Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
29Cevap
Ekonomi iyiye gidiyor Allahım gözlerim yaşardı
20 Yorumla- 1 yıl
arada bazen çekiyordum lazım oluyordu lakin şu sıralar ihtiyacım yok ama olsaydı sanırım kredi çekeceğim artık:)
bu yolu kapadılar..
12 Yorumla- 1 yıl
Emin olmak için gidip bankamatiğe bir deneme yapmalısın bence
Haber ne kadar doğru emin değilim
@Affedilmeyen
- 1 yıl
ben bankamatikten çekmedim
ama mobil bankacılık limiti sınırlamış zaten
yüksek benim nakit avans limitiim baya düşürmüş :)
bankamatikten deneme yapmam gerek yok şu anda ihtiyacım yok hani
Allah Allah benimkiler niye açık? İlginç! Seninkini niye kapatmışlar ki?
14 Yorumla- 1 yıl
Bir ara kapandı. Tepki üzerine açıldı. Çünkü herkes laf söyledi lakin hala bazı bankalarda kapalı
- 1 yıl
Ağır bir krizin işaretçisi bankalar tahsil edemeyeceği risk gördüğü kredileri durdurur kredi kartından nakit çeken müşteri riskli müşteridir. Sonuç olarak geliyor gelmekte olan
16 Yorumla- 1 yıl
Algıyla alakası yok bunun dediğiniz gibi ekonomist veya iktisatçı değilim ama ekonomi ve iktisat dersleri aldık hukuk fakültesinde. Sizin mezuniyet şayet ekonometri, iktisat veya işletmeyse sizin kadar bilgi sahibi değilim
- 1 yıl
Bu arada merak ettiğimden soruyorum üstat sizin mezuniyet hangi bölümden?
- 1 yıl
Mühendisim sanırım matematikte sizden iyiyim olay o diil bu dediğiniz olayı yapan özel bankalar ve ekonomik saldırı açık;Bugün Merkez bunun hukuksuz olduğunu gerekli soruşturmayı başlattı. Üslup önemli aynı ortamadaki kişilere sanki %25 diil çoğunluk gibi hakaret bi de internette uygun diil,15 temmuzda sokakta 14 mayısta sandıkta kimin ne olduğu belli oldu. Görmek istediğimiz diil ortaya çıkan somut gerçeği kabullenmek gerek , Biz demokrasiyide insanlığı da kardeşliği de batı bakış açısı ile %100 aynı bakamayız. su an bile işler düzelir temmuzda iyi işaretler var iken kaosa bu Ülke de izin vermeyiz ama sanırım siz konuşmaya devam edersiniz biz 28 mayısı sukünetle beklicez.
- 1 yıl
Matematiğin iyi olması ile ekonomide uzmanlık sergilemek? Şu an hali hazırda şirketimde çalışan 12 tane mühendis var. Avukatlığımın haricinde ☺️ Bunu hakir görmek için yazmadım ! Bilgilerine uzmanlıklarına ihtiyacımız olan arkadaşlarımız. Fakat üslup mevzuysa önce benim mesleğime bok atmayacaktın işimi mesleğimi nasıl yaptığımı bilmeden bok atamazsın arkadaşım. Ben bu işim eğitimini aldım. Ben statik hesabı değil Public Finance, İktisat, İşletmeye Giriş Derslerini Aldım. Hali hazırda ortağı olduğum 4 Şirket/İşletme var ki bunlardan 2 tanesi kamu taahhüdü yapan hatrı sayılır şirketler kamu işlerinde dönenleri ben biliyorum benim yanımda çalışan mühendislerim değil. Ayrıca mevzu o değil bankaların yapığı uygulamayı siyasetle özdeştirmen madem siyasi o zaman engelleyin. Üstadım ☺️🙏
- 1 yıl
Kamu banklarını bi yoklasana ticaret yapıyorsan, istihdam sağlıyorsan. Halkbank misal ara bi sor taksitli işletme kredisi alabilecekmisin? Ama bence boşuna bakma bu sıra Vakıfbank daha iyi boşuna yorulma en azından orada eksi hesap açıyorlar Bch hesabı. Değişken faiz 😉 Dostum seni yorarım fanatiklikle olmaz bu işler. Doğruya doğru eğriye eğri denmedikçe hiçbir şey düzelmez.
Nakit avansla kredileri ödüyordum, limit geldi. Tamamen kalkmadı yani. Daha demin 5000₺ çektim
20 YorumlaBankamatikten nakit avans da kredi kartı gibi faiz kesiyor zaten. Bazen param faturalara vs. çıkışmadığında, mecburen kullanıyorum.
10 YorumlaAllaha şükür düşmedim nakit avansa Allahta düşürmesin kimseye borçlanma gibi bir huyum yoktur sizinde olmasın
10 Yorumla- 1 yıl
Çekmiyorum. Nakitim olmazsa evde tereyağını kemiriyorum.
20 Yorumla - 1 yıl
2 tane kredi kartım var biri avans veriyor , diğeri vermiyor.. benim için fark etmiyor
10 Yorumla Para & Ekonomi konusunda 1,5b cevap paylaştı. Nakit avansı kapatmadılar, oranını düşürdüler, insanlara yalan yanlış bilgi verme
10 YorumlaÇektiğim olmuştu. Bu durum çok sürmez veya başka bir şey çıkar diye düşünüyorum
10 YorumlaCafer bez getir dedim arkadaşa ne güzel 1.36 dan ucuza para kullanıyorduk şimdi başka yöntem bulmak lazım
10 Yorumla- Gizli Üye(36-45)1 yıl
Bu yalan ve sahte haber amscin ne kardes
Sorunu cimere attim10 Yorumla - 1 yıl
Ticaretle uğraşan biriyim ama iş nakit hesabı kullanmadım
00 Yorumla İhtiyaç duyulduğunda mecburen çekilebilir ama o kararı iptal ettiler tepki çekince
10 YorumlaBu arada doğru eşim avans cekicekti olmdi müşteri temsilcisi öyle soyledi
10 YorumlaPara & Ekonomi konusunda 466 cevap paylaştı. bankalarda artık para kalmadı
10 Yorumla- 1 yıl
kredi kartım yok ne mutlu bana
10 Yorumla - 1 yıl
Senin için çekerim 😂😂
10 Yorumla Daha iyi günler
10 YorumlaKredi avans ne verirlerse cekiyoruz
10 YorumlaBenim için çok bir şey değişmedi
10 Yorumla- 1 yıl
Demek ki ekonomi dibe gidiyor iyice.
10 Yorumla - 1 yıl
Çekmem faiz var
10 Yorumla Asla çekmem
10 Yorumla- 1 yıl
Kalktı hepsi
10 Yorumla - 1 yıl
Seçim yüzünden olmasın
10 Yorumla Cekmem pek
10 Yorumlaİhtiyaç duyuyorsam cekerim
10 Yorumla- u1 yıl
Çekmezdim
10 Yorumla - 1 yıl
Hiç şaşırmadım yakında donumuzu da alır bankalar
10 Yorumla Hayır kalktı o
20 Yorumla- 1 yıl
İyi olmuş
10 Yorumla ofc KS
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Merhaba... Bu bir son dakika haberi ve çok önemli bir haber ayrıca tam vaktinde buraya taşımışsınız. İkinci tura kalan seçim belirsizliği bankacılık sisteminde ilk olarak kredilere yansıdı şeklinde bir yorum yapabiliriz. Nakit avansı kişisel olarak ben tercih etmem ancak çoğu tüketicinin temel ihtiyaçlarını nakit avansla karşıladığı da bir gerçek. Tüketim harcamalarını karşılamak için kredi kartından nakit avans çeken tüketiciler fiyatlar üzerinde önemli bir baskı oluşturur.
Dolayısıyla bu gelişme, nakit avans ile harcamalarını karşılayan tüketiciler için kötü bir sürpriz oldu diyebiliriz. Ama aynı zamanda talep enflasyonuna karşı alınmış bir tedbir olarak da değerlendirilebilir. Sorunuzda belirttiğiniz konu çok yeni bir gelişme. Sosyal medyada birçok kullanıcı nakit avans çekemediğini belirten paylaşımlarda bulunuyor.
Gördüğünüz gibi ekonomi belirsizlikleri kaldırmıyor ve seçimlerin ikinci tura kalmasının getirdiği belirsizlikle ilgili en önemli gelişme olarak bunu gösterebiliriz. Umarım ekonomideki belirsizlik en kısa sürede çözülür çünkü bugün rekor düzeyde bir bürçe açığı ilan edildi. Seçim süreci tamamen sona ermeden bu tarz gelişmelere hazırlıklı olmalıyız.
Soru başlığını sınırlama getirildi şeklinde değiştirirseniz daha iyi olacaktır @ilginfulyaa