KILO VERMELIYIM YARDIM EDINNNN?

boyum 1.68 kilom 60. 55 kilo olmaya calisiyorum. Kahvalti ve aksam yemegi yerken kendimi kontrol edebiliyorum ve aksam yemeginden sonra hicbir sey yememye calisiyorum iste tek sikintim aksam yemeginden sonra kahve icmem ve ben kahveyi sutlu sekerli iciyorum (seker 1 tatli kasigindan biraz az). Kahve disinda da kahvalti ve aksam yemegi arasindaki vakitte kendimj tutamamam benim kilo verememe neden oluyor. Bu sure arasinda acikiyorum evet, ama sıkildigimdan dolayi da yiyorum sanirim. Gercek acikma nedenim ogle yemegi yememem olabilir bu acikmami meyveyle veya bir tabak yogurtla falan giderebiliyorum ama keyfi acikmam bir turlu gitmiyor, canim surekli cikolaata cekiyor cidden delircem. Su cikolata istegimi nasil giderebilirim. Ayrica en yakin zamanda spor salonuna baslamayi dusunuyorum Şu an sehir disindayim. Cok uzattim biliyorum ama bu 5 kiloyu vermem de bana cok yardimci olacak ayrintilari falan biliyorsaniz soyler misiniz? Bir de ben bu kilolari ne kadar surede verebilirim tahminen. Ben 2-3 ayda vermeyi planliyorum da bu kadar basit olur mu ki?

KILO VERMELIYIM YARDIM EDINNNN?