Zamlar Hakkında?

merhaba. Tcmb, bugün politika faizini 250 baz puan artırarak %17,5'e çıkardı bilindiği üzere. Ancak bu gece itibariyle motorine zam gelecek ayrıca bir kaç gün içerisinde benzine de zam geleceği açıklandı. Petrol çıkartılıyorsa niye dövizle petrol alınıyor?(!) Dövize bağlı olarak petrol fiyatları artıyor. Bu da ekmek, gıda, giyim fiyatlarını artırıyor. Hani seçimden sonra her şey iyi olacaktı?(!) Chp ve Akp aynıdır ve hiçbiri becerikli değildir. Ülkemizde bir şey yapılmalı ki fiyatlar dursun. Bazen Erdoğan'ın bilerek fiyatları artırdığını düşünüyorum ki zaten vergileri artırarak düşündüğüm şeyi gerçekleştirmiş oldu. Bu zamlar yüzünden ülkenin manevi mirasları da satılmakta ve böylece beka sorunu oluşmaktadır. Ekmek 7₺ Ben ortaokula giderken yarım köfte 7₺ydi. Kira fiyatları da artacak yakında. Bunca seçim kazanan adam bence insan olup millete sofrasında yer ayırmalıdır. Emekliler emekli olup rezalet çekiyorlar. Bunca yıl çalışmanın karşılığı bu mu?(!) Diyecek bir şey bulamıyorum. Bisküviler 8,5₺ kola 40₺ 200₺ bile artık 50₺ değerinde oldu. Bu mu Türkiye? Bu gericilerle ne bu adama seçim kaybettirilir ne de ülkemiz bağımsız ve vatandaşlarının özgür olması mümkün olur. Asgari ücret değil 11400 50000 olsa bile yetmez. Aynı çark döner
Güncellemeler
+1 yıl
Şehiriçi ulaşım bile 20'leri buldu bedava olması gerekirken
Zamlar Hakkında?