Evlendikten sonra BİZ olamama kaygısı yaşıyor demek ki. Eve giren gelir olarak düşünmüyor. Bu kaygısının sebebi sen de olabilirsin onun kendisi ile ilgili de olabilir. İkinizi de tanımıyorum sonuçta. Ama bu birlik olamama durumu aynı evde birlikte yaşayınca da devam etseydi daha büyük sorunlara yol açardı.
Sadece bu sebepten dolayı ayrılmak istiyorsa konu maaş miktarı değil dediğim gibi BİZ olmak gibi bir niyetinin olmamasıdır. Baştan bunu basit bir sebeple belirtip ayrılmak istemesi senin hayrına bence.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılSenden Ayrılmak istediği için attığı bir yalan olabilirmi acaba genelde Erkekler ayrılmak istediklerinde böyle yalanlara başvururlar çünkü Gururludur o erkek kendine yediremez ve bahane aramaya başlar bulduğunda sanki bir sorun varmış gibi gerçek bir sorun haline getirir olayı
00 Yorumla
Özgüven eksikliği var o erkekte. Problem maaşın değil statün. Kendine güveni olmadığı için ileride onu terdedip başka bir erkeğe yönelceğini bildiği için şimdiden senden bağını koparmak istiyor.
00 Yorumla
+1 yılErkekler bundan rahatsız olurlar evet. Şeyden korkuyorlar yarın bir gün bir kavgada benim sana ihtiyacım yok senden iyi durumdayım tarzı laf duymaktan egolarının incinmesinden korkuyorlar.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
31Cevap
- Para & Ekonomi konusunda 23,2b cevap paylaştı.
u +1 yılGurur yapmıştır utanmıştır ya da . veya senin yanında kendini yetersiz hissediyordur
10 Yorumla Para & Ekonomi konusunda 489 cevap paylaştı. Sebebi bence maaş değil.
Ama maaş ise bu işin altında yatan psikolojik durumu açıklayayım.
Şimdi erkeğin doğasında hüküm etmek ve yönetmek var.
Para kazanan kadın güçlüdür ve erkekten fazla kazanıyorsa erkek ona Hüküm edemeyeceği için sıkıntı yaşar.
Bakın bu sebeple eşine araba sürmeyi öğretmeyen, Eşinin çalışmasına izin vermeyen çok erkek var.
Araba sürmeyi öğretirse kadın erkeğe bağımlı olmaz.
Çalışmaya başlarsa erkeğe bağımlı olmaz.
Erkeklerin çoğu kadınları kontrol edebilmek için kendilerine böyle şeyler ile mecbur bırakıp bağlamaya çalışır.24 Yorumla- +1 yıl
Bu zamanda pek çok erkek ise böyle düşünmüyor neyseki o yüzden ileride daha huzurlu ailelerin olacağına eminim 🙂
- +1 yıl
Bu arkadaşı tebrik ediyorum bir erkek olmasına rağmen erkek psikolojisini inkar etmeden doğru özetlemiş 👏
- +1 yıl
@flawsome25 Niye erkeklerin zihnindemisin benim tanıdığım ne kadar erkek varsa böyle düşünüyor zihniyeti bu bir noktadan sonra kontrolü kaybeden erkekler boşanıyor.
Böyle düşünmediğini ifade eden erkeklerin sözüne bakmam yaşama şekline, Zihniyetine ve eğitimine bakarım. Eğer gerçekten söyledikleri doğrultusunda hareket ediyorsa o erkek gerçekten böyle düşünmüyordur.
Ama söylediği farklı hareketi farklıysa o erkek böyle bir erkektir.
türkiyedeki erkeklerin yüzde 90 oranı bu şekilde maalesef.
Sevgi, aşk birliktelik böyle nedenlerden ayrı tutulmalı maddiyat ile değerlendirilen birliktelikler gerçek sevgiyi barındırmaz ve bitmeye mahkumdur. Yanlış yapmış yarının insana ne getireceğini bilmediğimiz bir hayatta yaşıyoruz inişli çıkışlı gerçek sevgi beraber inmeyi çıkmayı göze almaktır. Belki bir süre sonra çok daha iyi kazançlar elde edecekti. boş ver..
10 YorumlaYani evet haklısın kızmakta ama bı senın Şu an ki tavrından sebep olabilir sonucta bı gecmısın var ama arkasından dedıgın kelimelere bak belkide ilerde asamı ezicektin bu konu yuzunden ben Şu an calısmıyorm hayatımdaki kadının da on parmagında on marıfet ona hayranım kesınlıkle böyle triplere girmem ama erkek kafasıyla bakıyorum yani genelde kadınlar kasandıgıyla erkeklere ego kastıgı için böyle seyler olur şu ezikleme tavrında hoş değil ikiniz için doğru adım olmus
00 Yorumla
+1 yılİyi yapmışsın özgüvensiz insanlara gerek yok hayatında
20 YorumlaBaskın karakterde bir erkekse normal.
Beta karakter bir erkek bulursan seninle kalır.
Alfa erkeğin egosu çok gelişmiştir ve bunu hazmedemez. Kadınlarda alfaları ister ve onlarla yatar. betaya mecburiyetten gider.015 Yorumla- +1 yıl
Ve şunu farkettim kadınlar düşünceli olabilir ama hiç erkek doğasından olaya bakamıyorlar. Herkes aşağılık psikolojisi ezik demiş. Güç kazandıkça dişil davranışlarınız azalıyor farkında değilsiniz. Her erkek kendinden daha güçsüz bir kadını ister her kadında kendinden güçlü (maddi, fiziki, manevi) bir erkek ister (cinsel olarak da duygusal olarak da)
Bu açıklamayı yalnızca kadınlar kabullenmeyecekler onuda biliyorum. Aksini iddia edecekler kadın doğasını biliyorum.
Bu yorumu okuyan erkeklere de tavsiyem asla ama asla bir kadının göz yaşına ve ağzından çıkan söze kanmayın. Bakın özellikle kadınların. - +1 yıl
Bu soruyu yazan kişi.
Senden daha güçsüz bir erkekle olduğunda ona arzu duymayacaksın. Çünkü kendini o ilişkide kadın değil erkek gibi hissedeceksin. Ama sen kadınsın. Bir kadının erkekten güçsüz olması nasıl kınanıyor ve utandırılıyor. Açım biraz Dr. Redpill izleyin.
Daha fazla internet aracılığıyla manipüle edilmeden izleyin. - +1 yıl
Dediğin belirli bir kesim için doğru ama hepsi için geçerli değil. Baskın olmayı seven kadın da tanıdım o kadar değişik ve farklı insanlar tanıdım ki o yüzden bu yazdıkların çok sınırlayıcı. Herkesin arzusu, düşüncesi ve karakteri bir değil.
- +1 yıl
Baskın olmayı sever ama domine edilmek de istiyorsa yalnız kalır. Veya her dediğine tamam diyen erkekle olacak başka çaresi yok. Kadınlar alfa erkeklerden korkuyorlar çünkü bu erkekler onlar için çekici olduğu kadar acı verici de. Ama dediğim gibi kadın yönetebildiği erkeğe cinsel arzu duymuyor.
- +1 yıl
Duyanı gördüm nişanlılardı adam polis kadın da polis ama adam dediğime bakma benden 5 yaş falan büyüktü ve karısı onu yatakta beceriyordu ve bu sadece bir tane örnek. Ama adama baksan dominant biri gibi duruyor ve ilişkileri iyi gidiyor.
- +1 yıl
Mesela eski bir flörtüm bana demişti ki ben ilişkide kontrolcü taraf olmak istemem sevgilim istediği gibi yönetsin ama yatakta isterim
- +1 yıl
P*rno ile alakalı değildir hepsi sen bu mantıkla lgbt bireylerine de aynı şeyi diyorsun değil mi jsjsjss
- +1 yıl
İnsan beyni öyle basit ki kolayca manipüle edilebiliyor. Bu kadar basit olmasına kimse inanamıyor saçma geliyor. Bak eğer yaşarsak gün gelecek kız kardeşe anneye kaymak normaldir gibi bir ayrı yaratılacak. Hatta temeli atılıyorda neyse.
Utandırma politikalarından vazgeçin.
Benim utanacak bir şeyim yok her zerremle gurur duyuyorum.
Soran+1 yılBen tabikide benden dominant bir erkek isterim, çünkü sözümün geçmesini isterim ama karşı tarafında hemen pes etmesini istemem. Karşı çıkacak bana. Bu maaş konusunda da onu hiçbir zaman eziklemedim, lafı bile geçmedi. Kendi kaybeder anasının evine gitsin
Soran+1 yılKi erkek arkadaşım da gayet alfa bir erkekti, ne yalan söyleyeyim baskın olmasından da hoşlanırdım ama son konuda saçmaladı
Soran+1 yılSaçmalık
+1 yılDoğru olanı yapmışsın bunun dışında söylenecek bir şey yok. Bizim toplumda güçlü kadın istenmez.
10 YorumlaStatü durumları. Üstün olmak duygusu ve arzusu yani şişik egosu ile alakalı.
10 YorumlaKendini ezilmiş gibi hissedecek böyle saçma bir düşünceye sahip biriyle de olmazdı da zaten.
10 Yorumla
+1 yılKadın bunu koz olarak kullanıyorsa sıkıntı. Diğer türlü benden kalifiyeli ve daha çok kazanıyor olabilir. Geliştirmiş kariyer yapmış ve kazanıyor. Bence anormal değil bu durum.
00 Yorumla
+1 yılGüçlü erkekler güçlü kadın ister 👍
Yeteri kadar güzel ve çekiciyse ve dediğin gibi yüksek maaş alıyorsan sana benimle tanışma şansı verebilirim. 😎
00 YorumlaPara & Ekonomi konusunda 482 cevap paylaştı. Rahatsız olmasının nedeni erkeklik gururuna onuruna yenik düşmesinden kaynaklı olabilir. Dediğin doğru ezik bir insanmış. Yani sırf bu mesele yüzünden ayrılmakta çok basit saçma bir neden.
00 YorumlaO erkek sana göre değilmiş demekki ayrılmayı seçmesi yerinde bir davranış. Öylesi bir erkekle hayat geçmez Allah’ın sevgili kulusun.
00 Yorumla
+1 yılBence sebep maaş değilde başka bir şey maaş bahane gibi geldi bana
010 Yorumla
Soran+1 yılNe olabilir ki başka? Gayet mutluyduk 4.5 senedir. Kariyerim yükseldikçe otomatikman maaşımda arttı ama bu onu kendine yediremedi. Giden yıllarıma üzülüyorum başka hiçbir şeye değil
- +1 yıl
Bak fıstık erkek bir kızla evlenmeye iki ay içinde karar verir senin ki eğer sevseydi ve ciddi olsaydı o sevgililik dönemi değil evlilik dönemi olurdu
Soran+1 yılKullanıp atıldım yani ben :(
- +1 yıl
İlişki yaşadınız mi
Soran+1 yılBen evlenmeden olmazcıydım ama sonradan ilişkimiz ilerledikçe, ilişkiyi ciddiye almaya başladım. Kısacası bir şeyler yaşadık
- +1 yıl
İlk ilişkin mi
Soran+1 yılUzun ve ciddi evet
- +1 yıl
Peki yaşadığın şey yakın tarih mi
Soran+1 yılAbla sorguya çeker gibi sende
- +1 yıl
Sorguya çekmiyorum bebiş sadece olay sadece adamın senin tadını alıp kaçması mi maaş mi yoksa başka bir kız mı diye merak ettim çünkü erkekler kolay kolay vazgeçmez parası çok olan kadindan
Aksine sevinirim la kadınların giderleri daha fazla. onu kendi ayakları üstünde durduğunu görmek beni acayip mutlu eder.
00 Yorumla
+1 yılherkesin kendi düşüncesi bilemem ama kişi kendinden sorumludur benim maasımdan yüksek alması beni alakadar etmez ki banane
00 Yorumla
+1 yılSen benle çık benden yüksek maasda al benden iyi giyinde senin gibi kaprisli biriyle ilişki güzel olur
00 YorumlaEğer gözüne sokup ben senden daha iyi kazanıyorum diye aşağılamıyorsan kimse sorun etmez ama bunu yapıyorsan kusura bakma da erkeklik gururu denen de bir şey var
00 YorumlaPara & Ekonomi konusunda 607 cevap paylaştı. Senin o olmadan elde edeceklerin onun sana vereceğinden fazla. Haliyle korkusu var
00 Yorumla
+1 yılEvli kadını ailesi kocasından ayrıldiye baskı yapıyo az maaş aldığı için kadından
00 Yorumla
+1 yılo zaman bana gel dermişim :)
erkek için zordur bu durum
00 Yorumla
+1 yılBen sorun etmem öyle bir şeyi eşim dahi olsa
00 Yorumlagerçekten komik ve acınası ayrılcak sebep mi bulamamış slsldmk
00 YorumlaPara & Ekonomi konusunda 667 cevap paylaştı. Ata erkil toplum erkeği
Kaan bunu belli etmiyorsa erkeğe karşı bence dert edecek bir şey olmamalı00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılİyi olmuş söylemese içinde kalacak ve bu ilişkinize yansıyacaktı. Saçmalamış. Erkekler bakıyor bu olaya. Maaş yarıştıran bile var. Genellenemez tabi
14 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılAha bak bu bir örnek mesela 😂😂😂
Gizli Üye(30-35)+1 yılbelliki aldigin ucreti sindiremedin gorgusuz hay va nin teki gibi davrandin o da seni salladi.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılErkek rahatsız olmaz. Kadın bir süre sonra erkeğe üstten bakar. Çocuk da bunu bildiği için akıllılık etmiş
00 Yorumlaondan yüksek maaş aldığın ona çok belli ediyorsundur
02 Yorumla
Soran+1 yılYoo alakası bile yok, lafı bile geçmedi bu konunun
Egosu sarsılıyor bazılarının.
10 YorumlaKendinden güçlü kadın kaldıramazlar
10 YorumlaBence aynı şeyleri bir kız olarak söylüyorum bende hissediyorum
00 Yorumla
+1 yılNormalde kadınlar erkek düşük maaş alıyor diye terk eder erkeği herif kıymetini bilmiyor
00 YorumlaEziklik değil erkeklik gururu bu kadın parası yese bu sefer de nonoş dersiniz
00 Yorumla
+1 yılasagılık kompleksi 😂
03 Yorumla
Soran+1 yılMal işte, anası bakar
- +1 yıl
@levitskiy yollu senin banandır k*vase
Sevinecekleri şeye niye üzülüyorlar
00 YorumlaPara & Ekonomi konusunda 545 cevap paylaştı. Şahsen ben hiç rahatsız olmam aksine hoşuma gider
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAyrıl sende başka erkekmi yok Allah aşkına
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılNa*h mutlusun kandırma kendini
00 YorumlaPara & Ekonomi konusunda 365 cevap paylaştı. Yani iyi yapmışsın
01 Yorumla
Soran+1 yılBiliyorum
+1 yılKac bin fark var ki arada
00 Yorumla
+1 yılNe kadar maaş alıyorsun
00 Yorumla
+1 yılHasta
00 Yorumla
+1 yılyürüyüp gitsin
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılNe kadar fark var arada kaç bin
04 Yorumla
Soran+1 yılKonu bu değil
Cevap sahibi+1 yılKonu ne konu nee
Soran+1 yılKonu soruda ya hani akıllım, ondan yüksek alıyorum işte miktar ne fark eder
Cevap sahibi+1 yılpopon mu s**ktirecek geçinmek için ondan yüksek al yani ne olcak
Gizli Üye(25-29)+1 yılGurur yapmıştır
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılharbiden mal aw
013 Yorumla
Soran+1 yılKesinlikle
Cevap sahibi+1 yılnerden buluyonuz böyle andavallari bilmiyom
Cevap sahibi+1 yıl@levitskiy bro bak kadın parası yemek hic bir erkeğe yakışmaz ama bunlar sevgililer bi yola baş koymuşlar evliliğe kadar gider bu aralarında paranın lafı olmaması lazm para yüzünden ayrılacaksa ya sevmiyordur ya da millet ne der diye korkup ayrılmıştır başka bi açıklaması yok bunun ha
Cevap sahibi+1 yıl@levitskiy iste bro bazı kızlarda diyor koca parasimi yiyecem olmaz öyle bizim kafadalar sıkıntı cikiyor ayrılıyorlar ilişki bok oluyor
Cevap sahibi+1 yıl@levitskiy valla bro bi noktada haklisin ama onlarda haklı bazı yerlerde empati yap
- +1 yıl
Kadınlar çok tutarsız konuşuyor ben anlayamıyorum onları. Ben esnaf olsam gidip de doktor kadına bakmam zaten kadın beni yanından bile geçirmez bunlara sorsan kadından az kazanmayı dert eden erkekler ezik mal pısırık oluyormuş sanki kendi doktor olsa esnaf adama bakacaklar mı aq hepsi palavra boş sözler
Cevap sahibi+1 yıl@levitskiy orasi öyle bu konuda vur de vuriyim arkandayım ama empati yapmak gerçekten önemli
Soran+1 yıl@levitskiy niye bu kadar gurur yapıyorsunuz bu konuda? Kadın hep size muhtaç olmak zorunda çünkü değil mi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Üniversite Tercih
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar