- % 50 yatırım
- % 20 yeni yatırımlar , yeni fikirler
- %20 ticari olarak ne yapabilirim ya da bir fırsat gelirse nakit kullanayım diye vadeli hesaba
- % 5 cep harçlığı
- % 5 duruma göre biraz hayır geri kalan yine cep harçlığı.
Peki ya siz?
Peki ya siz?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Aylık gelirim yok arsa alıp satıyorum kazancımı gayrimenkule yatıyorum
En iyisi sizin islerde iyi para var , arkadaşım baya fazla kazandığını söylemişti şimdilik 2 haftada 40-50 bin kazandigunu söylemisti. Kadınlara çok satiyordur kesin
Maalesef benim o kadar iyi değil yıllık kazancı 12 ye bölersek ayda anca kazanıyorum o parayı zaten kazandığım parayla yine arsa ya da ev alıyorum çok lüks bir hayatım olmuyor ailemle birlikte yaşıyorum ayda kendime sadece 2 bin TL ayırıp geri kalan tüm parayla yatırım yapıyorum yani ayda 40 bin de kazansam 2 binlik hayat yaşıyorum değişik biriyim
Olsun , az para mı ayda 50 desen yilda 600 bin yapar. Ben yurt dışına çıkmsam 6 ayda alıyorum o parayı ama işte 6 ay da da 2 hafta tatil + 2 uçak bileti veriyorlar hafta sonları da tatil. 36 gün de ordan yılda 130 gün devamlı çalış , gurbet vs..
Sıkıntılı mevzular , o yüzden senin iyi bence
600 değil de 400 ile 500 arası değişiyor yıllık şükür kazanıyorum ama Türkiye de insan para harcamaya korkuyor 1 yıl sonra ne olacak bilmiyorsun sürekli yatırım yapma ihtiyacı duyuyor insan
atnen hocamm
%30 yatırım
%30 hayır işi
%30 mevduatın üstüne eklemelik
%10 40 günlük döngüler halinde geçinme parası
Dip not: aylık kazanç 300.000 TL
Dövize yatırıyorum %90
Para kazanmıyorum. İşsizim.
Para kazanman önemli değil ki, sistem önemli bu gün 100 TL olsa da sistem aynı olmalı , 1000 TL de 100. 000 TL de. Sistem olursa her türlü yoluna bakarsin
0 TL var diyorum. Nereye ne yatırayım.
Kazanınca diyorum canım
Kazanacağımı sanmıyorum.
Niyeymis o
Bana aksini düşündürecek bir veri yok.
değerlendiremiyorum
100%90 Beşiktaş 100%10 sigara?
Yatırım
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!