İnsanın kendi iç dünyası ile vicdani ile hesaplaşması. Okunmalı. Tam bir klasik. Bence Dostoyevski'nin en iyi kitabı ''Ezilenler'' dir.''Yeraltından Notlar'' da okunasıdır.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Guzel Ancak biraz dili ağır ve olaylar ağır ilerliyor
12 Yorumla
- +1 yıl
Parça olarak bakınca değil de genel olarak, bütün olarak bakınca şaheser bir kitap
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
- +1 yıl
16-17 yaşlarında okuduğunda aydınlanma gibi bir his bırakıyor evet ama şu yaştan sonra okusam müuhtemelen aynı şeyleri hissedemem. Bence vasat bir kitap..
00 Yorumla Ben de okumadım okumayı istiyorum ama nasıl bilemiyorum bir de kitap çok kalın
05 Yorumla- +1 yıl
Ben de kalın kitap sevmem hatta ben bir kac seneye kadar kitap okumayi sevmezdim üni de bir ödevden dolayı sevmeye başlamıştım 6 7 tane kitap okumusumdur bu zamana kadar ve okumaya devam ediyorum biraz da bundan kaynakli her kitabi okuyamiyorum ben ilgimi cekecek beginecem ki oyle okuyacam yoksa okumam
- +1 yıl
Asla abartılmış bir kitAp değildir okuyunca görürsün zaten dostoyevski bir dehadır insanın iç dünyasını öyle tasvir eder ve öyle iyi analiz etmiştir ki hayatta olsa tanışmak için neler vermezdim. kesinlike öneririm.
10 Yorumla - +1 yıl
Bende yarıda bıraktım ya. Ama izlenimim iyiydi yani oyle hatırlıyorum.
00 Yorumla - +1 yıl
güzel bide aşk özgürlük ve tek başına nalik var onuda oku
00 Yorumla - +1 yıl
suç ve cezayı oku derim çok güzel bir kitap
14 Yorumla- +1 yıl
ankete bakarsan bu kitabı okuyamayabilirsin ama
- +1 yıl
o zaman şimdiden okumaya başla ve karakterlerim olan sonya ve raskolnikova çok selam söyle
- +1 yıl
güzel kitap ama anlayana
10 Yorumla - +1 yıl
henüz okumayarak çok şey kaybetmişsin
10 Yorumla - +1 yıl
muhteşem. okumalısın.
11 Yorumla Müzik & Etkinlik konusunda 7,3b cevap paylaştı. Abartılmış bir kitap
Soğuk00 YorumlaBiri var adam öldürüyor sonra aglıyor falan
01 Yorumla- +1 yıl
Ben okudum ve cok güzel
01 Yorumla Okunmalı
10 YorumlaOkuyanlar güzel diyor