Daha geçenlerde de 60-70 kuruş zam gelmişti. Şimdi yine bekleniyormuş.

Daha geçenlerde de 60-70 kuruş zam gelmişti. Şimdi yine bekleniyormuş.

Bu zamlar sürerse Şubat ortasını bulmadan 23 lirayı görür. Peş peşe gelen zamlara indirimlere rağmen, arabam az yaktığından dolayı 1,5 aydır yarım depoyu bile bitiremedi. Aralık başında çok yüksek miktarda (500 lira) benzini %90 fullemiştim. 1 ay önce 226 liraya dolan LPG, yarım deponun altına bu haftanın ortasında indi. 1.4 16 valflik minicik arabam (Volkswagen Polo 6N2), rakiplerine ve sıfır arabalara resmen taş çıkartıyor. Neredeyse Suzuki Maruti kadar yakıyor.
3 gün sonra da 40 kuruş indirim gelir. Zaten bir gün 80 kuruş indirim yapılıyor 2 gün sonra da 67 kuruş zam bekleniyor. Akaryakıt fiyatları zaten bir türlü sabit durmuyor ki. Zaten kalmayacak her türlü fiyat oynamasını yaşayacak.
Bakalım mazota zam gelecek mi ben asıl onu bekliyorum. Umarım benzine zam yaptık diye mazota da zam yapmazlar.
Soru garip olmuş çünkü bu söz konusu bizim ülke ise bilinemez. Yarın bir bakmışsın beklenti kalmamış hatta indirim geliyor ya da bu fiyat güncellemesinden daha fazla güncelleme geliyor.
Bizim ülke için yakıt şu kadar olur diyebilecek bir tek kişi yok bu fiyatı belirleyenler hariç. O yüzden bu sorunun cevabı sallama olur.
benzin 29 tl yi gördü biliyorsunuz bir ara. benim tepkim sandıkta olacak başkasını bilmem ben yanarken başkası hala yanarken hata da devam ediyorsa şikayet de edemez edeni duyarsam ağzına tavayla vurun.
Cevap
47Cevap
Bence git gide artıyor fiyatlar.
Bu çok saçma ki Tüpraş bile Rusyadan alıyor petrolü Ural Petrol Brent Petrolün neredeyse yarı fiyatıan düştü. Tüpraş'ın kâr oranı büyük artış var bu yüzden hatta Ural aldığı için. Türkiye genel olarak Urala döndü nasıl oluyorda zam geliyor?
Dünya yenilenebilir enerji üstüne yoğuşasmıs durumda bütün araba markaları elektrikli araba yapma peşinde ne zaman olur bilmem ama petrol krallıgı yasayan sımarık ülkelerin sonu geliyor inşallah
En son geçen hafta doldurdum depoyu ama. bakmadim. kaclira dizel yine çeyrek kaldı 2 gün sonra yine doldurun
19.80 e almıştım en son. Bir aldığın fiyatı ikincide göremiyorum zaten. İndirim de hızlı bindirim de…
Zam gelmesi doğal değil mi normal olan bu değil mi niye bu kadar büyütüyorsunuz ya onu anlamıyorum 🤣🤣
Daha önce almıştım ucuzken 50 kilo kadar, aracım benzinli değil dizel sadece 100cc yarı otomatik motosikletim var, yazın ona kullanıyorum.. Ama zırt pırt zam gelmesi insanın sinir uçları ile oynamak gibi bir şey
Ben motorin kullanıyorum brent petrol dusuk olsada vergiler hep yüksek.
Zamların insanları mutlu ettiğini düşünüyorum.
Yakıtın litresi 100tl de olsa kimse karşı gelmez yine sokaklarda arabalar dolu olur
%50 ve üzeri zam yapıp %20 indirim yapar ve kahraman olurlar.
Uyduruk eski bir aracın sigortası 6-7 bin lira🙂 muayene 1200 sanırım ee benzinde almayıver 🤣
"Ben hep 50 liralık alıyorum yeğenim." diyen dayılar ah o dayılar ah...
3 koy bir indir, 4 koy bir indir eklinde devam ediyor işte, sonu yok... 😏
Geliyor zamlar hazır olun
Benzinle açılış doğal gazla kapanış.
Takip etmiyorum aslında hem arabam hem motorum benzinli
Reise verdik yetkiyi gôrüyiz etkiyi huloooooooooğ 😂😂😂😂
yetişmek mümkün değil ama bazı kişiler buna zam demiyor ücret dengelemesiymiş :D
Allah yardımcımız olsun, dıj güçler deyip bir milletin anasını ağlatıyorlar!
Bana ne gardaşım, ben hep 50 yetelelik alıyorum. Allah devletimize zeval vermesin. 🇹🇷 🇹🇷
Venezuela gibi çikolata karşılığında alıcaz bu gidişle
Akaryakıt konusunda son 1.5 yılda yüzde 400 zam gören tek milletiz daha başka sözüm yok sayın hakim
Tayyip şov yapıyor, yakında otoparktan çıkaramicaz
haY aMana koYam ya zAm zAm
eRkek aDamı biLe deRbedeR ettitRiyorLar
Kafam şunu bir türlü almıyor, benzin bu fiyatayken, araç piyasası uçmuşken, eskiye göre herkeste daha fazla araç var, alım satım daha çok oluyor, trafik yoğunlaştı😳
Şimdi aldım kârdayım o zaman 😂
Sadece günü kurtarmak amaçlı her şey uzun vadede yine olan bize olacak maalesef
Ben hep 50 liralık alıyorum abey bana ne 🤷🏻♀️
En sonunda kimse araba kullanmayacak
Gelsin geleceği varsa göreceği de var
müjdeler bitti sırada saplamalar var 😎
Nakliye ulaşım gibi şeylere de bş zam gelir
Ne zammı be? Düzenleme o.😇
Dün depoya takviye yaptım zam gelecek diye 😇
Artar daha 30 35 e kadar yol var
Bu ülkede her şey olur
Haftasomu neyin zammı daha geçen geldi