Zam zam zam. 13 Eylül'den itibaren benzine 1 TL, motorine ise 1,50 TL zam gelmesi bekleniyor. Ne düşünüyorsunuz, zamlara doyduk mu?

Zam zam zam. 13 Eylül'den itibaren benzine 1 TL, motorine ise 1,50 TL zam gelmesi bekleniyor. Ne düşünüyorsunuz, zamlara doyduk mu?
Maçın ikinci yarısı yazılarım gerçek oldu. 😃 Sene sonuna kadar devam eder. Seneye seçim olduğu için seçime kadar durur sonra devam eder. Kahin gibi oldum. Neyse diyorum...🤔
Pazartesi bakalım piyasa nasıl açılacak merak içerisinde bekliyorum.
Avrupa'nın en ucuzunu biz kullanıyoruz ya 😂 öyle diyorlar... bunlarda zam mı ya şöyle en az 10 TL zam yapılmalı nasıl olsa ekonomi harika hatta direkt 50 TL yapsınlar sonra 75 29 Ekim ülkenin yüzüncü yılında 100 TL yakışır bence 😂
Cevap
67Cevap
Yok doymadik. Daha açız.
Can Yücel bu konuda gerekeni demiş zaten
Bu hükümet böyle vicdansız olduğu sürece daha çok gelir bu zamlar ne yazık ki artık yeter diyorum hiç mi Allah korkusu olmaz insan da bu halk nasıl geçinir düşünülmüyor
Şükredin az ya. Siz gebercenjz ki biz CHP'liler sizin rezilliginizi köşeden izlicez çok mutluyum geçen sigaraya zam geldi ülkeyi yönetenlere helal olsun dedim sigara 100 olması gerekirken 5p lira bedava dedim
Yani zam yapılması çok tuhaf bir durum değil artık, alıştık.
Bir şeyler hala aynı devam ediyorsa belli ki insanlar zamlara doymamış.
Doyduk evet lakin neden zamlar şöyle olsa iner bu hamle olsa dengelenir gibi şeyler paylaşmıyorsunuz?
Fenomen miş kaostan yararlan takipçi kazan burdakileri sonra diğer sosyal medya hesaplarınıza çekip falan filan oh ne güzel dünya.
Asıl süprizi yerel seçimden sonra bekleyin yazıyorum buraya mazot benzin seçimden 6 ay sonrasına 300 ila 400tl bandında olacak üzülerek söylüyorum inanılmaz bir iç savaş çıkacak kendi polis askerimiz baş kaldırdı diye kendi insanına kurşun sıkacak demedi demeyin
Dünyada en ucuz akaryakıtı kullanıp buna isyan tek millet biz turkleriz reyizin buna isyan etmeyen araplari bu kadar sevmesine şaşmamalı 🤣🤣🤣
"Bekleniyor" için yorum yapmaya değmez geliyorsa da gelir zaten gazlı veya elektrikli araç seçenekleri var
50 TL olsada bişey değişmeyecek . İstanbul'da yaşıyorum bugun özellikle heryer kilitti trafik üstüne trafik.
hiç önemli değil zam geldikce enflasyon artıyor demektir buda biste yansıyor %1 zam geliyorsa bist bana %5 geri veriyor sorun olmuyor
Sigara için 50 lira olsun ya para üstüyle uğraşmayalım diye dalga geçiyordum oldu. Benzin de öyle olacak korkuyorum
Fransa da azıcık zam yaptılar ortalık savaş alanı oldu Türkiye de 2 katına çıktı tık yok demek ki daha gelecek çok zam var
Ben zam haberi gelince mutlu oluyorum, seviniyorum.
Alan alıyor ne farkediyor
Karamsar karamsar nereye kadar
Gabarda çıkan petrolün halka yansıma şekli bu olsa gerek 😂🤣
Direkt 100 tl yapsınlar alan almayan belli olsun bu nedir arkadaş
Bunun tek SEBEBİ MALUM KİSİ VE ONA OY VERENLERDİR İYİ AKSAMLAR
Şu sitede sonunda doğru düzgün soru soran birini gördüm seni tebrik ediyorum. Milletin ekonomiden, pahalılıktan bahsetmesi lazımken cinsellik cinsellik aşk aşk diye mızmızlanıyorlar neyse bu millete hak bunlar ve daha iyi günlerimiz yakında daha da beter olacağız öyle twitterdan tweet atmakla olmuyor neyse
Umarım toplum patlama noktasına gelmez. Kış geliyor, doğal gaz, kömür masrafı da bütçeyi zorlayacak
Doyulur mu hiç LPG 20 olmuş benzin 50 olmak üzere akp yüzyılında uçmalara doymuyoruz
En İyi Cevap