https://www.mynet.com/bu-yaz-tatil-yapmak-isteyenlerin-tadi-kacacak-simdi-de-1300-tl-ye-satilan-hamburger-cikti-110106962575

Oraya gidenler o parayı hamburgere vermiyor zaten. Mekana ve o mekana gelebilecek kişiler için ödeme yapıyorlar. Fakirle takılmak istemiyorlar. Amaç bu.
Hamburgerin içinde hazine saklı sanırım... :)) işletmede şöyle bir şey mevcut sen orada oturunca o yiyeceği değil yalnız ortamı da satın almış oluyorsun. Tabi bu durumu kullanıp halkı sömüren restorant sahipleri mevcut.. paraları kim ödeyecek konusuna gelirsek alım gücü iyi olan, parası arşı devirenler...
Eig için Teşekkürler 🙏🏻✨
Parası olup çarçur edenler ödeyecek. Ödüyorlar da. Demek ki o parayı veren saIaklar var ki bu fiyattan satıyorlar. Zengin olsam ben de bir hamburgere o kadar para verir miyim bilmiyorum ama şu an düşününce aşırı gereksiz ve saçma geliyor. O parayla kendi istediğim gibi yapsam daha kârlı olurum.
1300 TL nin 300 TL siyle ben evde bizimkilere yaparım onu dört kişinin karnı doyar. Bu fırsatçıların oyunlarına biz gelmesek te (ki gelecek paramız yok ta) zengin kesim aldıkça o fiyatlar artmaya devam edecek. Allah sonumuzu hayır etsin gidişat gerçekten kötü çok kötü...
Cevap
121Cevap
anlaşılan yerli yabancı turistler ödeyecek
Artık hiç bir fiyata şaşırmıyorum maalesef
Dostum 50 bin tl gelirim olsa yine vermem Cunku bir hamburger 1.300 tl olamaz sonuçta bu hamburger. Ayakkabi olsa kıyafet olsa anlarım ama bir yemek olsun en fazla 300-400. Yok elit kesimmis yok statü farkıymış. Ne yanı fazla para ödeyince elit mi oluyorsun awmk?
Ciao 🦇🍀💅🏻
O parayı hamburgere değil mekana ve oradaki insanlara ödüyorsun. Seçili kişiler yiyor her önüne gelen girmiyor.
Yorumlar çok komik fakir edebiyatından tut "görgüsüz, enayi"diyen dahi var. İşte fark burada başlıyor bu tarz insanlar o mekanda bulunmuyor.
Olay hamburger değil statü
Kim mi? Merak etme, zengin çok. Daha geçen gün Bahar Candan banka hesabını paylaştı. Hesabında tam 11.000.000 TL vardı. Bu kadar kazanan insanlar varken hamburgere 5000 TL'de verirler, 10.000 TL'de. Bizim gibi asgari maaşa tamah edecek insanlar düşünsün. Biz daha burger kingten normal hamburger aalamıyoruz
O ismini yazdığınız kişinin o parayı normal yoldan kazandığını düşünmüyorsunuz herhalde. Aynı ortamda bulunan insanlar çok cıvık biri olduğunu söylüyor. Ben de yüzyüze gördüm ve çok lakayıt hareketleri olan, cıvık biriydi.
@coffeyyJohn ee nolmuş cıvıksa :))
@cheekystaff Parayı hakkıyla kazanmıyor benim görüşüm. Gidip de normal bir mesai harcayarak para kazandığını sanmayın.
@coffeyyJohn tabiki normal bir mesai yapmıyor. Sen standart bir iş yapan kimin hesabında o parayı gördün :) sende taktığın çantadan yemek yediğin yere kadar magazin tarafından yazılsa sende çalışmadan o parayı kazanırsın :) dünya onlara güzel ;)
Herkes demiş eskort falan ama eskortlar bu kdr kazanır mı dünya guzelı de degıl cırkın fızıgı de oyle eskortlukla o kdr kazanılacağını sanmam
Zenginlerin olduğu mekanlarda takılıp onlara yağlar ballarsa, sosyal medya hesaplarından profesyonel bir şirket gibi çalışırsa kazanır. Instragramına iş adamlarından yabancı zenginlerden gelen mesajları tahmin edemezsin.
Zengin adamlar bu kdr zevksiz mi Yani travestiler bile bu kızdan daha alımlı guzel.
Onu biz satmak için yapmıyorlar zaten.
Müşteri olarak Türk milletini görmeyi uzun zaman önce bıraktılar.
Biz anca 4250 liraya 1300 liralık hamburgeri servis yaparız.
Kim ödicek asgari ücrete çalışan gariban ödemicek adam orada elit bir mekan yaratmaya çalışıyor sadece 1300 tl dediğin şey 73 euro yapıyor yabancılar için hiç parası yani olan bizim ülkemize oldu maalesef...
Arkadaşlar hala anlamadığımız ve her sene afaki tepkiler verdiğimiz Bodrum yaz aylarında tamamen yurt dışı misafirlerine hizmet için var. yurt içi gezicilerinin daha sonra gelmesi hedefleniyor. Bu ilçe geçimini sadece turizm ile karşılayabiliyor. yılın 6 ayında yapılan kazanç tüm seneye yansıyor. Bu sebeple fiyatlar bu kadar yüksek. Öte yandan her sene büyük tepkiler veren insanlar yine gidip orada o lahmacun ve hamburgeri yiyor. kendini gösterme ve bende bu alemdeyim diye kendini kanıtlama gayretinden. Çok daha uygun maliyetli tatil yapılacak ege şehirleri mevcut
Milyoner olsam dahi vermem 1300 tl bir hamburger için çok fazla ama verenler varsa oda onların bileceği bir şey herşeyi geçtim dünyada aç ve susuz olan yüzbinlerce insan var o parayı yardım amaçlı harcanabilir elbette büyuk bir para değil ama 1300 tl vie hamburgere veren büyük bir yardımda bulanabilir bence...
Parası olan alıp yiyor. Bodrum'da yüzlerce mekan var. Bütçeme uygun olana giderim. Hepsi bu fiyata satmıyor sonuçta, değil mi?
Bu fiyatın satıcısı varsa demekki alıcısı da vardır. :) arz talep meselesi. Milletin gösteriş merakı bu. Halbuki almasalar satılmasa fiyatlar düşer ama insanların bu popülerlik yarışı bu hale getirdi.
Boyle haberler marka değerini artıran birsey, icinde et ve marul var abartılacak birsey degil.
Pahalı olma sebebi insan seçmeleri , bu sebeple önemsemiyorum.
Adamına göre hamburger sen gidip 1300 liraya hamgurger yer misin yemezsin daha doğrusu o hamburgerin satıldığı mekanda bulunabilir misin hayır her malın bi alıcısı vardır
Kardeşim o Hamburgerin maliyeti belli ücreti belli o Hamburgere 1300 lira yazan mekanın girişi kaç para? Adam ona neden 1300 yazıyor sebebi dün sahilde yatan çıplak bedeviyle asgari ücretli ile o parayı verebilecek olanı bir araya getirmemek için. Sen gelme diyor verecek olan gelsin. Medeniyet seviyesini korumak için kast sistemi işletiyor oranın az ilerisinde halk plajı var Hint treni gibi tıklım tıklım 20 liraya gir sorun yok 😂
Yok artık dedirten bir haber. Euro’ya vurulduğunda bile 80€ civarı yapar. Avrupa da bir hamburgerin fiyatı taş çatlasın 15€ dur. Tatildeyim diye bir hamburgere bukadar para verip kendini padişah zannedecek kerizlere hitap edilmiştir muhtemelen ve emin olur, vardır bu parayı ödeyecek mallar.
Çoğu turisti arabı yer demiş ve konuyu güya çözüme bağlamış, kimse de aramızdaki budalalar ahmaklar sırf Bodrum'da bir kaç bin liraya hamburger yedim diyebilmek için yer dememiş, ortalıkta ipini koparmışçasına aylak aylak dolaşan gösteriş takıntılı ayakaltı sürüler oldukça bu altına bandırılmış! hamburgerlerin de her zaman bir alıcısı olacaktır.
İnsan zengin olunca zeka seviyesinde problem mi oluyor acaba ben çok zengin olsam da vermem çünkü tadında ekstra bir şey yok 100 tlye de yesen aynı 1350 yede yesen aynı insanın psikolojisi insanı kandırıyor çok basit 😂 beyin almak daha mantıklı bence ben çok zengin insanlar da gördüm hiç bu fiyatlara yemek yemiyor yani zengin aptal kesimi için sanırım
İstedikleri kadar yapsınlar biz fakirleşiyoruz diye dünya zenginleşmiyor kıtlık bir çok ülke ve insan için geçerli. Günümüz de Acun bile dert yanıyor bazen, kaldıki halk yanmasın bunun sonucu o bugün o kadar fiyatı isteyenler her yıl bu dünyevi sıkıntılar artıkça kaybedecekler iyi yanından bakmak lazım beter olsunlar. Şimdilik buluyorlar belki 1300 lira vereni her zaman bulamayacaklar ya buna seviyorum.
O hamburgere 1300 ₺ veren kişi acaba Afrika da su olmayan bir köye 7500₺ harcayıp bir su kuyusu açarmı acaba çok merak ediyorum.
https://www. huzur. org. tr/bagislar/su-kuyusu? gclid=Cj0KCQjw1tGUBhDXARIsAIJx01nY6EsgO5HkAPuFfuaH8O3r6V7lWIyHStGKHO0BGMX71VN-yZ7zongaAkd6EALw_wcB
Bu tarz fiyatlar statü belirleme fiyatlaridir. Buraya bir hamburgere 1300 lira veremeyecek adamlar girmesin egosundaki insanlar gelir zaten. Mesele hamburgerin fiyatı değil hamburger fiyatı ile statü ayırmaktadır. Yoksa o hamburgere 1300 TL verenler aptal değil, büyük egolu insanlar.
Yoksa geceliği 100-200.000 lira olan otel odalarında kalan olur muydu?
Oh oh avrupadakiler yiyip icip sıcıyo biz de kölelik ediyoz onlara koymaz nasıl olsa tatile geliyorlar cnmm
Haklısın bu duruma düşürenler utansın
Ekonomi kötü, temel ihtiyaçlar bile karşılanamıyor fakat burada ki konu ekonomi değil, zenginlere özel param var harcıyorum hamburgeri, Avrupada da var böyle yerler (dubai de doldurma vardı 15 bin tl ye, tadı da berbat)
@BomberBland bende bir keresinde kafeye gittim 80 tl bir mocha birde ufacik karton bardakta veriyorlar dedim çok pahali değil mi adamda elimizde değil turtisler için satiyoruz dedi
Olabilir
Bazı insanlar bu fiyatlardan aşağıda olan işletmelere de gitmiyor. Arz eden var ki işletmeler bu fiyatı koyuyor. Yapacak bir şey yok.
Sen insanları fakir mi sanıyorsun? Fakirlerin yeri belli. Gün içinde karşına çıkmayan milyonlarca insana bu para koymaz bile
Gösteriş meraklı biri alır ve parasıyla övünür..
Oyle bisey yok o 1300 liraya satilan yerler multi zenginleri girdigi. mekanlar amac zenginleri fakirlerden ayirmak
Türkbükü zaten bodrumun en kazık yeri sadece zenginlere hitap ediyor ama yinede aşırı fiyatlar eğer doğruysa, normal insan gidemez zaten o beach lere
Uyyy ben yemiyorum zaten yemem de turistler öder anca 🤧 bunu TL olarak ödeyecek var mı cidden merak ettim şimdi xd
1300 TL'yi yemek daha çok doyurur gibime geliyor. Plankton'un formülünü ele geçirmek istediği Yengeç Burger bu olsa gerek.
Az once tv de barış yarkadas İstanbul'da bir lokanta sahibi arkadaşinin 130 liraya dürüm sattigini ve para kazanamadigini söyledi, pek inandırıcı gelmedi...
Her yaz Bodrumla ilgili böyle haberler çıkıyor. Burada amaç hamburger satmak değil, tamamen gündeme gelmek bence.Ülkedeki en zengin insanlar için bile bir hamburgerin 1330 Tl etmeyeceğini düşünüyorum, ama bu satıcılar gibi, gündemde olmayı isteyen bazı görgüsüzlerin bu parayı ödeyeceğinden de eminim. Amaç kesinlikle karnını doyurmak değil...
80 dolar civari yapıyor yaklaşık. Turistler için bir hamburgere 80 dolar vermek nedir ki.
İçine ne koyuyorlar, gram altın filan mı? Gereksiz pahalı ama parası olana değil tabii.
Ben odemem gereksiz bir garibana veririm daha iyi ustune ucuza karnimi da doyururum
O kadar turist niyetine başkaları gelip yerleşirse olacağı o. 😀
Bodruma uygun otel ararken 17 bin TL gibi rakam ile karşılaştım bodrum pahalı
Maaşını dolar veya euro olarak alanlar öder. Gerisi zaten kımıl zararlısı kabul edilmiş 🤠
Kim mi? Merak etme zengin cok daha gecen bahar candan banka hesabını paylaştı. 11 milyon TL vardı. Bu kadar kazanan insanlar varken hamburgere 5 bin de verirler 10 binde. Bizim gibi asgari maasa tamah edecek ınsanlar düşünsün. Biz daha burger kingten normal hamburger aalamıyoruz
Turistler için bile uçuk bi fiyat. Yanii ben olsam para vermem o kadar ama verenler olacaktır. Nusret’ten alışıklar nede olsa. Bizim millet boş gösteriş peşinde nede olsa 😅 “param var fakirler” demenin başka yolu, story için bile giderler..
1300 tl ile bir ailenin bir aylık mutfak masrafı karşılanıyor o parayı ona verenlerin boğazından geçiyor mu gerçekten ben bunu merak ediyorum... o parayı ona gözü kapalı verenlerin zaten parasal sıkıntısı yoktur...
Sen milleti fakir mi sanıyorsun. 20 sene önce Bü ülkede en büyüktatil eğlencesi çadır kampı iken şimdi devlet memuru bile 5 yıldızlı otellere tatile gidiyordu 2 seneye kadar. Ama şimdi ekonomi biraz sarsılınca herkes o günleri unuttu
Gayet normal aslinda.. Bu tür yerlerde cok abartirlar.. ve yiyenler herdaim cikacaktir.. lezzet olarak belki bir mc donalds hamburgeri dahi etmezdir belkide.
Turistik alanlar 4 5 ayda vurgun yapip kepenk kapatir uzun sure.
o ne ki ne dalga dumenler ne hesap paralar var bi gunluk kiyafete besyuz bin veren var lojistik sektorundeyim... org sanayi bolgelerinde depolama yapmak adina bos dort duvar kiralamak istesem en dandik yere en az 200 bin ortalama 1 mil kira isteniyor... ulkede bilinmeyen gorunmeyen ve gerceklerden bi haber en az alti yedi milyon kisi yasiyor ve geri yani seksen milyon ac gezip bunlara hizmet ediyor bildigim anladigim tahammul edemedigim sadece bu
Bodruma giden oder. Odeyemiyenin bodrumda ya da oyle mekanlarda ne isi var. Desinlere mi gidiyor yoksa parasi oldugu icin mi.
Parasi olanlarin talebi sayesinde alt kesimler iyice eziliyor.
Bu son zamanlarda zaten bodrum, kuşadası, kaş gibi tatillik yerlere normal orta kesim gidemiyor. Giden insanında parası olduğu için gözüne gelmez bence
10 Dolara satacaklarına göre turistler ödeyecek demek. ABD ve Avrupa'da ortalama hamburger 5 dolar olduğuna göre turistler kazık yediklerini anlayacaklar demektir.
Biz kurbanı nasıl keseriz diye düşünüyoruz ek iş yapalım diyoruz insanlar o parayı bir hamburgere mi veriyorlar. Adaletini sevdiğim ülke. Devletin gücü sadece fakire yetiyor.
Bodruma giden zenginler ödesin banane. Hatta daha pahalı olsun hiç Acımam. Ben giderim Akçayıma Didim’e ya da Sideye. Ohhhh mis gibi yaparım sakin sakin tatilimi 😂
Veren varki satılıyor.. Bundan birkaç sene önce de lahmacun fahiş fiyata satılıyordu ama alıcısı var keriz çok olduktan sonra marka adı altında çok soyarlar daha böyle..
Kardesim gitmeyebilirsin. İnsanlar o parayi hamburgere degil o mekandaki attigi havaya cektigi storye veriyor. Medeniyet ve görgüden önce parayı gorunce insan bu fiyatların olmasi cok normal.
Bu enayi millet o parayı verir. Sonra da şikayet ederler.
yemeyin knk disarda yemek yemeye cok alistik yemezsen satamiycak satamayinca fiyatlari dusurecekler o kadar basit ama bi okadar da yapmasi zor dimi
Türk milletinin ahlakını yapısını bozdular fırsatçılar üç kağıtçılar türedi düzelmez artık bu ülke sene 2k olur sanki 24 ayar altın et satıyorlar
Zenginler veya sonradan görmüşler sosyal medyada birilerine hava atmak için alıp yerler ülkede böyle insan çok bol
Ben de burgerkingde bir menünün 100 150 olduğunu görüyorum bu ne diyorum bunun yanında hiç bir şey değilmiş rahatlıkla 100 150 verebilirim burgerkinge
O mekanlara gidenler zengin, amaç zenginlik göstergesi zaten.
Bende olsam giderim.
Fakirlerin isyan etmeleri çok anlamsız.
Türkiye dolar milyarderleri japonda dan daha fazla zenginimiz çok bağdat caddesine çık 10 dk da kaç tane porshe geçiyor say
Hamburgere 1300 TL veren insanım diye gezmesin. Şimdi kimse kusura bakmasın ama o zihniyete oksijen veren ağacın yaprağına...
Ben bodrum da belediye tarafından işletilen bi lokantada çok uygun ve güzel bi tavuk menüsü yemiştim manzarası da vardı. Kazık avı heryerde var.
1300 liraya hamburger alan para harcamaya yer arıyordur, para taşımaktan bıkmış yükünün hafifletmesini istiyordur 😅
Almak yemek zorunda değilsiniz, milyon tl lik arabalar var yatlar villalar var onların fiyatlarını neden fahiş bulmuyorsunuzda hamburgere takılıyorsunuz? Adamlar yapmış isteyen alır bu kadar.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?