3 aylık bir ilişkim var ve ben erkek arkadaşımın birikimi yok sanıyordum hep teşvik ediyordum ciddiyiz bak biriktir maaşını?

Altın al vs ailene verme (çünkü yarısını babasına veriyordu) . En kötü o vakte kadar bi evin olur gibi şeyler diyordum o da tamam yapıyorum falan diyordu asla bana birikimim var demedi yok gibi davrandı hep.

Sonrasında artık o kadar sorumsuz geldi ki bana hareketleri çünkü yıllardır çalışan biri beş kuruş atmamış kenara hala da ailesine veriyor dedim tamam gelecek yok bitsin.

Sonrasında ben öğrendim ki ailesi baya zengin çocuğun evi yatırımı bir çok şeyi var ve benden saklamış ben ona neden dedim o da eski kız arkadaşım (2.5 yıllık ilişkisi) durumumu biliyordu benden faydalandı sürekli sonra aldattı ben artık kendimi korumak için kimseye anlatmadım. Delirdim ben de senin eski kız arkadaşın zaten beş parasız vasıfsız bi insandı beni nasıl o kefeye koyarsın özel üni özel yurt da kalıyorum babamın durumu biliyorsun en lüks yer de oturuyorum nasıl bir kafa yapısı bu dedim kavga ettim senden bugüne kadar ne istedim dedim, sen vermek istedin ben kabul etmedim.

bana dedi ki hayır vallahi öyle değil senle alakası yok bu benim kafamda oluşturduğum bi şey yoksa biliyorum senin ihtiyacın yok deyip özürler diledi ben de git kendinle baş başa kal 3-5 gün konuşmayalım dedim.

Sizce neden ya aklım almıyor ve ne yapmalıyım😞

3 aylık bir ilişkim var ve ben erkek arkadaşımın birikimi yok sanıyordum hep teşvik ediyordum ciddiyiz bak biriktir maaşını?