YARDIM EDİN FELAKET?

Evet anlatayım evde bir deli var ki ne deli. Bu insan yaşlı olabilir ancak bu insan gençken bile düşüncesiz şımarık bencil ve kötü olan biriydi ki yaşlıyken de hala aynı hatta küçükken ben evine gidince bütün tatlıları saklardı neyse sorun geçmiş değil şimdi anlatıyorum. BU KADIN GENCKEN DE YASLİYKEN DE ADAP BİLMİYOR. tuvalette sı... Dan diye giriyor işte veya sofrada yemek yerken ayı gibi bildiğiniz ayı gibi geğiriyor üstelik bunun gibi bir çok iğrenç davranışı olmasına rağmen kendine asil diyor vallaha delirmek üzereyim yardım edin ya. Sürekli asilim de asilim hayır abi sürekli iyilik yapıyorum ama kadın susmuyor bir yemek yerken susuyor abi. Şöyle bir kadın biz açız işte meşguluz yemekle falan uğraşıyoruz bu oturduğu yerden konuşuyor sürekli hayır keşke konuşma normal olsa sürekli kendini övmesi yokmu! Abicim tamam ov bir oversin iki oversin ama bu kadın tam 83839192838293... Kere övdü abi yoruldum ya dinlemekten. Yengemde olsa yengem sus dediginde anında susan biri ama burada biz desek babamdan güç alıyor karı ve daha çok konuşuyor. Hayır bide yaptığı birşeyi anlatım biz bunu bir gün evinden aldık kendi zorla aldırdı neyse biz alışverişe gidiyoruz ama mecburi alışveriş neyse bunun ayağından dolayı o kadar uzun yürümesin dedik yaşlı falan bunu bir magazadakilere 5 dakikalığına emanet ettik işimiz 10 dakika falan sürdü bir geldik bütün sülaleyi aramış bizi kötüluyor amcami da anneme karşı dolduruyor adam o gün geldi anneme bağırdı ya. Ya biz mi dedik bizle gel diye kendin zorla aldirdin kendini evinden deliye bak. Ayrıca bu insan bencil ve aşırı şımarık suanda. Orta yaşlarda da böyleymiş yaşlılıktan değil. Sürekli çantam nerde? Telefonum nerde? Diyor. kendi evimde hırsız damgası yiyorum abi bir de telefonunu bulamadığı için laf söylüyor. Dayanayim diyorum dayanayim diyorum ama böyle alzheimer olur mu yahu? Hayır herşeyi unutuyor ama 1 laf söylesem aklında tutuyor abi bu ne ya. KISACASI BASİM BİR MANYAKLA BELADA SUSMAYAN BİR PAPAGAN VAR EVDE YARDIM EDİN
YARDIM EDİN FELAKET?