Banka kartı içinde para olmasada para çekilirmi banka kartından ?
nakit limitten basetti bankacı bilen varmı?
nakit limitten basetti bankacı bilen varmı?
size verilen verilen karta bir en yüksek deger konuyor. diyelim her ne şekilde olursa olsun kartınla kullanabilecegin miktar 500 tl ise bunu alışverişlerde kullanabilirsin. yine bu limit dahilinde belli bir miktar parayı nakit çekebilirsin. ancak bunun faizi yüksek oldugu için bir hayli zorlanırsın. sakın böylebir şey yapma. kart verme olayına gelince sokaklarda kart dagıtıyorlar kişinin gelirine bakmadan ama çogu zaman sonu hüsranla bitiyor. 20 yıldır kullanıyorum bir sefer bile borcumu sıfırlayamadım. ancak iyi tarafı da şu taksitle eşya alacagın zaman magazaya kefil götürmek zorunda kalmıyorsun ancak 100 liiralık malı 120 liraya alıyorsun
5 çekersin 200 ödersin dikkat :D Sen normal banka kartı kullan avanslı olanında 100 tl avans belirle 100 tl alırsın sonra hesabına para yatınca çok küçük faizle geri ödersin en iyisi o
nasıl :
Ya tam bilmiyorum geçen ziraatte gördüm harçlık avansı diye. Normal bir hesabın var bir de senin belirlediğin avansın var hesabında kalmayınca avanstan para alıyon küçük bir faizle hesabına para yatınca oradan kendi otomatik çekiyo. yani şey gibi hani telefonunda tl kalmaz eksilere düşer ya işte o hesap. Geri yükleyince eksileri alır aynı öyle.
Çekebilirsin ama bikaç günde ödemezsen çok faiz yiyor.
taksıt felan yazıyor
Cevap
9Cevap
ATM kartı ile bir gün içerisinde çekebileceğin maksimum miktarı belirtir. Benim atm 600 tl., çalınma filan gibi tehlikelerde hesabın boşalmasını önlemek için bir uygulama sanırım.
Açık hesap ya da ek hesap gibi bir şeyin varsa kesinlikle uzak dur.
Evet para olmasa da çekersin. Ama inanılmaz bir faiz alırlar.
ne kedar kardes
pekı cekebılıyommu mesela 1500 ceksem 10 ay taksıt yapablıyommu
bankayı aradım 1500 nakıt lımıtınız var dedı de hepsını oduyecegımde cekeblırmıyım oyle anlamadım
anlaadım kac kara
her bankanın farklıdır benim limit 10 bin tl nakitte 10 bin tl iş pozisyonuna göre deişir
%2,02 faiz var bende iş bankası
bana 1500 dedı ama param yok atm de cekeblırmıyımkı
ama param yok kredı kartım yok bana nedne verıolarkı
yok calısmıyomda ısten cıktım
etmedı aradım bırsey ıcın nakıt cekme lımıtınız 1500 dedı bende onu dıyom atm kartı dısında kartım yok bana neden verıolar parayı
yokk gırerkende calısmıyordumkı
bıseyde yatırmadım ya :(( bır aydır kullanıyom anlamadım bu ışı
Para olmasada çekilir eğer o şekilde açılmışsa nakit çekme limiti demek para yokken çekebileceğin miktar demek
gercektenmı ee normalde kredı vermıyorlar
kredi sayılmaz bu içerden yemiş oluyorsun gelecek ay maaş yatınca çektiğin para maaşından alınır
yahu maaasım yok calısmıyom
eee ozmn çektiğin parayı ödemen lazım yoksa faizi ile ödersin
ya oderım verırmı banka
git ve dene
Nasil yardimci olabilirim ben atm bankalarinin içinde konuşan bilgisayar programiyim ilerlemek icin soruya yorum birakin.
demekki k.kartıymış atmye kartı akıyorsun ne kadarpara lazımsa çekiyorsun (limit dahilinde) sonra yüksek faizler geçiyo hesabına :)
yok kardes atmde nkıt lımıt dedı ama param yok cekebılırmıyım?
nerden denıyım bu saatte
yaaaaaaaa gec oldu yrn cekcemde ona gore:D
ek hesap varsa bankanın verdiği çekersin yoksa babayın hayrına kimse para koymaz:Dd
yok kardes sadece atm kartı adam lımıt var dedı ne demek
ek hesaptan bahsetmiş sanırım.
yok tek o
borç alıyorsun ama faizi yüksek oluyor
12 taksıt felan dıyor ama benım param yok ıcınde cekeblırmıyım
çekebilirsin evet.
saol bacım
;)
günde 1000 tl biliyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar