la dünya genelinde eğlencenin en ucuz olduğu şeylerden biri sinemadır.
bizde niye ultra lükssss
la dünya genelinde eğlencenin en ucuz olduğu şeylerden biri sinemadır.
bizde niye ultra lükssss
Bergen filmini 8 milyon kişi izledi diye bir de nasıl kötü ekonomini diye tespit yapan sözde gazeteciler vardı. Yani anlamıyorum savunanlar uçuyoruz, dünya bizi kıskanıyor derken elimizdekileri kaybedip, 100 sene geri gidiyorken şükür edelim modunda oluyorlar ama lafa gelince de harikayız uçuyoruz diyorlar. Ben cidden ne yaşadığım dönemde ne de geriye dönüp bakıp araştırdığımda böylesi bir akıl tutulmasını ne gördüm ne de işittim.
Sakız gibi almışlar ağzına yok dinimiz var, yok bayrağımız inmesin yok ezanımız susmasın başka da bir şey demiyorlar. Yani ülkenin dört bir tarafı kuşatıldı da bizim mi haberimiz yok. Bayrak inmesin, ezan dinmesin diye diye donumuz indi, bir kulak arkamız kaldı, yakında bu da kalmayacak ama hala bizim Orta Çağ zihniyeti yaşayan örümcek kafalı sözde Müslümanlarımız aklını kullanacak diye bekliyoruz.
Bu şartlar altında 20 senedir iktidar olan bir partinin tekrardan %52 oy alması demokrasi olan hiçbir ülkede örneği yoktur. Türkiye'nin eğitimle, okumakla ve düşünmekle tanışabildiği an umarım bu sağ zihniyetten kurtulacaktır.
Cevap
4Cevap
bende 105 verdim optimumda ki acity 50 tl ama aradaki km farkı aracın yakısı desek aynı rakama geliyor kabaca.
Arabanız yok diye üzülmeyin ayaklarınız ne güne duruyo
VuUAĞĞğğ erdoğan erdoğan erdooğaaaaağnnnnn
Yani lüks sodalı bayağı zaman oluyor evet lüks oldu
Sadece sinema değil kuruyemiş bile lüks artık. Ne diyeyim bilmiyorum, yazık.
Bu tür aktiviteler yeterince rağbet görmüyor. bizde filme gitmeyi bırakın kitap bile okunmuyor. Talep az olunca fiyat da yüksek oluyor.
20yıldır aynı kişi, karşısına adam gibi adam cıksa oy ona değil başkasına giderdi
Artık çay içmek bile lüks gibi bişey
En son ne zaman gittim hatırlamıyorum şanslısın
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?