Ben yazılımcıyım 40 bin tl kazanıyorum. Nişanlım reklamcı 25 bin tl kazanıyor. Ama kira ödemem ortak hesap açmam diyor. İstanbul'da kiralar 20 bin tl zaten. Kirayı ödedikten sonra zaten cebime 20 bin tl kalıyor. Geriye kalanları da ortak ödeyeceğimizi söylüyor. İkimizinde İzmirde yaşama ihtimali var 15 bine çok güzel kiralık evler var. oraya taşındığımızda okey ama İstanbul'da yaşarsak kiraya 5 bin tl destek olmanı istiyorum dedim. Oda diyor ki ben seni süspanse mi edeceğim. Diyorum ki biz evleniyoruz farkında mısın? Senin paran benim param, Benim param senin paran. Ama bu sefer de diyor ki pazarlık mı yapıyorsun benimle. Sizce nasıl ilerlemeliyiz fikirlerinizi bekliyorum. Benim ailem ortak hesap üzerinden yürüyor annemin arabası evi var babamın arabası evi var. Bende onların yürüdüğü yoldan yürümek istiyorum. Çünkü aralarındaki ilişki çok sağlıklı hiç bir zaman paranın lafı geçmiyor. Ama ayrı ayrı ekonomi yürüttüğümüz zaman mutlaka sorunlar çıkacak maddi konularda bir şeyler alırken.
Nişanlım maddi konuda hiçbir şeye ortak olmak istemiyor sizce nasıl ilerlemeliyiz?

En İyi Cevap