Benim isim yok gücüm yok düğün yapacak param yok evlenemeyiz sen yoluna bak dedi ben üniversite okuyorum bu son yılım bende ise girerim hallederiz herşeyi dedim çünkü seviyorum bugün de moreli bozuktu biraz bunun da etkisinin olduğunu düşünüyorum sizce ne yapmalıyım?
Cevabın nedir?
+1 yılYa çocuk haklı ama direkt ayrılığa baş vurma durumu kötü olmuş niye yani iş bulayım çalışayım sabredelim asalım zorlukları demek yerine kolaya kaçmış... sevgilinden her hangi başka bir şikayetin yoksa ona zorlukları aşıp sabretmek yerine neden ayrılığa ittin bizi sabretsek olmaz mı de, baktın ayrılıkta hiç uğraşma.. para yoksa sevgi yoksa ne yapcan kuzum üzülürsün hemde çok.. bütün fedakarlığı kadınlar yapıyor genelde ilişkilerde evliliklerde ezdirmryin kendinizi... yol ver öyle olursa..
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(36-45)+1 yıltam benimki gibi 😂😂ama o ayrilalim demedi. ben kustum o gelipbarsti
114 Yorumla
Soran+1 yılSonra noldu evlilik konusu bir daha açıldı mi
Cevap sahibi+1 yılhayalleri konustuk ama evlilik adi gecmedi. haklida işi gucu yok. faturayi nasil odeyecegim diye dusununuyr. ben birazda ciddi mi diye sordum. Şu an olmatacagini biliyrdum. tek nikah demissinde canım bazi erkekler oyle dusunmuyr iste 😉
Soran+1 yılAslında ben onu biraz da denemek için dedim yani amacı oyalamak mı gerçekten maddi durum mu engel anlamak için
Cevap sahibi+1 yılmaddi durumunu biliyrsun dur canim. kotumu. ama seninki yoluna bak demis. onemli olan bu bence.
Soran+1 yılYa öyle dedi ama ben herseyi hallederiz evliliğin acelesi yok ayrılmayalım diyince ayrılmak istemiyorum zaten seni seviyorum dedi
Cevap sahibi+1 yılbu gunden sonra acma kinuyu. nasil davrancak bak ona gore kararini verirsn. zaten erkekler evlilik lafini duyunca kacar 😉
Soran+1 yılBen açmıyordum ki o da diyordu bu yıl okulum bitecek evleniriz diye iş voddiye binince maddi olarak korktu galiba
Soran+1 yılOkulun
Cevap sahibi+1 yılolabilir canım sen acma konuyu bekle. gercekten akli basinda bir erkekse sorumluluk onda olacaguni bilir ve korkar destek ol. niyeti varsa iş bulunca konuyu acar. is bulmadan adim atmaz bence
Soran+1 yılBenim takildiyom nokta o degil evlilik için acele etmiyorum zaten çalışmıyor yani iş bulsada alışmış başkasının emrinin altına giremiyor bunu takıyorum
Cevap sahibi+1 yılabowww hic sevmedigim tip üremesin onlar ya. o zaman o hic calismaz ki. dukkan falan acabilir mi. canım senin baska sorunlarin varmis
Soran+1 yılTam üstüne bastın dükkan açmayı düşünüyordu zaten sonra noldu babası mı istemedi bilmiyorum
Cevap sahibi+1 yılcanım aman işe baslasin 2.3yil sonra evlilik dusun. birde evlenip işi birakir sürunursunn. oyle seyleri duyuyorz. birak gitsn ya o tembelle hayat mi gecer
Soran+1 yılDoğru söylüyorsun canim ya haklısın gerçekten şu an bende düşünmüyorum zaten
+1 yılişsizlik almış başını gidiyor, işe girerim yaparım ederimle olmuyor o işler, iş bulacağının garantisi mi vr ayrıca erkekleri böyle zorlamayın, parası yoksa işi yoksa ne yapsın adam, evlenince ev kirası fatura vs neyle ödeyecek. sonra boşanmalar neden arttı dıolar, bundan artıo a. m. q. evlilik derdiniz ne önce paranızı kazanın sonra evlenın parasız mutluluk hayal bu devirde
114 Yorumla
Soran+1 yılOrası öyle de bir nikah yapsak yine yeter bana
- +1 yıl
@Esrasemra hala nikah yapsak yeter yazmış okudun mu. ulan nikah düğün ne fark eder. nikah yapınca nerde yaşıcan ayrı mı yaşıcan. ev tutucan kira ödücen neyle ödücen kezban mısın a. m. q bu nasıl bir beyin? adam işim gücüm yok param yok dıor
- +1 yıl
@Esrasemra hayat müşterek te kız öğrenciyim dıor, oğlan işsiz, ailede çok zengın olsa zaten bu soruyu yazmaz buraya. sert tepki değil, benim aptallığa tahammülüm yok, bunlar gibi çok insan var adam asgari ücret alıyor 1500 kira ödüyor evde karı ve 3 çocuk var, neyle gecınıyor hep borç harçla. bunlar gibi sürüyle var, evlenmesinler diyen yok ama şartlarını düzelt sonra evlen aceleniz ne ben onu dıorum
Soran+1 yıl@uzunboyesmeristanbl ben de herşeyin farkındayım merak etme çocuk değilim insanları tanimadan içeriği bilmeden aptal kelimesini yapıştırmayın ailesiydi geçinemiyor zaten ayrı ev tutacakmış ben o yüzden sadece nikah yapsak yeter dedim zaten evi olacak diye bir de oyalamak için mı diyor yoksa gerçekten maddi durumdan dolayı mi evlenmek istemiyor bunu anlamak için nikah yeter dedim ona
Soran+1 yılAyrıca bu yıl okulum bitiyor inşallah
Soran+1 yıl@Esrasemra sonradan ben herseyi hallederiz evliliğin acelesi yok ayrılmayalım diyince ayrılalım demedim zaten dedi
Soran+1 yılAyrılmadık yani
Soran+1 yılSeni seviyorum ama durumlar elvermiyor dedi ayrılmak istemiyor yani
Soran+1 yılBakalım zamana bırakıcam canım
+1 yılSöylemen gereken tek şey, seviyorsan eğer düğündü altındı nikahtı bilmem neydi yapmaya gücü yoksa istememen sadece düz evlenmen, tabiki her genç kız ister düğünü müğünü olsun ama çocukta haklı en düşük kiralar 1.000 lira, zaten biraz zaman sonra kimse evlenemeyecek, evlenemeyenler artacak buna eminim
50 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
19
Cevap
45Cevap
- Para & Ekonomi konusunda 42,9b cevap paylaştı.
+1 yılİnsallah işleri yoluna girer gadası
01 Yorumla
Soran+1 yılİnşallah kardesim
Para & Ekonomi konusunda 10,2b cevap paylaştı. Ödleğin tekini bulmuşsun bravo.. adam ruhen ezik zaten.. gerekirse simit satarim seni ele gune muhtac etmem diyen bir adam bul kendine. . Para mal mulk degil ruh onemli. Adam is buluruk diyecegine seni birakmaya kalkiyor , boyle sevgi mi olur la? Tam bir loser bulmussun bravo.
30 YorumlaŞimdi söyle söylüyüm şahsen ben erkek olarak karşımdaki kızın benle beraber parasız kalmasını istemezdim. Şahsen mutlu etmek isterdim onu. Biz kendimizi idare ederiz ama kız arkadaşımız birşey istediği zaman alamama duygusu varya sırf onu yaşamamak için git diyoruz.
12 Yorumla
Soran+1 yılBen herşeyi hallederiz ayrılmayalım diyince ayrılmak istemiyorum zaten seni seviyorum durumlar elvermiyor dedi
Tabiki sal gitsin sana açması bile bu konuyu büyük nezaketsizlik bence halledemessin ayrıca kendi ayakları üzerinde duran kadın iyidir ama erkek tarafından da desteklenirse iş güç yoksa nasıl olucak arkadaşım bu ne kendini nede onu üz sonra çok sıkıntı yaşarsın boşanmayı geçtim aile içi şiddet bile olur bu tür evlilikler de
10 YorumlaPara & Ekonomi konusunda 2,3b cevap paylaştı. Oglan en mantıklısını söylemiş !
Yıllar önce bu şekilde söyleyip yollarımı ayırdığım insan şu an çok iyi bir okulu bitirmek üzere ve çok iyi bir kariyer onu bekliyor '
Sevmek kendi mutluluğundan feragat etmektir umarım hayatı boyunca mutlu olur kendini kurtardı benimle olsa hayatı iyi olmayacaktı.
Canını yerim onun mutlu olması dileğiyle.03 Yorumla
Soran+1 yılBenim mutluluğum için mı söyledi yani
Soran+1 yılOkuyorum zaten ama onu seviyorum
+1 yılbenzerini yaşıyorum. zamana bırakmanı öneririm. en azından 6 ay falan sabret uzun bir ilişkiyse eğer. ama böyle devam ettiğini boş durup çaba sarf etmediğini de görürsen kapıyı göster. bazıları uğraşmaya çaba gösterip emek vermeye gelemez onlardan olabilir.
11 Yorumla- +1 yıl
Evet öyle
Ne zannediyordun sevginin
ve aşkın karın doyurduğunu mu? 😏
00 Yorumla
+1 yılBizde aynı durumdayız. Bana kimliğini gösterdi en sonunda 20 yaşındayım hemen sorumluluk sahibi olamam işim yok sana nasıl bakıcam işim yokken dedi. Sevgisindem şüphe etmedim ama haklı çünkü
00 Yorumla- Para & Ekonomi konusunda 652 cevap paylaştı.
+1 yılÇocuk gurur yapmış delikanlılığı elden bırakmamış. Sen terbiyesizlik yapıp ben hallederim diyorsun. Hollanda'da mı oturuyonuz
013 Yorumla
Soran+1 yılNe deseydim ya destek çıktım iste bir nikah olsa yine yaşadım seviyorum falan dedim
- +1 yıl
Gariban düğünü 70binliradan başlıyor. Her eşya alınmadığı takdirde.
Soran+1 yılZaten ailesiyle gecinemiyormus bekar evine çıkıcam diyor ee oraya da eşya almayacak mı
- +1 yıl
Baban zaten o çocuğa vermez seni. Boşuna uğraşma, 20 yaşında çocuksunuz, gidin kuytu yerde sevişin, kavga edin trip atın. Sizi aşar bu işler
Soran+1 yılAilem karşı zaten de niye böyle sert tepki verdin
- +1 yıl
Gençlerimizsiniz, geleceğimizsiniz. Daha kendin çocuksun, çocuk yapmayı düşünüyorsun
Soran+1 yılYok çocuk istemiyorum
- +1 yıl
Ne istiyorsun. Başka bişey demiyorum, konu raydan çıkıyor
Soran+1 yılBirşey istemiyorum bu iş olamayacak gibi zaten
Soran+1 yılEvlilikte çocuk istemeyen biriyim 4-5 yıl onu kastettim
- +1 yıl
Biliyorum, üzülme daha önüne çok insanlar gelecek
Soran+1 yılZamana bırakıcam artık
- +1 yıl
Yok, zamana değil komple bırak
+1 yılE evlenmek istemiyor işte. Daha ne sütünüyon adama. İstese bin dereden su bulur sana..
Az akıllı olun ya.00 Yorumla
+1 yılMasallah sana ya yüreginin güzelligine 👍🏻👍🏻👍🏻 param yok dedı halde cabalıyosun keske herkes senın gibi olsa
00 Yorumla
+1 yılsal gitsin adami. daha varlikli birine bak. basta biraz aci ceksen de sonunda iyi bir yatirim yaptigin icin memnun bile kalirsin.
00 Yorumla
+1 yılGosteris olmadan sade bir nikah yapın daha sonra durumunuz iyilestikce daha güzel bir şekilde tazelersiniz evliliginizi, fedarkarlik bunu gerektirir.
00 Yorumla
+1 yılGercek hayata don polyanacilik oynama herkeste su kiz mezun olsa da 4 binle ise baslatsak demiyecek 😀
00 Yorumla
+1 yılacaba evlenelimde evlenelim diye fazlamı baskı yapdın acaba öyle degil al karşına sor bn seni severken needen bunu bna dedinn diye sor bu senin hkkın
04 Yorumla- +1 yıl
o ne güzel gözler öyle her gün izlemek gelir insanın içinden :)
- +1 yıl
@tombikyanakısırıcı anlamdım
- +1 yıl
kırık kalbini düzeltmeye geldim :)
- +1 yıl
@tombikyanakısırıcı tamircimisin sen :D :D :D :D :D :D
Yaşınız küçükse okullarınızın bitmesini bekleyin iş bulup öyle evlenin.
10 Yorumla
+1 yılPara bahane yol veriyor sana kafan basmadı mı halen 😂😂
01 Yorumla
Soran+1 yılYok ayrılmadı ki
- Para & Ekonomi konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılAdam evlenmek istemiyor seninle yoksa bir yoluna bakalım derdi dmekki hevesi yok
11 Yorumla
Soran+1 yılBahane mı diyorsun
yani motive etmelisin bence gelecek kaygısında oldugundan böyle yapıyor
01 Yorumla
Soran+1 yılBana da öyle geldi
- Para & Ekonomi konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılinandım ki sevmesini bilen insanlar var dünyamızda..
kuru ekmeği paylaşmasını bilenler sevmeyi de bilirler.
yitirdiğim inancımı sevenlerde buldum...
(nikah masası Banu alkan-ümit besen )00 Yorumla
+1 yılAyrıl ondan yanı kusura bakmada senle zaman gecırmıs odamı sengıbı okuyodu okuyosa ünıversıte hayatı boyunca senle okul bıtene kadar oyalanmıs parası yoksa ailesı var yanında kım ıstemez oglunun mutlulugunu vaz gec
00 Yorumla- Para & Ekonomi konusunda 675 cevap paylaştı.
+1 yıloff bes kurusu olmasa da saglam basan ayagi olsun bu ne ya hemen kacisa basvurmus birak bunu bosver
00 Yorumla Para & Ekonomi konusunda 309 cevap paylaştı. Nolacak bizim bu halimiz. Kız tarafının altında kalmamak için evlenemiyoruz bile.
00 Yorumla
+1 yılSevgi bu demek işte herşeye rağmen yanında olmak demek.
10 YorumlaMoral ver destek ol ve teşvik et başarırsın sen güçlüsün 💪
00 Yorumla
+1 yılMoral ver ve zamana bırak biraz. durumu oluncada aynı ise yol ver gitsin.
00 YorumlaParasız insan gereksiz insan. 2 seninle ayrılmayı düşünüyor
00 Yorumla
+1 yılParası yoksa niye boş hayaller kursun evde zeytin yok hıaa😂
00 YorumlaPara & Ekonomi konusunda 505 cevap paylaştı. Rahat bırak çocuğu bir ferahlansın sonra sana yazacaktır o
00 Yorumla
+1 yılyuh nikah yapın yeter durum iyi olunca dugun yaparsınız
02 Yorumla
Soran+1 yılBende öyle düşünüyorum
- +1 yıl
mantıklısı o eger arkadasın da gercekten istiyorsa
Ona destek ol her anlamda onun yaninda oldugunu hissettir
00 Yorumla
+1 yıliyi olmus sana bizim gibi erkekleri üzün siz devam edin daha cok üzülürsünüzz
01 Yorumla
Soran+1 yılBen naptım da simdi
+1 yılseni başından savmaya çalışıyor.
05 Yorumla
Soran+1 yılÖyle olsa ayrılmak isterdi ama gerçekten maddi durumu yok
- +1 yıl
zaten ayrılıyor işte, git demiş.
Soran+1 yılYok ayrılmadı hallederiz diyince
- +1 yıl
para kaptırma, adamı da boş bırakma çalışsın.
Soran+1 yılÇalış dedim zaten bakalım zamana birakicam
+1 yılKonunun evlenmek istemiyor olduğunu kabullen bence
00 YorumlaNormal olarak gurur yapıyor beraber iş arayın
00 Yorumla
+1 yılZor valla bu devirde evlenmek hak veriyorum 😒
00 Yorumla- Para & Ekonomi konusunda 5,7b cevap paylaştı.
+1 yılMantıklı maddi durumunuz iyileşene kadar bekleyin
00 Yorumla
+1 yılah bu para keşke para olmasa hayatta
00 YorumlaBırakma zor bir durum
01 Yorumla
Soran+1 yılNasıl olacak böyle de bilmiyorum
- Para & Ekonomi konusunda 44,6b cevap paylaştı.
+1 yılNafaka isteyecek misin? Burası çok önemli.
00 Yorumla
+1 yılBence bırak sırf bu yuzden bırak ıstedıyse...
00 Yorumla
+1 yılKendine güveni olmayan insanla mı evleneceksin?
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılNapcan işsiz güçsüz adamı
14 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl@Ragnas ya iş bulamiyor yazmiyor. Işsiz diyor. Tembel adam sevmem. Tembel kadın da sevmem merak etme. Iş ariyorsa sorun yok zaten
Cevap sahibi+1 yıl@Ragnas soruda da. Detayda da demiyor kafan güzel herhalde git başkasiyla uğraş bütün cevaplari okuyscak halim yok
- Para & Ekonomi konusunda 7,3b cevap paylaştı.
+1 yılVay be duygulandım lan
00 Yorumla Para & Ekonomi konusunda 7,1b cevap paylaştı. zengin birini bul evlen
02 Yorumla
Soran+1 yılZengin biri cok isteyen ama ona alıştım iste uzun zamandır birlikteyiz
+1 yılDügün yapmazsın nikah yaparsın olur biter
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbasit bir nikah yapin sevenler ayrilmasin...
00 Yorumla
+1 yılYok ne yapsın ekonomi bozuk
00 YorumlaZamana bırakın.
10 Yorumlaise girersende boyle dusunursen hala harbi kizsin
00 Yorumla
+1 yılBeraber iş arayın...
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBahaneyi bulmuş o muhtemelen seni kullanmış
00 YorumlaAşkın parası olmaz
00 Yorumla
+1 yılayrıl
00 YorumlaPara & Ekonomi konusunda 7,1b cevap paylaştı. İyice düşünün
00 Yorumla
+1 yılYol ver
10 YorumlaOna cesaret ver
00 Yorumla- Para & Ekonomi konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılSeviyorsan bekle.
00 Yorumla
+1 yılNasıl halledersin!
00 Yorumla
+1 yılBu is olmaz bence
02 Yorumla
Soran+1 yılNeden
- +1 yıl
Kendini yipratma seven gitmez ekonomi tamamda ama secen arayisicinde olur adam.. kacmak icin yol ariyor
- Devamını Gör (4)
Devamını Gör(49)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Para & Ekonomi > Sorular > Sevgilim maddi durumdan dolayı evlenemeyiz dedi, ne yapmalıyım?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler