Koca adayı yok gelenlerde hayır yok. E iş olmaza nasıl birini bulayım iş verecek olanda işe almıyor. Ne olacak böyle benim durumum var mı bı fikri olan
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Eğitim & Kariyer konusunda 395 cevap paylaştı. Millet evlenince her şey halledilecek sanıyor. Bu devirde evlilik için en aşağı 150.000 TL lazım. Bu para havadan yağacak değil, çalışıp birikim yapılmalı. Önce iş, meslek ondan sonra evlilik. Milyarlarca borcun altına giripte yapılacak evliliğin gereği yok.
2614 Yorumla- +1 yıl
keyfinden mi bekarım arkadaşım
- +1 yıl
ah arkadaşım ah
- +1 yıl
Haklısın dostum, valla evlilik olacaksa da en iyisi sade bir nikah yani yıllarca çalışıp iyi bir birikim yapsam dahi gider ev alırım düğün için aşırı para hayatta harcamazdım zaten bu gidişle evlilik falan da hikaye olur benim için 😆😁
- +1 yıl
- +1 yıl
- +1 yıl
En İyi Cevaplar
+1 yılevlen diyolar kadınlarda yaş önemli çünkü çocuk falan doğurma falan filan evlenmek bence kesinlikle şans işi şans vucudun ve ruhun ömür boyu birini kabullenecek zor iş
826 Yorumla
Soran+1 yılÖylede biri çıkmıyor karşıma ben istermiyim bu yaşları sıkıcı bir şekilde geçirmeyi
- +1 yıl
bilmem ki şans işte benim flörtlerim kaşar çıktı korkak çıktı sözünde durmayan çıktı bende elimi çektim artık şans varsa onlar bulur beni çoğu kızın aklı lay lay lomm para pulda evlilikten çoğu kızın anladığı ye iç gez toz yat seks adamın parası pulu varsa seni neden alsın insan hayatı paylaşmak birbirine destek olmak bir ses olamabilmek için hayatta evlenir gelde anlat
Soran+1 yılBen yarı katı fiti olsun demiyorum. Ama bir erkeğin ya iyi bir isi ya da iyi bir mesleği olmalı yoksa nasıl olacak bu iş. Kendinde iş bakıyorum zaten. Konya'da evli bayanlar çoğunluk çalışıyor da
- +1 yıl
bak deyilim evlendin adam parası var ama 1 sene içinde adam battı parasız işsiz kaldı ne yapacan ayrılacan mı para da pul da kazanılır kaybedilir ama evlilik öyle değil zor günde kötü günde bir olmak destek olmak sahip çıkmaktır birbirine aksi olursa evlilik olmaz bu valla bu zamanda tek başına zor ama ben şahsen çalıştırmam eşimi evlenince ortalık pislik dolu eşime güvenirim ama yinede istemem kimsenin gözü değmesin
Soran+1 yılYook niye ayrilayim iyi günde kötü günde değil mi bu evlilik ben öyle biri değilim
- +1 yıl
ben sana öyle birisin demedim
Soran+1 yılSen ne güzel dusunuyorsun ben 2 sene önce nisanlandim bı market mudüruyle bana diyor du iş bul ise gir çalışmazsa ne yapacak halbuki ben çok alımlı dikkat çeken bir bayanım bişey diyemiyordum
- +1 yıl
yazdığını sadeleştirsen sevinirim bazı bölümleri güzel ifade edemessin ne demek istediğin anlaşılmıyor
Soran+1 yılBenim nişanlımla sizin dusuncenizin aksine.. Bana sürekli iş bul çalış tek maaşla nasıl gecinez derdi hep zaten başka kız varmış hayatında onunla evlendi
- +1 yıl
anladım nişanlın kariyer sahibi olan birinle evlenmeyi seçmiş benim anladığım kadarıyla
Soran+1 yılEvet de kendisi lise mezunu. Evlendiği kızında mesleği yook
- +1 yıl
evlendiği kızın ailesinin çok parası olabilir ya da senden güzel olabilir veyahut onunla daha iyi uyuştuğunu onun daha akıllı olduğunu düşünmüş olabilir bazen ilişkide tek bir laf ilişkiyi bitirebilir siz neden ayrıldınız
Soran+1 yılBilmiyorum ben iş yerine gittim. Çıkışta ona küçük bir sürpriz hazırlamıştım doğum günü için. Sonra bekledim geldim böyle çok sinirli oturdum bir yere yüzüğü filan yok parmağında ben seni istemiyorum ben istesem de ailem istemiyor dedi. Halbuki biz tanisarak nişanlanmıştık ve aynı mahalledeydik.. Bende ayrıldım tabi anlattığım gibi kolay olmadı neyse.. Bu iki hafta sonra instasına ilişki durumu yapmış. Ondan sonra da 1 ay içinde o kıza yüzük takıldı benimleyken o kızla konuşuyormuş.. Şimdi evlendi geçen sene çocuğu olmuş öyle diyolar bana da deli gibi durmadan görücü buluyolar durum bu
- +1 yıl
sana mı görücü buluyolar
Soran+1 yılEvvet bana ve hep bosanmis o tarz sanki ben evlendim boşandim. Etkilenmek sevmekte neymiş evlen git işine gücüne bakma alışır gidersin diyolar. Herşeyi anlıyorum da bunlar beni acaba çok mu aptal görüyorlar onu anlamiyorum
Soran+1 yılÇevrem kolu komşu buluyor
- +1 yıl
sana kalmış görücülerle konuştuğunda sana ne diyolar
Soran+1 yılYa görücü hiç içime sonmiyor yani hosums gitnedikten sonra neden oturma Faslı oluyor anlamiyorum
- +1 yıl
görücü demek tanımaktır tanırsan içine yatarsa evlenirsin yatmassa kendin de bulsan olmaz bulmasanda şans bu işler
Soran+1 yılHeh işte hiç öyle olmadı hatta oglunuzu getirin dedik birinde. Ananem sordu hani oğlan diye 35 40 yaşında koca bı adam benim demesin mi herkes şaşırdı
- +1 yıl
takip atsana bana
- +1 yıl
asıl sıkıcı olan evlenip çocuk doğurmak değil mi
- +1 yıl
@Nur55678 ya bence sevdiğin, aşık olduğun insanla evlenmek bile bir süre sonra bayar
çünkü ev işi, yemek, çocuk bakmak aşırı sıkıcı
bir de iş hayatı yoksa çok bunaltıcı
iş hayatı , varsa çocuk yemek temizlik iş çok yorucu - +1 yıl
@ututyryryr çocuk kararı ortak alınır güzelim tek kişiyle çocuk kararı alanlar sağlıklı çocuk yetiştiremez
- +1 yıl
@ututyryryr yorucu tabi çocuk bizim ülkede an itibarıyla hırsız değilsen milleti soyan bir konuda değilsen çocuk bakmak zor iş çocuk bakabilmek için ilk önce ekonomi sağlam olacak avrupa ülkeri gibi kendine zor bakan çocuk nasıl bakacak
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
62
Cevap
117Cevap
Sanırım durum soğutucularda iPhone en çok önde gelen cihazlardan birisi olsa da şu an mide onu yerini aratmıyor Tabii tabii yani Samsung da ondan kalır yanı yok o yüzden demek istediğim hem de konum hiç hem de alınabilir durumda olan tek cihaz Show me sonra Samsung ve iPhone her ne kadar her bütçeye uygun olan cihazlardan aramak istediğin tek marka Şu an ne olabilir Benim açıkçası aradım herhangi bir marka yok yine de olursa iPhone derim Çünkü dünyanın tercih ettiği bir ta ki şarj olayını güzel bir uzun süreli dayanıklılık testinden getirinceye kadar iPhone'u öneriyorum tabii Bana sorarsan hiç iPhone Kullandın mı hayır kullanmadım Çünkü neden kullanmalı kullanımı Bana göre çok dersin genelde hep Samsun Show mi Bir bakalım ya Olursa zaten kullanmak istediğim bir marka olursa bundan sonra Show me Olabilir niye 10 256gb Sanırım durum soğutucularda iPhone en çok önde gelen cihazlardan birisi olsa da şu an mide onu yerini aratmıyor Tabii tabii yani Samsung da ondan kalır yanı yok o yüzden demek istediğim hem de konum hiç hem de alınabilir durumda olan tek cihaz Show me sonra Samsung ve iPhone her ne kadar her bütçeye uygun olan cihazlardan aramak istediğin tek marka Şu an ne olabilir Benim açıkçası aradım herhangi bir marka yok yine de olursa iPhone derim Çünkü dünyanın tercih ettiği bir ta ki şarj olayını güzel bir uzun süreli dayanıklılık testinden getirinceye kadar iPhone'u öneriyorum tabii Bana sorarsan hiç iPhone Kullandın mı hayır kullanmadım Çünkü neden kullanmalı kullanımı Bana göre çok dersin genelde hep Samsun Show mi Bir bakalım ya Olursa zaten kullanmak istediğim bir marka olursa bundan sonra Show me Olabilir niye 10 256gb
03 Yorumla- +1 yıl
sacmalama en iyisi tabiki motorola. niye 10 256 gb yaaaa sdsass
- +1 yıl
@Byn_Batuk hanım bende battım sizi göremiyorum sddsds
+1 yılNe kadar gereksiz insanlar var ya iş bulamıyorduk evlen hala bu kafada insanlar var mı! İnsan mutlu olmak için evlenir geçinmek için hayatta kalmak için değil, evliliği bir gelir kapısı gibi görenlerden iğreniyorum.
Bu zamanda iş bulmakta zor ortalık şerefsiz işverenler ile dolu ya devlet kurumunda bir iş bulacaksın ak parti kadın kollarına üye olup, ya da devletin kadın girişimciler için oluşturduğu hibe programından yararlanıp eğitim aldıktan güzellik uzmanı eğitimi olabilir mesela çok ihtiyaç olan aşırı karlı bir iş kosgebten kredi alır kendi işini kurarsın.
Evlilik ise kısmet işi olmayınca olmuyor. Zorlamanın bir anlamı yok hayata tutunmak için yapılan evlilik bildiğin intihar30 YorumlaBirincisi eğer bir kadinsan gerçekten bir erkeğe ihtiyacın yok tek başına yaşıyorum baktığım 2 kardeşim ve 2 ayrı ev var barmenim ve istediğim herşeyi yapabilirim çünkü o güce sahibim aynı zamanda hukuk okuyorum son senem evlenmeyi geç hayatımda birisi bile yok bazen zor oluyor sadece yorulcak gibi oluyorum onda da kardeşlerim kocaman sarılırlar minicik elleriyle geçiyor o zaman tekrar kalkıp savaşa biliyorum bu en basit örneği kadınlar evliliğe muhtaç değildir hiç bir açıdan evleniyorsan zaten sevdiğin için evlen bence yoksa uzun vadeli olmaz zaten
34 Yorumla
Soran+1 yılBende senin gibi düşünüyorum ama sevdiğim biriside yok. Bide yaş 29 vurunca bi tuaf hissediyor insan kendini
Gizli Üye(36-45)+1 yılVallahi ben gençliğimi güzelce yaşayıp 30 dan sonda evlendim keyfim gıcır. Sağolasın eşimde güzel bir kına sade bir nikah yeter dedi eşyalarımızı da mütevazi seçtik evliliğin 3. Ayında tv 5. Ayında masa sandalye aldık borçsuz harçsız mükemmel evlilik yaşıyoruz 3 senedir 😅 sakın dışarıda gördüklerinize özenmeyin ve düğündür yemektir elaleme para kazandırmayın.
Siz eş oluyorsunuz ticarete kâr ortağı değil.
Elbetteki beyaz gelinliği giydirip o kınayı da yaktıracaksınız.
Kadınlarımızı da tavsiyem evleneceğiniz insanı sövüşlenecek enayi gibi görmeyin!
Aynı gemidesiniz, gemi su alırsa herkes alabora olur.60 YorumlaEğitim & Kariyer konusunda 308 cevap paylaştı. BİM de olsa A101 de olsa mutlaka işe girmelisiniz kenarda paraniz birikiminiz mutlaka olmali
Bu zamanda kimseden hayır iyilik beklemeyin kimse kimsenin gözüne bedava üflemiyor
Kendinizi gelistirebildiginiz kadar gelistirmeye çaba gösterin
Sanat kurslari olur yabanci dil kursu olur faydasi dokunucak şeyleri ögrenmeye bakın , en kiymetli hazineniz zaman dır zaman herseydir vakti güzel faydali gecirmek yapabiliceniz en güzel hareket olucaktir
Evlenmeye "değicek"birini bulsaniz bile calismaya devam edin hep kenara birikim yapın (unutmayinki para kara gün dostudur)
En mühimide laf olsun diye biriyle Sakın mı Sakın evlenmeyin onu yakindan tanimak icin gereken zamani fazla fazla harcayin unutmayin ki ilk evlilik saglam temeller üzerine kurulmalidir nie ilk evlilik yazdim cünki egr iyice tanimadan biriyle evlenirseniz 2yi 3ü takip edenleride olur ve sonunuz hüsran olur
umarım mutlu olursunuz 🙋00 YorumlaEvlenme sakın eski kafalı insanları dinleme asgari ücretle açlık sınırı altın da kocanla mutlu olamazsın eskiden üç aile aynı evde yaşarlardı ekmekle karın doyururlardı o devir geçti artık bırak eşini sen kendi ayaklarının üstünde sağlam durmadıkça geleceğine dair sakın bir başkalarını müdahele etme sonu mahkemeler de bitiyor gelişmiş ülke de değiliz dul kaldı diye de sıfatı yapıştırıverirler sanki boşanmak bir kıyamet alameti gibi
11 Yorumla- +1 yıl
Aynı şeyleri düşünüyor muşuz günümüzde evlenenler aklı zaten gezip tozmada sosyal medyada hava atmada olanlar asgeri ücret başta yeter diyip ev icin borca girip çocuk maaşın yarısını borca yatirinca da para kalmıyor diye kavga edip ayrılanlara dolu şu devir her kadın kendi ayağının üzerinde durabilir aslında sadece buna engel olan şey eski kafalı insanların kadınlar hakkındaki sen kadınsın otur evinde gibi ithamlari dir
Sırf evlenmiş olmak için evlenilmez.. ayrıca işsizden hayatta evlenilmez.. evliliği çocuk oyunu sanıyorlar.. instagram a 3 tane resim koyarız öyle mutluyuz böyle mutluyuz diyebilmek için evleniyor çoğu insan.. ertesi gün ya da birkaç ay sonra aslında birbirleri için uygun olmadıklarını anlayıp boşanıyorlar.. o yüzden önce iş bul zaten kısmetinde olan biri dönüp dolaşıp ne yapar eder seni bulur..
10 Yorumla
+1 yılBurada soran kadınları goruyorsundur. Kocası onlara eziyet ediyor kendi maaşları olmadığı için. Sakın kendi paranı kazanmadan evlenme. Hem işe girersen çevren genişler kendine uygun birini bulursun
70 Yorumla
+1 yılİlk önce kariyerin diyorum sonra koca düşünün ailenizede bu düşüncenizi uygun bir dille anlatın sonuçta sizin hayatınız her şey koca değil YAni ailenizinde size böyle baskı yapması saçmalık eski adetlerini kendilerince sürdürmeye çalışıyorlar bilemedim sizin yerinizde olsam onların dediklerini yapmam :)
00 Yorumla
+1 yılOnları bu şarkıyla püskürtebilirsin dost! :P
https://www.youtube.com/embed/-UBopFkNsGoBonus:
https://www.youtube.com/embed/98plycP955Y00 YorumlaKendini iş anlamında kurtarmadan evlilik düşünmeyin. bu aklı verenler de az akıl olsa boşanınca ortalarda parasız insanlar kalmazdı.
40 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılYemin ederim aynı benim ailem dünyada 9 milyar insan var her gün milyonlarca kişi evleniyor bu marifet ya da olağanüstü bir şey değil ayrıca ben evlenipte başı göğe ereni de görmedim cahil ve kültürsüz insanların senin hayatına müdahale edebileceklerini sanıp her şeye karışımları gerçekten çok sinir bozucu
22 Yorumla- +1 yıl
Günümüzde evlenmek yuva kurmak gerçekten olağanüstü bir durum!! Cahil dediğin İnsnalar yüzyıllardır senin görmediğin şeyleri görebilir. Bazi kadınlar istediği kadar inkar etsin doğanın kanunun değiştiremezsin. Doğan her erkek ya da kadın kendine bir eş arar. En cahilide en kültürlüsude. Mutuluğun anahtarı kadın için erkek erkek içinde kadındır. Tabi doğru insanı tanıdığında.
Cevap sahibi+1 yıl@A-R-SLİNE Dediklerimi doğru okursanız sevinirim ben evlenenlere cahil demedim benim hayatıma karışmayı kendine hak görenlere cahil dedim bende evlenirim ama 18 yaşında milletin baskısı ile değil doğru insanı bulduğum da kendi rizamla anlatabiliyor muyum ayrıca millet uzaya çıkma derdinde siz hala olağanüstü şey olarak evliliği görüyorsaniz o da sizin fikriniz
Gizli Üye(36-45)+1 yılah işte kazancım çok iyi olsaydı alırdım seni çokta mutlu ederdim. ama gelirim iyi değil maalesef her geçen günde azalıyor bir ev düzme kafadan en az 100.000😒😞
biraz sermaye olsa iş kurar birlikte çalışırdık ama hayal işte bu ülkede her şey coğrafya kaderdir aç mezarı yok ama mutsuz mezarı çok11 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılvelhasıl her geçen gün boka batıyoruz
+1 yılDaha çok şükür, bu sene devlet memuru oldum. Birkaç defa buluşmaya gittik, kızla. İlk sorduğu bu oldu:
-Çalışmama izin verir misin?
-O, senin bileceğin iş. Çalış ya da çalışma. Sen bilirsin."
Gene bekar kaldık ya la..😂😂06 Yorumla
Soran+1 yılTamam da dostum ben çalışmadan kendime bakmışım hep şu saaten sonra ne olacağım belli değil mecburen iş gerekli
- +1 yıl
Böyle söylediğimiz halde bekarlığa devam
Soran+1 yılDevamke garibanın yüzü gülürr mü
- +1 yıl
Evet, anlıyorum. Ben de her daim çalışan bir eş arıyorum ama çıkmıyor. Yani ben çalışmasın demedim. Ona rağmen reddedildik.
- +1 yıl
Sabret bakalım. Elbet Yaradan ayırmıştır, sana göre de bir kişiyi. Sonra O işsizlik illetini benden başka kimse bilemez.
Soran+1 yılİşte ben çok çekici ve alımlı bir bayanım o yüzden bekarken çalışayım diyorum
+1 yılÖnce ekonomik özgürlüğünü kazan. Sonra ömür boyu erkeğin boyunduruğu altında kalırsın. Keşke Zamanı geri alsabilsem bu durumu düzeltsem dersin.
50 Yorumla
+1 yılİş bul çalış yaa sen istemediğin sürece evlenmeyi kabul etme
30 YorumlaBen önce iş sonra evlilik bu devirde kocaya güvenilmez 2 gün sonra aldatmayacagi bellimi
67 Yorumla- +1 yıl
Şimdi şunu netliğe kavuşturmak lazım.. Tabi ki insan önce kendine güvenecek, bu konuda hem fikiriz.. Fakat; aldatma olabilir varsayımıyla yola çıkan kişi başından hata eder. Benim söylemek istediğim şey bu..
Çünkü evlilik varsayımlarla, olasılıklarla veya olabilir düşüncesiyle yola çıkılacak bir müessese değil.. Hayatın en önemli kararlarından biridir..
Bir işe girersiniz, memnun kalmazsınız, ayrılırsınız. Bu gayet doğal..
Ama evlilik; çok sıkı araştırıp, ince eleyip sık dokunma neticesinde "Evet" denilecek bir şey.. Bunun neticesinde de insan kendisinden emin olduğu gibi, karşı tarafın da yapmayacağından emin olması şarttır, zaten öyle birisiyle de hayatlar birleştirilir.
Aksi halde; şüphe, kuşku, endişe hali olan, zihninde yer edinen birinin evlenmemesi daha hayırlı olur..
Maddi manevi kişinin kendisiyle birlikte aileleri de son derece yıpratan birşeydir çünkü.. - +1 yıl
@Mahall aldatmasada yarı yolda bırakabilir. Anlaşamazsın her şey olabilir
- +1 yıl
Hadi aldatmayi gectim anlasamayabilirsin adam seni dover siddet uygular kiskanir insan icine cikarmaz para vermez napcan ailende öldu varsay yapayalnizmi kalcan bide cocukla ortada ilk kendi ayaklari uzerinden durman lazim zaten erkekler kendi ayaklari uzerinde duran kadinlari asla cekemiyorlar bu is hayatindada boyle
+1 yılAyaklarının üstünde dur iş bul kendini kanıtla yoksa ayaklarını yerden keserler 😂bu devirde dost acı söyler
22 Yorumla
Soran+1 yılBende bu dusuncedeyim. Doğru yoldayım demek
- +1 yıl
👍😉
+1 yılCumlede kelime eksikliginden dolayi anlatim bozuklugu var. "Is ariyorum diyorum; ama..." diye devam etmeliydi.
Dilbilgisinden sonra, Turkiye'de durum dedikleri gibi. Gelismis bir Avrupa ulkesine kacmanin yollarini ara.00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıliş arayan birine evlen demek kadar cahilce bir söylem yok. ikisi birbirini yerini tutan bir şey değil ki. o zaman evliler hiç çalışmasın. hem çalışmayan kadına koca adayı da yok olanlarda saygı duymuyor eşlerine, kısaca sen nasıl istiyorsan öyle yap. milletin ağzını kürekle vur.
10 Yorumla
+1 yılsen istiyorsan o da razıysa, anne baban da razıysa azıcık imkanın varsa evlen. şimdi olmazsa asla olmaz diye düşün. inan ki evlenince her şey çok güzel olmasa da daha güzel olacak. inan.
10 Yorumla
+1 yılKendini ne zaman evliliğe hazır hissedersen o zaman evlen bence. Kendini tanı kendinin farkına var. Hayatındaki kısmetsizliğe neden olan durumları bul kısmetini açtır. kendini buldun mu yaşadığının farkına varırsın ve her şey çorap söküğü gibi çözülür gider sen bile inanamazsın. Çok şükür her halimize
11 Yorumla- +1 yıl
Kendimizi nasil buluruz😁
Evlilik Kolay bir şey sanıyor millet Evlen diyorlar ama dürüst biri var mı evliliği layığıyla kaldırabilecek eş adayı var mı bunlar hepsi bir sorun eş adayı buldun diyelim bugün evlenebilmek için 200 bin TL'ye yakın para lazım ağzı olan konuşuyor maalesef. Sen ne iş arıyorsun
10 Yorumla
+1 yılBenim Şahsim Görüşüm olduğunu baştan belirteyim :) ,
Evlilik konusunda adamın işi gücüne mesleğine bakmadan önce kafa yapısına kişiliğine bak derim evlenmek için evlenme evlenince çoğu sorun bitmiyor aksine çoğalıyor =)
iş konusunda nasıl seni işe almıyor onu anlamadım ne işi yapıyorsun ki?00 YorumlaHer şey nasıp millete çok dert oluyor zaten evlenip evlenmememiz. Dika kulaklarını duyma kimseyi sen yoluna bak ise girince elbet yeni insanlar tanicaksin birileriyle tanışma şansın da artacak o zaman
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıltam bir ortadoğu çöplüğünde yaşıyoruz tesmen! ne leş bir yer bura. kızlar görün de okuyun kendi ayaklarınız üstünde durun yoksa aileniz sizi postalamak için aha böyle koca arar
31 Yorumla- +1 yıl
bu coğrafya ya neden geldim diye kendimi yiyorum arkadaşım
+1 yılkendi ayakların üstünde durduktan sonra evlensen daha iyi olabilir bence
10 Yorumla
+1 yılMisal benim gibi çalışmayan bir eş isteyen birisini bul konu hallolur can can 🤣🤣
16 Yorumla- +1 yıl
Ben polis memuruyum bir öğretmen ile evliydim onun için çoğu şeyi yaptım mesela nöbetçi öğretmen olduğu gün gelince yorulmasın diye yemek bile hazırladım bir de fellah köfte gibi zahmetli bir yemek ama ben göreviyle alakalı bir kaza yaptığımda o yanımda olmayı, ailesinin evinde kalmayı seçti ve ben bosadim onu
Soran+1 yılİşte bana gelenlerde iş soruyor hep
- +1 yıl
Senin olduğun yer neresi?
- +1 yıl
Şahsen ben artık mesela ev hanımı arıyorum sadece yani çalışsa Şahsen ben almam 🤣
Soran+1 yılKonya
- +1 yıl
Sizi tanımak isterim konuşabilir miyiz?
+1 yılBırak kim ne derse desin sen hayatını yaşa. Evlenmek marifet değil. Keyfine bak. Nasıl mutluysan öyle yap.
10 Yorumla
+1 yıl29 a kapı dayanmış ve işsizsen evlenmeni kurtuluş olarak görüyorlardır ama yok 25 ila 27 arasında isen bu işsizlikte iş bulman pek olası değil bak imkansız demiyorum olası değil diyorum
00 Yorumla
+1 yılevlen ozaman bence söyle 1.81 boyunda yesil gözlü atletik sevimli birisiyle anaaaa bu benim ya laaaa😁😁🤪🤪🤪
00 YorumlaKendini zorlama hiç bir şeye akışına bırak. Şu an elinden ne geliyorsa ona kafa yor. Diğerleri sonra gelir.
00 YorumlaAynı durumu ben de yaşadım eş bulmak iş bulmaktan çok daha zor. Neyseki işimi buldum mühendisliğimi yapıyorum artık eş konusu hala muamma
00 YorumlaBüyük şehirdeysen sorun olmazda küçük yerlerde sıkıntı
02 Yorumla
Soran+1 yılKonya nerkez
+1 yılBen işsizim ve tavsiyem yurtdışını kovala orada çalış gürcistana git 1 yıl kalma hakkın var kimlikle orada iş bul
02 Yorumla- +1 yıl
Kız başına nasıl gitsin
- +1 yıl
Ben gelirim yanında eğer tek başına korkuyorsa...😄😄
Eğitim & Kariyer konusunda 389 cevap paylaştı. Eğer hayırlı kısmetin çıkarsa evlen illa iş olmadan evlenmem deme yani 😊
02 Yorumla
Soran+1 yılÇıkmıyor ki işten bulabilirmiyim diye öyle olsa daha iyi benim içinde yok yok
Gizli Üye(30-35)+1 yılben erkek halimle iş bulamıyorum senin ki yine neyse işi olan bir koca gelir sonra işe girsen de olur. erkek işsiz olmuyor maalesef.
30 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYeminle ayni durumdayim is bulamiyorum o zaman evlen diyolar kimi bulayim da evleneyim kafa dengi biri oldu da ben mi evlenmedim cildirmak uzereyim
31 Yorumla- +1 yıl
Kaç yaşındasın sen?
+1 yılBende ii var yine bulamıyorum ya bulunmayınca bulunmuyır kısmet
10 YorumlaKocayı bir iş olarak görenlerden olmada yoksa onun verdiği paranın karşılığında yaşadığın bir ilişki olacağı için sana sıkıntı olabilir
00 Yorumla
+1 yılEkonomik özgürlüğün olsun, evlen diyen cahillere bakma sen.
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılEğitim-Kariyer-Aşk-Evlilik sırasıyla hiçbirini atlama :))
21 Yorumla
Soran+1 yılEvet uniyede yazildum
Evlenip napacaksın iş bul , gez , eğlen hayatını yaşa. Sonra evlenirsin.
16 Yorumla- +1 yıl
Hahha sanki evlenmek o kadar kolay sonra evlenirsin yazmış
- +1 yıl
Saçma sapan insanları buluyorsan zor
- +1 yıl
Evde kalmışsın zaten ondan sinirleniyorsun
+1 yılAilene Deki Siz Bulun Kocayı De
Bende Evleneyim De
Bulamazsanız Yemeye İçmeye Devam00 Yorumla
+1 yılEvlecek hiç kimsede yok ki kimsede evlenmiyor malesef🙅
00 YorumlaEskidendi o ben yatayım kocam evi geçindirsin
Şimdi her şey müşterek00 Yorumla
+1 yılBüyük ihtimal evlenirsin ama hayallerinin karşına gecmişlerse kaçardım ajjsjsjjddj
00 YorumlaBanada diyolar sinir bozucu bisey, gerçi bende evlenmek istiyorum
00 Yorumla
+1 yılEvlilik basit iş değil maddi destek lazım birim vs.. basit sanıyorlar sanki
00 YorumlaKoca isini bilmem de is bulunur ya sikinti yok onda 😂
00 Yorumla
+1 yılHayır yok dediklerinin tercümesi parasız demek istiyor😅
Hani karakter herşeydi 😃00 YorumlaKolay gelsin sana iş bulmak eş bulmaktan daha kolay..
00 Yorumlaİş arıyorsun evlen mi diyorlar, evlilik: ben ne alaka
Fjjdhfjdjf00 Yorumlakör atın bile alcısı olduğu bu dönemlerde nefes alsın yeter dedikleri katagoriyede girmiyosan mezar tasına açılmadan iade diye yazabilirsin
00 YorumlaSevgili edinsen.. sonra daha cok caba sarf etsen is bulmak icin.
03 Yorumla
+1 yılÖncelikle tek maaşla ne ev kurulur ne de evlenilir. Yine de çalışmak zorundasın :)
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBu durumlardan bende geçtim gerçekten zorlu bi süreç Allah kolaylik versin insallah en kisa sürede iş bulur kendi hayatina yoluna koyarsin. işimkotonda sitesinden basvursana bi ben ordan iş bulmustum
00 YorumlaGidip bi sertifika programına yazılıp eline bi meslek alabilirsin
00 YorumlaTam umutsuz olduğun anda hiçbir şey yolunda değil dediğin anda çok güzel kapılar açılıyor gerçekten dua et her şey güzel olacak buna inan ve asla pes etme 💪
30 YorumlaEvlenmek marifet değil bir adamla evlenmeyi galanti altina almaz icin en yanlş yoldur gerçekten sevin evlenin hesaplamayin hiçbirşeyi
10 Yorumla- Devamını Gör (119)
Devamını Gör(164)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem