Zam zam zam. 13 Eylül'den itibaren benzine 1 TL, motorine ise 1,50 TL zam gelmesi bekleniyor. Ne düşünüyorsunuz, zamlara doyduk mu?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Maçın ikinci yarısı yazılarım gerçek oldu. 😃 Sene sonuna kadar devam eder. Seneye seçim olduğu için seçime kadar durur sonra devam eder. Kahin gibi oldum. Neyse diyorum...🤔
Pazartesi bakalım piyasa nasıl açılacak merak içerisinde bekliyorum.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- 1 yıl
Avrupa'nın en ucuzunu biz kullanıyoruz ya 😂 öyle diyorlar... bunlarda zam mı ya şöyle en az 10 TL zam yapılmalı nasıl olsa ekonomi harika hatta direkt 50 TL yapsınlar sonra 75 29 Ekim ülkenin yüzüncü yılında 100 TL yakışır bence 😂
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
14
Cevap
67Cevap
Para & Ekonomi konusunda 547 cevap paylaştı. Yok doymadik. Daha açız.
Can Yücel bu konuda gerekeni demiş zaten10 YorumlaBu hükümet böyle vicdansız olduğu sürece daha çok gelir bu zamlar ne yazık ki artık yeter diyorum hiç mi Allah korkusu olmaz insan da bu halk nasıl geçinir düşünülmüyor
20 Yorumla- 1 yıl
Şükredin az ya. Siz gebercenjz ki biz CHP'liler sizin rezilliginizi köşeden izlicez çok mutluyum geçen sigaraya zam geldi ülkeyi yönetenlere helal olsun dedim sigara 100 olması gerekirken 5p lira bedava dedim
00 Yorumla - 1 yıl
Yani zam yapılması çok tuhaf bir durum değil artık, alıştık.
Bir şeyler hala aynı devam ediyorsa belli ki insanlar zamlara doymamış.
20 Yorumla Doyduk evet lakin neden zamlar şöyle olsa iner bu hamle olsa dengelenir gibi şeyler paylaşmıyorsunuz?
Fenomen miş kaostan yararlan takipçi kazan burdakileri sonra diğer sosyal medya hesaplarınıza çekip falan filan oh ne güzel dünya.
00 Yorumla- Gizli Üye(36-45)1 yıl
Asıl süprizi yerel seçimden sonra bekleyin yazıyorum buraya mazot benzin seçimden 6 ay sonrasına 300 ila 400tl bandında olacak üzülerek söylüyorum inanılmaz bir iç savaş çıkacak kendi polis askerimiz baş kaldırdı diye kendi insanına kurşun sıkacak demedi demeyin
00 Yorumla Para & Ekonomi konusunda 389 cevap paylaştı. Dünyada en ucuz akaryakıtı kullanıp buna isyan tek millet biz turkleriz reyizin buna isyan etmeyen araplari bu kadar sevmesine şaşmamalı 🤣🤣🤣
00 Yorumla"Bekleniyor" için yorum yapmaya değmez geliyorsa da gelir zaten gazlı veya elektrikli araç seçenekleri var
00 Yorumla- 1 yıl
50 TL olsada bişey değişmeyecek . İstanbul'da yaşıyorum bugun özellikle heryer kilitti trafik üstüne trafik.
00 Yorumla - 1 yıl
hiç önemli değil zam geldikce enflasyon artıyor demektir buda biste yansıyor %1 zam geliyorsa bist bana %5 geri veriyor sorun olmuyor
00 Yorumla - 1 yıl
Sigara için 50 lira olsun ya para üstüyle uğraşmayalım diye dalga geçiyordum oldu. Benzin de öyle olacak korkuyorum
00 Yorumla - 1 yıl
Fransa da azıcık zam yaptılar ortalık savaş alanı oldu Türkiye de 2 katına çıktı tık yok demek ki daha gelecek çok zam var
00 Yorumla Para & Ekonomi konusunda 877 cevap paylaştı. Ben zam haberi gelince mutlu oluyorum, seviniyorum.
10 Yorumla- 1 yıl
Alan alıyor ne farkediyor
Karamsar karamsar nereye kadar00 Yorumla - 1 yıl
Gabarda çıkan petrolün halka yansıma şekli bu olsa gerek 😂🤣
00 Yorumla - 1 yıl
Direkt 100 tl yapsınlar alan almayan belli olsun bu nedir arkadaş
00 Yorumla - 1 yıl
Bunun tek SEBEBİ MALUM KİSİ VE ONA OY VERENLERDİR İYİ AKSAMLAR
00 Yorumla - Gizli Üye(18-24)1 yıl
Şu sitede sonunda doğru düzgün soru soran birini gördüm seni tebrik ediyorum. Milletin ekonomiden, pahalılıktan bahsetmesi lazımken cinsellik cinsellik aşk aşk diye mızmızlanıyorlar neyse bu millete hak bunlar ve daha iyi günlerimiz yakında daha da beter olacağız öyle twitterdan tweet atmakla olmuyor neyse
00 Yorumla Umarım toplum patlama noktasına gelmez. Kış geliyor, doğal gaz, kömür masrafı da bütçeyi zorlayacak
00 YorumlaDoyulur mu hiç LPG 20 olmuş benzin 50 olmak üzere akp yüzyılında uçmalara doymuyoruz
00 Yorumla- 1 yıl
Biz doyduk zamlarada onların gözü doymadı bir türlü...
00 Yorumla - 1 yıl
Bu gidişle doymayız... bir şeyler de değişmez zaten
00 Yorumla - 1 yıl
Enflasyon ile mücadele için bu şart. Daraltici maliye politikası
00 Yorumla - Gizli Üye(25-29)1 yıl
Her insan hak ettiği gibi yönetilir ve hak ettiği hayatı yaşar, bizim insanımıza müstahak umarım daha çok zam yapılır.
11 Yorumla- 1 yıl
Süper bir yorum 👍🏻
Para & Ekonomi konusunda 348 cevap paylaştı. artık zerre umrumda değil. umarım en kısa sürede 50 tl olur. devamında da en kısa sürede 100 tl olur
00 Yorumla- Gizli Üye(25-29)1 yıl
Gelsin tabi görmğyor musunuz dolar kac olmuş nasıl ödenecek hazine garantili köprü otoyol hastane ler geçiş ücretleri. ?
Lüks yaşamaya meraklı hükümet gitmedikçe daha çok zam gelir. Mehmet şimşeğin ekonomiyi düzeltme anlayışıda sadece zammış övdüler birde
00 Yorumla - 1 yıl
Az yapıyorlar. 50 tl olmalı ki insanlar dışarı çıkmasın. Öğrenciler okula yürüyerek gitsinler. Çalışanlar sabah 5 de bisikletle ise gitsinler. Emekliler de pazarın sonunu beklesin domatesi ucuza almak için.
00 Yorumla - Gizli Üye(30-35)1 yıl
Hayır doymadık bizde avrupa seviyesinde nazota para ödeyip aynı refaha erişicez, koman yiğitler vurun sağ komayın bizi, rokette atın)))
00 Yorumla - 1 yıl
Doymadik daha da lazım gelsin daha çok gelsin erkek erkeğe mi evlenseydi millet nankör olmayin vatanımızı bolemeyeceksiniz
Güçlü Türkiye
Batı bizi kıskanıyor
Devammmmmmm00 Yorumla - Gizli Üye(36-45)1 yıl
Pardon ne bekliyordunuz. bu konu çok önce artık bellyidi hüküment kim olursa olsun olcaktı
00 Yorumla - Gizli Üye(36-45)1 yıl
Direk 50tl yapsın tayyip bizde otoparktan çıkarmıyalım arabayı, herkes rahat etsin 😅
Terörist sevicilere sempatizanlarına vatan bölücülere baya doyduk sen merak etme
00 Yorumla - 1 yıl
Fatih Altaylı iyi demiş. "Hiç yönetilmese ülke daha iyi durumda olur"
00 Yorumla - 1 yıl
Daha bunlar iyi günleriniz demişti Daha büyük zamlar geride onlarda gelecek
10 Yorumla Bende diyorum 2 haftadır niye zam yok unuttular heralde
02 Yorumla- 1 yıl
depo dolu bir şey düşünmüyorum
00 Yorumla - 1 yıl
zam seviyoruz biz :D ver çoskuyu
00 Yorumla - 1 yıl
Bu gidişle doymayacağız gibi geliyor..
00 Yorumla - 1 yıl
50 tl olsun hatta 100 tl olsun umrumda değil
00 Yorumla Fazlasıyla doyduk ama bizim millete müstehak
00 YorumlaBu akşam fulledim 50 olsun 😂😂
00 Yorumla- 1 yıl
Depoyu doldurdum yine
00 Yorumla Ohh ohh ohhh alıştık artık
00 YorumlaBu kafayla daha çok zam yeriz
00 YorumlaOy verirken düşünseydiniz.
00 Yorumla- 1 yıl
Artık günlük rutin haline geldi maalesef
00 Yorumla - u1 yıl
Mükemmel az bile.. daha çok gelsin
00 Yorumla Umrumda değil millete mustehak
00 Yorumla- 1 yıl
Durmak yok saplamaya devamkee
00 Yorumla avrupa bizi kıskaniiii hüloğğğ :D :D
00 Yorumla- 1 yıl
Ben hep 50 liralık alıyorum
00 Yorumla Hadi bakalım hayırlısı olsun inşallah
00 Yorumla- 1 yıl
artık şaşırtmıyor en kötüsü buna alıştık
00 Yorumla - 1 yıl
Bilerek yapılan bir şey.
malum parti kazandığına göre doymamışlar :d
Evet ya bir zamanlar öyleydi 😶
00 Yorumla - 1 yıl
Gelsin gelsin, devlet para kazansın
00 Yorumla Para & Ekonomi konusunda 511 cevap paylaştı. Doymadik inşallah daha çok gelir
00 Yorumla- Devamını Gör (21)
Devamını Gör(76)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Para & Ekonomi > Sorular > 13 Eylül'den itibaren benzine 1 TL, motorine ise 1,50 TL zam gelmesi bekleniyor. Zamlara doymadık mı?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi