Merhaba! Öncelikle 4 kişilik bir çekirdek aileyiz ve beraber yaşıyoruz. Daha 18 yaşındayım lise 10'cu sınıfı bitirince okulu bırakmak zorunda kaldım bazı ailevi sorunlar yüzünden 2 yıldır hiç bişey yapmıyorum ve aileme destek olamadıgımı düşünüyorum çalışmak istiyorum aileme destek olabilmek için ama kendime uygun bir iş bulamıyorum malum hayat şartları annem ve babam çalışıyor kardeşim de okuyor ben kendimi çok kötü ve işe yaramaz biri olarak görüyorum öyle hissediyorum en azından ve ne yapmam gerektiğini bilmiyorum.. 😕
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Normal değil
😕
Gİr bir işe çalış. Beden sağlığını etkilemeyecek işler bulursun illa ki. Sadece yük olarak görme, harçlığın olur cebinde.
Ailem sağolsun herşeyimi karşılıyor zaten sadece bende kendi ayaklarımın uzerinde durmak ve aileme destek olmak istiyorum her gün iş arıyorum zaten bir türlü bulamadım
Kendine harca, yatırım yap bir şeyler alsan yeter. Fazla seçme gir bir yere çalış, daha iyisini bulunca çıkarsın.
Bir süredir ailemden aldıgım harçlıkları biriktiriyorum zaten aklımda bazi planlar var tavsiyen için teşekür ederim 😄🙏🏻
Süper. Senin adına sevindim. İnşallah daha iyi yerlere gelirsin.
Amin inşallah teşekür ederim 🙏🏻😊
Rica ederim, sevgiler..
Hiç öyle düşünme 👍 aramaya devam
Sen motor mu seviyorsun 😍😍😍
Evet 😊
Kaç yaşındasın? Ehliyet almaya müsait mi yaşın?
Evet musait 18 yaşındayım
O zaman ehliyet için gerekli çalışmalara başla 👍
Ailen için değil öncelikle kendin için çalışmalısın onlar zaten geçiniyordur bir şekilde. Kendine uygun bir iş bulabilirsin
Evet te bende destek olmak istiyorum en azından kendimi daha iyi hisetmek için. Iş arıyorum zaten..
Abartıyorsun.. Senin evladın olsa... Çalışmasa şartlardan dolayı. Onu dışlar mısın? Ailen de sana bir şey demiyorsa, kendine dert arama derim...
Evet te herşeyi ailemden bekliyemem kendi yönümü bulmam gerek er veya geç duygusuzca nasıl olsa ailem var çalışırlar bana bakarlar diye yaşayamam kendimi kötü hissediyorum bukadar duygusuz olamam aileme bir şekilde destek olmam lazim😕
Çok haklısın ama bak sana çok çok önemli bir yaşanmış örnek anlatayım... Lütfen dikkate al...
Bir akrabamızın ayağını kestiler. Çok kısa bir süre sonra da öldü. Ölmeden önce "keşke falanca kişi gibi kafamı hiçbir şeye takmasaydım" demişti.. Falanca kişi hala yaşıyor... Tüm bunların yanı sıra, bundan tam 10 sene önce cebimde 5 para yoktu. Sokaklardan izmarit topladığımı biliyorum. İntiharı düşünüyordum... Sonra aniden hayatım değişti... Demem o ki boş yere stres Yapıyoruz. Ummadığımız anda hayatlarımız değişebiliyor.. Ve aradan 10 yıl geçiyor. Keşke 10 yıl önce stres yapmasaydım diyoruz.. Anı yaşa ve ümitsiz olma
Sizin adınıza sevindim umarım daha iyi yerlere gelirsiniz benimle paylaştıgınız için teşekür ederim birazda olsa umut oldunuz tavsiyelerinze uymayı denerim 😊🙏🏻
Rica ederim sen de mutlu olursun umarım
Inşallah 🙏🏻
Okulunu açıktan bitirmeye çalış. İşe gelince illa ki bir iş bulunur ama biraz araman lazım
Yurt dışındayım okul için başvuruda bulundum ama 1 yıl oldu neredeyse hala onay gelmedi bekliyorum çaresizce iş te bulamıyorum arıyorum.. 😕
Umarım her şey gönlünce olur üzme kendini hem yaşın daha çok genç uzun yıllar var önünde karamsarlığa kapılma 😊
Amin teşekkür ederim güzel dilekleriniz için birazda olsa ışık oldu.. 😊🙏🏻
😊
Kurunsal giyim veya kahve sirketlerini dene
Yurt dışinda oldugum için coğu işe dil bilmediğim için almıyorlar..
Yayin falan yapmayi dene
Nasıl bir yayın
Onu sen seçeceksin bir yetenegin varsa onu kullan ya da kadinligini cekiciligini..
Yeteneklerim var onları kulanmayı denerim teşekür ederim tavsiyeniz için 🙏🏻
Rica ederim tiktok sanirim en cok para kazandiran bilgin olsun
Evet duymuştum dikate alırım 😊🙏🏻
:))
Yük olmazsin ailen o senin
Bir yerde işe başla veya açıktan okulu oku
Yurt dışındayım okul icin başvuruda bulundum neredeyse 1 yıl oldu hala onay bekliyorum ama maalesef gelmiyorun umudumu yitiriyorum. Iş te bulamıyorum arıyorum her gün..
Kötü ya üzüldüm inşallah bulursun ne diyim
Amin inşallah teşekür ederim 🙏🏻
Evet bende öyleyim
Üzücü ama elbet bir yolu vardır allahtan ümit kesilmez inşallah her şey yoluna girer 🙏🏻
Hangi ilde is ariyorsun
Farketmez düzgün bir iş olsun yeterki garson da olurum
Nasil yani? İl onemli değil mi
Ben yaşadım onu 3 ay
Kötü süreç 😕
Aynen Allah kolaylık versin sana da bana da
Amin teşekkür ederim kardeşim 🙏🏻
Rica iyi geceler 🤗🤗
Iyi geceler 😊🙏🏻