte öyle değil
Soran+1 yılBenim amacım bir evleneyim değil zaten. Kültürlü bakımlı erkekleri beğeniyorum onlar da bahsettiğim tarzda kadınları
Cevap sahibi+1 yılSenide beğenirler neden beğensinler tanışıp konuşman gerek
Soran+1 yılBilemem🌼
Cevap sahibi+1 yılEeee istiyorsan adım atmalısın
Soran+1 yılYok ya ben adım atmam
Cevap sahibi+1 yılBen atayım sen devam et ne yapalım 😂😂😂
Soran+1 yılİyi fikir 😂
Cevap sahibi+1 yılSen bul birini bana hedef göster ekip işiyle halledelim bunu 😂😂
Soran+1 yılBazen de gözüme kestirdiğimi biraz tanıyınca beğenmiyorum
Cevap sahibi+1 yılseni merak ettim ama sana yürümem aklına o gelmesin 😅
Soran+1 yılBence de yürüme
Cevap sahibi+1 yılCevap bu değildi ya neyse 😂
Soran+1 yılPeki
Cevap sahibi+1 yılOldu o zamana …..
Soran+1 yılTamam
Cevap sahibi+1 yılbu kadarcık mı yani
Gizli Üye(36-45)+1 yılBulursun birini sende, bulanlar buldu mutlu oldu sende olursun.
04 Yorumla
Soran+1 yılBirileri çıkıyor karşıma isteyen beğenen. Ama ben şık bakımlı erkekleri beğeniyorum sorun orada
Cevap sahibi+1 yılİşin zor güzel değilsen çok heveslenme
Soran+1 yılEvet. Ama bazen oluyor etrafta görüşüyorum
Cevap sahibi+1 yıl:))
+1 yılYok hayır güzrl olmak şart değil zaten bakımlı bir insan isen dikkat çekersin başka özrlliklerini bir kalemde silme hemen daha gü, el özelliklerin için mutlaka sevilirsin 🐏
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılÇoğu erkekl paracı olmuş. İnşallah düzgün brii çıkar karşına
00 Yorumla
+1 yılErkek adam senin paranı napsın kızım çoluk çocuk kandırırsın. Erkek adam gelirse günde iki posta atmak için gelir sana
12 Yorumla
Soran+1 yılBi git
- +1 yıl
Doğru söyleyeni dokuz köyden kovarlar
- Eğitim & Kariyer konusunda 820 cevap paylaştı.
+1 yılBenim için tam tersi aldığın maaş benim maaşı geçmesin sıkıntı yok :)
00 Yorumla
+1 yılNeden para icin evlensinler ki. Bu soyleminle sen adaami uzersin. Ne icin evlenirler bilmemde aldigi parayi goze batiran kadini ben bosardim.
00 YorumlaNiye öyle diyorsun ki gönül kimi seçerse dünya güzeli odur
10 Yorumla
+1 yılBu biraz da karşına çıkan insanın karakterine bağlı
00 Yorumla
+1 yılSeni seven de olur sevmeyenlerde sevmeyenler para için sevenler sevdikleri için
00 Yorumla- Eğitim & Kariyer konusunda 470 cevap paylaştı.
+1 yılİyi meslek dediğin şey kasiyerlik değildir umarım
01 Yorumla
Soran+1 yılHayır
Eğitim & Kariyer konusunda 415 cevap paylaştı. Sen kadınsın erkeğe para mı yedireceksin
01 Yorumla
Soran+1 yılHayır
Dediği de 50 bin falan
05 Yorumla
Soran+1 yıl50 bin kötü mü
Soran+1 yılAsgari orana göre iyi bence
- +1 yıl
Senin kaç ki böyle diyosun? Ee eğer ki çok iyi paralar kazanmak istiyorsa kendi yeri falan olacak. Kadın tr şartlarına göre iyi kazanıyor.
+1 yılÖyle saçma şey mi olur her malın bir alıcısı olur
010 Yorumla
Soran+1 yılNe malı ya
- +1 yıl
Yani bu bir atasözü sana Mal demedim yani yanlış anlama
Soran+1 yılTamam o zaman
- +1 yıl
Sen çirkin olduğunu nereden çıkarttın hem
Soran+1 yılYani süslü püskü değilim kot spor ayakkabı stilinde biriyim
- +1 yıl
Güzellikle giyimin ne alakası var
Soran+1 yılVar tabi
- +1 yıl
Kendine haksızlık etme
Soran+1 yılTamam😀
- +1 yıl
Ben ne yapayım Hem iyi bir işim yok Hem de çirkinim
Artık erkeklerde para göz aşko, evlenirler
10 Yorumla
+1 yılBu ne kadar paran olduğuna bağlı
00 Yorumla
+1 yılParayla saadet olmaz yeğenim
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılOlabilir hele burdan çok rahat bulursun
02 Yorumla
Soran+1 yılHayır burdan istemiyorum. Normal hayatta da isteyenlerim oluyor kimse yök değil ama neden tercih ediliyorum düşündürücü
Cevap sahibi+1 yılTercih ediliyorsan evlen
Gizli Üye(25-29)+1 yılEvet ben talibim sana mesela shsh
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılEvet yani statüye bakan erkekler de var
00 YorumlaEğitim & Kariyer konusunda 12,2b cevap paylaştı. Sen bu kafayla evlenemezsin
00 Yorumla
+1 yılBen kesinlikle evlenirim
02 Yorumla
Soran+1 yılTamamdır 🤪
- +1 yıl
Benimde mesleğim iyidir bu arada gül gibi geciniriz fjjfjfjf
Olabilir, ekonomi ortada
00 YorumlaEğitim & Kariyer konusunda 565 cevap paylaştı. Biraz
00 YorumlaÇok doğru seçim yapmalısın
00 Yorumla
+1 yılEvet
00 Yorumla
+1 yılHaklısın
00 Yorumla
+1 yılMuhtemelen.
00 Yorumla
+1 yılerkeklerin tek derdi güzellik zaten pis varliklar
00 Yorumla
+1 yılNe iş yapıyorsun ki
00 Yorumla
+1 yılEvlenen çıkar
00 Yorumla
+1 yılBüyük ihtimalle
00 Yorumla
+1 yılAynen
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılDene şansını
18 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılHeryerde off yiyemediğim kadar çok kazanıyorum oara koyacak yer bulamıyorum diye reklam yap🤣
Soran+1 yılSüslü püslü değilim
Cevap sahibi+1 yılParaya ihtiyacı olan cenap ona bakmayacaktır
Soran+1 yılParaya ihtiyacı olanlarla görüşmüyorum
Cevap sahibi+1 yılE paramla etkileyeyim diyorsun
Soran+1 yılParamla etkileyeyim demiyorum ki
Cevap sahibi+1 yılöyle yazmışsın soruya
Cevap sahibi+1 yılBenşmke oaram için evlenirler mi demişsin🤣
Hangi meslek
00 Yorumla- Devamını Gör (6)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?