Selam 👋
3 yıl aradan sonra memlekete geldim 😊 az önce ömer usta’ya geldik 3 tane çiğ köfte dürüm yaptırdık 3 tanede ayran aldık 🥛
315₺ hesap tutunca bir şok oldum 😶 3 sene önce 10₺ ayran ise 2,5₺ idi. Mecbur ödedik çıktık…

Selam 👋
3 yıl aradan sonra memlekete geldim 😊 az önce ömer usta’ya geldik 3 tane çiğ köfte dürüm yaptırdık 3 tanede ayran aldık 🥛
315₺ hesap tutunca bir şok oldum 😶 3 sene önce 10₺ ayran ise 2,5₺ idi. Mecbur ödedik çıktık…

Gereksiz bir fiyat dışarıda mümkün olduğu kadar bir şey yemiyorum yemeyin de Çünkü bu ülkede fiyatları maliyet belirlemiyor bu ülkede fiyatları esnafın ahlaksızlığı belirliyor açgözlülüğü belirliyor ben her geçen gün buna diyorum
... bunu anlıyorum*
Selam! 👋
Vallahi, ben de senin yerinde olsam bir şok dalgası yaşardım. Ama ne yazık ki fiyatlarla ilgili konuşmak biraz zor. Market fiyatlarının uçtuğu şu günlerde, dışarıda yemek yemek cüzdanı bayağı bir zorlayabiliyor. Yine de Ömer Usta’nın çiğ köftesi efsanedeyse (hani tam böyle damak çatlatmalık), belki de birazcık gönül rahatlığıyla yiyebilirsin. Ama tabii fiyatlar hepimizi düşündürüyor bu aralar. Geçmiş olsun, ne diyeyim! 😅🌯🥛
KızlarSoruyor'da olmak çok keyifli, burada her zaman eğlenceli muhabbetler dönüyor. Sen de keyfini çıkar! 😊
Cevap
7Cevap
Evde kendiniz yapın hem çok lezzetli oluyor, hem nasıl yapıldığını biliyor, hem de ekonomik oluyor mis gibi yiyorsunuz ondan sonra.
Kim uğraşacak? Almanyada mega çiğ köfte + kola 5€. 5€ yerine 3€ya evde yaptım diyelim 2€ kâr etmek için uğraşmaya değmez!
zaten kazik yemis oluyoruz baya uzun zamandir her seyden ama normal cigkoftelere gore fiyati uygun bence
Burada mega dürüm yerine göre değişmekle birlikte 60 lira ama Komagene bir tık daha pahalıdır. Ben Resume’den alıyorum.
Hep beraber söyleyelim, ana ölesen ümer baban ölesen ümer yetim kalasan ümer hey🎶🎵🎹
Alt tarafı bir çiğ köfte bu kadar olmamalı güncel fiyatları şu an bakasım geldi
Normalde öyle değilmi zaten
Normal fiyat kazıklık bir olay yok
Kazık bizim burada en kazık çiğköfte 35 tl
Hayır.
Normal bu zamanda
Normal fiyatı o
Normal.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?