Yani gerçekten iğrenç bir ekonomi. Bu hale getirenler utansın. Bir öğrenci günde 100 TL'yi sadece yemek yemeye veriyor kişisel ihtiyaçlara girmiyorum bile. Ne bu ya? Nasıl bir ekonomi Afrika mı arkadaşlar burası? Daha oy verecek mısınız lafım verenlere?
2 ay
ÖÖğrenciyim ve ekonomi berbat?

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Görüş
8Görüş
Oyda verirler bizim millet koyun koyun alışmış. Biz bizi snkn seçeriz. Çıkar siz bizim zamanımızı gördünüz mü diye başlarlar çok şakayız
Evet maalesef
Bu nereye kadar böyle gider. İnsanlarımı daha ne kadar dinle sömürülür. Ne zaman gözlerini açarlar. Çok üzücü bir durum çok. Kimse önünü ilerisini göremiyor
Aynen öyle. maalesef Avrupa'ya da çıkıp gezemiyorlar ki gözleri açılsın görsünler ne nasıl. Ben 4 sene Avrupa da yaşadım hem huzur açısından hem maddiyat daha güvenli ve refah. Keşke ülkem de aynı olsa😞
Keşkeeee keşke bende şu an yurt dışındayım ama burada olan imkanlar verilse bizim Ülkede olsa zaten dünyanın en iyi ülkesiyizde muhteşem olurdu
O bu şu değil sen bu ülkede oy verebilecek birini göruyormusun
oy veren hala bulunur. ne de olsa onlar torpilli.
Valla çoğu aç yaşıyor hala da savunuyorlar kafayı yedirirler insana
din elden gider öyle deme
Baksana yorumlara insanı kanser ederler ya
gözlerim kanar :D
Düzelmesi lazım ama zor
Bi şekilde düzelir
Evet çok zor her şey bu hale getirenker utansın
Evet...
Ülke survivora döndü
Para kazanmak ister miydin?
Yok teşekkürler ihtiyacım yok
Ben sana ayda 8bin verim
İhtiyacım yok. Ben sadece ekonominin ne kadar kötü durumda olduğunu belirtiyorum.
Ee
git çalış kardeşim o zaman
Öğrenci çalışmak zorunda mı kardeşim ben yetmiyor dememişim ama neden ben bu kadar veriyorum. sen gibi zihniyetler yüzünden ülke bu halde. Zihniyeti bozuklar. Avrupa da insanlar çalışmasa bile devlet bakıyor. Ülkede de öğrenciye çalış dersiniz emekliye çalış dersiniz utanın
Oy vermeye devam
tabiki çalışmak zorunda elin tutuyo ayağın tutuyo buraya vakit ayırcağına gidip çalışcaksın
Beyin yok sende yazamam sana kusura bakma cevap dahi hak etmiyorsun
hep böyle yaflatayın zaten iş ara bugün çıkıp
A* tal insan ben param yok demiyorum param var diyorum neden bu kadar pahalı ama ekonomi diyorum neden kötü diyorum bak beş kere daha oku da anla
hakaret ediyor baksana tamam kardeşim hayırlı günler sana
Evet çünkü laf çarpıtıyorsun şimdi de kardeşim diyorsun hahahh
Oy ver ama tamam mı devam
nediyeyim kardeşim ayrıca benim malum partiye oy verdiğimi nerden çıkardın
Zihniyetinden çıkardım kardeşim normalde ekonomi kötü deyince diğer insanlar evet gerçekten öyle diyip katılıp cümleler kuruyor, devlete karşı hakkını arayan cümleler kuruyor
ekonomi bencede kötü hatta berbatın ötesinde ama şu an düzeltemiyoruz napcaz ozaman yetmyiorsa çalışcaz
Ben kimseye hakaret etmek istemem ama gerçekten sinirlerimle oynanıyor böyle cümleler duyunca, daha fazla yazmak istemiyorum kusura bakma yine de kaba olduysam.
estağfirullah kardeşim ama konuşarak anlaşmalıyız kavga ederek değil çünkü konuşmadan düzelmiyo sorunlar
Ama beni yanlış anlayıp git çalış çık iş ara diyorsun o nedenle ters tepki oldu:) neyse ya halkta suç yok zaten biz bu hale getirmedik ekonomiyi tartışmayı da biz yapmayalım amacım zaten tartışmak değildi soruyu yazarken KS ye. Şu soru baslıgına da daha fazla bakmasam iyi olur zaten sevmediğim konular. Umarım hayırlısı olur ülkemiz için
evet yanlış anladım sorunuzu özür dilerim. inşallah hayırlısı olur
Bende özür dilerim kırdıysam
bak anlaştık işte kardeşim :)
Evet anlaştık🙂
dilersen sohbet edebiliriz siyaset ve ülke gündemi alanında
Yok teşekkür ederim gerçekten haz etmediğim konular ilk defa bu konuda bir başlık açtım zaten :)
rica ederim kardeşim hayırlı günler :)
Sana da hayırlı günler 😊
Şehir?