merhaba. Tcmb, bugün politika faizini 250 baz puan artırarak %17,5'e çıkardı bilindiği üzere. Ancak bu gece itibariyle motorine zam gelecek ayrıca bir kaç gün içerisinde benzine de zam geleceği açıklandı. Petrol çıkartılıyorsa niye dövizle petrol alınıyor?(!) Dövize bağlı olarak petrol fiyatları artıyor. Bu da ekmek, gıda, giyim fiyatlarını artırıyor. Hani seçimden sonra her şey iyi olacaktı?(!) Chp ve Akp aynıdır ve hiçbiri becerikli değildir. Ülkemizde bir şey yapılmalı ki fiyatlar dursun. Bazen Erdoğan'ın bilerek fiyatları artırdığını düşünüyorum ki zaten vergileri artırarak düşündüğüm şeyi gerçekleştirmiş oldu. Bu zamlar yüzünden ülkenin manevi mirasları da satılmakta ve böylece beka sorunu oluşmaktadır. Ekmek 7₺ Ben ortaokula giderken yarım köfte 7₺ydi. Kira fiyatları da artacak yakında. Bunca seçim kazanan adam bence insan olup millete sofrasında yer ayırmalıdır. Emekliler emekli olup rezalet çekiyorlar. Bunca yıl çalışmanın karşılığı bu mu?(!) Diyecek bir şey bulamıyorum. Bisküviler 8,5₺ kola 40₺ 200₺ bile artık 50₺ değerinde oldu. Bu mu Türkiye? Bu gericilerle ne bu adama seçim kaybettirilir ne de ülkemiz bağımsız ve vatandaşlarının özgür olması mümkün olur. Asgari ücret değil 11400 50000 olsa bile yetmez. Aynı çark döner
Güncellemeler
+1 yıl
Şehiriçi ulaşım bile 20'leri buldu bedava olması gerekirken
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
yakında ekmek de yiyemeyecekler hala aynı kişi. bizim bi akraba var sarayı var diye YAKIŞIR REİSİME dedi ha adam borç alıyor kayınpederinden. açlıktan geberecek yakışır reisime diyor. koridor da kapandı buğday günden güne artıyor çünkü neden çünkü bu adam çiftçisinden buğday almak yerine hep dışarıdan buğday aldı destek gidince de buğday artmaya başladı çünkü çiftçi bu saatten sonra buğdayın artacağını biliyor ve elinde bırakıyor buğdayını. halbuki en baştan çiftçilerini mağdur bırakmak yerine buğdayı onlardan alsaydı belki daha farklı olabilirdi. ülkesi tarım ülkesi olmasına rağmen dışarıdan buğday mısır alan adamdan hiçbişi beklemeyin
Mantıksız değil mi ya
Mantıksızlık bol ülkede bu gidişle ekmek için borç alacak hale gelecez
İnsanlar her gün sabah ğnsanca yaşamak için işlerine gidiyorlar ama asgari ücret iki günde eriyor bu mu cumhurbaşkanlığı
ekmek için borç alan vardır hatta ekmek bulamayan vardır
ya taş çatlasa 6 milyon olan arabaya 17 18 milyon ödeniyor neden ya. biri demiş ki bi zahmet vergi olsun yoksa zengin ile fakiri nasıl ayırt edecez öyle olsa o arabayı normal bi memur da alır diye. yani böyle bir millet aç kalsa da açlıktan geberse de hak eder
Sokaklarda her gün neden çöp topluyorlar?(!)
Sana katılıyorum
Değil araba almak almak otobüse zor biniuoruz
Otobüse binince sanki lokantaya oturmuş gibi düşünüyorum çok masraf olur mu diye
o gün sokakta gördüm yaşlı bi amcayı çok bakmadım da utanır diye ya o kadar içim acıdı ki. Ülkedeki gzekalılae yüzünden olan onlara oluyor.
cidden ya en son bindiğimde kısa bi mesafe için 20den fazla ödemiştim şu an ne kadardır allah bilir.
Kısa mesafe 40
oha ya ama yakışır reisimize
Dün ki faiz artırımı olumlu durum değil piyasa için ama dışarıdan döviz gelecek diyorlar bakalım ama karşılığı ne biliyorum da bilmiyor gibiyim. 😁 Neyse fazla konuşmuyorum bu konuda artık. Borsaya yaradı biraz gibi. Dün döviz satımı olmuş olabilir gelecek diye ve çünkü döviz düşüş yaşadı. Yoksa piyasa beklentisi %25 idi. Geçen ayı en azından biliyoruz. Zamlar da vergilerin artırımı ve enflasyon.
Hiç bir zaman bir halk bu kadar boş bırakılmamıştı. Hazine giderleri karşılamıyor ama milletin üzerine de yükleyeme
Bu ekonomiyi kim bu hale getirdiyse yük bu hale getirende olmalı. Cumhurbaşkanı ve ekonomiden sorumlu bakanın. Ben olsam öyle yapardım
Kendi içlerinde eğer bakan cumhurbaşkanının sözünü dinlediyse Cumhurbaşkanı yüklenmeli. Kendi malından olmalı. Ben olsam cidden öyle yapardım. Bu ülke onun değil vatandaşların. Fabrika ve diğer milli unsurlar satılmamalı. Satılacak şey en başta saraydır fakat o da vatandaşların paralarıyla yapıldı. Cumhurbaşkanının kendi oturduğu ev satılmalı.