AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
119Cevap
durumun ıyı değil çoğu kişi senin gibi sen yine iş bak evlilik ha diyince olmuyor
önce işe odaklan bence.
evlenince altın değnek mi değecek sana gelirin olması iyidir.
Bende ilk iş odakliyim 3 senedir iş ariyorum
al ta yazdıklarına baktım da sertifikaların falan varsa kona da özel hastanelere devamlı başvuruda bulun bence.
Hepsine başvurdum inan diş klinikleri hastaneler
tahmin edebiliyorum ama konya biraz büyük şehir illa ki birinden biri olacaktır sorun şu ki devamlı denemelisin.
Büyük şehirde bana küçük demek 1 senem bitti ne bir iş bulabildim nede bir koca hayırlısı 🤷
taktın kocaya :)
onlar eş arıyorum diye anlamışlardır merak etme sen :)) iş ile eşi ayıramayanlar var
Is olunca birini mi bulacaksın sanki öyle ruh eşi aşk bulmak kolay değil hayat acı...
Hem es hem is adayim olman icin talibim sana o zaman😀
Banada evlen demislerdi
Bende senin kızın gibi koca parasini tercih etmem demistim bozulmustu
Bence evlenme
Şeyi anlamıyorum. İş olmazsa eş olmama durumunu? Kendini sadece çalışırsan mi tercih edilebileceğini düşünüyorsun?
kardeşim belki bulurum diye
Ya bak seni sen olduğun için değer veren biriyle evlen mutlaka zaten şimdiki erkekler çok fazla yiyici
Bulamyorum iste. Mesela sen belki evlisin nisablisin illaki bişey vardır
Bende bulamıyorum o yüzden söyledim. Erkekler artık çalışan kadın istiyor. Çalıştığın da bulup çalışmadığın için bulamadın diye sakın üzülme herkesin gerçek yüzü çıkmış oluyor bu sitedeki çoğu kız çalışmaktan çalışmasa aşağılık kompleksine girmekten yana erkekler ise maddi yük almamaktan üzerine manipülasyon yapmaktan yana o sebeple demiştim
Çalışmayıp çok rahat olanlar var Konya da çoğunluk zengin herkes
Bulunduğun şehirdeki bir holdinge git ve geçen ilk lüks arabanın önüne atla kardeşim patron çıkacak ve iş verecek ordan da evlenirsiniz gshshshsuenxıkeodlf
İş bulmak kolay üstelik sadece çalışma ortamında bulursun diye birşeyde yok sosyal medya diye bir şey de var
Ordan da bulamyorum artık ya bı kusmetsizlik var ya hayırlısı
Kismetsizlik değil fotoğraflarını değiştir demekki fotoğraflarin kötü
Ben çok güzel bir bayanım arkadaşlarımın arasinda bile beğenilen bir kızım. Ama bu da bı ihtimal haklsiniz
Herkes kendini güzel görür bende kendimi yakışıklı buluyorum mesela ama zevkler ve renkler tartışılmaz herkesin tarzı zevki begenicegi kadın ya da erkek farklıdır. Ben seni beğenirim mesela ama diğeri beğenmez.
Aynen söylediklerinize katiliyorum
Ama kimseyede kendini begendirmeye çalışma gelen gelir zaten
Yook hiç öyle biri değilim manken gibi kızım yani kendimi övmek için değilde gelen gelir
İstek atsana bana 😄
Attim
Her yere CV mi bırak kardeş. İs aramaktan yılma. İskura başvur günlük işlerde çalış.. birşekilde bulunuyor iş.. sırf evlenmek içinde asla evlenme hayatın zindan olabilir. Evlilik ciddi iştir
Senle aynı durumdayım is yok en vasıflı is icin bile 10 bin kriter arıyorlar begenmoyiyiler begendiremiyorsun
Benim durumum daha kötü, iş de aramıyorum ve evlen diyorlar
Ve gelenlerde hayır yok dediğin gibi. Ama Allah'a bırak evlilik işini hayır ile sonuçlanır inşaallah ben öyle yaptım
Amin inşallah canım iş neden aramyorsun ki hiç yoktan yine bı aktivite olur 🤷
Haklısın aktivite olması iyi olabilir para konusunda sıkıntımız yok o yüzden
koca ara iş bul derler
Ne bu evlenme merakı anlamıyorum ki valla yapacak en güzel şey kulakları tıkamak yoksa onlar hayatta pes etmez yani
Bu bahtsizligin aynısı bende de var. Ne yazık ki yazılan geliyor sag olan başa. Yapacak bir şey yok dua et bolca et
Evlenip napican bak ben bosaniyorum en güzeli bekarlık
Yalanını s... Bosaninca görürüm en güzeli bekarlık mı.
Bencede değil. Çünkü çevrende evlenip boşanan hiç ara vermeden tekrar evleniyor. Demek ki sultanlık evlilikte💃😅
Ruh hastası kendini yetistirememis bir insana katlanmaktan iyidir
Evlenmeden önce ruh hastası kendini geliştirmemis olduğunu görmedin mi yoksa görmemezlikten mı geldin? Çok tuhafsiniz !!
Hayır çok güzel oynadı oyunuju
Evlilik elbette güzel bişey taki işin içine aldatma girene kadar. Bir ilişkide Aldatma dayak, şiddet , alkol, kumar, içki yok ise ve diğer küçük meşeler yüzünden boşanıyorsaniz Alllah akıl fikir versin.
Psikolojik şiddet peki? Asagilama ikinci planda görme kadın illa oldurulmeli mi boşanması icin
Şiddet yoksa diye orada belirttim ( fiziksel ya da piskolojik ikiside aynı)
Bilmiyorum ben erkeklere olan inancımı yitirdim ben bu adama 7 yilimi verdim 5 sevgililik iki yıl evlilik
Sen evlenmişsin ama. Bu şey gibi oluyor ben yemeğin tadına baktım ama hoşuma gitmedi o yüzden senin bakmana gerek yok zaten yemek bana göre iyi değil gibi..
Sen hiç kendini aynada elestirdin mı? Kendini melek falan mı sanıyorsun? Bu evliliğin silah zoru ile olduğunu hiç sanmıyorum. Bilerek isteyerek belkide severek evlendigin adamı şimdi bir pislik miş gibi davranıyorsun. komik olmayın lütfen karşındaki insan senin gibi !! Kendinizi mükemmel kusursuz sanmayın biraz adil olun hatalarınızla yuzlesin. Şayet ben mükemmel kusurusuz bir eş kadınım ama ona rağmen eşim bana bunlari yapıyor diyorsan %100 haklısın ama seni hiç tanimama rağmen az çok onevde neler olup bittiğini tahmin edebiliyorum.
Fazla önyargılisin neden bu kadar yukseldin anlamadım yaran var gocunuyosun galiba
İyi evlende gör belanı
Herkes belasını görmez niyetiniz kalbiniz gibi olsun. İyi geceler
Ön yargılı demeyelim de olgun tecrübeli diyelim. Kendinizi kusursuz görmenizi eleştiriyorum.
Ben kusursuzum dediğimi hatırlamıyorum. Saygı yoksa evlilikte yürümüyor. Ben çabaladım kurtarmak için ama olmadı değişmedi durum tek taraflı olmuyor
Bu ardakaşda kendini mükemmel eş oldğunu sananlardan. Boşanınca hayatının mükemmel olacağını sanıyor. Bin nasihat mı bir musibet mi! O da mutlak musibet zedelerden olucak
.
Bana mı diyorsunuz anlamadım ya beni tanımadan nasıl böyle konuşuyorsunuz onu anlamadım
Hayır diğer arakadaşa söyledim. Seni tanımıyorum ama kelimelerinden bazı şeyler anlaşılıyor. sevdiğin adamı bu tarz platformlarda yerden yere vurarak sevgini ve saygısını kazanamazsın. her şey çok geç olmadan piskolojik destek alın. Evliği bitirmek het nekadar kolay görülse de sonrası senin için deprem etkisi yapacak tabi eşin içinde. Bilmiyorum nezamandır bu plartforma üyesim ama görüyorsun ki milyonlarca kadın evlenmek istiyor sesizde haykırıyor. Onlar bu şansı bulamamış şanslılardan mı yoksa şansızlardan mı bu tamamen senin bakış açına kalmış.
Bence evlilik ten önce kendi ayaklarının üzerinde dur bugün yarın kocan bile olsa muhtaç olma kimseye kariyer ön planda olsun
yüksektenmi gidiyon acaba gelenlerde hayır yok derken tip olarakmı hal gecim iş olarakmı öyle yaparak evde kalınıyo cogu bayan
İnsan neden suratına bakmaya tahammül edemeyeceği biri ile evlensin. Ya da neden o kızdan daha çirkini eşinin 300- 400 binlik arabasıyla ondan oraya giderken bu kadın daha güzelken nie çocuğu seyahati otobüsle yapsın. neden kendi eğitiminin altında birini seçsin siz hayatı Alis harikalar diyarında zannediyorsunuz
hayat çok pahalı zenginler bile orta sınıf altına dogru gidiyor artık lüx yaşam hayallerde kalacak yakında eğitim vs 300 bin araba arabası varken otobusle gitmesine neden olanla olmaz merhamet insaniyet sevgi herseydir zenginde merhamet kıymet olmaz elimi sallasam elliisi der eyvallahı olmaz sonuc genelde mutsuzluk
Evlenen kadın çocuğuyla otobüs ile seyahat ediyorsa o adamda beş para etmez
e tabiki öyle
Evi ve arabası olmayan işi olmayan erkek evlenmek isteyemez. ya da gitsinler köyden kız alıp ahırda otursunlar artık oturup kuru ekmek ve soğan yerler önemli olan saadet ya. kışında artık samanın altında yaşarlar para gitmesin maksat. Düğünde yapılmadı tabi onada bir bahane bulundu neymiş milleti nie eğlendireyim... Biz bu bahanenin arkasına sığınıyoruz demezsiniz ya hangi düğün yapan sülalesini seviyor hiç kimse o düğünün yapılma sebebi ne başkasını çatlatmak başkasını mutlu etmek değil
aslında isteklerin yüksek değil gayet normal olması gerekenler haklısn sanırım adam da hayır yok sorumsuz alakasız kişiler herkes eksik birseyi olmasın ister bir kere oluyo sonra sorumluluk sahibi birimi ben işten gelip balıkesirden Ankara'ya 482 km götürüp bırakıp tekrar geri gelirdim sabaha işe toplam 964 km oysa iş var sen otobusle gitsen diyebilirdim yapmadım ama yaranamadım maalesef cok rahatta iyi değil yaralı kuş iyişince yuvadan ucuyo
Madi manavı sıkıntı ikisi bir çok zor durum peki sen ne istiyorsun
İş is çok da önemli değil anlasabilecegim baktıkça beni mutlu edecek bı eş aslında. Yaditlarimin ikinci çocuğu var da
Benim sayı oğlu var bekar 😁
İşte yaşı büyüktür ya da işi yoktur ya da ne biliyim
Yok değil. Hepsi uygun
hadi ordan et herkesi gitsin
İş ara, kariyer daha önemli!
Sabereden derviş muradına ermiş
İnan bana evlenirsen her şey daha kötü olur. Hele ki bu devirde 😂
33 yaşındayım, evlenmek için aday arıyorum bulamıyorum. Hayırlısı olsun hakkımda
Koca adayi icin sosyallesmen lazım calismazsan da sosyallesemezsin
bu zamanda herkes calisan bi es ariyor ozellikle kadin da calissin ki gecinilebilsin
hayat şartları çok ağır arkadaşım eskiden bir bütçe ile en az iki aile bakılıyordu şimdi bırak bir maaşı 4 maaşla ev geçinmiyor
Ben evden calısıyorum cagrı merkezı gel snede ordan ıse basla mıs gıbı cok rahat out konus sadece
hangi çağrı merkezinde çalışıyorsunuz
Tempo
Bi an önce iş bulup annenlerden kopmaya çalış yoksa kafanın etini yemekte israrci olacaklardir
Merhaba güzel bir iş bulun inş daha iyi onunuz açılır
Işi bulduk şükür bide evlenecek kadnı bulsak tam olcak
Koca adayi yok gelenlerde hayir mi yok abi siz kagayi yemissiniz ya..
Ac kal ama evlenme. Evlilik pismanliktir
İş aramaya devam , evlen diyenleri de duyma
Peki
Millet kafayı evlilikle bozmuş bu ney laa
Hangi beyinsiz diyor onu
Okuyunca icim karardi 😊
Evlenmen gerektiğini iş veren mi söylüyor?
Hayır oradan bulabilirmiyim umudu
Evet iş ortamında arkadaşlıkla başlayıp ilerleyen ilişkiler çok oluyor. Ama doğru iş yerinde doğru adamı bulmak kolay olur mu onu bilmiyorum
Demi öyle çok evlenenler var çevre oluştu mu olabilir. Ama evet doğru is yeri ve doğru kişi gerek
Milletin aklı fikride evlilikte
seninde yaşın 29 30 gelsin görürüm ben seni
29-30 zaten ömrünün yarısına gelmiş bi zahmet evlensin
Ee tamam bende onu diyorum gencler
sorana sorum merak ettim kriterlerin ne?
Çok kriterim yok hoslansyim beni anlasin aile kurabilecek potansiyelde olsun yeter
maaşı işi fikirleri mesela
Fikirleri zeki olsun çünkü ben çok iyimserim. İşi de bu zamanda 6 bin minimum olmali. Aileme bana saygılı ben de aynı şekil karşı tarafa. Ya birlikte delilik ler yapacagım. Gezmeyi seven sempatik Mesela onunla kebap yerken ki mutluluğu bir simit kuru ekmek paylaşırken de yaşamak
aynı fikir e sahibim mesela geçenlerde babam tam doğruldu gittim poposuna çimdik attım o an dedim Sertaç kendine mezar hazırla Allah tan babam tevazu sahibi biride sinirine hakim oldu :)))))
Bu çok iğrenç
yok çok bende farkındayım ama bir anlık geldi nedense o neden geldi anlamışta değilim gaflet diyelim
Sapıklık resmen ben soyliyim
ya bacım haklısın ama emin ol bir anda oldu bende anlamadım gitti normalde edep sahibi biriyim ama şu sıralar ayar mı kaçtı bilemedim zaten babamdan özür diledim
Ben yüz analizi yapabiliyorum. O tarz hareketler senin geninde olan bir şey neyse babanız çok düzgün birisiymiş o kesinn
Armudun sapı üzümün çöpü dersen kalırsın böyle
Yoo demedim sen armudu sapıyla mi yiyorsun peki
Bu bir değim mübalağa yapıyorum gerçek hayata taşıma
Bende armudu sapıyla yemiyorum. Teşekkürler
İşte, eşte bulamadığın neden bulamadığın belli
Bahaneler hep vardır beyfendi. Siz bekarsaniz seçmeden evlenin. He evlendiyseniz de pazardan meyveyi seçmeden alırsınız 👍
Kac yasindasin ki evlen diyorlar
28 yasindayim
Zamani gelmiş aday varsa evlen iş bulursun ama evlenecek kişiyi her zaman bulamazsın
Aday yok ki sorun da o iş olsa ordan bulurum diye
Sade iş yerinde olacak diye bir kaide yok oturduğun cevrede de bulabilirsin düzgün bir is bulmak zor gerçekten artık insalah ıkisini birsen bulursun
Amin inşallah oturdugum çevre iyi kişi getirmiyor ailem bana bazılarını söylemiyor bile boşanmış kişi buluyolar çoğunluk ya da köye istyorlar farklı yerlere ezmeye calisiyolar halbuki ay gibi kızım teyzenin biri bak ne kadar güzelsin yazık etme güzelliğine köye evlen diyor. Benim annem köyden sehire gelmiş kendi köyden sehire evlenmiş bana köyü rahat gösterecek canım yerine koymaya calisiyolar. Bir kısmi başıma gelenlerin bu şekilde 🤷
Inşallah , boşanmış sorunlu kişileri sana getirmeleri saçma ve bu düşünceyle köye evlen demelri 'de saçma köydekiler nasıl biri acaba ama dediğin gibi köyde ezilirsin guzelligin de çabuk solar nerde yasiyosun peki sen
Konya'da bizim kendi koyumizdeki kızlar hep dışarıya evlendirirler çoğu rahat ki köyde kendi evimiz bahcemizvar hasarını çalışanlar kaldırıp gönderiyor oyle diyim
Yakın olsak senle tanışmak isterdim, artık kızlar köye evlenmek istemiyor bizim burada da böyle rahat ederim durumun da iyi olur diyosan ona göre karar verirsin ama iyice düşünüp mantıklı karar vermen gerekir çokta geç değil her şey senin için acale edip yanlış karalar alma sakın
zaten hiç kimse bulunduğu konumdan aşağı inmek istemez ki bu 50 yaşındaki bayana sorsak da aynı 20 yaşındaki ne de. Sen nerdesin Ankara İstanbul filan mı
Evet haklısın doğru Ben kırklareli
Takip at istersen sohbet ederiz
Ne tür Bi iş arıyorsun ve nerede yaşıyorsun
Konya'da yaşıyorum diş hekimi asistan ya da büro işi gibi yani temiz düzgün is ne olursa
Millet iş ile eş i mi karıştırmış
Nasıl bir eş arıyosun ki sen. İş mi eş mi
Sabret rabbine dua etmeyi ihmal etme
Hay Allah senden razı olsun kimse daha senin gibi bı yorum yazmadi
işsiz cok para da yok koca adayı zaten yok
Evlenmek için iş arayaan kızlar da varmış
Kendisini sadece iş bulursa evlenebilecegini sanmakta ne bileyim değersizlere şemaları mevcut kızımızın
Mantıklı olan önce iş sonra eştir.
Ben çok sıkıldım hayattan
Kafaya koydularsa işin zor
Yas kaç senin hangi şehirdesin?
Senin evlenmeni istiyorlar demek.
Ev işi öğrenirsen koca adayı bulursun
ne tür işler yapabiliyorsun?
Allah sabır versin eş bulmak da zor be arkadaş 😅
Boş yapıyorlar işin elinde olmadan evlenme
Evlenme. Sanki evlenince her şey düzelecek
Zor zor
Bu zamanda