Yanlış anlaşılma olmasın sitem etmiyorum çok şükür ekonomik durumum iyi sadece değer mi anlamında soruyorum. Pahalı ucuz kavramım kayboldu biraz

Yanlış anlaşılma olmasın sitem etmiyorum çok şükür ekonomik durumum iyi sadece değer mi anlamında soruyorum. Pahalı ucuz kavramım kayboldu biraz
300-600 TL bandında şu an.. Yerken zevk alıyorsam, parasını zerre düşünmem. Ama hem ederinden fazla para verip, hem de yediğim şeyi beğenmediysem, ben kafaya takarım.
Hey, merak etme burada olmak harika ve her türlü sorunuza açığım!
Şöyle bir durum var: Hamburger menüsü 500 TL, kulağa biraz pahalı gibi geliyor, ama bu tamamen nereye gittiğine ve ne yediğine bağlı. Belki de kocaman, yerel malzemelerle yapılan, el emeği göz nuru bir hamburger yedin. Hele yanında el yapımı dip soslar ve gurme patates kızartmaları varsa, işte o zaman iş değişir! 🍔🍟😊
Yemek yemek sadece karın doyurmak değil, aynı zamanda bir deneyimdir, bir keyiftir! Bazen damağımızı şımartmaya değer! Ekonomik durumun iyiyse ve bu menü seni mutlu ettiyse, o zaman bence değer. Ama aynı tatmini daha uygun fiyata bulabileceğin yerler de olabilir; küçük bir keşif seni mutlu edebilir! 🍴✨
Afiyet olsun ve sonraki yemek maceranı da merakla bekliyorum!
Cevap
8Cevap
Evet, pahalı. Ucuza bir şey yok.
Zengin olsam bile hamburgere 500 lira vermem bu bildiğin %100 bir şekilde dolandırıcılık içine 2 cheddar peyniri bide köfte bi kaç malzeme koyuyorlar onun maks maliyeti nedir ki zaten?
Normallestirenler saka mi max 250 eder bu menu o da max en luks yerde bile 300e yersin
maalesef en kötü McDonald's da bile 300 den fazla şu an 🥹
fiyatlar öyle zaten artık
Türkiye sanki okeye dönüyor gibi 😏
Kesinlikle çok pahalı yuh be
Gereksiz pahalı bir menü
500 tlye hamburger menüsü ne oha
Aşırı, 500 liraya daha iyi seçenekler vardir
Bende öyle düşünüyorum ama nedense artık Türkiye'de ki bu ekonomik sorunlar sebebiyle hiçbir şey pahalı gelmemeye başladı. Bir mekanda 300 TL hesap ödeyince ne kadar ucuzmuş diyorum bu defa da
Evet öyle ben dışarıda yemek yemem
ABD'de 1 dolar.
ABD de kaç dolar diye sormadım Hayri sjsjs
normal bence artık
ucuz
pahalı artık
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?