İstanbul'da şu an 24.08 TL civarlarında litre fiyatı.. Bu 2,11 TL zamla beraber 26,19 TL civarlarına gelecek.. Bu sene sonunda bu gidişle 30 TL görürüz herhalde..

İstanbul'da şu an 24.08 TL civarlarında litre fiyatı.. Bu 2,11 TL zamla beraber 26,19 TL civarlarına gelecek.. Bu sene sonunda bu gidişle 30 TL görürüz herhalde..

Secimden önce o kadar yüksek kaliteli petrol bulundu, gaz bulundu, jelibon bile bulduk niye bu kadar çok yükseliyor bu akaryakıt fiyatları 👍 bizden çok çok çok çok az petrol bulan çıkaran ülkelerde bile akaryakıt çok ama çok daha ucuz hatta bazı ülkelerde belli bir miktarı bedava ama bizde neden bu kadar pahalı? Çünkü birilerini 20 senedir doyuramadık 😏😏
Cevap
44Cevap
Bence çok artar
Erduvanın ghötonun gılıyım diyenler kutlama yapanlara sormak lazım. Elektrikli araba çıkardık diyenler hani sokakta kaç kere? Kaç tane gördünüz? Yerli ve milli ama alan yok niye çok pahalı 🤑 at gözlüğü satacam ben ya , bu ülkede çok satar
Allah Recep dedeyi başımızdan eksik etmesin şıhimiza uzun ömür versin benim ömrümden de versin amin amin amin 😃😃uzun ömrü olsunki daha çok batsın Türkiye ya canım kim oy verdiyse veriyor belasını Allah mallar malll
Gabar dağından çıkan petrol değil mi bu yanlış olmasın al direk depoya koy git türünden petrol ona mı zam gelmiş yoksa biz bulduk diye avrupanın sinir krizi geçirip fiyatını yükselttiği petrol mü hangisine zam gelmiş
Ultra Ekstra Mükemmel yüksek kaliteli petrol bulundu ya şimdi o yüzden zam geliyor 😁 iyi mal iyi para dhshfhah neyse demeyeceğim bir şey sonra Silivri falan filan sorun olmasın
Türkiye'de yakıt her zaman 1 dolar olmuştur, hali hazırda 26 olması gerekirken 24'lerde kaldı. Haliyle güncelleme olması doğal, asgariye göre ucuz bile sayılır
29 lira 30 kuruş ila 30 lira 14 kuruş bandında tahmin ediyorum. Küresel gelişmelere göre revize etmek gerekebilir.
Bence az bile, 40 TL olması gerekiyor. Herkes verdiği oyun bedelini ödesin. Şahlaniyor muyuz Türkiye? Hazır miyizzzzzzz? 😂😂
sabredin bu zamları gılışdaroğlu yapıyor marsa yapılan merkez camimizi bulduğumuz gazı çekemediğinden yapıyor Allaaaaah bizimledir
Sene sonuna benzin 35 filan olur herhalde. Piyasa çok dalgalı. USD paritesi içimizden geçti.
ohhhhh ohhhhhhhhhh.
bayram sonrası da Trabzon'da 400 gr normal ekmek 10 tl den 13.50 tl ye çıkacakmış.
aynen devam millet halinden çok memnun o yüzden gerek yok yorum beyan etmeye !
Trabzon sahiden o kadar pahalı mı?
valla kardeşim.
ben ekmek örneği verdim ama burada halk ekmek falan yok fırınların yaptığı ekmeği yiyorsun mecbur.
kaldı ki,
evet pahalı şu aylarda buraya tayin olan biri gelip burada ev bulamaz bulsa da tutamaz.
buradaki mülk sahipleri herkesi buraya gelen araplar gibi zengin sanıyor.
durum kısaca bundan hallice...
8-10 bin tl ev kiraları
Başlı başına tepe den ibaret olan ve düz yolu olmayan bi şehir olan Trabzon için umarım görev süren dolar ve memuriyet için istenmeyen yer olarak umarım sizin için tayin olmak olur. Bi de sizin yaşınızı da düşününce kişi bu yaşlarda mal mülk sahibi olsun evlilik olsun harcamalara girer ki elde kalan para ile nasıl olacak bu durum? Trabzon da araplar sag olsun Yomra nin sahibiler gibi. Uzungol de bile olduklarını aktif bi şekilde biliyorum.
@Tokdüşünür yok ben kendim için demedim.
ben buralıyım doğma büyüme. memur falan da değilim.
sadece insanların genel durumunu söyledim.
yomra evet, ben şehrin diğer tarafındayım ama geçen yomra ya gidip her yerde arapça tabelalar görünce fazla gidip tahran a falan geldim diye geçirmedim değil
Milliyetçi geçinen bi şehir olarak gerçekten yapılan hareketlerle Milliyetçiyim diyebilir mi Trabzon lular merak ettim doğrusu?
@Tokdüşünür yani milli bayrak vs konularında evet de diğer konularda pek kalmadı o işler.
Dolar 30 olur. Benzin de o civarı asgari ücret 400 dolar ila 380 dolar civarına düşer
Niye öyle şeyler söylüyorsun bak yüzde 52 rahatsız olacak
50 olsun haktır bu millete yıl sonunda da 100 olsun 1 gram üzülmem
Aha bakın süper güç olduk şu an benzin pahalıysa roket yakıtı kullanın iha miha üretiyoruz ya hani dünya bizi kıskanıyor ya 🤣🤣🤦🏻🤦🏻🤦🏻🤦🏻🤦🏻
biz hep elli milyonluk alıyeahh zam gelirse gelsin bizi etkilemiyeahh
Fakirler düşünsün banane.
Ben yine 2.5 motor arabama binerim
dolar 19 dan 26 ya atak yapti normaldir dolarin durcagi yer onemli
ohhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
Arabam yok o yüzden sorunda yok
Şaşırmadım daha neler bekliyor göreceğiz
Şu dıj güjler de zam yapmaktan bıkmadı. 😃😃
iyi olmuş eşek gibi ödesinler
30 u görür ay sonuna kadar
eskiden 10 kuruş yaparlardı şimdi uğraşmıyorlar...
Mustehak bu milet
50 olmazsa üzülürüm 😂
Maşallah yağıyor beee
Sene sonunu bulmaz 2 ay sonra 30 tl
Çok iyi olmuş binmesinler
Dolar 35 tl kesin gözüyle bakılıyor.
Elektrikliye geçin.
Umarım elli TL olir halk bunu istedi
Gelsin iyi olur ucuz zaten
Dolara bagli olarak 30 bandini gececektir
Hak ediyoruz
arabam yok