Güzellik & Bakım Tahriş sorunu belası? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 04 Yapay Zekaya Sor Kızlar sizde de özel bölgenizde arada sırada tahriş sorunu oluyor mu?Resmen belirli aralıklarda, iç çamaşırı nedeniyle ya da tüy alma yüzünden oluyor bende çok sinir bozucu Tahriş sorunu belası? Cevapla Tüy Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
Flyier Takip Et Bilge Yaş: 32 +1 yıl Olmuyor bakımlı olmak lazım yoksa her türlü sorun olur 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Arkadaşlar bakımlıdan kasıt ne allasen 🤣Tüy alıyoruz tahriş oluyo diyorum bakımsızlıkla ne alaksı var bunun Yorumla
Ahmetkkeskin Takip Et Xper 4 Yaş: 32 +1 yıl Biz her gün sakal traşı oluyoruz boğaz kısmı mahvoluyor be tatlım senin ki de dert mi ama kremler falan var yani 🤦🏻 0 14 Yorumla Soran +1 yıl Napiyim şimdi sanada krem vardır kullsn 🤣 Yorumla Ahmetkkeskin +1 yıl Aynen bizim için var zaten sizin için de mi varmış 🤣 Yorumla Soran +1 yıl Bilmem ki bi eczacı arkadaş var diyo bi sorcam mahalledekine 🤣🤣 Yorumla Ahmetkkeskin +1 yıl Sor bakalım illaki vardır bizim için olan şey o çok değerli bölgeler için de kesin vardır 😅🤣🤣 Yorumla Soran +1 yıl Zaten cildim alerjik benim olmasa da alerji kremi bişey verirler heralde 🤣 Yorumla Ahmetkkeskin +1 yıl Vardır kesin olmalı 🤣 alerji kremi de aferin gibi bi boka yaramaz ama kullanırsın işte 🤣🤣 Yorumla Soran +1 yıl Ahahah deme öyle işte bi umut o 🤣 Yorumla Ahmetkkeskin +1 yıl Ben işte boşuna umut etme onlara diye diyorum ki malum yer içinde vardır tatlım boşuna saçma şeyler sürmek zorunda kalmazsın 😅😅🤣🤣 Yorumla Soran +1 yıl İnşallah vardır bakalımmsonumuz ne olcak 🤣 Yorumla Ahmetkkeskin +1 yıl Senin cildin alerjikse eğer sen güzelsindir de şimdi genelde böyle cildi hassas olanlar nedense bi güzel oluyor 😅🤣🤣 Yorumla Soran +1 yıl Ahaha doğru tespit 🤣 Yorumla Ahmetkkeskin +1 yıl Maşallah öz güven de çok yüksek hanımefendi de 🤣🤣 Yorumla Soran +1 yıl Doğruysa doğru diyorum ysni yalan mı söyleyryim🤣 Yorumla Ahmetkkeskin +1 yıl Ben bu özgüvenli kızı görme şerefine nail olmak isterim efendim 😅🤣 Yorumla
ÇaktırmaBenimsin2121 Takip Et Xper 7 Yaş: 32 , eic 57% +1 yıl Çamaşır değilde traştan oluyor bu 🤨🤔 0 9 Yorumla Soran +1 yıl Ağdadan da oluyo bazen Yorumla ÇaktırmaBenimsin2121 +1 yıl Yanlış yaptığın için ondan biraz daha düzenli olsan olmaz.. Yorumla Soran +1 yıl Alalal bak senn Ağda yapmayanlar uzman olmuş ya 🤣 Yorumla ÇaktırmaBenimsin2121 +1 yıl Ben mi yapmıyorum 😏 Gel sana markalarını tek tek sayım ısı kaç derece olucak nasıl surulecek daha çok 🤷🏻♂️🤦🏻♂️ Yorumla Soran +1 yıl İnternetten bakıp yszmak kolay 🤣 Yorumla Soran +1 yıl Yok ben almiyim sağol 🤣✋ Yorumla ÇaktırmaBenimsin2121 +1 yıl Sen bilirsin canım geçmişler olsun 😁 Yorumla Soran +1 yıl Teşekkürlerr Yorumla ÇaktırmaBenimsin2121 +1 yıl Rica ederim 🌸 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Mantazol veya travazol krem var xokiyi 0 11 Yorumla Soran +1 yıl Ne için kyllanıloyo bu kremler içeriği ne Yorumla Soran +1 yıl Kullanılıyo Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Mantar ve tahriş için Yorumla Soran +1 yıl Mantar yok ama Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Tahriş için çok iyi bizde de oluyor Yorumla Soran +1 yıl Bi sorayım eczaneye Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Eczacıyım zaten Yorumla Soran +1 yıl Olsun ben bide tanıdık olana sorayım🤣 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Siz bilirsiniz. Yorumla Soran +1 yıl Teşekkürlerr Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Rica ederim iyi geceler tahrişsiz gümler Yorumla
thescorpion Takip Et Master Yaş: 40 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 2b cevap paylaştı. özel bölge nere, 51. bölge mi? 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Xper seviyem kelimelere yetmiyo :( Yorumla thescorpion +1 yıl ahahaha :) Yorumla
hoşkokulubey Takip Et Xper 5 Yaş: 32 +1 yıl Bakımlı kadında olmuyor sanırım 😊 0 37 Yorumla Soran +1 yıl Aynen çok mantıklı bi cevap Yorumla hoşkokulubey +1 yıl Her şeyi zamanında yapan insanda tahriş söz konusu değil Yorumla Soran +1 yıl Zamanındayı açar mısın meselaTüy çıkmadan nasıl alalım Yorumla hoşkokulubey +1 yıl Lazer diye bişey var mesela kökten çözüm Yorumla Soran +1 yıl Mesela covid diyr de bir şey var hiç duydun mu ya son bir senedir felaket bişet aman aman Yorumla hoşkokulubey +1 yıl Evet var ama tekbirli olan yerler de var Yorumla Soran +1 yıl Tedbir olmasın o Yorumla hoşkokulubey +1 yıl Her neyse işte bence yaptır kökten kurtul Yorumla Soran +1 yıl Yaptırıcam zaten ama para lazım🤣 Yorumla hoşkokulubey +1 yıl Evli misin sen 😊😊 Yorumla Soran +1 yıl Değilim neden Yorumla hoşkokulubey +1 yıl Eşin karşılardı diye dedim ücretini Yorumla Soran +1 yıl Eşime karşılatmam kişisel bakım ücretimi evli olsam bileEş o cüzdan mı 🤣 Yorumla hoşkokulubey +1 yıl Ahaha o kişisel dediğin yeri de o sevecek ama habern olsun 😊😊😊 Yorumla Soran +1 yıl Evet ama sonuçta benim bölgem 🤣 sağlık açısımdan bişey olsa hadi neyse deÖbür türlü gönlüm el vermez Yorumla hoşkokulubey +1 yıl Öyle deme Bi ormana dalmak var birde kaymak yemek var bedelini ödeyen kaymağını yer 😃 Yorumla Soran +1 yıl AhahahAsla orman değil tüy cinsim bi kere yok gibi 🤣🤣🤣Ama yine de toptan kurtalmak ayrı tabi Yorumla hoşkokulubey +1 yıl 😃😃😃 Şu an jiletli mi peki Yorumla Soran +1 yıl Yok en son ağda yaptım Yorumla hoşkokulubey +1 yıl O kabartıyor mu peki zararı var mı Yorumla Soran +1 yıl Kabartmak ne demek 🤣 Yorumla hoşkokulubey +1 yıl Yaa 😃😃😃 Yani tahriş oluyor mu gıcık Yorumla Soran +1 yıl İşte bazen oluyoMesela benim cildim hassas ve alerjik kan bile oturuyo bazen 🤣 Yorumla hoşkokulubey +1 yıl Kız yapma o zaman yazık cildin kıyamadım vallahi canın yanar 😊 Yorumla Soran +1 yıl Tüylü sevmem ben 🤣Bi süre daha böyle idare edeyim de bitsin pandemi lazer yolu gözüktü uğraşmaya üşeniyorum artık Yorumla hoşkokulubey +1 yıl Aynen lazeri yaptır kaymağı gör 😃😃 ne uğraşıyorsun 7 24 kaymak gibi olsun 😃😃 Yorumla Soran +1 yıl Görcez kaymağı bi ton para vercez yiyosa olmasın🤣 Yorumla hoşkokulubey +1 yıl Ahaha bas parayı küçük hanıma 😃😃😃 ben olsam her baktığımda ulan şu kadar milyar para yedin derdim 😃😃😃 Yorumla Soran +1 yıl Ahahah güzel olursa demem 🤣🤣 Yorumla hoşkokulubey +1 yıl Şu an güzel değil mi yoksa 😃😃😃 Yorumla Soran +1 yıl 0 tüye kadar güzel ünvanını vermem 🤣 Yorumla hoşkokulubey +1 yıl O zaman hemen al o tüyleri adını koyalım fıstığın 😃😃😃😃 Yorumla Soran +1 yıl Hayırlısı bakalım🤣 Yorumla hoşkokulubey +1 yıl Muhabbet edelim mi müsaid isen 😃 Yorumla hoşkokulubey +1 yıl Uyudun mu 😃 Yorumla Soran +1 yıl Uyumadım ama uyuycamBaşka sefere artık🤣 Yorumla hoşkokulubey +1 yıl İki dk uğra Bi sonra uyu kız 😃😃 Yorumla
EgeninTanrıçası Takip Et Xper 3 Yaş: 109 +1 yıl Herşeyi ifşa etmen çözüm yolu mu 0 5 Yorumla Soran +1 yıl Beğenmediysen görüş paylaşma Yorumla EgeninTanrıçası +1 yıl Beğenmediğim için de görüş paylasirim keyfinin kahyası mısın? Yorumla Soran +1 yıl Evet kahyasıyım bende istediğimi ifşa ederim hadi yallah Yorumla EgeninTanrıçası +1 yıl Kes be Yorumla Soran +1 yıl Hadi kızım ya ne uzattın yürü git Yorumla
korayss12 Takip Et Xper 6 Yaş: 33 +1 yıl başka sebeplerden de olabilir 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Aanmıyorum takip ettim çünkü Yorumla korayss12 +1 yıl buna emin olamazsın Yorumla Soran +1 yıl Peki doktor bey Yorumla korayss12 +1 yıl üstüne bastın ayağını kaldır Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Jilet ile alıyorsan olabilir belki 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Fark etmiyo ağda jilet hepsini denedim Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl evet 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Kullandığın krem falan var mı ya Cevap sahibi +1 yıl pudra kullanıyorum Soran +1 yıl Ne pudrası ya
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Olmuyor bakımlı olmak lazım yoksa her türlü sorun olur
Arkadaşlar bakımlıdan kasıt ne allasen 🤣
Tüy alıyoruz tahriş oluyo diyorum bakımsızlıkla ne alaksı var bunun
Biz her gün sakal traşı oluyoruz boğaz kısmı mahvoluyor be tatlım senin ki de dert mi ama kremler falan var yani 🤦🏻
Napiyim şimdi sanada krem vardır kullsn 🤣
Aynen bizim için var zaten sizin için de mi varmış 🤣
Bilmem ki bi eczacı arkadaş var diyo bi sorcam mahalledekine 🤣🤣
Sor bakalım illaki vardır bizim için olan şey o çok değerli bölgeler için de kesin vardır 😅🤣🤣
Zaten cildim alerjik benim olmasa da alerji kremi bişey verirler heralde 🤣
Vardır kesin olmalı 🤣 alerji kremi de aferin gibi bi boka yaramaz ama kullanırsın işte 🤣🤣
Ahahah deme öyle işte bi umut o 🤣
Ben işte boşuna umut etme onlara diye diyorum ki malum yer içinde vardır tatlım boşuna saçma şeyler sürmek zorunda kalmazsın 😅😅🤣🤣
İnşallah vardır bakalımmsonumuz ne olcak 🤣
Senin cildin alerjikse eğer sen güzelsindir de şimdi genelde böyle cildi hassas olanlar nedense bi güzel oluyor 😅🤣🤣
Ahaha doğru tespit 🤣
Maşallah öz güven de çok yüksek hanımefendi de 🤣🤣
Doğruysa doğru diyorum ysni yalan mı söyleyryim🤣
Ben bu özgüvenli kızı görme şerefine nail olmak isterim efendim 😅🤣
Çamaşır değilde traştan oluyor bu 🤨🤔
Ağdadan da oluyo bazen
Yanlış yaptığın için ondan biraz daha düzenli olsan olmaz..
Alalal bak senn
Ağda yapmayanlar uzman olmuş ya 🤣
Ben mi yapmıyorum 😏
Gel sana markalarını tek tek sayım ısı kaç derece olucak nasıl surulecek daha çok 🤷🏻♂️🤦🏻♂️
İnternetten bakıp yszmak kolay 🤣
Yok ben almiyim sağol 🤣✋
Sen bilirsin canım geçmişler olsun 😁
Teşekkürlerr
Rica ederim 🌸
Mantazol veya travazol krem var xok
iyi
Ne için kyllanıloyo bu kremler içeriği ne
Kullanılıyo
Mantar ve tahriş için
Mantar yok ama
Tahriş için çok iyi bizde de oluyor
Bi sorayım eczaneye
Eczacıyım zaten
Olsun ben bide tanıdık olana sorayım🤣
Siz bilirsiniz.
Teşekkürlerr
Rica ederim iyi geceler tahrişsiz gümler
özel bölge nere, 51. bölge mi?
Xper seviyem kelimelere yetmiyo :(
ahahaha :)
Bakımlı kadında olmuyor sanırım 😊
Aynen çok mantıklı bi cevap
Her şeyi zamanında yapan insanda tahriş söz konusu değil
Zamanındayı açar mısın mesela
Tüy çıkmadan nasıl alalım
Lazer diye bişey var mesela kökten çözüm
Mesela covid diyr de bir şey var hiç duydun mu ya son bir senedir felaket bişet aman aman
Evet var ama tekbirli olan yerler de var
Tedbir olmasın o
Her neyse işte bence yaptır kökten kurtul
Yaptırıcam zaten ama para lazım🤣
Evli misin sen 😊😊
Değilim neden
Eşin karşılardı diye dedim ücretini
Eşime karşılatmam kişisel bakım ücretimi evli olsam bile
Eş o cüzdan mı 🤣
Ahaha o kişisel dediğin yeri de o sevecek ama habern olsun 😊😊😊
Evet ama sonuçta benim bölgem 🤣 sağlık açısımdan bişey olsa hadi neyse de
Öbür türlü gönlüm el vermez
Öyle deme Bi ormana dalmak var birde kaymak yemek var bedelini ödeyen kaymağını yer 😃
Ahahah
Asla orman değil tüy cinsim bi kere yok gibi 🤣🤣🤣
Ama yine de toptan kurtalmak ayrı tabi
😃😃😃 Şu an jiletli mi peki
Yok en son ağda yaptım
O kabartıyor mu peki zararı var mı
Kabartmak ne demek 🤣
Yaa 😃😃😃 Yani tahriş oluyor mu gıcık
İşte bazen oluyo
Mesela benim cildim hassas ve alerjik kan bile oturuyo bazen 🤣
Kız yapma o zaman yazık cildin kıyamadım vallahi canın yanar 😊
Tüylü sevmem ben 🤣
Bi süre daha böyle idare edeyim de bitsin pandemi lazer yolu gözüktü uğraşmaya üşeniyorum artık
Aynen lazeri yaptır kaymağı gör 😃😃 ne uğraşıyorsun 7 24 kaymak gibi olsun 😃😃
Görcez kaymağı bi ton para vercez yiyosa olmasın🤣
Ahaha bas parayı küçük hanıma 😃😃😃 ben olsam her baktığımda ulan şu kadar milyar para yedin derdim 😃😃😃
Ahahah güzel olursa demem 🤣🤣
Şu an güzel değil mi yoksa 😃😃😃
0 tüye kadar güzel ünvanını vermem 🤣
O zaman hemen al o tüyleri adını koyalım fıstığın 😃😃😃😃
Hayırlısı bakalım🤣
Muhabbet edelim mi müsaid isen 😃
Uyudun mu 😃
Uyumadım ama uyuycam
Başka sefere artık🤣
İki dk uğra Bi sonra uyu kız 😃😃
Herşeyi ifşa etmen çözüm yolu mu
Beğenmediysen görüş paylaşma
Beğenmediğim için de görüş paylasirim keyfinin kahyası mısın?
Evet kahyasıyım bende istediğimi ifşa ederim hadi yallah
Kes be
Hadi kızım ya ne uzattın yürü git
başka sebeplerden de olabilir
Aanmıyorum takip ettim çünkü
buna emin olamazsın
Peki doktor bey
üstüne bastın ayağını kaldır
Pudra en güzeli
Yaz aylarında bazen bende de oluyor
Olmuyor
Ne ile alıyorsun mesela